Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inocenta dragostei

#41
Petrecerea si decizia




Era o zi minunata. Perfecta pentru petrecerea lui Ariel. Soarele stralucea pe cerul senin luminand orice coltisor de intuneric. In gradina familiei Meng servitoarele aranjau decorul petrecerii: mese rotunde acoperite cu un material purpuriu, iar vazele cu orhidee infrumuseteau atmosfera. In interiorul casei se intampla acelasi lucru. Era o zi importanta pentru bruneta. In camera adolescentei aceasta era cufundata intr-un somn adanc. In camera ei si-a facut aparitia tatal ei. S-a apropiat de pat si a miscat-o usor. Tanara si-a deschis ochii usor ridicandu-se in sezut si frecandu-se cu maninile la ochi ca o pisicuta. Daniel i-a urat buna dimineata si ea spus ca trebuie sa se pregateasca. Trapezista a observat ca in mana dreapta, Daniel tinea o cutie. In urmatoarea clipa, barbatul i-a inmanat cutia negra. Fata a luat-o in mana si a deschis-o. Cand a vazut ce era in interior a ramas uimita. In fata ochilor ei se afla un colier de aur cu o piatra mov. Alaturi de colier erau si o pereche de cercei.
- Colierul si cercei au fost ai sotiei mele. I-a primit de la mama ei cand ne-am casatorit. Mereu si-a dorit o fetita pentru a-i inmana aceste cadouri. Cum tu esti singura mea fiica, ti le dau tie. Sper ca si tu i le vei darui fiicei tale.
- Tata sunt superbe! Multumesc mult!
Bruneta si-a imbratisat tatal. Barbatul i-a raspuns imbratisarii sarutand-o pe frunte. I-a spus sa se imbrace deoarece in doua ore soseau invitatii. Dupa ce Daniel a parasit camera, adolescenta s-a ridicat din pat si s-a indreptat spre baie. Si-a dat drumul la dus si a intrat in cabina. In timp ce picaturile de apa ii stropeau trupul, fata se gandea la petrecere.<< Oare sa plec? Sa il las pe Max pe mainile Priscilei? Sa am incredere in cuvintele lui? Cred ca azi e ziua decisiva. Ziua deciziei>> gandea trapezista. Bruneta si-a mangaiat corpul cu gelul de dus cu aroma de orhidee. Dupa ce si-a terminat dusul a inchis apa si a deschis usa cabinei. Si-a infasurat trupul intr-un prosop negru si a iesit din baie. S-a indreptat spre dressing de unde si-a scos rochia. A lasat-o pe pat si a privit-o. S-a dus langa pat si si-a scos din noptiera feonul. L-a bagat in priza si a inceput sa isi usuce parul. Dupa jumatate de ora parul fetei era uscat. Si-a indepartat prosopul si si-a pus pe ea lenjeria intima de culoare mov. Si-a luat rochia in maini si s-a imbracat cu ea. S-a indreptat spre oglinda pentru a se privi. Era atat de frumoasa. S-a incaltat cu o pereche de sandale albe si s-a indreptat spre baie. Si-a luat machiajurile si s-a privit in oglinda. Si-a dat cu putin fard mov pe la ochi, rimel, fond de ten si gloss transparent. Si-a lasat parul liber si si-a pus accesoriile primite de la tatal ei. Dupa ce s-a mai privit odata in oglinda, a iesit din baie. Cand a vrut sa iasa din camera, l-a vazut pe Alfonso care a impins-o inapoi in camera incuind usa. Tanara se uita mirata la bodyguard. Acesta i-a spus ca Daniel vrea ca mai intai sa ajunga toti invitatii si apoi sa coboare ea. Fata a oftat si s-a asezat pe pat. Brunetul o privea in timp ce isi musca discret buza inferioara. S-a indreptat spre geam si la vazut pe Max cu Priscila in gradina. Baiatul privea spre geam ignorandu-si iubita. Bodyguard-ul a chemat-o pe adolescenta langa sub pretextul sa ii arate gradina. Trapezista s-a ridicat de pe pat si s-a indreptat spre cel care o protejeaza. Tanarul i-a cuprins buzele intr-un sarut apasat, lipind-o de geam. Limba lui s-a strecurat printre buzele adolescentei atingand-o pe a ei. Bruneta incerca sa il indeparteze insa nu putea. De afara, Max avea o priveliste extraordinara. Nervos a sarutat-o brutal pe Priscila luand-o prin surprindere.
In camera trapezistei buzele brunetului inca le acopereau pe ale ei. Intr-un final fata a reusit sa il indeparteze si i-a dat o palma peste fata.
- Sa nu ma mai saruti niciodata! E clar?
Alfonso nu mai spunea nimic. Isi tinea mana dreapta pe obraz si o privea pe adolescenta. Aceasta avea o privire furioasa. Deodata se aud batai in usa. Era Diego. Acesta a venit dupa sora lui pentru a o prezenta invitatilor. Adolescenta a deschis usa, iar cand brunetul a vazut-o a fost uimit de frumusetea surorii lui. I-a oferit bratul si au iesit din camera lasandu-l pe bodyguard singur. Acesta a inceput sa stranga din pumn. << Pustoaica asta a reusit sa ma calce pe nervi. O sa vezi tu Ariel ce ai sa patesti in Europa>> gandi tanarul incepand sa rada.
