Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce animalute aveti pe acasa?

Am o catea, Tina se numeste. Rasa nu o stiu, cred ca e o corcitura ca e de la bunica. Oricum, e buna [ doar cand vrea ea ], dar pe mine ma musca cel mai mult pentru ca eu o cam ' chinui ' sa spunem asa. Are 5 ani si imi amintesc prima oara cand am adus-o acasa arata ca o minge =]] Cand era mai mica obisnuia sa se duca in alta scara de bloc si eram nevoita sa urcu pana la etajul 4 ca sa o iau, ca altfel nu venea. Pe mama o iubeste cel mai mult. O cred, numai mama sta si o alinta toata ziulica si da de mancare si tot asa, dar eu sunt in 'pauza' sa zicem asa cu chestii d-astea.
That's my dog.
[Imagine: Hm757.png]





Un câine din rasa Schnauzer(uriaş).
O cheamă Becky şi are 12 ani T_T.E batrână,dar e foarte activă şi rapidă.
Îi place să mă trezească dimineata lingându-mă.Când manânc vine la mine şi îşi bagă capul pe sub mâna mea 21

3 catei si 6 pisici.

Unul dintre caini sta intotdeauna legat pentru ca desi e batran, e agresiv ca vai de viata. Are destul de mult loc in care sa se desfasoare totusi, pentru ca taica-meu i-a lasat lantul destul de lung. Mai am 2 zgatii de PBGV care rup, sfarsie, distrug, topaie, musca de pantaloni si fac pipi pe rotile de la masina maica-mii de emotie.

Una din pisici are vreo 10 ani, dar e ataaaat de draguta si pufoasa si agila ca nu i-ai da mai mult de 5. 3 dintre celelalte pisici, o pisica si doi motani ca sa fiu mai exacta, sunt copii ei si mai am o pisicuta care i-ar veni nepoata (sau ceva), plus un zvapaiat de motanel pe care l-am adoptat in august de pe strada. Veneam din oras si auzeam o pisica mieunand si cand l-am vazut cat de slab si amarat era l-am luat in brate si l-am carat acasa. Ai mei aproape mi-au dat cu el in cap, dar s-au atasat repede de bestia portocalie. Now they love him and spoil him more than the others, which is not fair, but meh. >.<
[Imagine: sdfbnm.png]

Despite your best efforts, people are going to be hurt when it's time for them to be hurt.
~ Haruki Murakami~

Am o istorie a pisicilor. Aveam o pisicuta asemanatoare cu rasa Bumbai , superba, neagra ca o pantera. A murit, insa a dat nastere unor puiuti. Pe una am pasatrat-o, o cheama Perla si e asemanatoare unei Angora. Rasfatata, e ca un copil 21. Si ea a avut puiuti, insa a trebuit sa ii dam, mai ales din cauza unui accident ...intre Freddie si maica-sa >.< Erau Sheila, Kurt si Freddie si mai era unul care a murit inainte sa se nasca 2
[Imagine: 2zsuvx5.gif]

Am patru pisici( 3 ele si un el castrat) , o catea corcitura de labrador cu pitbull si un porumbel alb si prostanac( daca ii deschid becul , incepe sa cante , daca il inchid , tace). De asemenea , stau la bloc. Welcome to the house of fun!
[Imagine: nhkmisatosatousighh3.jpg]

Am avut un papagal pe nume Tuitti, nume de cod onii-chan. Un adevarat luptator, care a trait aproape 11 ani si a facut ca sufrageria sa semene cu un shweitzer. Perusul verde cu galben si solzisori negrii pe spate.
Al 2-lea papagal a fost Duke, un marathonist, asemanator cu primul, care a murit storcit, fiindca alerga prea mult prin casa.
Iar ultimul, minunatul meu Tony (primul nume Loki), un perus cu multiple nuante de albastru cu alb si solzisori pe spate. Camaradul meu cinefil, care reuseste sa vada filmul, oricat m-asi chinui eu sa mut ecranul. Ii place sa stea in cusca cu susul in jos, ca Batman si ii place sa stea ingrozitor de mult pe lustra si sa imi orneze masa.
O casa a papagalilor. 21
[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]
Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�

Eu am dou? pufo?enii 029

[Imagine: NbGDkYw.jpg]

[Imagine: GEKhSRg.jpg]
'' Humankind cannot gain anything without first giving something
in return. To obtain, something of equal value must be lost. ''

[Imagine: Automail_sig_450x150_zps188a256a.png]

Am un motan pe nume Tommy ... care pur si simplu ma uraste Dunno-crazy-rabbit-emoticon si 6 catei ^.^ care sunt foarte dragalasi si flocosibili, dar care nu lasa nici macar o persoana straina sa intre in curte ^.^. Defapt... ce motiv ai mai avea sa intri cand vezi ca la poarta te asteapta 6 caini ce latra ca nebunii. Si imi doresc tare mult o pisica Sfinx 8
[Imagine: andy.png]
Can you hear the silence?
Can you see the dark?
Can you fix the broken?
Can you feel, can you feel my heart?

'' Humankind cannot gain anything without first giving something
in return. To obtain, something of equal value must be lost. ''

[Imagine: Automail_sig_450x150_zps188a256a.png]

Am 7 pisici negre, adunate de ori de str?zi, ori de la oameni r?i ce nu le-au dorit. Pisicile negre poart? noroc, apropo. ?i mai am doi c??ei, amandoi fiind mai mult ai mamei.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Aveti vreo fobie? hero1hero 6 4.889 15-07-2012, 12:36 AM
Ultimul răspuns: Lia


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)