Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SWEET and SPICY

#41
28: Schimbare vs feminitate

Pe cine credea ca pacaleste? Era mai rosie ca bandana mea si tremura toata, asta daca nu o citesc eu gresit. Pumnul acela putea sa fie din cauza ca era furioasa... sau pentru ca incerca sa se convinga ca nu era nimic intre noi, mai degraba era speriata ca ar putea sa fie ceva. Ar putea... este si amandoi o stim. Daca ea vrea sa continue sa nege adevarul n-are decat. Tot ce pot face eu este sa stau cat mai departe de ea. De acum in colo eu si Sunao ne intalnim in oras, nu ma mai duc la ea. Daca ma intreaba de ce, ii pot spune ca e de vina sora-sa, e o scuza perfect plauzibila.
M-am ridicat dupa ce am stat vreo zece minute pe banca si apoi am mers acasa. Il pot suna pe Ren sa-i zic sa-mi ia geanta. Daca ma intorc in clasa acum... o sa fie o problema. La naiba, parca am fi intr-o telenovela nu altceva. Un lucru e clar, maine dimineata vorbesc cu directorul sa ma mute in alta clasa. Daca unul dintre noi nu face ceva, s-a zis cu noi.

*
Sper doar ca n-a lesinat dupa pumnul ala.Oricum ,mi-a facut o favoare ca n-a venit la ore dupa aceea.
Cand am ajuns acasa am mers tiptil in camera mea fara ca Sunao sa afle ca am venit.Daca ii vedeam chipul zambitor,vesel si total inocent probabil as face ce n-am mai facut de ani de zile,as izbucni in plans.Fara sa imi doresc o tradez pe Sunao...defapt,idiotul ala a tradat-o pentru ca m-a sarutat insa si eu o tradez pentru ca incep chiar sa ma incred in ce spune el.Daca totusi e mai mult decat nimic atunci am incurcat-o rau.Recunosc, nu mai il vedeam cu aceiasi ochi.De cand a intrat in viata mea si a lui Sunao am inceput sa-l vad altfel.Iar acum teama cea mai mare incepea sa-si faca cuib in sufletul meu....teama ca as putea sa ajung sa-mi doresc sa-i simt buzele lipite de ale mele,teama sa ajung sa-mi doresc sa ma imbratiseze....teama sa nu cumva sa ajung sa ma indragostesc de el.



*
Bine ca parintii au fost prea ocupati aseara ca sa imi puna prea multe intrebari cand le-am zis ca vreau sa ma mut in alta clasa. Pana la urma tot or sa intrebe, dar pana atunci o sa gasesc o scuza plauzibila. Dimineata la prima ora eram in fata biroului directorului, asteptand sa ma lase secretara sa intru. La un moment dat ma ingrijorase reactia lui Ren cand o sa alfe, dar pot da vina pe Yui, stie foarte bine cat de mult ma calca pe nervi, nu are de ce sa ma banuiasca.
‘Domnule, Kawata? Puteti intra,’ imi zice secretara.
Ma ridic si dupa ce bat la usa intru inauntru. Directorul era un barbat rotund cu par carunt si o obsesie pentru lucruri vechi, vazand cum e decorat biroul lui, plin de carti, statui mici sau tablouri de prost gust.
‘Cu ce te pot ajuta, Sei?’
‘Domnule director, as vrea sa ma mut in alta clasa.’
‘Nici o problema, vreun motiv special?’
‘Nu, doar ca... o sa fie mai usor sa invat cand nu sunt in preajma anumitor persoane.’
‘Adica mica noastra batausa,’ zice el zambind. ‘Am fost sigur ca pana la urma o sa va calcati pe bataturi. Ma bucur sa vad ca esti destul de matur sa iti dai seama ca nu e bine ca amandoi sa fiti in aceeasi camera. Prea bine, poti incepe de azi, ia-ti orarul de la secretara si o sa ma ocup de transfer zilele astea.’
Ii multumesc si ies din birou zambind. Imediat ce imi iau orarul ma duc la prima ora cu noua mea clasa. Pe drum, trec pe langa clasa veche fara sa ma opresc, dar cineva striga dupa mine si o clipa mai tarziu ma apuca Ren de umar.
‘Nu-mi spune ca iar chiulesti.’
‘Nu, doar m-am transferat.’
‘De ce?’ ma intreaba surprins.
‘Yui,’ ii raspund simplu.
‘Yui? Dar paca va calmaserati intr-o vreme.’
‘Asta credeam si eu,’ ii zic si incerc sa par iritat. ‘Asa ca mai bine nu stam prea aproape unul de celalalt.’
‘Cum vrei... ne vedem dupa ore,’ zice Ren si se intoarce in sala.
Eh, si cu asta am rezolvat problema.