In living, Daniel tocmai propuse un toast. Toate privirile erau atinte asupra lui. Max o tinea in brate pe Priscila, iar Larry pe Aisa.
- Dupa cum bine stiti majoritatea dintre voi, tocmai mi-am gasit fiica. Aceasta petrecere este in cinstea ei. Va rog sa o intampinati cum se cuvine pe Ariel. spuse barbatul indreptandu-si privirea spre scari. Ceilalti au facut la fel.
Pe treptele vilei si-au facut aparitia Diego si Ariel. Cand invitatii au vazut-o pe adolescenta au inceput sa o aplaude. Fata purta o rochie scurta mov, pana la coapse si fara bretele. Rochia i se potrivea perfect adolescentei. Talia era acoperita cu o parte neagra din rochie, in timp ce sandale albe o faceau mai inalta. La gat si in ureche purta setul de bijuterii daruit de tatal ei. Dupa ce a parcus treptele, bruneta a fost intampina de tatal ei. Impreuna cu Diego, acesta ii prezentau invitatii. Brusc, adolescenta si-a indreptat privirea spre Max. Acesta a observat-o si i-a zambit discret. Crezand ca va veni langa ea, fata a inceput sa il priveasca intens, insa brunetul i-a intors privirea Priscilei cuprinzandu-i buzele intr-un sarut apasat. Bruneta si-a lasat capul in jos impiedicand lacrimile sa i se prelinga pe obrajii fini. Diego a observat atitudinea surorii lui si l-a vazut pe Max si Priscila. I-a pus mana pe umar adolescentei spunandu-i ca vrea sa ii vorbeasca. Aceasta a aprobat din cap si s-au dus in gradina. Erau singuri, deoarece oaspetii erau in casa. S-a dus lnga piscina si s-au asezat pe sezlonguri.
- Ce s-a intamplat? Chiar ii permiti lui Max sa iti distruga seara?
- Stiu Diego, dar nu pot sa fiu indiferenta. Il iubesc si nu suport sa il vada alaturi de Priscila.
- Te inteleg Ariel! Dar nu trebuie sa il lasi pe Max sa creada ca esti jucaria lui. Impune-ti punctul tau de vedere si nu il lasa sa iti calce orgoliul in picioare.
- Ai dreptate si de aceea am luat-o o hotarare. Dupa petrecere plec in Anglia alaturi de tine. Cred ca Max are nevoie de un mic test de fidelitate nu?
- Asa te vreau. Haide sa ne intoarcem la petrecere si sa ii demonstram lui Max ca nu te dai batuta.
Fata a aprobat din cap si s-a ridicat de pe sezlong. Si-a luat fratele de brat si s-au reintors la petrecere. Brunetul i-a invitat pe toti in gradina. Oaspetii au fost invitati de servitoare care aveau in mana cate o tava cu cupe de sampanie. Dupa ce toti si-au luat paharul, Diego a propus un toast pentru sora lui. De trapezista s-a apropiat blonda. Aceasta a imbratisat-o si i-a spus ca nu mai suporta si ca vrea sa mature pe jos cu Priscila. Bruneta a inceput sa chicoteasca si si-a luat prietena deoparte. Dorea sa vorbeasca cu ea. S-au dus in biroul lui Daniel si s-au asezat pe scaunele acoperite cu piele.
- Aisa dupa petrecere plec cu Diego in Anglia. Vreau ca maine sa te inscrii la scoala mea si sa te muti direct in clasa mea. Vreau sa imi spui fiecare miscare a lui Max.
- Da de acum nu vrei sa ma mut si in camera lui? Sa ma ascund in camera lui sa vad daca vine fufa prin vizita si sa vada daca se ... mai bine nu zic.
- O sa iti fie usor sa il urmaresti. Larry e mereu cu el. Si tu vei fi mereu cu Larry.
- Foarte bine. Insa ce te-a facut sa iei hotararea asta? Atat de brusc?
Fata nu a mai spus nimic. In birou si-a facut aparitia fratele ei mai mare. Acesta i-a spus ca a vorbit cu tatal lor si ca maine dimineata va cumpara biletele pentru Anglia. Adolescenta a zambit privind cerul. Cum va reactiona Max? Va suferi dupa plecarea surorii lui?
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#42
Buna!Imi place mult ficul tau.:X
Descrierea si naratiunea au fost bune....dialogul nu a fost sec.
Capitolul a fost minunat.De abia astept sa vad ce va zice Max pentru ca pleaca sora lui?
Greseli nu am vazut si cred ca nu exista.
,,- Da de acum nu vrei sa ma mut si in camera lui? Sa ma ascund in camera lui sa vad daca vine fufa prin vizita si sa vada daca se ... mai bine nu zic.''-am murit de ras la faza asta.:))
Astept nextu.
Gambatte.:)

