Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nu te baza pe incredere!

#27
In salon, cei doi adolescenti continuau sa se sarute, pana cand blonda si bruneta i-a intrerupt. Blondul s-a asezat langa rozalie si a luat-o de mana, iar in camera si-a facut aparitia parintii fetei. Brunetul s-a apropiat de fiica lui si s-a asezat in fata patului, sprijinindu-si mainile pe bara de metal a patului.
- Alexia vreau sa stiu ce s-a intamplat cu tine. Si nu vreau sa ma minti.
- Pai..tati..eu..bunicul mi-a spus ca mi-a aranjat o intalnire cu presedintele firmei Golden Rose si tipul e foarte exigent cand vine vorba de aspectul fizic. Si am observat ca aveam doua kilograme in plus si am decis sa mananc legume si sa beau apa. Si m-a luat prin surprindere faptul ca ma intorc acasa si am cam uitat sa mananc. Nu am crezut niciodata ca voi ajunge la spital. Imi pare rau ca te-am ingrijorat.
- Alexia, dar trebuia sa mananci!
- Nu te-a intrebat nimeni nimic Sakura! De ce nu esti cu minunatul tau fiu? Ti se pare ca am nevoie de tine?
Rozalia a inghetat, cand si-a auzit numele din gura fiicei ei. A lasat capul in jos si a parasit incaperea, iesid pe salon. Sasuke s-a apropiat de fiica lui si a sarutat-o usor pe frunte. Le-a cerut celorlalti sa il lase singur cu rozalia. Ryan si-a sarutat iubita usor pe buze si a parasit incaperea alaturi de Vico si Avril. Brunetul si-a privit fiica, care era putin imbujorata.
- Ce e intre tine si Ryan?
- Pai..mi-a cerut sa fiu iubita lui. Si..am..acceptat. Tati nu ma critica, stii ca imi place de el de cand sunt mica.
- Scumpo nu te critic, insa esti sigura ca ai luat hotararea care trebuie? Ryan e la fel ca fratele tau, fac parte din aceeasi gasca si nu as vrea sa se poarte cu tine, cum face fratele tau cu Karen sau cu Vico.
- Tati, Ryan e diferit de Alexandro. Si sa iti spun sincer, cred ca fratele meu e indragostit de Vico, dar nu vrea sa accepte.
- Hai sa lasam la o parte subiectul iubire. Mai bine spune-mi de ce te porti asa cu mama ta?
- Ai vrea sa ma port mai frumos? Tata de cand m-am nascut nu am avut-o alaturi. Nu am putut sa ii spun de prima mea dragoste, de primul meu sarut, de prima mea prietena, de prima zi de scoala. Cand m-am intors acasa si am avut prima confruntare cu Alex, lui i-a luat apararea, nu mie. Si Alex a incercat sa ma bata si putea sa il plesneasca pe el, nu pe mine.
- Scumpo, mama ta incearca sa se apropie de tine si cred ca ar trebui sa ii dai o sansa.
- Nu pot tata. A avut atatea sanse. Si ea si fratele meu, amandoi mi-au aratat ca sunt o povara in viata lor si ca nu vor decat sa dispar, mai ales cand Alexandro a incercat sa ma innece.