*
Unele lucruri le auzi fara sa vrei.
‘Sei-san s-a mutat?’ / ‘Nu se poate! ‘
Toata clasa zumzaia.Nu m-a surprins asa tare cum ma asteptam, in fond trebuia sa se faca ceva legat de situatia asta.I-am fost intr-un fel recunoscatoare si am simtit cum o greutate considerabila se ridica de pe sufletul meu.Acum nu aveam sa-l vad nici la scoala prea mult si cand venea s-o ia pe Sunao la intalnire ma puteam foarte bine incuia in camera.Problema rezolvata.Ren parea cam dezamagit ca prietenul lui cel mai bun a plecat insa daca stia defapt ce a facut acel ‘bun’ prieten al lui poate ca se razgandea.
‘Tot nu pricep.Ce a putut sa fie atat de grav incat sa plece?Adica..pareati foarte calmi,neobisnuit de calmi ieri.’ imi spune Ren confuz.Pusese punctul pe I : neobisnuit de calmi.
‘Ti-am zis,nu ne suportam.unul din noi trebuia sa plece si cum el nu are prietena in clasa ca si tine a decis sa plece el in loc sa ne desparta pe noi’ ridic eu din umeri si ma prefac neinteresata.
‘Totusi, as vrea ca voi doi sa va intelegeti mai bine. Eu si Sei ne stim de cand eram mici, iar acum avem prietene doua surori. Mai devreme sau mai tarziu tot o sa va intalniti, fie ca vreti, fie ca nu. Ar fi fost mai bine daca rezolvati orice problema aveti unul cu celalalt.’
Am inghitit in sec si mi-am ascuns fata in spatele unei carti.
‘Crede-ma..e imposibil sa rezolvam asta pe cale pasnica.’
Cel putin nu l-am mai vazut in ziua aceea pe Sei.Macar cu atata lucru eram recunoscatoare.Drumul spre casa l-am parcurs singura si in tacere.Gandul inca imi statea la sarutul pe care mi l-a dat.Am suspinat usor.De cand devenisem atat de....feminina?

sorry for the w8 ...ps:..da stiu..transferul a fost cam rapid si irealist..luati-o drept ca era f disperat baiatul..xD
[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Imagine: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess

#42
Yaaaaaa! Nu why! You are so cruel!!!!
Waaa mai ca imi vine sa o iau la bataie pe sorsa, nu poate sa ii dea papuci lui si sa isi ia unu de varsta ei? Si nu poate mister Ren sa se uite la alte fete :((:(( not fear!
Totul este superb...ca de obicei! Nu avem ce comenta!:)) Ba stai ca avem ce intreba!
Ce se intampla in contiunearea? Saraca a devenit feminina =))
[Imagine: 2e5s776.jpg]
Din focul iubirii adunam taciuni
Ce se nasc din incandescenta ploii de soare...
Unde-a ramas visul tainic de pe maini
Schitat de priviri cu-a lor patima-arzatoare?

[Imagine: k4fa84.jpg]
Noi suntem iluzii a ceea ce este muritor, iar scena este o iluzie a vieţii.
"El nu credea in nimic, cu exceptia viciului insasi si a unui zeu viu care exista pentru singurul scop de a face posibila satisfactia fata de rau."


