Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mamoru vs Seiya[Sailor Moon]

#1
Pe care din cei doi il preferati?
raspunsul meu..
100% Mamo-chan :8: :8:
Seiya e dragut,dar Mamo ramane favoritul meu...mi se pare mai matur,felul in care gandeste e mult mai avansat decat cel al lui Seiya care e mai copilaros...
[center][Imagine: siggi1wf5.png][/center]

#2
Hmm.....Seiya all the way!
Adica nu am nimic cu Mamoru...ei erau cuplul perfect, erau destinati sa fie impreuna. Dar oare ce intorsatura ar fi luat povestea daca Usagi l-ar fi ales pe Seiya? 21
Si sa recunoastem ca Seiya era super dragut[chiar daca era fata.....lol]si era mult mai atent si iubitor cu Usagi decat Mamoru. Adica Mamoru nici macar nu o baga in seama, o lasa sa vorbeasca singura de cele mai multe ori si nu isi dadea seama ca o iubeste decat atunci cand era in pericol!

#3
Pai...cred ca Seiya .Tot asa nu am nimic cu Mamo-chan ,dar Seiya-kun mi se pare mai dragut,atent,imi placea mai mult stilul lui.Arata si el cat ,de cat bine chiar (dak era fata ).Intr-adevar fac un cuplu destul de bun Usagi si Mamoru,dar ...exact cum a zis si Miharu cum ar fi fost dak Usagi-chan nu mai stia pe cine sa aleaga. ;| Ok joke...insa cat de perfect parea Mamo-chan si Seiya era cute in felul lui.

#4
i`m choosing .....seyia chiar daca imi place de mamoru [darien] mai mult
in anime intre mamoru e foarte dur, si strict si are acea atitudine de superioritate, iar in unele momente chiar da impresia ca nu ii pasa de usagi, ca la sfarsitul primei serii cand trece de partea metaliei doar pentru putere, pe cand seyia e mereu acolo pentru usagi, si o sprijina si desi ea nu ii intoarce sentimentele, este constient ca ea ii era menita lu mamoru, in plus se poarta frumos cu toata lumea pe cand mamoru>_>...........mamoru nu prea da doi bani pe lumea de langa el
eh asta e parerea mea ^_^

#5
EU il aleg pe Mamoru XD si nu-mi pasa ca Seiya era mai atent si mai dragut cu ea ,pana la urma o parte din el era fata.Prefer sa o vad pe Usagi cu Mamo-chan ,ca e mai distractiv sa vad cum se mai cearta..oricum se impaca ei.Asa toate bune si frumoase ar fi cam plictisitor.Bine asta e parerea mea pana la urma4 nu mi se pare atat de nepasator chiar daca era mai dur ,prefera sa fie asa ca sa o faca pe usagi sa se mai maturizeze.Asta e un lucru sigur care imi place la Sailor moon sa vad cum personajele evolueaza.
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#6
Eu sunt de parte lui Seiya pentru ca acesta intotdeauna a fost acolo pentru Usagi si o iubeste pe ea pentru cine este, nu pentru cine a fost.
Mamoru in anime este rece si intotdeauna o paraseste si o face sa planga pe Usagi si oricum din punctul meu de vedere, eu intotdeauna am considerat ca Mamoru o iubeste pe Usagi din cauza ca a fost Serenity. Adica in anime sunt unele episoade in care se fac clar diferente intre cele doua vieti ale ei. dand de inteles celor care urmaresc ca sunt doua persoane diferite. Mamoru nu se potriveste deloc cu Usagi din cauza ca sunt atat de diferiti, iar el nu reuseste niciodata sa o inteleaga pe cand Seiya o accepta asa cum este cu toata imaturitatea si inocenta ei.
Plus faptul ca renunta la ea la sfarsit pentru a o lasa sa traiasca fericita cu Mamoru demonstreaza o dragoste adevarata.

#7
Alegerea mea este Mamoru.

Mamoru Chiba este un student puţin mai în vârstă decât Usagi. Dublajul englez îl numeşte Darien. Ca şi copil a suferit un accident de maşină, care l-a despărţit de părinţii săi şi provocându-i pierderea memoriei, Pe parcursul seriilor are nişte abilităţi precognitive, inclusiv vise care îl inspiră să folosească deghizarea lui Tuxedo Mask şi să lupte alături de Sailor Senshi. După o confruntare relaţională, el şi Usagi îşi amintesc vieţile anterioare şi se îndrăgostesc din nou.
[Imagine: Anime-signature-redone.jpg]
[Imagine: 43272185_764421.gif]

#8
Eu sunt fana Seiya. Mamoru a fost preferatul meu in copilarie. Insa din clasa a 9-a cand am vazut prima data ultima serie, am inceput sa-l apreciez mai mult pe Seiya.
Oricum cred ca Usagi face un cuplu mai frumos cu Mamoru, chiar daca el pare distant si rece si uneori chiar ca nu o iubeste.
In schimb, Seiya are calitati pe care le apreciez destul de mult la un baiat. Este amuzant, copilaros uneori, putin arogant...



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Full Moon wo Sagashite Hanna2300 0 2.231 19-12-2010, 11:37 AM
Ultimul răspuns: Hanna2300
  Seria preferata Sailor Moon hikari marina 3 5.664 18-12-2010, 03:56 AM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence
  Ai revedea Sailor Moon sau nu? De ce? he0ky 11 10.570 26-09-2010, 11:32 PM
Ultimul răspuns: Serqet
  Care varianta a lui Mamoru vi se pare cea mai sweet?[Sailor moon] Lorelei 1 3.715 26-09-2010, 12:07 AM
Ultimul răspuns: SooMin
  Seria de personaje preferate[Sailor Moon] Lorelei 3 4.445 25-09-2010, 11:21 PM
Ultimul răspuns: SooMin
  Care vi se pare cel mai dragut cuplu din Sailor Moon? Lorelei 1 3.536 06-04-2008, 01:05 PM
Ultimul răspuns: maya


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)