Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Credeţi că anul se va termina cu bine ?
Nu se ştie încă.Să vedem . . .
16.67%
3 16.67%
Să vedem cum stam, încă nu se ştie.
22.22%
4 22.22%
Nu cred
22.22%
4 22.22%
Sigur că da.
38.89%
7 38.89%
Total 18 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Îngheaţă anul ? grevă ? unde a ajuns învăţământ

#1
*mature content


Bun, deci la mai multe licee se vor desfăşura greva. Oameni buni, adică mai ales elevii care sunt puşi în mare pericol, e o situaţie extrem de delicată pentru că ameninţă foarte mult pe plan educaţional. La liceul meu câţiva profesori vor face greva de luni, deci în ultima săptămână de şcoală ceea ce înseamnă că nu ne vor încheia mediile la multe materii. Dacă greva va continua, profesorii nu vor veni la locurile lor, noi repetăm anul şcolar încă odată. . .adică şi teza de admitere la liceu. Dacă se vor întoarce, atunci noi de pe 11 iunie, atunci când luăm vacanţă, vom recupera după zilele în care nu am făcut orele respective, noi vom recupera orele şi atunci, de abia atunci se vor încheia mediile. Totuşi la cei cu bacul, situaţia e extrem de nasoală, pentru că ei vor pierde bacul. Bacul mi se pare că se va desfăşura şi peste 19 iunie, deci suntem toţi într-o situaţie de căcat automat. Părerea mea : şcoala e un căcat. Foarte mare căcat nici nu ştiu la ce îm,i va folosi că slujbe poţi să-ţi deschizi un magazinaş şi să îl extinzi de îl faci Mall, iar târfele de la mine din oraş îşi pot găsi cu uşurinţă o slujbă la pod. Mă stresează căcatul ăsta de organizare în România, căcat care afectează vieţile elevilor şi studenţilor. E un căcat mare, România e un căcat şi păcat de ţară. Majoritatea profilor nu vor veni, dar mi-ar conveni să recuperăm în vacanţă, adică puţin acolo până ne încheie mediile, oricum nici un profesor care face grevă nu ar vrea să vină în vacanţă la şcoală, deci atunci recuperăm şi ne încheie şi nouă mediile, dar asta ar însemna să târască şi diriginţii şi directorii după cei. Ce căcat de treabă, dar en fin mă apuc de mâine să fac o . . chestiune la şcoală o petiţie ceva, pentru chestiunea de faţă, poate se hotărăsc profii. La voi cum e ?
-

#2
Citat:Dacă greva va continua, profesorii nu vor veni la locurile lor, noi repetăm anul şcolar încă odată. . .adică şi teza de admitere la liceu.

Urasc ceea ce face media cu masele.... God.

Copilu', defapt copiii, stati linistiti. Nu s-a zis nimic de inghetarea anului si in nici un caz de repetarea lui. In cel mai rau caz se vor amana pana se rezolva situatia cu ministrul si salariile. Chestia cu repetarea anului, sincer, tre sa fi putin dobitoc ca s-o crezi si sa te, vorba aia, caci pe tine de frica. Nu mai plecati urechea la toate prostiile spuse pe toate canalele de televiziune.
[Imagine: chestia.png]
Thank you Isabela! ^^
[Imagine: ObeyMe.jpg]
[size=xx-large]

Blogareala, alea alea...Luftblasse[align=center]

#3
ANUL NU SE ÎNGHEAȚĂ !

Nu mai exagerați, nimeni nu a spus că se va repeta anul sau ceva. Nu sunt la liceu, mai am doi ani, dar școala la care sunt eu este de fapt liceu. :d Toți elevii merg la liceu, se încheie mediile and stuff. Învățământul românesc ( nu se duce nicăieri ) este la fel ca acum 60 de ani ( plus că noi suntem în criză tot de atunci ) : la mijloc, fix la mijloc. Nu avem nici un învățământ de rahat, dar nici unul ca în Finlanda, spre exemplu. Acum nu știu cum este la voi, dar așa e în majoritatea școlilor / liceelor din București. Bacul se dă, asta e sigur. Eu nu știu ce grevă generală mai e și asta dacă mulți lucrează. ._.
Oricum, chestia e că nu îngheață anul, nu vă mai agitați. Oricum, diriga a zis că decât să mai stea un an în plus cu noi, ne încheie ea mediile, chiar de ar fi singura profă care nu intră în grevă.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#4
Ca de obicei , mass-media mai mult induce populatia in eroare decat sa o ajute.
Tot spun ca o sa fie greva...dar asta hotarasc profesorii . De exemplu, la liceul meu o sa se invete (cred) . Majoritatea profesorilor ne-au spus ca nu le convine sa protesteze, pentru ca nu isi vor mai primi salariile. Dar, in cazul in care sindicatele hotarasc intrarea in greva, anul nu se va repeta. MEdiile pot fi incheiate oricand .
Imi pare rau pentru cei care sunt in BAC , sau au examene, este mai dificil pentru ei 22 . Cand ma gandesc la situatia de acum, ma bucur ca sunt in clasa a XA . Amintiti-va ca si prin 2007 parca mai ziceau ca ingheata anul , si chestii din astea...dar nu au facut nimic . Cred ca si acum va fi la fel, deci chill 4 .
Succes tuturor la scoala pupic

#5
Terminati ma cu cacaturile astea , asa ne amenintau si pe noi cand eram elev , ca se ingheata anu' ca o fi ca o pati Smile si tot nu faceau nimic , va uitati prea mult la Tv , plus de asta vine bacul traiti-ar d-aici isi scot ei , profesorii , bani grei Smile ... asa ca nu-si permit sa nu termine anul scolar ... , fac si ei taraboi oricum romanul e prea las ca sa faca ceva , latra fara sa muste , deci concluzia e ca --> terminati cu harneala asta ca nu ingheata nimic Smile poate doar o bere daca o lasi prea mult la rece 3 pace .
[center]
Sunt peste voi cu orice cuvant se zice ca sunt genial ... stii de ce ? ... pentru ca sunt .
[/center]

[center][Imagine: gunot2.jpg]
[Imagine: 44483.gif][/center]

[center]
tba
[/center]
[center][Imagine: txtmovementvh8.gif][/center]

#6
Sigur nu se ingeata anul.La mine la clasa nu fac greva decat 3 profi deci halal greva.Din pacate printre ei se numara si proful meu de mate (sotia lui e sefa de sindicat si profa mea de engleza-deci si ea face greva) care n-a pus decat 2 maxim 3 note in catalog si noi avem nevoie de 6.Si mai mai ca-l vad ca nu ne lasa sa intam in bac si nu pentru ca ar fi greva ci pentru ca el nu s-a sinchisit sa ne incheie mediile. Haha!Si multi se-ntreaba de ce il urasc eu de moarte~
Oricum profi au spus ca nu fac greva pentru ca n-are rost,le e mila de noi si cam atat.
Cel mai aiurea e ca luni avem competente la engleza si profa e in greva adica va trebui sa dam cu celelalte si ma rog...nu sunt sigura daca ar trebui sa ma bucur sau sa plang. o.o
Concluzia ar fi ca nu va fi anul inghetat pentru ca multi au ajuns la concluzia ca a face greva este inutl.
[center]† Feeding on chaos †
[Imagine: hiokj.jpg]
† Living in sin †
[/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce vreti sa va aduca "mosu'" anul asta? yaoi maniac 11 6.989 25-12-2010, 01:45 PM
Ultimul răspuns: *Susuki~Chan*


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)