Brunetul si-a imbratisat fiica, si a sarutat-o pe crestetul capului. I-a spus ca dupa ce iese din spital, el, impreuna cu mama si unchii fetei vor pleca timp de doua saptamani din oras. Tanara l-a implorat sa nu o lase singura cu fratele ei, insa brunetul nu o asculta. I-a spus sa profite de ocazie si sa incerce sa se impace cu fratele ei. Rozalia s-a strambat putin, apoi a spus ca va face tot posibilul sa se impace cu Alexandro. In camera si-a facut aparitia doctorul. Sasuke l-a intrebat daca nu poate sa ii aplice tratamentul fiicei lui acasa. Medicul i-a zis ca va trimite o asistenta pentru ai da fetei medicamentul. Doctorul s-a dus pentru ai face externarea adolescentei, in timp ce brunetul a chemat-o pe Vico, pentru a-si ajuta verisoara sa se imbrace. Fotomodelul s-a imbracat cu un trening roz din catifea si s-a incaltat cu o pereche de adidasi roz de la Puma. Si-a lasat parul liber si a parasit incaperea insotita de verisoara ei. Cand au ajuns pe hol, i-au vazut doar pe Ryan si Avril. Rozalia s-a dus in bratele iubitului ei, asteptandu-si tatal. In scurt timp brunetul a venit langa adolescenti, tinand in mana o hartie. Le-a spus ca pot merge acasa. Avril si Ryan si-au luat la revedere de la prietenele lor si de la brunet si s-au urcat in masina familiei Uzumaki, pornind spre casa. Vico si Alexia s-au urcat in masina lui Sasuke si s-au indreptat spre casa. In cateva momente, automobilul a oprit in fata casei, iar cei trei s-au dat jos din masina, intrand in vila. Fetele au observat ca in fata scarilor erau cateva valize. Rozalia si-a amintit de ceea ce i-a spus tatal ei la spital. Tanara si-a intors privirea si si-a vazut fratele pe canapea, care se uita la un film de groaza. A dezaprobat din cap si si-a imbratisat tatal, spunandu-i ca ii va fi dor de el. Blonda a facut la fel cu parintii si unchii ei. Rozalia i-a imbratisat pe Ino si Itachi, iar cand si-a vazut mama, a trecut pe langa ea si s-a asezat pe fotoliu. Brunetul s-a ridicat pentru a-si imbratisa familia. Cei patru si-au luat la revedere de la copii lor si au parasit vila. Vico si Alexandro s-au asezat pe canapea, in timp ce fotomodelul se uita la film. Deodata telefonul a inceput sa sune, iar blonda a raspuns la apel. Se pare ca rozalia era cautata. Aceasta s-a intins de pe fotoliu si a cazut in bratele fratelui ei si a luat telefonul din mana verisoarei ei.
- Buna bunicule. Ma bucur ca m-ai sunat. Da de ce ai sunat?
- Alexia am discutat cu Leopoldo Ferrari si maine la pranz te intalnesti cu el.
- Ce? Bunicule da e prea devreme. Ai spus o saptamana.
- Stiu scumpa mea, insa cateva fete au amanat programarile si Leopoldo vrea sa te vada pe tine. Iubito daca nu te duci maine, alta sansa nu mai ai. Nu uita! Maine la pranz, la agentia lui. Te iubesc si eu si bunica ta.
Barbatul a inchis si a lasat-o pe rozalie cu gura cascata. Alexandro i-a inchis gura si a dat-o jos din bratele lui. Fata s-a ridicat si a inceput sa se plimbe prin fata televizorului agitata si imaginandu-se in fata lui Leopoldo. Brunetul si blonda se amuzau copios pe seama fotomodelului. Tanara s-a indreptat spre scari, insa inainte sa urce treptele, au apucat-o ametelile si s-a sprijinit de bara de inox. Fratele si verisoara ei s-au apropiat de ea si au intrebat-o ce a patit, insa fata a lesinat in bratele baiatului. Acesta a dus-o in camera ei si a lasat-o pe pat. I-a spus blondei sa o lase sa se odihneasca. Au parasit amandoi incaperea, iar tanarul a luat-o pe fata in brate si a dus-o in camera lui, unde a trantit-o pe pat.







Baiatul i-a cuprins buzele intr-un sarut apasat. Limba lui s-a strecurat cu delicatete printre buzele adolescentei, explorandu-i in voie lacasul umed. S-a pus peste tanara , strecurandu-si mainile sub rochita ei. Fata i-a indepartat repede mainile, impingandu-l.
