Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Șapte Sabii - Subiect si Personaje

#1
Miturile si legendele sunt pline de eroi mareti, inzestrati cu puteri divine sau calitati maiastre. Despre acesti eroi s-au creat mituri, legende, povesti… Pe langa calitatile lor extraordinare si puterile lor, eroii si-au pus priceperea si arma in slijba binelui. Arma lor era Sabia.

Misterioase au fost sabiile lor si pline de calitati sau de puteri asemeni purtatorilor lor. Despre celebrele, misterioasele sabii se mai pastreaza doar un document stravechi.

Despre documentul stravechi se stie ca ar fi ascuns intr-unul din numeroasele castele de pe Valea Loirei.

Se spune ca acel document vorbeste despre anumite sabii :

- prima ar fi o sabie cu doua manere, iar cand e rotita devine un arc si ar avea puterea de a reteza varfurile dealurilor si de a omori mai multi dusmani odata. Numele ei era Balmung. Click to View

- a doua ar fi indestructibila si avea puterea de a taia dusmanul in doua. Numele ei era Chandrahas. Click to View

- a treia ar fi o sabie care trecea prin orice tip de armura. Se numea Durandal. Click to View

- a patra ar fi o sabie care putea sa nu rateze nicio lovitura, sa nu rugineasca niciodata si sa taie piatra si metalul la fel de usor cum ar taia hainele. Ea se numea Tyrfing. Click to View

- a cincea era usoara ca un fulg si se scurgea ca apa – fara inceput si fara sfarsit. Numele ei era Sabia Cerului. Click to view

- a sasea avea puteri nebanuite si nu accepta sa fie manuita de oricine. Il proteja pe cel ce-o purta de orice magie, iar rana pe care o facea dusmanului oricat de neinsemnata ar fi fost, provoca o moarte violenta. Numele ei era Crocea Mors. Click to View

- a saptea fusese calia in foc, apa, pamant si aer. Avea puterea elementelor asupra sa si fusese faurita de un vrajitor care o folosise numai in scopuri perfide. Nu putea fi manuita decat de un suflet pur, care avea s-o scoata din stanca unde zacea infipta. Numele ei nu era altul decat Excalibur. Click to View

Nimeni nu ajusese sa citeasca documentul si sa-i cunoasca intregul continut. Nimeni nu stia daca ceea ce era doar un zvon, o barfa ce samana mai degraba a legenda exista cu adevarat, insa un grup de cercetatori, au plecat sa cutreiere prin toate castelele de pe Valea Loirei in speranta ca vor gasi documentul misterios.

Va gasi cineva misteriosul document ? Daca da, va fi oare precizata in el locatia celor Sapte Sabii ?

Conditie de participare : personaje cu varsta mai mare de 21 ani, care sa interactioneze unele cu altele.

Fisa personajului : (modelul e completat deja de mine, deci puteti sa va inspirati din el)

Numele userului : Aveqetura
Numele personajului : Julietta Elle Seymour


Date generale : 30 ani, feminin, nascuta in Anglia.
Infatisare si istoric :

Înaltă (1,70 fară tocuri), măsuri aproape de „perfectul” 90-60-90, şolduri plăcut ondulate, picioare lungi, ce-i dă un aspect de felină, mâini lungi terminate cu degete fine, păr lung negru ajungând până la talie – îl împleteşte uneori sau îl aranjează într-un coc elegant, ochi violet-albaştrii, uneori schimbători, după starea de spirit.

Ca orice altă femeie, Julietta a cunoscut atât partea depresivă, cât şi cea optimistă a vieţii. Deşi au fost momente care au facut-o să se retragă, a ştiut mereu să se ridice. Acest lucru o face o femeie ce nu renunţă niciodată, chiar dacă aşa pare pe moment. Viaţa a învaţat-o că oricât de greu ar fi, nu trebuie să renunţe, să-şi piardă speranţa. Pe langă determinarea ei de oţel, Julietta ascunde o fragilitate de care se temea chiar şi ea.

