Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nu te baza pe incredere!

#33
Rozalia nu putea sa doarma. S-a ridicat de pe pat si s-a dus in fata ferestrei, deschizand geamul si lasand aer proaspat sa intre in camera. Vantul ii flutura parul roz, in timp ce adolescenta era prinsa in gandurile sale. << Deci mama a fost o servitoare! Cum a putut tata sa se indragosteasca de una ca ea? Oare cum arata acum 18 ani? Cand la nascut pe Alex abea devenea matura! Daca Sabina e mama ei, atunci de ce nu ne-a zis niciodata de ea? De ce nu ne-a prezentat-o? Sunt sigura ca daca le pomenesc ceva lu tata sau mama, cum ca as vrea sa o vad pe bunica, sunt sigura ca m-ar pedepsi. Dar vreau sa o cunosc pe aceasta Sabina. Si stiu exact cine ma va ajuta.>> gandea tanara. A zambit usor si s-a intors in pat, adormind in cele din urma.
A doua zi si-a facut aparitia foarte repede. Alexia s-a trezit si isi pregatea bagajul pentru excursia la munte din week-end. Dupa ce si-a terminat bagajul, s-a dus la baie, unde s-a spalat pe dinti si pe fata. Se privea in oglinda, in timp ce picaturile de apa se scurgeau de pe chipul adolescentei. Cand inchidea ochii ii vedea pe Ryan si Karen impreuna. Fata a scrancit din dinti si si-a sters fata cu prosopul, apoi s-a dus in camera si si-a luat telefonul in mana. In cateva clipe a dus mobilul la ureche.
- Juan David? Sunt Xia. Daca toata lumea crede ca suntem impreuna, de ce sa nu le facem pe plac. Ce spui?
- Stiam ca mai devreme sau mai tarziu vei spune asta. Nu iti fa griji printesa, o sa am grija de tine. Mare grija!
Rozalia a inchis telefonul, zambind usor. A lasat aparatul pe pat si si-a indepartat pijamalele. S-a imbracat cu o pereche de blugi albi, un tricou alb cu un fluturas pe el, un hanorac alb de la Puma si s-a incaltat cu o pereche de cizme albe, fara toc. Si-a lasat parul liber si si-a pus o caciula alba, si-a aranjat bretonul si s-a machiat putin. Si-a pus o pereche de cercei din argint simpli, si-a luat o geanta alba pe umar, si-a luat troller-ul in mana si a coborat jos. S-a asezat la masa pentru a lua micul dejun, in timp ce Alex si Vico tocmai isi faceau aparitia. S-au asezat la masa si nu stiau de ce sunt numai ei, Xia si Sasuke erau la masa.
- Unde sunt ceilalti? intreba blonda
- Itachi e la firma, iar mama si matusa ta sunt plecate la cumparaturi. replica Sasuke, care studia ziarul.
Observand cat e ceasul, cei trei adolescenti si-au luat la revedere de la brunet si au parasit vila. Rozalia s-a urcat in masina ei, in timp ce Vico s-a dus cu iubitul ei. Imediat masinile celor doi au oprit la semafor, iar fotomodelul a vazut masina familiei Uzumaki. I-a facut din mana prietenei ei, in timp ce il privea intens pe blond. Cand culoarea s-a schimbat, tanara a apasat pe acceleratie luand-o inaintea celor doua masini. A ajuns repede la scoala, unde era adunati majoritatea dintre colegii ei. A inlaturat centura de siguranta si s-a dat jos din automobil. Alex si soferul lui Ryan au ajuns-o din urma, lasand masinile in parcare. Tanara si-a scos bagajul din portbagaj si i l-a inmanat soferului autocarului, apoi a vazut-o pe Karen in bratele blondului. Acesta isi privea fosta iubita si zambea usor, insa zambetul i-a pierit cand rozalia a sarit in bratele roscatului si l-a sarutat apasat. Ii privea socati pe cei doi, in timp ce Alex si Vico chicoteau.