- Alex ce crezi ca faci?
- Ce-ar fi sa profitam de faptul ca parintii nostri sunt plecati si ca sora mea doarme?
Blonda nu a mai spus nimic. Brunetul i-a sarutat usor gatul, indreptandu-se spre buze. Le-a lins usor, muscand cu putere buza inferioara, apoi a lins dara de sange. Si-a introdus limba in gura fetei, jucandu-se cu a ei. Baiatul i-a dat rochia jos, iar tanara nu s-a lasat mai prejos si i-a dat si ea tricoul jos. Alex ii saruta usor gatul, coborand cu buzele pe sani. Si-a strecurat o mana la spatele blondei, deschizandu-i sutienul si indepartandu-l usor. Eliberati de stransoare, sanii rotunzi s-au revarsat, facand-o pe adolescenta sa sii acopere cu mainile.
- Nu te ascunde Vico. Pana la urma te voi vedea complet goala. Nu are rost sa te ascunzi.
I-a indepartat usor mainile si a inceput sa ii linga sanii. Fata scotea geamate adanci, provacandu-i baiatului o anumita satisfactie. Tanarul si-a apropiat buzele de cele ale fetei, in timp ce mana lui dreapta se juca cu sfarcul fetei, iar mana libera ii masa sanul stang. Limba baiatului explora gura fetei in voie, in timp ce adolescenta si-a pus mainile pe pantalonii lui, incercand sa ii dea jos. Brunetul a zambit usor si si-a deschis fermuarul blugilor, dandu-i jos si ramanand in lenjerie intima. Tanarul si-a strecurat mana in chiloteii fetei, incepand sa se joace cu zona intima a acesteia. Si-a strecurat un deget in interiorul fetei, miscandu-l repede. Blonda scotea scancete lipsite de vlaga, in timp ce brunetul avea un zambet smecher pe fata. I-a sarutat gatul, muscandu-l cu putere, pana cand fata a tipat de durere. Intr-un final, tanarul a renuntat sa se mai joace cu fata. I-a indepartat bikinii de culoare alba si s-a asezat peste ea, presandu-i sanii cu pieptul lui. I-a cuprins buzele intr-un sarut tandru, in timp ce a patruns-o repede si brutal. Fata a tipat, insa tipatul ei nu s-a auzit, deoarece gura ei era acoperita de cea a brunetului. Alexandro facea miscari de dute-vino intr-un ritm alert, facand-o pe adolescenta sa isi muste buzele pentru a nu tipa. Adolescentul s-a sprijinit in maini si isi privea verisoara, in timp ce o patrundea repede si adanc. La fiecare patrundere mai brusca, blonda isi arcuia spatele si scapa un mic tipat. Si-a incolacit picioarele dupa talia verisorului ei si mainile dupa gatul lui. Baiatul s-a ridicat in sezut, tragand-o pe fata dupa el. O privea cu acelasi zambet smecher. Si-a pozitionat mainile pe coapsele fetei, impingand-o mai tare in el. I-a muscat usor lobul urechii, gadiland-o cu limba.
- A..lex!
Baiatul i-a pus mana pe gura si i-a sarutat gatul. Dupa cateva ore de agitatie, cei doi au cazut pe pat . Brunetul a tras-o pe adolescenta in bratele lui si a tras cearceaful peste trupurile lor. Cateva firicele de sange se scurgeau pe piciorul stang al fetei. Baiatul si-a scos din noptiera pachetul de tigari si i-a luat una. A aprins-o si a lasat fumul sa se ridice in aer. Blonda statea cu capul pe pieptul verisorului ei.
- Vico! De ce ai acceptat sa te culci cu mine?
- Pentru ca te iubesc, dar stiu ca tu nu ma iubesti si nu ai vrut decat sa profiti de mine. Acum ai sa gasesti alta fata pe care sa o cuceresti.