Poza :

[Imagine: Fantasy-Girl-fantasy-19273188-1024-768_large.jpg][/size]

Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]

#2
Fisa personajului :

Numele userului : Lullaby.
Numele personajului : Loretta Vendetta

Date generale : 24 ani, feminin , născuta în Germania
Înfățișare și istoric :

Loretta este o fata înaltă, suplă, cu ochi albaștri si parul alb [ moștenit de la mama sa ce era de origine germana]. A rămas orfana de la 7 ani , părinti săi murind în război. Sigurul sau sprijin era fratele ei mai mare care însă a dispărut ,iar fata a fost nevoita sa crească singura. În aceste împrejurări , Loretta a învățat sa își facă prieteni iar acum simte ca are o familie. Timp de 4 ani a cautat informații despre anumite sabii iar acum este în drum spre a le găsi.

Poza: Loretta
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#3

Numele userului: Shadow.Kiss
Numele personajului: Svetlana Nokovski (Lana)

Date generale: 21 ani, nascuta in Moscova, Rusia

Infatisare si istoric: Lana este inalta si slaba, cu ochii albastri si parul vopsit albastru inchis.
A fost crescuta de catre mama ei. Nu si-a cunoscut niciodata tatal deoarece a parasit-o cand avea 2 ani.
A plecat la facultate la varsta de 17 ani, terminand liceul mai devreme. A studiat istoria artei , simbolistica si mitologia. A devenit interesata de sabii cand a invatat despre ele la mitologie. Vrand sa afle mai mult despre ele, s-a alaturat grupului de cercetare.
Este vesela si foaret inteligenta, Ii place muzica iar in timpul liber desenaza. Hotarata,impulsiva, nu da niciodata inapoi, chiar daca uneori se avanta cu capul inainte fara sa gandeasca.

Foto: http://data.whicdn.com/images/6848991/tu..._large.jpg
[Imagine: blue_exorcist_wallpaper_by_t1a60-d3nueum...1312183373]

#4
Numele userului: ☆♥R◊sЄ♥☆.
Numele personajului: Angela Azura Roseta Alonzo

Date generale: 24 ani, nascuta in Spania, Madrid

Infatisare si istoric: Parul lug pana sub fund, mov placut si ochii la fel. Inalta [1,70] poarta si tocuri. Forme conturate. Poarta orice, prefera culorile vii si uraste verdele.
Locuieste in Madrid, iar numele ei provine de la mama sa, Angela si bunica de pe mama, Azura; tatal sau i-a pus numele Roseta. Parinti ei inca traiesc, desi bunica [de pe mama] sa a murit cand ea avea numai 7 ani, iar acest lucru a marcat-o provocandui si epilepsia. Si la aceasta varsta face tratamentul. Recent s-a despartit de logodnicul sau, viitor sot si are nevoie de ceva nou care sa o faca sa uite.
A studiat dreptul si este pasionata de mitologie, de aceea s-a hotarat sa aprofundeze cunostintele ei ajungand sa descopere sabiile legendare hotarandu-se sa lase munca si sa se alature grupului de cercetare.
Lucreaza cu tactica, cantareste toate variantele. Iubitoare, mereu sare in ajutorul celorlalti. Ii place sa iasa in oras si sa se distreze.

Poza: Click

P.S. : te rog sa ma anunti cand incepe ca-ci eu sunt mai ametita de felul meu 21 Mersi.
[Imagine: h8v.gif]
 

#5
Numele userului:ASpecialGirl
Numele personajului:Erin van Haven
Date generale:25 de ani,nascuta in Paris,Franta.
Infatisare si istoric10arul saten inchis,ochi caprui,emanand bunatate si perfectiune.A ramas orfana la 14 ani,parintii ei fiind cercetatori.Cand au murit,ei erau in cautarea celor 7 sabii.Au murit intr-un mod misterios,corpurile lor nu fiind gasite nici pana acum.La moartea parintilor ei,Erin a jurat ca va gasi atat cele 7 sabii,atat si ucigasul parintilor ei.Si nimic nu o va opri.

http://static.cinemagia.ro/img/db/actor/...87914l.jpg






Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Șapte Sabii - Castelul Amboise Aveqetura 14 5.969 14-10-2011, 12:32 PM
Ultimul răspuns: Crissu'Blacker


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)