Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tabara iubirii

#17
imi pare f. rau ca n-am putut pune continuarea zilele trecute :( . Am avut o grooooaza de teme. Sper ca acest cap. va fi mai bun si va fi pe placul vostru.
Cap. 8 : Faultul si organizatia secreta

Era dimineata zilei de 24 iunie. Ce dimineata linistita ! Pasarile cantau la fereastra rozaliei iar razele soarelui ii luminau fata. Cantecul armonios al pasarelelor, impreuna cu razele, au trezit-o pe adolescenta. Era mai bine decat sa o trezeasca enervanta alarma a telefonului. A cascat somnoroasa si s-a uitat la ceas. Era cu o jumatate de ora inainte de ora micului-dejun. S-a ridicat din pat lenesa si a trezit-o pe Lily. Dupa ce bruneta s-a trezit si ea, fetele s-au imbracat si au coborat la masa. Amandoua erau imbracate in pantaloni scurti si tricou. Sakura avea pantalonii roz si tricoul mov si purta niste balerini tot mov, in timp ce bruneta era imbracata toata in verde. Pe drum, au dat nas in nas cu Sasuke care se ducea si el la masa.
- Sasuke, incepu Lily, ce mai faci ?
- Pe aici, raspunse brunetul uitandu-se la Sakura.
Cei doi si-au impartit cateva priviri dupa care au plecat impreuna cu prietena adolescentei la masa. Sasuke s-a asezat langa prietenii lui, iar cele doua fete s-au asezat la masa unde statea Daisuke si Itachi, care devenisera prieteni buni.
- Cum ai dormit, papusico ? intreba Daisuke cand iubita lui s-a asezat la masa.
- Ca un copil mic, papusel, raspunse Lily.
- Imi vine sa vars…zise cu sila Sakura. Nu vedeti ca unii mananca aici ?
- Oof, maturizeaza-te, surioara ! spuse Daisuke.
In timp ce tinerii vorbeau, puteai observa ca lucrurile se incingeau la masa unde statea Sasuke.
Shin, care se tot uita la Sakura, a fost descoperit de Sasuke care nu suporta ca cineva sa se de-a la rozalia lui.
- Iti faci sperante vagi daca crezi ca o fata ca Sakura s-ar uita la un prost ca tine, spuse Sasuke nervos.
- Si ce, crezi ca s-ar uita la tine ? Te-ai uitat veodata in oglinda ? ii raspunse Shin.
- Ai citit vreodata o carte ? intreba ironic Sasuke.
- Baieti, spuse Masao cand a vazut ca cei doi vroiau sa se ridice si sa rezolve lucrurile cu bataia, stati calmi ! Nu va stricati prietenia pentru o fata !
- Are dreptate, instari Tadashi.
Cei doi s-au calmat rapid si s-au decis sa schimbe subiectul. Dupa masa, tinerii au plecat din sala de mese spre activitatile lor. Sakura si Lily vorbeau despre ceva total neinteresant cand si-a facut aparitia Shin :
- Vreti sa jucati baschet ?
Fetele s-au uitat una la alta, parca vorbind din priviri si au raspuns in cor :
- Desigur !
Cei trei s-au dus pe teren unde mai erau Sasuke, Masao, Tadashi, Itachi, Daisuke, Madison (din nefericire pentru Sakura) si o alta fata din tabara pe nume Taylor cu care cele doua se intelegeau bine. Era cinci la cinci. In prima echipa erau Sakura, Sasuke, Lily, Daisuke si Shin. In a doua erau restul jucatorilor. Jocul incepuse. Echipa Sakurei juca foarte bine. Era munca in echipa. Cealalta echipa, juca si ea bine insa Madison era un mare minus deoarece nu pasa nimanui. Dupa 10 minute era 4 la 2 pentru echipa Sakurei. Echipa lui Madison incerca sa recupereze insa era degeaba. Madison se tot straduia dar de cate ori avea mingea, Sakura trecea ca un fulger si i-o lua. 6-4 pentru echipa Sakurei. Rozalia a bagat mingea in cos de 2 ori, iar Sasuke o data. Mingea era la Itachi. Brunetul a bagat mingea in cos. 6-6. Dupa alte minute, Sasuke a mai luat cateva puncte pentru echipa. Toate punctele au fost castigate de Sasuke si Sakura. De cate ori unul dintre ei marca, amandoi bateau palma. Shin nu mai putea de gelozie. Cei doi faceau o echipa perfecta impreuna. Mingea era la Sakura. In acel moment, era 8 la 6 pentru echipa rozaliei. Putea fi 10 la 6 daca nu Ino i-ar fi oferit un fault in toata ,,splendoarea’’ cuvantului. Rozalia statea pe jos, cu genunchiul la piept. Era accidentata la genunchi, era clar. Mai era evident si faptul ca faultul a fost facut intentionat. Sasuke a alergat spre Sakura. O tinea strans in brate si ii zicea sa stea linistita deoarece nu va pati nimic. In urma lui venea alergand Shin si in urma lui ceilalti. Shin s-a apropiat de fata si impreuna cu Sasuke au ridicat-o pe Sakura care de-abia indura durerea. Instructorul a dus-o pe Sakura la cabinet si le-a zis celorlalti ca jocul s-a terminat. Scorul a ramas 8 la 6, dar la urma urmei cui ii pasa de scor, acum, cand rozalia era accidentata ?
Madison a mers pe coridorul intunecos. A coborat scarile, in liniste. Nu vroia sa fie auzita. Cand a ajuns in subsol, fata a grabit pasul. A intrat intr-o camera care nu era goala. Din contra, era plina de oameni cu masti, imbracati in negru. La vederea lui Madison, unul dintre ei spuse :
- Sper ca nu ai dat-o in bara ca data trecuta si ca acum Sakura este ranita grav !
- Ti-am mai zis ! Data trecuta a fost doar un accindent ca Sakura sa nu moara. Totul a fost din vina prostului ala de Sasuke. Nu stiu exact cat de ranita este, insa cu siguranta sufera, zise Madison.
- Bine …dar nu este de ajuns ! se baga in vorba un alt necunoscut. Te-ai bagat in organizatia asta pentru ca o urasti pe Sakura si ai face orice care sa-i provoace durere.Trebuie sa sufere si fizic dar si emotional ! Stii ce ai de facut.
- Da,sefu’, spuse Madison.
- Si planul de lupta este…incepu acelasi om care se pare ca era seful organizatiei.
- Daca nu a luat asta drept o avertizare, incerc sa o ranesc din nou iar daca nici atunci nu obtinem ce vrem, recurg la planul B.
- Si planul B este…reincepu seful.
- Sa il fur pe Sasuke !
Ultimele cuvinte rasunau ca un ecou in camera. Ce vroia aceea organizatie secreta de la Sakura ? Cu siguranta nu aveau nimic cu Sakura, inafara de Madison care nu o inghitea deloc, ci cu tatal acesteia. Sakura era doar o unealta ca ei sa ajunga la tatal ei. Dar oare ce ascundea trecutul ? Sau si mai important, vor reusi acesti oameni necunoscuti sa distruga familia Haruno sau sa-i distruga pe Sakura si pe Sasuke ?



