Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cu cine votezi?
Marina.
83.33%
5 83.33%
Abbeh.
16.67%
1 16.67%
Total 6 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Abbeh vs Marina.

#1
Cred că titlul spune totul, nu prea mai este nevoie de alte introduceri.

Dată limită postare lucrări: 15 noiembrie.
Dată limită votare: 15 noiembrie- 30 noiembrie
Temă: Scrisoare către ea.
Limită pagini: Fără limită.

Ne-om vedea când lucrările or fi gata. 21

Edit: Va fi şi poll, dar am aprecia tare mult dacă aţi argumenta voturile. Mulţumesc aniticipat.
Edit2: V-aş ruga tare mult să NU votaţi la poll până nu se postează lucrările.
Edit3: Avem un vot care e deagaba, şi am să-l menţionez pentru ca să se ştie că acest vot nu se va lua în considerare.
Inna a votat... nu ştiu sigur ce a votat. Oricum, votul nu v-a fi luat în considerare pentru că votarea începe pe 15 noiembrie.

#2
Pai... eu am cam terminat lucrarea mea... Nu stiu cat de buna e pentru ca am fost ocupata zilele astea, dar sper sa va placa.
Succes Abbeh!

Asculta-ti inima!

Draga mea iubita,
Pentru o clipă am crezut că ne-am maturizat, că putem trece peste acele lucruri care ne-au furat visele, că putem găsi în această trecere câteva clipe si pentru noi dar m-am înselat! Ce ne împiedică să ne comportăm asa cum simtim, să lepădăm masca artificială care desparte si să găsim câteva clipe de intimitate, să depănăm amintiri…

Nu putem trăi numai din amintiri! Oricât de frumoase, oricât de multe, amintirile nu înlocuiesc realitatea. De fapt tu vrei să-ti conservi pe de o parte mediu tău departe de orice ar putea să deranjeze si pe de altă parte să spui „ ce-ar fi putut să fie”…Ce-ar fi putut să fie si nu a fost, cine te-a obligat să faci ceva ce nu ti-ai dorit? Poate că ceea ce ne-am dorit fiecare nu era compatibil cu ceea ce am dorit noi sau cu ceea ce se putea, poate că fiecare a cedat ceva din sperante si rezultatul a fost acesta – o lungă perioadă de tăcere…

Nu mai există aceleasi sentimente din partea ta, te-ai consolat prea repede cu gândul renuntării la luptă si flacăra aprinsă în tine atunci a rămas o desartă mocnire ascunsă.

Eu nu m-am putut niciodată consola cu ideea că s-a terminat, că sentimentelor le poti pune stavilă astfel încât acestea să piară în neant.

Ce mi-as dori eu? Ce-as putea să-mi doresc asa încât simtămintele acestea să nu rănească altele mai presus de mine, ale fiintelor născute din fiinta mea, sau cele care atunci când pentru eram în genunchi m-au consolat cu sentimentele lor.

Gresesti când gândesti sau când înfăptuiesti, sau amândouă sunt la fel de rele? Am înfăptuit ambele păcate, am gândit că putem din când în când să ne întâlnim să vorbim, că pasii mei vor merge lângă ai tăi pe aleile aceluiasi parc, că putem dansa un dans care nu l-am dansat niciodată sau că din nou facem dragoste asa cum nu am făcut niciodată. Ne-am întâlnit asa cum nu am mai făcut de mult si am povestit!

Stiu că intrăm în contradictie, dar rândurile de mai sus reprezintă ceea ce simt eu, ceea ce îmi doresc eu să se întâmple. Muzica aceea incredibilă a sentimentelor îmi umple sufletul de fericire asteptând o chemare venită de departe…

Sa stii ca eu inca te mai astept sa apari din nou in viata mea si sa-mi spui ca vom fi impreuna pentru totdeauna.

Cu dragoste, al tau pentru totdeauna, Allen!
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71

#3
Din cauză că am fost foarte ocupată nu am mai avut timp să scriu lucrarea pentru duel (mai bine spus s-o finalizez), aşa că-mi cer scuze şi prelungesc niţel data postării.
Ştiu că Marina a postat şi tocmai de aceea vă rog frumos să NU votaţi, pentru că nu-s postate ambele lucrări şi acum degeaba votaţi.
Sunt trei voturi momentan şi nu se vor lua în considerare (spun asta pentru că sincer aţi votat ca nişte... oi. T___T. Scuzaţi-mi expresia).

Data postării: 20 noiembrie.
Data votării: 6 decembrie.

#4
Din motive multiple nu am avut timp să - mi finalizez lucrarea, drept pentru care trebuie să-mi cer scuze şi să prelungesc (din nou) data postării şi votării.

Data postării: 25 noiembrie.
Data votării: 8 decembrie.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Duel : Abbeh vs. CoCaa~ C0caaa!na ~.~ 5 5.819 16-12-2011, 07:44 AM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Nebunie totală vs. Abbeh. Abbeh. 2 2.066 14-12-2011, 08:39 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Amber. vs Abbeh. Abbeh. 6 4.748 11-08-2011, 04:41 PM
Ultimul răspuns: History


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)