Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce vreti sa va aduca "mosu'" anul asta?

#1
Hai sa va aud. Cred ca fiecare, poate, isi doreste sa primeasca un anumit lucru de craciun, doar asta e unul dintre scopurile sarbatoarei.
Eu mi-as dori ceva imposibil. Nu bani, fericire sau iubire, lucruri in care nu cred, ceva ce inainte imi dadea motive sa merg mai departe si sa zambesc indiferent daca totul mergea bine sau nu. Acea persoana ce ma incuraja si era modelul cu care il priveam cu ochi plajini si vroiam ca intr-o zi sa ajung ca ea. Acea fiinta ce m-a purtat in pantecele ei si mi-a dat viata, a avut grija de mine si mi-a dat un nume. Mama.
Daca ar fi ceva mai posibil... un urstulet mare mare, alb pur si... pufoos! Cu ochii mari si botic!
Dar voi?
Incercati sa scrieti macar 3 randuri, chiar daca stiu ca nu o sa fie populat topicul si poate chiar sa fie sters.
ps. nu faceti o mie de commenturi ca cate un lucru, doar unu-doua si fiti precisi, sau macar incercati.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#2
Ce sa imi aduca? Iubirea vietii mele, asta ar fi cel mai frumos cadou. Sa imi aduca o persona care nu va exista niciodata, o persoana dupa care sa iau un exemplu pentru viata, o persoana pe care sa o apreciez si pe care sa o iubesc cu toata fiinta mea.
Din alt punct de vedere, mi-as dori un jurnal mare si frumos, foarte colorat si foarte cu lacat. Mi-as asterne gandurile acolo si doar eu as stii secretul acelui caiet. As vrea multe, multe, multe fructe, asa, un cos urias. Vreau o pereche de manusi foarte pufoase, cu puf de la un animal intreg. Sau, mai bine, sa fie sintetic 4 .
Cam asta mi-as dori. Alte pareri?
[Imagine: ak8THBQ.png]


#3
Vreau "Ultimul câtec" de Nicholas Sparks. Trebuia să citesc cartea asta de când a apărut (iunie), nu înţeleg de ce nu mi-am cumpărat-o singură până acum. Am citit 8 cărţi scrise de Nicholas Sparks, îmi place foarte mult autorul.
Vreau multă inspiraţie ca să scriu.
Îmi doresc să ningă din nou şi să nu se topească zăpada.
Vreau un urs mare de pluş (deja am camera plină de jucării -_-). Îl vreau alb.
Îmi doresc să-mi pună bani pe card ca să pot aduna cât mai repede pentru un laptop ^^

Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#4
Mi-ar place o placa de snowbord , un Samsung Galaxy X , si un CD original cu Nickelback...poate si cu autografe 105...Visez eu dar macar placa daca mi-ar lua...aaa si un ursulet mare si pufos de la cel mai dragutz baiat din lume :love: Love is in the air....Stiu ca sunt dementa...nu ma judecati :bv:
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#5
Imi doresc sigur multa sanatate si iubire din partea celorlalti. Si ce mi-as mai dori ar fi un animalut de companie. xD Sunt foarte adorabile, in special pisicile si cateluushii : D. Cred ca acum ma duc sa ii scriu lui mosu despre dorinta mea. (glumesc) .
Imi mai doresc prieteni adevarati ,nu "curve " ca la mine in clasa. 2 Poate aici o sa am si eu parte de BEst Friends 3
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#6
Ce vreau să primesc de la " Moş Crăciun " ? Măcar de-ar exista, în fine să lăsăm asta.
Păi cred că o să-i cer o carte, de preferat ceva cu vampiri. Dulciurile, care nu lipsesc niciodată şi să mă lase să mă vopsesc, dar înainte să vină Crăciunul [ Deja i-am cerut acest cadou, şi îmi dă permisiunea şi " binecuvântarea " sa 24, iar luni mă vopsesc xD ]. Cam atât, aş vrea, nu că moşul ar fi zgârcit, dar nu vreau multe =.=.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#7
mi`a adus un aparat de fotografiat.

mosu adica 10
-

#8
Ce as vrea de la''mosu''....Ei bine, in primul rand as vrea ca parintii mei sa nu mai fie plecati atat de mult timp, sa mai stea si cu mine, sora si fratele meu...dar asta nu se va intampla prea curand deoarece petrecem sarbatoriile in tari diferite....si daca ar fi ceva posibil mi-as dorii un nou catelus...pe langa 5 pe care ii am deja si poate si o pisicuta....cam atat as dorii, deoarece cosmetice, bijuteri, dulciuri, haine si tot ce mai am nevoie le primesc in fiecare zi...
[Imagine: j5atg3.png]


#9
doar multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa multa CIOCOLATA
-----------------------------------------------------------------
[Imagine: silviussj5.png]
-----------------------------------------------------------------

#10
Mi-a dat bani. Da, moşul. Nu vreau să îmi mai ia, pardon, facă, el face jucării şi haine, singur nimic, după ce anul trecut m-am ales cu pijamale roz cu floricele, lol. Daaaaaar, din milionul ăla mi-am luat ce am vrut eu, so life is still beautiful. D: Dar eu tot vroiam căşti pentru boxe şi un urs, dar am de aşteptat moşul din martie pentru asta.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Va provoc sa porniti trendul asta si in Romania Shiva 3 3.003 24-10-2010, 03:43 PM
Ultimul răspuns: Auburn.
  ÃŽngheaţă anul ? grevă ? unde a ajuns învăţământ Flash 5 2.821 28-05-2010, 01:21 PM
Ultimul răspuns: ♣ TheBlackCat ♠
  Ce vreti de la noul an? Mitzuke. 4 3.454 13-01-2009, 02:11 PM
Ultimul răspuns: Shilpa


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)