- Chiar crezi ca una ca Alexia ar pierde vremea? replica blonda, care zambea rautacios.
- In fond, sora mea e una dintre cele mai cunoscute modele. Nu ar sta sa planga dupa cineva care nu merita.
Cuvintele brunetului l-au socat pe Ryan. Nu credea ca prietenul lui va ajunge sa spuna ceea ce a spus. I-a privit cum se apropiau de rozalie si roscat. Cei patru s-au urcat in autocar, ocupandu-si locurile. Blondul a oftat si a luat-o pe roscata de mana si s-a urcat si el in masina. S-a pus in spatele Xiei si lui Juan David, in timp ce Vico si Alex erau in fata celor doi. Dupa ce autocarul s-a umplut, Kakashi i-a spus soferului ca pot pleca. Din cand in cand, Juan David si Alexia se sarutau scurt pe buze, in timp ce se tineau de mana. Ryan scoate fum pe nari si o saruta brutal pe roscata, sperand sa ii capteze atentia rozaliei, insa in zadar. Brusc, fotomodelul s-a apropiat de profesorul ei si l-a intrebat daca o lasa sa cante. Argintiul a dat din cap si i-a dat un microfon, in timp ce rozalia i-a dat soferului un cd. In cateva clipe muzica a inceput sa se aude in difuzoare, iar tanara a inceput sa cante. Avea o voce care fermeca pe oricine. A inceput sa cante o melodie in limba spaniola, apoi a continuat cu una in engleza. Dupa ea s-au mai oferit fete sa cante, printre care si Vico. Ca si verisoara ei, blonda avea o voce minunata. Fotomodelul s-a intors la locul ei, insa inainte sa se aseze , masina a trecut printr-o groapa, iar adolescenta a alunecat, cazand in bratele blondului. Cei doi s-au privit in ochi, in timp ce se abtineau cu greu sa nu se sarute. Roscatul a pus-o pe tanara inapoi pe scaun si a sarutat-o apasat, facandu-l pe Ryan sa moara de ciuda. In cateva ore autocarul a oprit in fata unei cabane . Adolescentii au coborat din masina si au admirat peisajul. In spatele cabanei se aflau muntii inzapeziti. Casa era cu doua etaje si era in intregime din lemn. Copii si-au luat bagajele si au intrat in interiorul cabanei. In mijlocul livingului erau puse doua canapele si doua fotolii, iar langa ele se afla semineul, iar in fata lui era un covor pufos, alb. In mijlocul canapelelor era o masuta mica din lemn. Scarile erau in stanga semineului, iar veranda in dreapta semineului. Argintiul le-a spus elevilor sai cum vor fi organizati in camere.
- Victoria si Alexandro Uchiha prima camera de la etajul 1. Alexia Uchiha si Ryan Uzumaki a doua camera, Avril Uzumaki si Juan David Bracamontes camera cinci, Ka...
- Ma scuzati sensei, dar de ce trebuie sa impart camera cu Uzumaki? il intrerupse rozalia
- Pentru ca asa am hotarat eu si nu ai cum sa schimbi asta. Acum va las lista pe masuta. Va duceti bagajele sus, dezpachetati si ne intalnim in fata cabanei.
Spunand acestea, profesorul si-a luat valiza si s-a indreptat spre camera de la parter. Nervoasa, fotomodelul si-a luat troller-ul si s-a dus in camera ei, urmata in deaproape de blond. Tanara a observat ca era numai un singur pat si asta o obliga sa doarma cu blondul. In sinea ei era foarte fericita, insa trebuia sa ii arate baiatului ca nu e o papusa. Tanarul a incuiat usa si s-a apropiat cu repeziciune de adolescenta. A tras-o in bratele lui, punandu-si o mana in parul ei, in timp ce cu cea libera ii apropia talia de a lui.
- Incerci sa ma faci gelos cu Juan David nu? Chiar crezi ca functioneaza?