Tanara si-a infasurat cearceaful in jurul corpului si a vrut sa se ridice din pat, insa mana brunetului a oprit-o. Si-a pus mana in parul ei si i-a apropiat chipul de al ei, sarutand-o apasat pe buze. Limbile lor se duelau in continuu, in timp ce cu mana libera, baiatul o apropia de verisoara lui mai aproape de el.
- Nu am profitat de tine Vico. Nu stiu cum sa iti explic, insa ma faci sa ma simt diferit. Vico, tu stii pozitia mea in Institut.
- Da o stiu perfect. Si a lui Karen de asemenea. Alex tie ti-e frica sa nu iti pierzi increderea in fata celor de la scoala?
- Nu! Si de asta vreau sa iti cer sa fii iubita mea.
Blondei i-a aparut un zambet urias pe fata. Si-a imbratisat verisorul si i-a spus ca accepta sa fie iubita lui si l-a sarutat pe buze. Adolescentii s-au asezat in pat si au adormit unul in bratele altuia.
O noua zi si-a facut aparitia, iar soarele stralucea pe cer. Cei doi adolescenti s-au trezit si s-au sarutat de buna dimineata. Blonda s-a dus in camera ei pentru a se schimba, iar baiatul s-a imbracat cu o pereche de blugi, un tricou negru de la Nike si s-a incaltat cu o pereche de adidasi negri. A iesit din camera si s-a dus la Vico pentru a cobora amandoi la masa. Blonda era imbracata cu o fusta scurta de blugi si un top negru. In picioare purta o pereche de sandale negre. Dupa ce si-a pieptanat parul, fata s-a apropiat de iubitul ei. Acesta a luat-o de mana si au coborat amandoi la masa. Jos au vazut o asistenta care ii facea o injectie in brat rozaliei. Cei doi s-au asezat la masa. In cateva clipe, asistenta a plecat din casa si fotomodelul si-a privit fratele si verisoara.
- Mi se pare mie sau intre voi doi se intampla sau s-a intamplat ceva?
- Nu ti se pare piticoato. Vico e iubita mea.
Fata a inceput sa tipe si si-a imbratisat verisoara puternic, apoi si-a sarutat fratele pe obraz. Si-a incolacit bratele in jurul gatului baiatului si a privit-o pe blonda.
- Fratioare asta e cea mai buna hotarare pe care ai putut sa o iei. Asteapta sa auda tata , matusa Ino si unchiul Itachi despre asta.
- Si mama? Ea nu va spune nimic?
Fotomodelul s-a indepartat de fratele ei si s-a reintors la locul ei. Si-a luat paharul de apa in mana si a inceput sa agite lichidul transparent.
- Ceea ce va spune acea femeie nu ma intereseaza. Scuzati-ma dar ma duc sa ma pregatesc.
Fata s-a ridicat de la masa si s-a dus in camera ei. Ramasi singuri, blonda i-a aruncat o privirea nervoasa iubitului ei, insa acesta nu a bagat-o in seama. In camera ei, rozalia nu stia cu ce sa se imbrace. A hotarat sa isi i-a o rochita galbena cu dungi verzi, scurta pana mai sus de genunchi, in valuri de la buric in jos si o pereche de sandale albe, care se legau pe glezna. Si-a impletit parul in dou codite si s-a machiat. Si-a pus o centura maro cu pietre verzi in jurul mijlocului ei. Si-a luat o geanta verde cu un ursulet pe ea, in care si-a pus cele necesare, apoi a coborat jos.