[Imagine: chibi_2442.gif]
Emyleene, chibi-ul lui fake_fate

#43
29: Limpede si amar



A doua zi de dimineata ma indreptam mai devreme spre scoala.Eram de serviciu pe clasa .Exact inainte sa intru pe poarta liceului am zarit doua fete din liceul nostru ,probabil din alta clasa , insa le recunosteam dupa uniforma care fusesera puse la zid de un grup de 5 baieti.Aveam bokuto agatata de ghiozdan si eram gata sa ma duc sa intervin cand am realizat ca ii stiam pe tipii aia.Erau cei care facusera scandal la restaurant si pe care i-am batut mar cu pretul de a fi data afara.
Nenorocitii se dadeau la ele cu nerusinare.
‘Vad ca inca nu v-ati invatat minte de ultima data!’ spun eu intrerupandu-i din tentativa de a le pipai prin locuri mai ‘sensibile’.
Se intoarsera spre mine si se uitara toti urat. Pentru o clipa pareau ca nu ma recunosc, dar pana la urma, cel care imi daduse seama ca era seful lor, se incrunta si mai tare si cei patru ma inconjurara.
‘Iar tu? Mai bine fa pasi daca sti ce e bine pentru tine.’
Atunci am observat ca de data asta erau inarmati. Unul din ei avea un lant in jurul bratului, doi aveau cate un cutit la centura, un al treilea avea o teava mica, doar seful lor nu avea nici o arma, probabil pentru ca nu avea nevoie.
‘Hei..nu e frumos ce faceti.Credeam ca o bataie v-a ajuns? .’ le zic eu fara teama.
'Ai avut noroc data trecuta, fetito. Acum o sa platesti pentru ca iti bagi nasul unde nu-ti fierbe oala,' imi zice seful lor si toti se inarmeaza si se apropie de mine.
Eu imi dau repede ghiozdanul jos de pe umeri si apuc bokuto in acelasi timp.Bun,si-asa n-am mai batut pe nimeni de ceva vreme.Nu as vrea sa ruginesc.
Seful lor m-a atacat primul insa i-am parat lovitura usor,insa lucrurile nu erau asa simple , ma atacau toti 5 in acelasi timp.Chiar si mie imi era greu sa ma bat cu cate 5 deodata.
Am reusit sa ii tin la distanta cateva minute, pe unul chiar l-am lovit destul de tare incat l-am scos din lupta. Din pacate, unul dintre cei inarmati cu un cutit reusi sa ma taie pe antebratul drept, o rana destul de grava daca nu o tratam repede. Din cauza asta, loviturile mele nu mai erau la fel de puternice. Chiar ii enervasem.
'Cinci la unu, asta numiti voi corect?' aud vocea lui Sei.
Il vad cu coada ochiului apropiindu-se cu ghiozdanul in mana dreapta insa nu am timp sa strig la el sa nu se bage pentru ca cel cu lantul imi apuca bokuto ,altul ma imobilizeaza si inca unul imi trage un pumn in stomac atat de tare incat cad in genunchi.
‘Baiete..stai deoparte daca nu vrei s-o insotesti’ il aud pe seful lor spunandu-i lui Sei.
‘Chiar nu ati ales ziua in care sa dati peste mine,’ zice Sei si isi face degetele sa pocneasca.
Cel cu lantul se indreapta spre el si incearca sa il loveasca, dar Sei lasa lantul sa se infasoare in jurul antebratului stang si apoi il loveste cu pumnul drept in fata. Nu sta pe ganduri si il loveste cu genunchiul in burta si apoi cu fruntea in fata si il lasa pe jos. Doi dintre ceilalti merg spre el in timp ce seful lor sta langa mine. In timp ce Sei continua lupta cu ceilalti, eu ma ridic ca sa il infrunt pe sef.
Sei a mobilizat 3 din ei eu mai aveam pe inca unul si pe seful lor.Primul nici nu se pune.Nu era atent cand m-am ridicat si i-am tras cu bokuto direct in stomac si l-am pus la pamant.Seful lor se incrunta si-si scoase cutitul.
‘Sa vedem cat de dur esti cand esti 1 la 1 ‘ spun eu si cand ma ataca m-am lasat pe vine si mi-am rotit piciorul drept punandu-i piedica.El cazu dar incerca sa-si infiga cutitul in piciorul meu insa am izbit repede bokuto de mana lui facandu-l sa-si scape cutitul si apoi i-am tras cu ea direct in fata lasandu-l inconstient.
‘Asta patesti cand te iei de toata lumea,’ zice Sei venind spre mine cu o buza sparta si geanta in mana.
‘Esti bine?’ il intreb eu vazandu-i buza care sangera insa cum gura ma ia pe dinainte mi-am dat seama abia dupa aia ca si eu aveam ranile mele,cum ar fi o taietura nasoala si o durere de stomac care ma puse la pamant.Probabil o sa-mi iasa cateva vanatai.
‘Eu da, dar tu?’ ma intreaba si se aseaza intr-un genunchi langa mine. ‘Hai , la cabinetul medical cu tine,’ imi zice si apuca geanta mea si bokuto. Apoi, inainte sa apuc sa protestez, isi pune mainile sub genunchi mei si in jurul umerilor si ma ridica de pe jos apoi se indreapta spre cabinet cu mine in brate. Stand asa lipit de el puteam sa simt cum ii batea inima de parca tocmai alergase un kilometru.
‘He..hei..pune-ma jos.Pot sa merg si singura’ bomban eu rosie in obraji.Era de la sange ,era de la sange.
‘Si cat de departe crezi ca o sa ajungi?’ ma intreaba cand intram in scoala. Noroc ca era devreme si holurile erau goale, nu cred ca as fi suportat sa ma vada cineva asa.
‘Ma subestimezi ‘bomban eu dar nu ma mai plang.Adevarul era ca nu ma simteam bine si nu cred ca puteam sa fac mai mult de 3 pasi.
'Da, sigur...' imi zice si merge mai departe.
In cateva minute ajungem la cabinetul medical. Acolo asistenta sare speriata cand ma vede plina de sange si dupa ce Sei ma aseaza pe un pat, ea trage cortina in jurul nostru si ma pune sa imi dau jos bluza si incepe sa imi curete rana.
Nu am de ales si o las sa imi curete rana si apoi sa o bandajeze. Ustura al naibii de tare spirtul acela, dar nu am indraznit sa comentez. Asistenta avea o reputatie de a deveni foarte infricosatoare cand studentii nu fac ce zice. Dupa ce termina, ma pune sa ma intind pe pat. Asistenta se grabeste sa imi aduca o patura si trage perdeaua intr-o parte, iar eu si Sei, care statea pe un scaun la doi pasi de pat, ne uitam unul la celalalt.
Am vazut cum s-a facut rosu la fata si si-a aruncat privirea in partea opusa.Prima data nu am realizat de ce dar apoi mi-am amintit ca imi scosesem bluza si eram doar in sutien.
Am icnit brusc si am tras perdeaua de la pat atat de tare si repede incat s-a rupt si a cazut cu totul peste mine.Apoi mi-am acoperit tot corpul cu ea pana la nas.
Asistenta veni cu patura si dupa ce smulse perdeaua din mainile mele ma acoperi. Dupa ce ea pleca, Sei inca se uita intr-o parte, la fel de rosu ca si bandana pe care i-o luasem eu.
Ah,Doamne cum de se intampla numai chestii de genul asta intre noi de la o vreme?Acum ce ma fac ?Ce mai zic acum?
‘Ar..ar trebui sa iti dezinfectezi rana ‘zic eu in speranta ca daca voi schimba subiectul tensiunea dintre noi se va mai elibera.

