Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rate the Quote of the user above you!

#30
O sa stau sa comentez ambele citate in cat de multe randuri pot.

Lia,imi place oarecum ce zice Martin.Cum el vrea sa mearga in Middle-Earth,asa vreau si eu sa ma trezesc dupa moarte in Playboy Mansion.Dar,fiind 1 iunie,noi ne cautam locuri dupa moarte in care ne simtit bine.Martin viseaza la Lord of the rings,eu visez la Playboy Mansion,crestinii viseaza la ideea ca in Rai o sa-i astepte cineva si o sa-i judece drept(nu subiectiv,cum probabil o sa se si intample 21)) ) .E greu de spus ceva despre atat de putine cuvinte si o idee atat de clara . Nu mai vad nimic interesant de zis,doar ca ... One does not simply walk into Mordor. 21))

Acum,trecem la KV cu citatul ala scos de niste generali obositi dupa o lupta pierduta jenant.Cum poti sa uiti?Trecutul pe care il uitam noi este de cele mai multe ori jenant sau penibil,iar pe acela de fapt nu-l uitam,doar il aruncam intr-o groapa unde nu mai vrem sa ajungem sa punem ceva vreodata.Totusi,groapa aia nu ramane inchisa,deci amintirile(trecutul,cum vrei tu),nu se uita,ci se ascunde!!!Nu-mi place citatul.Corect ar fii ca ignoranta este o maladie ce ne obliga sa retraim acelasi lucru pana cand ne dam seama unde gresim.

"Când eşti prost dispus devii, brusc, "obiectiv". Vezi lucrurile şi oamenii în lumina lor "adevarată", adică insuficientă: vezi penumbrele lumii, stârnit de propria ta penumbră."Andrei Plesu



Răspunsuri în acest subiect
Rate the Quote of the user above you! - de .Anne - 01-08-2009, 01:05 PM
RE: Rate the Quote of the user above you! - de James Dean - 01-06-2012, 09:39 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)