Adolescenta a coborat jos, unde cei doi amorezi se uitau la televizor. Aceasta si-a luat la revedere de la ei , iar blonda i-a urat succes. S-a urcat in masina si a pornit spre biroul lui Leopoldo. In timp ce conducea se gandea intens la mama si fratele ei. Se intreba daca va fi vreodata complet fericita. Ajunsa in fata cladirii, a lasat masina in parcare si a urcat la biroul celui care o astepta. Ajunsa la etajul respectiv, tanara s-a prezentat secretarei, iar aceasta i-a spus ca poate intra . Fata a batut usor la usa si a intrat in interiorul camerei, unde a fost uimita. Diferite poze erau agatate pe peretii incaperii, iar in jurul birou erau foarte multi barbati. Toti si-au indreptat privirea catre rozaliei, iar aceasta ii privea ingrijorata. Tanara a putu observa ca pe scaunul din fata biroului se afla un baiat cam de varsta lui Alex. De la birou s-a ridicat un barbat blond, care se apropia de tanara. A luat-o de mana si a pus-o sa faca o pirueta.
- Hm! Rochie Versace, centura Sisley, sandale Channel, geanta Armani, ai gusturi bune draga mea. Ai un corp de invidiat, picioare lungi si subtiri, o fata draguta, nu e de mirare ca esti fotomodelul numarul 1 in Mexic. Incantat sa te cunoscut, eu sunt Leopoldo Ferrari, dar imi poti spune Leo.
- Alexia Uchiha, insa imi poti spune Xia.
- Bine, Xia, ce-ar fi sa iei un loc si sa vorbi despre viitoare ta munca cu aceasta firma?
Fetei nu ii venea sa creada. S-a asezat pe scaun si l-a privit pe cel de langa ea. Baiatul avea parul roscat si ochii caprui, iar dupa abdomenul lui se putea observa ca era fotomodel.
- Xia, el e nepotul meu , Juan David Bracamontes. El va fi partenerul tau. Probabil va cunoasteti din reviste. Juan David este...
- Fotomodelul numarul 1 din Canada.
Cei doi si-au strans mainile, iar Leopoldo i-a dat fetei contractul pe care trebuia sa il semneze. Rozalia si-a aruncat privirea peste act, apoi la semnat si i l-a dat inapoi barbatului. Acesta i-a spus ca maine dupa-amiaza sa vina pentru prima sedinta foto. Dupa ce au discutat ultimile detalii, cei doi copii s-au retras, iesind din incapere. Roscatul si-a invitat noua partenera la o cafea, iar tanara a acceptat. Cei doi s-au urcat in masinile lor si s-au dus la cafeneaua preferata a baiatului. Si-au comandat doua cafele si pana asteptau, tanarul si-a scos o tigara si a aprins-o.
- Si spune-mi mai multe despre tine. De ce nu esti in Mexic?
- Pai aici este casa mea. Am locuit in Mexic cu bunicii mei, insa am hotarat sa ma intorc acasa alaturi de familia mea. Dar tu ? Nu se presupune ca ar trebui sa fii in Canada?
- Unchiul Leo m-a convins sa ma mut la el. M-a corupt sa fiu imaginea masculina a firmei si m-a pus sa imi aleg o partenera. Si te-am ales pe tine.
- De ce tocmai pe mine?
- Te-am vazut prima oara la o prezentare de moda in Mexic. Ai defilat intr-o rochie roz. Cand te-am vazut, pur si simplu mi-ai picat cu tronc. Mi-ar placea sa fim mai mult decat parteneri sau amici.
Roscatul i-a atins mana, insa fata si-a retras-o si la privit cu o fata uimita.
- Wow! Sunt surprinsa, insa am deja un iubit si il iubesc mult.
- Atunci inseamna ca e foarte norocos. Apropo unde inveti? Poate te vizitez din cand in cand.
- La Institutul Sparks. Tu?
- Se pare ca soarta vrea sa fim impreuna. Si eu invat la acelasi institut. In clasa 10 B.
- Esti in aceasi clasa cu iubitul, fratele si prietena mea. Sper sa te intelegi bine cu ei.
- Se pare ca ii voi cunoaste maine. De abea ieri m-am inscris si am vrut sa incep de maine.