- Avand in vedere cum te comporti in preajma lui, esti super gelos. Ce se intampla Ryan? Karen e prea folosita pentru a te satisface la pat? Sau tu nu esti destul de barbat pentru a o face femeie?
Baiatul a zambit usor si a sarutat-o pe tanara apasat. Si-a strecurat limba cu brutalitate printre buzele rozaliei, determinand-o pe aceasta sa tremure. Fata se zbatea in bratele lui, insa blondul si-a pus si cealalta mana pe talia fetei, lipindu-i trupul de al lui si patrundandu-si mai adanc limba in gura fotomodelului. Aceasta a renunta la a se mai zbate si a raspuns sarutului. Amandoi aveau nevoie de acest sarut. Si-a pus mainile dupa gatul baiatului, duelandu-se cu limba lui. Mainile blondului se plimbau in voie pe trupul adolescentei, ajungandu-i pe fese. Brusc tanara la impins , rupand sarutul.
In camera fotomodelului si brunetei, tanara statea pe pervarzul geamului si privea privelistea. In mintea ei se delurau saruturile dintre Alexia si Juan David. << Niciodata nu se va indragosti de mine! Nici nu ma compar cu Alexia. Ea e frumoasa, desteapta, renumita, in timp ce eu sunt nimic!>> In timp ce se gandea, roscatul a observat ca adolescenta era prea linistita. S-a apropiat usor de ea si i-a pus mana pe umar. Bruneta si-a intors privirea si la privit pe baiat cu o privire trista. Acesta s-a asezat in fata ei si a luat-o usor de maini, intreband-o daca e bine. Tanara si-a lasat capul in jos, nedorind sa ii dea un raspuns. Adolescentul i-a ridicat capul , iar atunci fata a sarit in bratele lui si l-a sarutat. Fotomodelul a tras-o mai aproape de el si si-a strecurat limba printre buzele fetei, explorand in voie lacasul umed al acesteia. Buzele celor doi s-au desprins una de alta, iar cei doi s-au privit in ochi. Dandu-si seama de ce a facut, bruneta s-a dus in baie si si-a lasat trupul sa alunece pe gresia rece. Si-a pus doua degete pe buze, in timp ce privea in gol. << Mi-a raspuns la sarut! Sa insemne asta ceva? Sau doar a crezut ca sunt Alexia? Nu Avril, nu iti fa false speranta! Juan David nu se va indragosti niciodata de tine!>>



Răspunsuri în acest subiect
Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 13-07-2009, 06:35 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de SoUl EaTeR - 13-07-2009, 06:57 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Eve. - 13-07-2009, 07:50 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de D@n@ - 13-07-2009, 08:00 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 13-07-2009, 09:20 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Eve. - 13-07-2009, 09:30 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de SoUl EaTeR - 13-07-2009, 09:36 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 18-07-2009, 03:44 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Marty:X - 21-07-2009, 01:47 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Eve. - 20-07-2009, 06:26 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 23-07-2009, 02:03 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Marty:X - 23-07-2009, 02:57 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Summer - 24-07-2009, 02:22 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 27-07-2009, 07:32 AM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Eve. - 27-07-2009, 09:44 AM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 29-07-2009, 07:02 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 16-09-2009, 05:02 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 17-09-2009, 06:36 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 19-09-2009, 04:25 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 23-09-2009, 05:51 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 26-09-2009, 06:58 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 30-09-2009, 02:32 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 02-10-2009, 04:49 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 24-10-2009, 09:13 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Minnie - 24-10-2009, 10:45 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 29-10-2009, 08:24 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Minnie - 29-10-2009, 10:42 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 07-11-2009, 06:22 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de &quot;~Setsuna~Noelle~&quot; - 09-11-2009, 01:32 AM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 15-11-2009, 01:15 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 05-12-2009, 05:32 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 15-12-2009, 01:43 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Khonsu - 15-12-2009, 01:55 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Am incredere in tine ! Redhead Rules 3 4.815 09-09-2008, 11:13 PM
Ultimul răspuns: Redhead Rules


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)