Răspunsuri în acest subiect
Tabara iubirii - de angel_of_love - 17-04-2009, 09:01 PM
RE: Tabara iubirii - de Corina. - 18-04-2009, 11:42 AM
RE: Tabara iubirii - de Axxa.No.Way - 18-04-2009, 06:50 PM
RE: Tabara iubirii - de Flash - 19-04-2009, 09:30 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 21-04-2009, 11:43 AM
RE: Tabara iubirii - de Flash - 21-04-2009, 12:28 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 22-04-2009, 05:29 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 23-04-2009, 05:02 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 25-04-2009, 04:46 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 27-04-2009, 08:18 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 01-05-2009, 10:04 PM
RE: Tabara iubirii - de Nya. - 01-05-2009, 10:11 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 03-05-2009, 10:42 AM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 03-05-2009, 01:27 PM
RE: Tabara iubirii - de Nya. - 05-05-2009, 04:16 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 07-05-2009, 08:09 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 09-05-2009, 04:46 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 10-05-2009, 02:16 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 10-05-2009, 04:23 PM
RE: Tabara iubirii - de angel_of_love - 17-05-2009, 01:55 PM
RE: Tabara iubirii - de Nya. - 17-05-2009, 01:57 PM
RE: Tabara iubirii - de ***candy bar*** - 18-05-2009, 10:58 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)