Rozalia s-a uitat la ceas si s-a scuzat, si i-a spus baiatului ca trebuie sa plece. L-a sarutat usor pe obraz si a parasit cafeneaua. S-a urcat in masina si a pornit spre casa. Roscatul a platit consumatia si a plecat si el din cafenea. << Vei fi a mea Alexia Uchiha. Nu imi pasa peste cine trebuie sa trec pentru a te avea, insa o voi face. Nu mi-am facut atatea sperante cu tine, doar pentru a le spulbera un iubit amarat.>>
La vila familiei Uchiha, rozalia tocmai si-a facut aparitia. A observat ca amorezii nu erau prin casa si s-a dus in gradina. Acolo i-a vazut pe cei doi, impreuna cu Ryan si Avril. Tanara s-a dus in camera ei si s-a schimbat de haine, imbracand un costum negru cu dungi albe si pe deasupra o rochie neagra de plaja. S-a incaltat cu o pereche de papuci de plaja negri, si-a luat telefonul si prosopul si a coborat jos. S-a apropiat de piscina si i-a sarit in brate blondului, sarutandu-l pe buze. Limbile lor se ciocneau una de alta. Cei doi si-au despartit buzele si s-au privit in ochi, apoi tanara s-a dat jos din bratele iubitului ei. Amandoi s-au asezat pe sezlong, iar fata si-a lasat telefonul pe masuta de sticla, de langa scaun.
- Xia cum a mers intalnirea?
- Leopoldo m-a acceptat. Sunt noua imagine feminina a firmei Golden Rose. Si nici nu va imaginati cine e partenerul meu.
- Cine? Sunt curios! intreba blondul.
- Curios sau gelos amice? adauga brunetul.
- Nu are de ce sa fie gelos. Ryan e stapanul inimii mele de mult timp. Dar Juan David Bracamontes e partenerul meu.
Fetele au ramas uimite cand au auzit si au inceput sa ii puna mai multe intrebari adolescentei. Aceasta le-a spus ca a fost cu el la o cafea, dar a fost intrerupta de blond, care a luat-o pe sus si s-au aruncat amandoi in piscina, drept pedeapsa, pentru ca a fost la cafea cu Juan David.



Răspunsuri în acest subiect
Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 13-07-2009, 06:35 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de SoUl EaTeR - 13-07-2009, 06:57 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Eve. - 13-07-2009, 07:50 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de D@n@ - 13-07-2009, 08:00 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 13-07-2009, 09:20 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Eve. - 13-07-2009, 09:30 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de SoUl EaTeR - 13-07-2009, 09:36 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 18-07-2009, 03:44 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Marty:X - 21-07-2009, 01:47 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Eve. - 20-07-2009, 06:26 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 23-07-2009, 02:03 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Marty:X - 23-07-2009, 02:57 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Summer - 24-07-2009, 02:22 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 27-07-2009, 07:32 AM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Eve. - 27-07-2009, 09:44 AM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 29-07-2009, 07:02 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 16-09-2009, 05:02 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 17-09-2009, 06:36 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 19-09-2009, 04:25 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 23-09-2009, 05:51 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 26-09-2009, 06:58 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 30-09-2009, 02:32 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 02-10-2009, 04:49 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 24-10-2009, 09:13 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Minnie - 24-10-2009, 10:45 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 29-10-2009, 08:24 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Minnie - 29-10-2009, 10:42 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 07-11-2009, 06:22 PM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de &quot;~Setsuna~Noelle~&quot; - 09-11-2009, 01:32 AM
RE: [naruto]Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 15-11-2009, 01:15 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 05-12-2009, 05:32 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Alexi - 15-12-2009, 01:43 PM
RE: Nu te baza pe incredere! - de Khonsu - 15-12-2009, 01:55 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Am incredere in tine ! Redhead Rules 3 4.814 09-09-2008, 11:13 PM
Ultimul răspuns: Redhead Rules


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)