Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kimonourile

#1
O imbracaminte care a cucerit la propriu si la figurat toata Lumea! Purtata la ocazii speciale , la sarbatori ... sau doar de dragul de a arata bine si ingrijite , doamnele si domnisoarele nipone nu ezita sa poarte aceste costumatii , care au devenit practic "blazonul" Japoniei.


[Imagine: kimonoxk3.th.jpg]

#2
Pai chimoourile sunt superbe... e interesant cum inainte se purtau 12 chimonouri odata... si trebuia sa se vada cate o bucatica din fiecare.... iar daca culorile nu se potriveau putea ruina statutul cuiva... iar mov era culoare regala... numai cei din familia regala puteau purta mov...

E foarte interesanta cultura japoneza 4 i love it 4

#3
Intr-adevarm Kimono-urile sunt foarte dragute. Mie imi plac tare mult si mi-as dori sa am si eu unul, eventual mov, acum ca am aflat ca e culoarea regalitatii 21.
Stiati ca se spune ca daca cineva merge in kimono pe strada, atunci acea persoana are pe cineva apropiat alaturi (e greu sa te imbraci de unul singur cu un kimono adevarat...)
[Imagine: chibi_1662.gif]
Haideti, cheliti-mi chibi-ul!
Descarcati-ca pe el!
Si acum, asa-i ca nu ma vezi ataca?

:nh:

[Imagine: girlholdinglollipop.jpg]
Hey! Mai mananci aia?

[Imagine: thkouichikimuraoretachi.jpg]

Kouichi Kimura...

So what if I still like Digimon Frontier?
I know about your secret teddybear!



#4
imi plac si mie kimonourile...au ceva frumos,acele modele florale care le da un aer...superior dar totusi cald...sa pun si eu cateva poze cu kimonouri
1.Unul dintre preferatele mele-> http://i622.photobucket.com/albums/tt301...o_girl.jpg
2.Cam asa erau kimonourile regale...-> http://i46.photobucket.com/albums/f140/k...ono131.jpg
3.Acesta este un kimono de culoare traditionala-> http://i39.tinypic.com/2e5qfwx.jpg

#5
Imi plac foarte mult kimonourile,dar nu am nici unul.Sunt colorate si vesele,mai ales un kimono roz cu albastru.Eh,momentan astea sunt doar vise,dar voi merge in Japonia la vara si imi voi cumpara.Ma duc chiar in Hiroshima la bunicii ei care s-au mutat de curand.Se pare ca japonezele poarta din cele mai vechi timpuri kimonouri,asta inseamna ca este o traditie straveche.Oricum le ador si vreau si eu sa imi cumpar.
[Imagine: durararasig06small.jpg]

#6
Imi plac kimono-urile. Mi se par foarte frumoase culorile lor, dar mai ales imprimeurile. As vrea tare mult sa am si eu unul autentic :X. Dar deh mai am de asteptat. P
ana la urma tot ajung eu in Japonia sa-mi cumpar unul 21.
O singura data am vazut un kimono veritabil. L-a purtat profesoara mea de japoneza intr-o zi la ora si era pur si simplu superb. Era roz, cu floricele mici brodate.
Singurul lucru care mi se pare cam aiurea in legatura cu kimonourile e cata importanta le dadeau japonezii in trecut. Trebuia sa ai perfect potrivite culorile si sa fii sigur ca se vad toate kimonourile pe care le purtai. Si aveai nevoie de muuuuulta rabdare pana te imbracai in unul (lua pana la 4 ore).
Oricum asta nu schimba faptul ca vreu si eu unul.
[Imagine: elegance1.png]
Arigatou Luinil hug


#7
Vreau ÅŸi euuu! T_T
Unde se găsesc kimono-uri? Dar nu pe net că nu vreau să mă complic ^^ Îmi aduc aminte că am citit odată pe net că japonezii purtau kimono-urile în funcţie de stadiul lor politic sau cred că visez iar o.o".
Eu aş vrea un kimono roz cu flori sakura pe el, roz mai deschis şi cu roşu. Ce kawaii ar fi să mă văd îmbrăcată cu unul <3
Slipping through the cracks of a dark eternity
With nothing but my pain and the paralyzing agony
[Imagine: 6iseio.png]

#8
Kimonourile sunt superbe.As vrea eu sa am unul.Presupun ca mai am de asteptat pana sa plec in Japonia.Cred ca mi-ar sta bine cu un kimono mov , mai ales ca am auzit ca doar persoanele importante le purtau.Am mai vazut kimonouri , dar sunt o multime de modele.Cred ca mi-ar fi greu sa aleg.Totusi,as prefera unul albastru,fiindca este culoarea mea preferata.Cat despre desenele de pe el,florile sunt cele mai cautate.Am auzit ca exista si cu dragoni si pasari .
Apropo ... am o intrebare:cam cat dureaza sa te imbraci cu chestia aia ?
[Imagine: ItachiSig.jpg]






#9
Serios? Există în România un magazin cu kimono-uri? Ah!~ Ce aş vrea unul.

În comparaţie cu costumul nostru popular care chiar nu îmi place, kimono-urile sunt elegante şi frumoase. Încă un motiv pentru care aş fi vrut să mă nasc în Japonia şi nu aici, în fine.. să schimbăm subiectul.
Eu aş alege un kimono albastru cu dragoni sau flori sau orice pe el, nu contează nici culoarea atâta timp cât e kimono.
[Imagine: wiorcm.gif]

#10
Eu am primit un kimono de acolo. Totuși nu sunt în stare să îl port. Nu pentru că nu știu cum sau că nu vreau ci pentru că este extrem de greu.
Sunt foarte frumoase. Unele persoane le colecționează și au o mulțime care sunt foare vechi si evident foarte valoroase.
Sunt foarte multe feluri și foarte multe modele. Unele sunt mai subțiri (pentru vară) altele mai groase (pentru iarnă).
Aș vrea să îl port mai des însă îmi ia în jur de 3 ore sa îl îmbrac și e și foarte greu.
Am purtat mai mult yukata (kimono de vară mai ușor și de multe ori mult mai colorat)
[center][Imagine: ax.png]

“The most important thing we learn at school is the fact that the most
important things can't be learned at school.”

[/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)