*
Am spart vreo oglinda fara sa stiu sau am mers pe sub o scara? Nu tin minte nici o pisica neagra... atunci de ce am atata ghinion? M-am transferat din clasa ei ca sa nu ne mai intalnim decat foarte rar si din intamplare, iar acum nu doar ca ne-am luptat impreuna, dar am si vazut-o... am vazut mai mult decat vroiam.
‘Am avut rani mai grave ca asta,’ ii zic si ma sterg de sange cu dosul palmei.
Doar gandul ca era dezbracata imi accelera bataile inimii si ma facea sa ma simt aiurea , vroiam ,defapt,era mai bine sa plec chiar acum dar din nu stiu ce motiv nu gaseam puterea sa pasesc spre iesire.Stateam si ma uitam cu coada ochiului la ea intr-o tacere apasatoare.
Gandeste-te la Sunao, gandeste-te la Sunao, gandeste-te... la Yui in sutien... Nu-mi pot lua gandul de la ea, cel putin nu acum. De s-ar intoarce asistenta ca sa ne distraga atentia. De ce trebuie sa fie viata asa de grea? De ar fi fost Sunao cu cativa ani mai mare, am putea duce relatia la pasul urmator si poate asta m-ar face sa uit de sora-sa.
Ce vorbesc,pasul urmator n-are nicio legatura cu asta.Nu puteam s-o ating nici daca vroiam, nu cat sora ei e prin preajma.Inainte nu m-ar fi lasat insa acum nu stiu daca as putea.
Intrebarea e, mai vreau sa o fac? De cand cu toate... complicatiile, nu mai stiu ce sa cred sau ce vreau. Am nevoie de o vacanta, departe de orasul asta si cei care locuiesc in el. Mai intai, trebuie sa ies din cabinetul asta.
‘O sun pe Sunao sa iti aduca ceva haine,’ ii zic si ma ridic in picioare.
‘Ok,mersi ‘ bombane ea de sub patura.Isi acoperise si gura cu ea pentru orice eventualitate ,cred.
Ies repede din cabinet si imediat ce usa e inchisa ma lipesc de perete respir adanc si las aerul incet afara. Deja e clar, incep sa simt pentru ea ce simt pentru Sunao. Ce naiba ma fac? Daca o aleg pe ea, o ranesc pe Sunao, daca o aleg pe Sunao, va trebui sa port orice sentimente am pentru ea tot restul relatiei noastre .
[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Imagine: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess

#44
30: Rece si fierbinte

‘Yui!Ce ai patit?Esti bandajata la brat!’ sare Sunao speriata cand ma vede.
‘Mda...m-am cam batut cu niste derbedei’ spun eu lasandu-mi ghiozdanul pe canapea.Sunao parea ingrijorata.’Sunt bine’ adaug eu si ma uit in alta parte.Nu o mai puteam privi in ochi.Prietenul ei m-a vazut pe mine in sutien in loc de ea...ce poate fi mai aiurea decat asta?
Sambata cand am coborat jos in bucatarie Sunao avea halatul de bucatarie pus pe ea si gatea cu spor tot felul de chestii.
‘Ce faci?’ o intreb eu cascand.
‘Mancare.’ Spune ea in timp ce taie cu meticulozitate niste morcovi.
‘Pentru?’ adaug eu mirata de varietatea felurilor de mancare preparate.
‘Sei.E racit cobza si vreau sa-i duc mancare pentru ca parintii lui sunt la servici pana seara tarziu .’explica ea si opreste focul la aragaz.
‘Asta explica de ce de 2 zile n-a dat pe la scoala’ spun eu incercand sa fac abstractie de faptul ca vorbeam de Sei.
‘Da.Vreau sa am grija de el.Poftim,tu o sa iei astea’ zice ea si-mi arata spre o punga cu 3 bento-uri.
‘Ce fac cu ele?’ intreb confuza.
‘Le cari..eu o sa car restul .’ se uita ea la mine un pic incruntata de parca eram grea de cap sau ceva.
‘Ce?Adica vin si eu?’ sar eu ca arsa.
‘Bineinteles ca vi si tu! Uite, m-am saturat de animozitatea dintre voi doi. E prietenul meu, iar Ren e cel mai bun prieten al lui, a venit timpul sa faceti pace. Acum stai cu ochii pe mancare cat ma schimb si mananca ceva, plecam in o jumatate de ora.’
Cu asta Sunao se grabeste sus si ma lasa singua cu mancarea in jurul meu.
Doamne , imi venea sa urlu nu alta.Normal ca nu puteam s-o acuz pe Sunao , nu o facea voluntar,ea nu stia adevarul , insa totusi nu-mi usura deloc situatia facand pe samariteanca.Daca vreau sa urasc un om sa ma lase sa-l urasc!
Am fost fortata sa merg cu ea. Eu mergeam incet, dar cand Sunao ma vedea ma apuca de brat si ma tragea dupa ea. Cand am ajuns acolo, am batut la usa si am asteptat doua minute pana cand am auzit pe cineva venind. Usa se deschise si am dat nas in nas cu Ren.
‘Ce cautati aici?’ ne intreaba el.
Aoleu,era si Ren aici.Simteam ca aveam sa lesin.Am vrut sa las mancarea si sa fug dar Sunao m-a tras dupa ea inauntru,
‘Am venit sa-l vedem pe Sei.Cum se mai simte?’ intreaba ea.
‘Nu prea bine. Ai crede ca s-ar fi invatat minte pana acum, dar tot face aceleasi greseli,’ zice Ren cam suparat.
‘Adica?’ intreb eu ca sa ma aflu in treaba.’Ce a facut?’
‘Ceva l-a suparat si, ca de fiecare data cand se intampla asa, se antreneaza din greu, imbracat in mai nimic ore intregi pe frig. El zice ca frigul il ajuta sa se concentreze, iar antrenamentul sa scape de stres. Ca rezultat, a racit cobza.’
‘Ceva l-a suparat?’ repet eu mai mult pentru mine.Pun pariu ca stiu ce a fost.
‘Bietul de el..haide sa-l vedem Yui!’ zice Sunao si ma trage de mana pe scari.
‘Nu..nu..NU!’ zic eu repede.’Uhm..dute tu prima.Sa fiti singuri’ continui eu cand se uita mirata la mine dar apoi am realizat ca daca ea il vedea singura insemna ca eu trebuia sa ma duc singura de asemenea.’Defapt..hai ca vin si eu putin’ ma razgandesc eu.
Ren ne-a condus in camera lui Sei. L-am gasit intins in pat acoperit cu o patura. In sus purta un tricou alb. Nasul ii era rosu, avea servetele, sirop de tuse si ceai langa el. Cand a vazut-o pe Sunao a zambit, dar cand am intrat si eu in camera a devenit si mai palid decat era.
Si-a aruncat patura peste cap si a inceput sa geme.
‘Bietul de tine.Asa rau te simti? ‘ il intreaba Sunao asezandu-se pe pat langa el.
‘Mai rau decat rau...’ bombane el de sub patura.
Nu raceala era motivul pentru care gemea.Eram eu....cred.Sau poate chiar ii era rau.
‘Haide sa iti pregatesc mancarea. Ren, vii cu mine?’ zice Sunao si ei doi ies din camera lasandu-ne singuri.
Sei isi scoase capul de sub patura si a vazut ca am ramas doar eu in camera , s-a prabusit cu capul pe perna si si-a pus o mana peste fata, acoperindu-si ochii.
M-am apropiat putin de pat si mi-am pus mainile in sold.
‘Arati ca dracu’ ‘ spun eu sincer.
‘Ca tu aratai mai bine zilele trecute cu mana plina de sange,’ imi replica el.
Idiotul,de ce a zis asta?Acum mi-am amintit de faza cu sutienul si caratul in brate.
Ma uitam prin jur.Avea o camera destul de curata.Hmmm….oare unde erau revistele porno?Probabil erau ascunse bine.
‘Pai…eu te las atunci.Ar trebui sa te odihnesti ‘ ii zic eu sincer. Acum parca chiar mi-era mila putin de el.
Chiar cand sa ies pe usa , Sunao si Ren se intoarsera. Ea imi dadu sa tin o tava cu mancare in timp ce ea si cu Ren trageau biroul lui Sei langa pat si apoi lua tava se aseza pe un scaun si se pregati sa ii dea lui Sei sa manance.
‘Nici gand,’ zice Sei si apuca lingura. ‘Apreciez faptul ca mi-ai adus mancare, dar nimeni nu imi da mie sa mananc.’
‘Bine... dar termina tot,’ zice Sunao putin dezamagita.
Eu am iesit .I-am facut o favoare plecand,acum putea sa manance fara noduri.
Se facuse ora 5 dupa-amiaza si parintii lui tot nu ajunsera acasa.Sunao puse ce mai ramase din mancare la frigider si Ren tocmai pleca pentru ca ai lui aveau nevoie de el.Sunao il lasase pe Sei acum cateva ore sa se odihneasca.Ma intrebam daca era bine.Am urcat scarile sa ma duc la baie.Cand am iesit nu m-am putut abtine sa nu trag cu ochiul.Parea sa doarma insa respira parca mai greu si era mai tras la fata.Din curiozitate m-am dus sa vad daca are temperatura.Ardea.Langa patul lui era un lighean mic care avusese apa rece in el insa acum se incalzise.M-am dus la baie sa schimb apa,am luat o compresa si dupa ce am ajuns in camera am stors-o si i-am pus-o pe cap.
Chiar atunci, Sei se misca in somn. Am ramas acolo cateva minute sa vad daca mai face ceva, dar parea ca doarma. Cand sa plec se misca din nou si il aud ca murmura ceva: ‘Yui...’ vocea ii era slaba, dar cuvantul pe care l-am auzit era clar. In delirul provocat de febra el nu se gandea la Sunao, se gandea la mine.
M-am intors cam nesigura inapoi si m-am asezat pe scaun langa patul lui.Mi-am pus mana dreapta la falca.Poate ar trebui sa mai stau putin cu el ,sa-i mai schimb compresa o data? Acum ca realizam era prima data cand il vedeam in aceasta ipostaza.Cand dormea ,cu chipul calm si pasnic era chiar dragut.
Nu a durat mult si s-a intors Sunao si m-a inlocuit ca ingrijitoare. Nu parea surprinsa de faptul ca eram langa patul lui, poate pentru ca era prea ingrijorata. Dupa cateva ore, febra a inceput sa ii scada si s-a trezit in sfarsit.
‘Cum te simti?’ il intreba Sunao.
‘De parca am fost lovit de un camion. Voi doua ar trebui sa mergeti acasa, nu vreau sa va imbolnaviti si voi.’
‘Da.Buna idee,hai Sunao ‘ zic eu fericita.Sunao imi arunca o privire scurta si dispretuitoare si-l apuca pe Sei de mana.
‘Nici gand sa te las singur.’ Spune ea bland si-l saruta pe frunte.Da, uite inca un motiv pentru care orice s-ar fi intamplat Sunao nu trebuia sa stie nimic.Era indragostita de el.Gandul ca persoana pe care o iubeste cel mai mult ar fi incercat s-o insele cu sora ei probabil i-ar fi provocat o suferinta oribila...ma rog,daca el ar fi inselat-o cu mine,ceea ce e imposibil pentru ca l-am avertizat ca daca incearca s-o insele cu oricine o sa plateasca,asta ma include si pe mine.Fericirea surorii mele este tot ce mai am , nu o s-o arunc spunandu-i lucruri lipsite de importanta cum ar fi asta.
Pana la urma am ajuns sa stam pana cand au venit parintii lui. Apoi a urmat o scena amuzanta cu Sunao si parintii lui Sei, in timp ce el statea incruntat in pat. Parintii lui spuneau tot felul de povesti amuzante despre el, iar Sunao le povestea despre intalnirile lor, pana la un anumit punct. Am plecat abia dupa ce Sei a inceput sa tuseasca, desi parea cam fortat, iar parintii lui au inceput sa ii dea tot felul de medicamente
[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Imagine: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess

#45
So..I'm first!Inca un capitol reusit atat din punct de vedere estetic,cat si artistic.Mi-a placut descrierea,dialogul si naratiunea le-ai imbinat perfect,iar greseli nu am vazut.Oricat de mult incearca sa se evite cu atat mai mult cei doi intra in contact.Suspansul e la cote maxime si sper sa nu mor de curiozitate,caci sunt foarte nerabdatoare sa aflu ce o sa se mai intample intre cei 2.;)!Succes cu urmatorul capitol pe care il astept cu sufletul la gura!Gambate:*!

#46
Un lucru am invatat de la capitulu asta si acela e sa nu citesc cand mananc!
Saracul monitor!
Am ras pe rupte pe bune. Scri in asa fel incat tensiunea dintre ei sa poata fi taiata cu cutitul si personajele sunt oarte bine conturate! Am intalnit ficuri in care incepea am confund pesonajele din cauza asta sincer e foarte bine realizat.
Succes in continuare. Cu cat citesc mai mult cu atat ma faci sa cred ca iei nu vor fi never impreuna!!
[Imagine: 2e5s776.jpg]
Din focul iubirii adunam taciuni
Ce se nasc din incandescenta ploii de soare...
Unde-a ramas visul tainic de pe maini
Schitat de priviri cu-a lor patima-arzatoare?

[Imagine: k4fa84.jpg]
Noi suntem iluzii a ceea ce este muritor, iar scena este o iluzie a vieţii.
"El nu credea in nimic, cu exceptia viciului insasi si a unui zeu viu care exista pentru singurul scop de a face posibila satisfactia fata de rau."