#43
capitolul asta e superb:X
imi place ca ai mai intortochiat putin ficul ...asta inseamna ca nu se termina asa repede \:D/....bodyguard-ul ala afurisitX( il omor X(...de ce s-a uitat Max chiar atunci....
descrierea este foarte buna
dialogul este bun...nu este deloc sec
naratiunea este prezenta si e si ea foarte buna
greseli de tastare...nu am vazut
sper sa pui continuarea cat mai repede
:*:*:* si spor la scris

#44
Plecarea



Ariel a iesit din birou urmata indeaproape de Aisa si fratele ei mai mare. S-au reintors la petrecere, iar fiecare s-au dus la partenerii lor. Bruneta isi privea dusmanca si fratele in timp ce se sarutau. Ii venea sa mature pe jos cu Priscila. Observand atitudinea surorii lui, Diego a zambit usor.
Dupa cateva ore in care invitatii au avut parte de discutii, petrecerea a luat sfarsit. Invitatii se retrageau unul cate unul fiind impresionati de evenimentul care a avut loc. Diego si Ariel le multumeau tuturor ca i-au insotit la aceasta petrecere. Ultimii ramasi au fost Aisa, Larry si Priscila. Blonda si-a imbratisat prietena puternic. Stia ca nu o sa o mai vada ceva timp si asta o intrista. Dupa ce s-au despartit, roscatul a imbratisat-o la randul lui pe trapezista. Fata si-a luat la revedere de la prietenii ei si a urcat scarile indreptandu-se spre camera ei.
Priscila l-a sarutat pe Max si-a luat ramas bun si a iesit din casa. Larry si-a salutat prietenul, in timp ce Aisa ii arunca priviri ucigatoare. Intr-un final cei doi indregostiti au parasit vila. Baiatul si-a intins corpul si a urcat treptele indreptandu-se spre camera lui.
In incaperea unde trapezista dormea era o harababura totala. Un troller negru era asezat pe pat, iar pe podea se aflau hainele fetei. Aceasta era indecisa si nu stia ce haine sa isi ia cu ea. In camera si-a facut aparitia Diego.
- Surioara nu ne mutam in Alaska. In Anglia s-au inventat magazinele. Ia-ti cateva haine cu tine. Nu trebuie sa iti iei tot sifonierul.
- Dar daca acolo nu gasesc ce imi place?
- Crede-ma ca vei gasi ceea ce iti vei dori.
- Foarte bine, dar daca nu gasesc pe tine dau vina si te trimit inapoi sa imi aduci hainele.
- Ma voi conforma.
Adolescenta nu a mai spus nimic. Si-a scos din dress-ing un troller potrivit si l-a echipat cu cateva tricouri, pantaloni, camasi si machiajurile si bijuteriile ei. Dupa ce si-a terminat bagajul, a pus intr-o valiza mica lucrurile lui Maxim. Intr-o ora era gata totul. Maine trebuia sa plece la ora 6 de acasa. Cum Max se trezea mai tarziu, nu avea cum sa o impiedice sa plece.S-a schimbat in pijamale si s-a bagat in pat. Si-a pus alarma telefonului sa sune la 5 jumatate. In cateva clipe somnul a cuprins-o.
Dupa o noapte agitata, o noua zi si-a facut aparitia in capitala nipona. Era o zi rece si mohorata de duminica. In vila familiei Meng, doi tineri se pregateau de plecare. Ariel s-a trezit datorita alarmei de la telefon. S-a dus la baie pentru a-si face toaleta de dimineata. A iesit din baie si s-a indreptat spre dressing. Si-a luat o pereche de blugi, un tricou negru si un hanorac alb. S-a incaltat cu o pereche de sandale negre si si-a lasat parul liber. A observat ca Alfonso si-a facut aparitia in incapere. Acesta i-a luat bagajele si le-a dus jos. Fata si-a luat catelul in mana si a iesit din camera. Mergea incet pe hol ca sa nu il trezeasca pe Max. A coborat treptele si a ajuns la parterul vilei. Acolo era asteptata de tatal si fratele ei. Adolescenta si-a imbratisat tatal si s-a alaturat fratelui ei. Au vrut sa iasa din casa insotiti de Alfonso, insa vocea lui Daniel i-a oprit.
- Alfonso unde pleci?
- O insotesc pe domnisoara Ariel in calatoria ei.