[Imagine: chibi_2442.gif]
Emyleene, chibi-ul lui fake_fate

#47
31: Aparitie si consolare


*

A fost placut, umilitor sau tensionat? Mai degraba toate la un loc. A fost placut ca a venit Sunao, a fost tensionat pentru ca a adus-o si pe sora-sa, iar umilitor cand au venit parintii mei. Chiar simt nevoia toti parintii sa isi faca copii de ras cand au vizitatori? Bine ca a doua zi nu au mai venit pentru ca eram in carantina. Inca cateva zile si o sa ma refac, iar ele vor fi la scoala asa ca nu cred ca vor mai veni. Poate Ren are dreptate, ar trebui sa nu ma mai descarc in felul asta, pana la urma o sa iau pneumonie. Macar nu s-a mai intamplat nimic intre mine si Yui
Dupa nici cinci zile mi-am revenit complet si parintii m-au lasat sa ies din casa. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa o invit pe Sunao in oras. Pregatisem o seara plina de distractie, din pacate, cand am ajuns la micul restaurant unde trebuia sa ne intalnim, am asteptat o jumatate de ora si ea nu a aparut. Nu era genul de fata care sa intarzie fara motiv asa ca am luat-o spre casa ei sa aflu ce s-a intamplat, chiar daca riscam sa dau de sora-sa. Cand ajung in fata usii, aud pe cineva certandu-se inauntru cand bat.
Usa se deschide si o vad pe Sunao cu chipul mai trist ca oricand.Cand am intrat Yui tipa la un barbat de varsta mijlocie, intr-un costum destul de select , cu parul scurt, negru si pieptanat bine si ochi verzi ca ai lui Yui.
‘Nu ma intereseaza ce vrei! Vii dupa 6 ani si te astepti sa iti inghitim toate rahaturile astea?’ striga ea si pentru prima data o vad cu adevarat furioasa.Bunicii lor stateau pe o canapea tacuti si nici nu m-au bagat in seama cand am intrat in hol.
Ce se intampla?’ o intreb pe Sunao.
‘E... complicat,’ imi raspunde uitandu-se cand la sora ei cand la barbatul acela.
‘Eu sunt cel care trebuie sa am grija de voi, nu puteti ramane in... casa asta,’ zise barbatul ridicand o spranceana dupa ce se uita prin casa.
‘Esti cumva idiot sau ce? Acum vii sa spui ca TU trebuie sa ai grija de noi?Dupa 6 ani in care ai disparut...?’ urla ea .Pot sa jur ca mai avea putin si izbucnea in plans.Atat de rosie si de furioasa era.N-am mai vazut-o niciodata asa.
‘Ce ar fi sa ne calmam toti?’ intreb eu incercand sa calmez putin lucrurile. Daca o tin asa o sa iasa rau.
‘Cine te crezi sa te bagi in discutiile din familia asta?’ intreba barbatul uitandu-se la mine cu o privire superioara, aproape dispretuitoare.
‘Tata,e iubitul meu!’ sare Sunao repede in apararea mea.A zis cumva...tata!?
Yui il apuca deodata de guler si de spate si incepu sa-l impinga cu forta spre iesire.
‘Iesi..iesi din casa asta! Sa nu mai pui piciorul aici!’ zice ea nervoasa.
‘Yui..lasa-ma sa-ti explic.Am batut atata drum,mi-a trebuit mult curaj sa va vad in sfarsit.Nu stii ce greu mi-a fost.’ Spune el pe un ton rugator.
‘Tie?Tie ti-a fost greu!? Ipocritule’ spune ea si-l impinge pe usa afara si inchide usa inainte sa mai zica ceva.Fara alte cuvinte o ia la fuga pe scari.
‘Esti bine?’ o intreb pe Sunao.
‘Nu... nu stiu. Sei, nu cred ca o sa mai pot iesi asta seara.’
‘Nu-i nimic, ce s-a intamplat?’
‘A... a venit tata, dupa ce a fost plecat sase ani. Vrea sa ne ia pe amandoua in America.’
‘America?! Si ce i-ati zis?’ intreb simtind cum lumea tocmai a devenit mult mai mica si mai complicata.
‘Nu i-am raspuns nimic, Yui tocmai l-a dat afara,’ imi zice ea cu o voce slaba.
'Ai nevoie de ceva?'
'Nu stiu... ma duc sa o vad pe Yui.'
‘Cum de a venit asa dintr-o data? ‘ o intreb eu mirat.
‘Tocmai si-a infiintat o afacere in America si merge foarte bine.A zis ca acum ca are bani vrea sa ne creasca cum ar fi trebuit...insa Yui nici n-a vrut sa-l auda.’
‘Mi se pare putin cam tarziu. Ce crede, ca va poate cumpara afectiunea?’ o intreb in timp ce urcam scarile.
‘Nu mai stiu ce sa cred...’
‘Eu zic sa aflati mai multe despre el si ce a facut pana acum inainte sa luati o decizie.’
‘Adica...ai fi de acord sa plecam in America?’ se intoarce ea spre mine si mai trista ca inainte.
‘Bineinteles ca nu, dar nu e decizia mea,’ ii raspund imediat.
Cand am ajuns sus Sunao se opri in dreptul usii lui Yui.Nu se auzea nimic dinauntru.Sunao astepta putin iar apoi suspina.
‘Cred ca vorbesc cu ea mai tarziu….’ decide ea .
‘Cred... cred ca e prea suparata acum.’
‘Ce ar fi sa faci niste ceai? Cred ca am avea nevoie toti de ceva care sa ne calmeze.’
‘Poate, cel putin o sa-mi dea ceva de facut,’ zice Sunao incercand sa zambeasca si cobora scarile.
Astept un minut apoi bat la usa, dar nu astept sa primesc un raspuns, pentru ca fie o sa ma ignore fie imi zice sa nu intru, si deschid usa incet si intru. Yui e intinsa pe pat cu fata ascunsa sub perna.
‘Poti sa te sufoci asa,’ ii zic eu, incercand sa destind atmosfera sau macar sa o fac sa se enerveze pe mine si sa uite de restul problemelor.
‘Pleaca’ bombane ea de sub perna.
‘Credeam ca tu esti sora dura,’ ii zic asezandu-ma pe un scaun lang pat.
‘Sunt sora dura!’ se rasteste ea dar ramane ascunsa sub perna in continuare.Vocea ii tremura.
‘Serios? Nu se vede. Daca erai dura, erai jos si il injurai incercand sa o inveselesti pe Sunao.’
Deodata capul ei tasni de sub perna .
‘Sunt unele lucruri pe care nici eu nu le pot face!’ striga ea la mine.Fata ii era inundata de lacrimi.Plangea.
‘Atunci de ce nu esti jos si o lasi pe Sunao sa te inveseleasca?’ o intreb calm. ‘Nu trebuie sa fi sora dura tot timpul. Iar ea e mai puternica decat crezi’
‘Stiu ca e puternica.Stiu ca poate sa aiba grija de ea .Nu mai are nevoie de mine sa o protejez ca inainte.Insa acum e diferit.Nenorocitul ala vrea sa isi rascumpere greselile pentru ce ne-a facut.Dupa atata timp,dupa ce a fugit ca un las se intoarce si vrea sa plecam cu el.Nu vreau sa plec.Nu pot sa accept asa ceva.’ spune ea furioasa. ‘ Daca mama mai era aici ,acum...cred ca-l arunca in suturi in strada ca si mine!’ spune ea stergandu-si lacrimile.
De ce e scena asta atat de familiara? ‘Asculta, nu o sa creada nimeni ca esti slaba daca arati ca esti suparata. Oricine ar fi suparat in situatia asta. Dar nu poti sa te inchizi in camera. Te stiu mai bine decat atat, tu infrunti problemele nu fugi de ele.’
‘Te inseli.Nu sunt asa cum crezi tu....am incercat sa fiu ,dar..’
Ba esti!’ o intrerup. ‘Stiu ca de obicei cand esti ranita ascunzi asta incercand sa fii dura, dar nimeni nu ar fi ajuns aici impreuna cu Sunao daca nu era puternica.’
‘Daca zic ca nu sunt puternica atunci nu sunt, idiotule!’ se rasteste ea.
‘Sti, vorbesti mult, dar nu zici nimic,’ ii zic eu si ii sterg lacrimile cu un servetel de hartie. ‘Acum da-ti doua palme si revino-ti. Asa se comporta cineva care practica kendo?’
Ea si-a tras nasul bosumflata.Pentru o clipa am crezut c-o sa imi dea un cap in gura sau ceva insa ea se lasa sa cada pe pieptul meu.
Am ramas fara cuvinte. Capul ei era lipit de pieptul meu, iar mainile ei tineau strans bluza mea. Mi-am pus mainile in jurul ei si am incercat o calmez, sper doar ca o sa ignore break dance-ul pe care il face inima mea in momentul asta.
‘Auzi..’bombane ea in timp ce se agata mai strans de bluza mea.’...sa nu spui nimanui asta..sau nu o sa apuci a doua zi.’
‘Asta e valabil si pentru tine.’