- Nu ti-am dat acest ordin. Datoria ta era sa o proteje aici. Dar atata timp cat este cu fratele ei nu cred ca mai are nevoie de tine.
- Dar.. domnule..
- Nici un dar. Ariel, Diego trebuie sa plecati sau veti pierde avionul. Iar cat despre tine Alfonso, vino cu mine in birou. Nu voi mai avea nevoie de serviciile tale.
Cei doi membri ai familiei Meng au iesit pe usa, iar brunetul si stapanul casei se indreptau spre birou. Tinerii s-au urcat intr-un taxi si au pornit spre aeroport. In timp ce se indepartau, bruneta privea casa. Brunetul i-a luat-o de mana si i-a spus ca se vor intoarce inapoi. Tanara a aprobat din cap si si-a lasat capul pe geamul automobilului. Ajunsi la aeroport, cei doi frati si-au luat bagajele si au intrat in interior incaperii. Trapezista a fost uimita sa o vada pe Aisa acolo. L-a lasat pe Maxim jos si s-a indreptat spre ea. Blonda a imbratisat-o puternic impiedicand lacrimile sa i se prelinga pe obraji.
- Doar nu credeai ca ai sa pleci fara sa imi i-au ramas bun de la tine nu?
- Esti atat de nebuna Aisa. De asta esti prietena mea cea mai buna.
Cele doua s-au imbratisat si si-au luat ramas bun una de la alta. Diego si Ariel si-au lasat bagajele si s-au indreptat spre porti. Au urcat in avion, iar insotitoarele i-au condus la locul lor. Maxim s-a urcat in poala fetei si s-a culcat. Tanara isi tinea capul cufundat in spatarul scaunului din piele si privea geamul din dreapta. In scurt timp avionul a decolat, indreptandu-se spre Anglia.
In casa familiei Meng, Max tocmai se trezea din somnul de frumusete. A coborat la parterul casei, dorind sa ia micul-dejun. S-a asezat la masa si a observat ca vila era cam pustie. Una dintre servitoare i-a adus mancare si a dorit sa plece, insa vocea adolescentului a oprit-o.
- Cleo, unde e toata lumea?
- Tatal dumneavoastra este la firma, fratele dumneavoastra a plecat inapoi in Anglia, iar domnisoara Ariel...
- Domnisoara Ariel? Ce e cu sora mea?
- A decis sa il insoteasca pe domnul Diego in calatoria sa.
Auzind spusele menajerei baiatul s-a ridicat de pe scaun.
- Vrei sa spui ca Ariel a plecat cu Diego in Anglia?
- Da.
Tanarul s-a indreptat spre scari cu repeziciune. Le-a urcat in graba si s-a dus in camera brunetei. Cand a intrat inauntru a observat trollerul pe pat. A intrat in dressing si si-a dat seama ca unele haine lipseau. A luat telefonul din furca si l-a apelat pe tatal lui.
- Tata e adevarat ca Ariel a plecat cu Diego in Anglia?
- Da Max e adevarat.
- Si tu ai lasat-o? Tata daca Alfonso ii face ceva cat timp e singura?
- Max calmeaza-te! L-am concediat pe Alfonso, iar sora ta va fi in siguranta cu fratele si cumnata ta.
Spunand acestea barbatul a inchis telefonul. Nervos, brunetul a aruncat telefonul pe pat. Pe deoparte era bucuros ca Alfonso nu era cu ea, dar pe de alta parte era nervos ca sora lui a plecat. << Larry avea dreptate! Nu trebuia sa o ranesc in timpul petrecerii. Acum e departe de mine si nu o pot aduce inapoi>> gandea tanarul.
S-a asezat pe patul fetei punandu-si capul pe perna fetei. Materialul roz inca ii purta parfumul. << De ce ai plecat Ariel? Ma voi descurca fara tine? Vino inapoi iubita mea! >>
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#45
ce super e ultimul capitol !:love:
Imi plake k MAx a primit ceea ce trebuie ! Sa speram k n'o va insela pe Ariel kat ea e plekata ! ;)
Descrierea :x
naratiunea :x
Dialogul :x :x
Cat despre greselile de scriere ... nu am ce comenta !
Am vazut o singura repetitie :
"S-a asezat pe patul fetei punandu-si capul pe perna fetei."
era mai bn ...
"S-a asezat pe patul fetei punandu-si capul pe perna ei."
Dar nu'i de reprosat ... avand in vedere k in rest totul este corect .
Next ! :bv:
bye:bye:

#46
C
[Imagine: chibi_1634.gif]
Ignis, chibi-ul lui XxX...GeorgianA...XxX


[Imagine: 68202047.png]

-------------------------------------------------------------------

[Imagine: renji2.gif]


#47
Un capitol minunat:Dma intreb ce se va intampla cu Ariel se va intoarce sau nu?
Mi-a placut ultima propozitie"Vino inapoi iubita mea!":X
Succes in continuare:D
Astept cat de repede next-ul
[Imagine: Vampire_Knight___Kaname___by_Vampire_Knight_Club.jpg]

Nu-i asa ca Kaname e un dragut
He is mine so back off or you die 14


#48
capitolul a fost foarte dragutz
deci imi place ca Ariel a plecat impreuna cu Diego, asa k Max va suferi si el un timp dupa ea
oricum Max ma enervat la petrecere ca a tot stat cu Priscila...ma bucur ca Daniel la concediat pe Alfonso, ma enervase tipul cand a sarutat-o pe fata
intr-un fel imi cam pare rau ca Max va suferi dar nah dragostea ii ciudata

greselile au fost spuse asa ca nu are rost sa ma mai repet...descrierea a fost frumoasa...la fel si dialogul
ne spor la scris si kissu^_^
[Imagine: tumblr_lo65w6rqUy1qfkfkho1_r1_500.gif]
He is mine...so don't touch him.

Juliette, chibi-ul lui Sadic Juliette

#49
Incercarea de a uita



In gradina sarutul dintre cei doi adolescenti era in flagrant. Picioarele brunetei ii inconjurau mijlocul baiatului, in timp ce acesta o mangaia usor pe spate. Limbile lor nu au incetat nici o clipa sa se frece una de alta. Dupa multe saruturi patimase, cei doi si-a desprins buzele privindu-se in ochi.
- Maine seara ma duc in club cu niste prieteni. Ai dori sa ma insotesti?
- As fi mai mult decat dornica.
- Chiar vrei sa iti traiesti la maxim viata nu e asa?
- Vreau sa uit de toate. De moartea parintilor mei, de Max, de Aisa, de Ray, vreau sa simt ca sunt libera. Vreau sa iau viata la misto.
Blondul a inceput sa chicoteasca si a luat-o pe trapezista de mana spunandu-i sa intre in casa. Fata a aprobat din cap si s-au indreptat spre vila intrand pe aceeasi usa pe care au venit. Tanarul i-a spus sa se duca la ea in camera pentru a nu da de banuit. El se va reintoarce in living alaturi de mama si tatal lui. A tras-o pe adolescenta in bratele lui si a sarutat-o apasat pe buze. I-a dat drumul si s-a dus in incaperea unde se aflau rudele lui. S-a asezat pe suprafata moale si i-a aruncat o privire furisata lui Ray. In timp ce Ray si Marcela discutau cu Diegi si Cristal, blondul se gandea la saruturile dintre el si bruneta. Ii placea fata, iar gradul de rudenie dintre ei nu o sa il impiedice sa o corupa si sa o faca a lui in orice moment. Observand ca timpul trece, Ray si Marcela si-au luat la revedere de la cei doi tineri si i-au spus lui Miguel ca e timpul sa plece. Acesta si-a luat la revedere de la matusa si unchiul lui si s-a indreptat spre usa asteptandu-i pe parintii lui. Au iesit pe usa, iar blondul s-a indreptat spre masina lui , luand-o inaintea celor doi, spunandu-le ca se vor intalni acasa. Pe drum adolescentul butona telefonul incercand sa gaseasca un numar de telefon. A sunat diferiti baieti spunandu-le ca maine seara sa aduca mai multe droguri cu ei. A inchis telefonul si si-a dat seama ca a ajuns acasa. A parcat masina in garaj si s-a dat jos din automobil indreptandu-se spre usa garajului. A deschis-o usor si a inceput sa urce seria de trepte care duceau la parterul casei. S-a indreptat spre camera lui, unde s-a trantit pe pat si a inceput sa se gandeasca si sa isi imagineze cum va fi maine seara. Ray i-a spus sa nu incerce sa o posede pe sora lui, insa e posibil ca tentatia sa fie prea mare. In incaperea si-a facut aparitia tatal lui vitreg. Acesta s-a apropiat de patul tanarului si s-a asezat pe un colt.
- Si cum a mers?
- Excelent. Am invatat-o sa fumeze, maine seara incep cu drogurile. In scurt timp surioara ta va deveni dependenta de tutun si droguri.
- Perfect. Exact cum am planuit. Asta o va invata minte ca pe mine trebuie sa ma asculte si sa ma respecte.
- "Tati", crezi ca ma pot culca cu matusa mea?
- Nu. O droghezi, o inveti sa fumeze, insa nu te atingi de ea. Un singur sarut si iti poti comanda sicriul. M-ai inteles?
- Da sefu' sa traiti.
Tanarul a iesit din camera, lasandu-l pe adolescent singur. << Da sigur, daca ai stii ce dulci sunt buzele ei, mi-o doresc. Vreau sa fie a mea si tu Ray nu ma vei impiedica. Mereu obtin ce vreau, indiferent peste cine trebuie sa trec>> gandea baiatul. S-a indreptat spre sifonier de unde si-a scos o pereche de pantaloni scurti, pentru a se schimba. Si-a lasat bustul gol si s-a bagat in pat. A adormit in cateva momente cu gandul la frumoasa bruneta.
In capitala Japoniei, in vila familiei Meng, trei adolesceti stateau la piscina. In Tokio era ziua, iar copii se bucurau de o zi minunata pentru plaja. Aisa statea in bratele roscatului, in timp ce brunetul privea in gol. Observand ca nu prea era atent, blonda s-a desprins de roscat si s-a asezat langa brunet.
- S-a intamplat ceva Max?
- Nu te prefa ca nu stii Aisa! Ariel a plecata fara sa imi spuna , iar eu nu inteleg de ce. Tu esti prietena ei cea mai buna, spune-mi de ce a facut asta! Tu trebuie sa stii.
Fata si-a lasat capul in jos incercand sa isi gaseasca cuvintele potrivite pentru a nu o da de gol pe bruneta. Nu prea il suporta pe Max, insa se vedea cu ochiul liber ca tinea la trapezista. In mintea ei se dadea o batalie. Nu stia daca sa ii spuna sau nu despre adevaratele intentii ale fetei.
- Uite ce e Max! De cand au murit parintii lui Ariel, ea a suferit mult. A indurat bataile si bataile de joc ale lui Ray, antrenamentul dur pentru a deveni campioana, bataile de joc ale Priscilei si ale tale, socul ca Daniel a adoptat-o, faptul ca tu ai mintit-o si ai amagit-o doar pentru a o da afara din casa si multe altele. Nu crezi ca incearca sa lase trecutul in urma si sa se bazeze pe prezent si viitor? Nu ti-ai dat seama pana acuma? Incearca sa uite totul, inclusiv pe tine. Nu e sigura de iubirea ta si crede-ma ca asta o doare cel mai tare. Te iubeste, chiar daca nu recunoaste asta. Vreau sa fie cu tine, insa noua ei viata o impiedica. Spune-mi, daca nu ar fi devenit sora ta ai fi inceput sa tii la ea? Sa o iubesti?
Baiatul nu stia ce sa raspunda. Era uimit de vorbele adolescentei. Atat el, cat si Larry o priveau uimiti.
- Incearca sa te schimbi si sa nu mai fii acelasi ticalos care profita de inocenta fetelor. Nu uita ca fetele astea au o inocenta, nu incerca sa le-o iei, cum ai facut-o cu Ariel. Ai fortat-o sa fie a ta prima oara nu? Nu crezi ca poate ea ar fi vrut sa fie a ta de buna voie? Stii Ari e ca o inocenta a dragostei.
- Nu mi-am dat seama niciodata cat de mult tin la ea. Absenta ei imi provoaca suferinta si vreau cu orice pret sa dispara. O vreau inapoi in casa mea, in viata mea.
- Daca s-ar intoarce, ar deveni iubita ta oficial? Ar putea sa ii ocupe locul Priscilei?
- Ea niciodata nu va ocupa locul Priscilei, pentru ca Priscila nu are un loc in inima mea sau in viata mea.
Blonda nu a mai spus nimic, doar a afisat un zambet tandru. Ariel va fi bucuroasa cand va auzi ca Max o vrea doar pe ea. Sau nu!
In Anglia, luna domnea pe cerul senin avand imprejur ei micutii licurici argintii. Noaptea trecea greu pentru tanara bruneta. Aceasta era pe balcon , iar ochii ei erau atintiti spre cer. Se gandea la cel care ii furase inima. Dorea ca Max sa fie langa ea, sa o mangaie, sa o sarute, sa ii spuna ca o iubeste, insa stia ca e imposibil. A ales sa se indeparteze de el, doar pentru o gelozie absurda. Si-a dus mainile pe corp si a inceput sa le frece de trup incercand sa se incalzeasca. Deodata a auzit telefonul si a intrat in incapere pentru a vedea cine o cauta la o ora atat de tarzie. A inchis usa verandei si s-a indreptat spre noptiera unde se afla apartul. A ridicat clapita si a vazut ca cea care o cauta nu era nimeni alta decat Aisa. A apasat butonul verde si a dus telefonul la ureche.
- Alo?
- Hei, sunt eu. Nebuna
- Chiar ca esti nebuna. De ce ma suni la ora asta imposibila?
- E abea 2 dupa-amiaza.
- Ei bine aici e 2 noaptea. S-a intamplat ceva cu tine sau cu Larry, sau cu M..
- Max? Apropo de el trebuie sa iti spun ceva. Taci si asculta-ma! Baiatul te vrea inapoi, te iubesti si vrea sa te intorci in Tokio.
Auzind afirmatia, genunchii trapezistei s-au inmuiat, iar fata a cazut jos pe podea, impiedicand lacrimile sa se prelinga pe obraji.
- Mda, sigur! Se preface doar pentru ca sa ma intorc si sa isi bata joc de mine, insa nu dau inapoi. Nu ma intorc!
- Nu cred ca se preface Ari. I-am vazut reactiile, privirile. Cand fufa aia se apropie de el, o respinge. Pe tine te vrea scumpo, insa tu faci cum vrei e viata ta. Te las sa te odihnesti acum. Noapte buna.
- Noapte buna Aisa. Si multumesc.
Dupa ce a inchis, bruneta s-a bagat in pat si a inceput sa se gandeasca la ceea ce i-a spus prietena ei. Daca era adevarat? Max o vrea pe ea? Trebuia sa confirme acest lucru, insa cum?
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#50
Hey, am trecut si pe la acest fic! Imi place foarte mult capitolul. Sper ca Ariel sa nu inceapa sa se drogheze. Off...firai tu Max, din cauza ta a facut asta! Sper sa isi dea seama cat de mult o iubeste Max inainte sa faca vreo prostie! Greseli de tastare nu ai avut, dialogul nu a fos sec si descrierea a fost buna! Cel mai mul mi-au placut aceste doua replici:
"- Daca s-ar intoarce, ar deveni iubita ta oficial? Ar putea sa ii ocupe locul Priscilei?
- Ea niciodata nu va ocupa locul Priscilei, pentru ca Priscila nu are un loc in inima mea sau in viata."
Abea astept continuarea si sper sa o pui repede! Bye&Gambate&Kissu!:x:x:x



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O privire inocenta **angels** 12 8.202 23-10-2010, 04:43 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Indragostit de inocenta ucigasa A'Svear 7 9.750 26-01-2010, 01:27 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)