note: omataseshimashita!! [ sorry for the wait]....lucrurile merg mai lent acum din..well din motive evidente;examene..dar sper sa nu va fac sa asteptati PREA mult..^^[posturi unite]
...edit:..nuj cum s-o intamplat..imi cer scuze..>_<
[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Imagine: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess

#48
Abia am terminat si eu de citit ficul tau si m-am decis sa-ti las un reply... Minunata ideea :) ...
Ai un '+' pentru felul in care ai scris [ din perspectiva celor doi]

Yui si Sei se intelegeau atat de rau, incat era inevitabil sa nu se indragosteasca. Serios, 'ura' dintre ei trebuia sa aibe consecinte... Pacat de Sunao si Ren [ tocmai acum, cand erau cuplati cu totii :)) ]

Cat despre capitolul nou, numai laude. Yui e plina de surprize. Niciodata nu mi-as fi imaginanat-o in postura aceea , plangand in timp ce-l strangea pe Sei in brate. Ai injcheiat interesant : ‘Auzi..’bombane ea in timp ce se agata mai strans de bluza mea.’...sa nu spui nimanui asta..sau nu o sa apuci a doua zi.’
‘Asta e valabil si pentru tine.’


Cam atat cu laudele [am spus cam multe in ultimul timp :)) ]si abia astept continuarea...

Pa -PA !

#49
nee-chan i'm back...deci am pierdut o gramada de capitolele
nu le comentez pe toate, ci doar pe cel mai recent

a fost un capitol ciudat,dar frumos...Yui plange si Sei o consoleaza...asta de ciudatenie
mi-a placut faza cu Yui cand il da pe tatal sau afara...tipul o merita, adica dupa sase ani se intoarce si mai are si pretentia sa le ia cu el in America...asta ar insemna ca nu as putea sa imi dau seama ce se va intampla in continuare intre Yui si Sei.

greseli de tastare nu au fost...doar ca ai pus capitolul de doua ori
nee-chan spor la scris si kissu^_^
[Imagine: tumblr_lo65w6rqUy1qfkfkho1_r1_500.gif]
He is mine...so don't touch him.

Juliette, chibi-ul lui Sadic Juliette

#50
am citi pana acum tot fic-ul tau si mi se pare extrem de amuzant si de interesant
imi place ca nu pui liniute de dialog ci le inlocuiesti cu ghilimele..asta dovedeste ca nu esti ca altii si e bine
personajele sunt complexe, iar replcile dintre ei transmit si cititorilor o parte din sentimente
nu am vazut greseli si ma bucur..
mi-a parut bine ca yui s-a despartit de ren si s-a bagat cu sei..saracul ren
un lucru bun e si ca povestesti din doua puncte de vedere si ca nu te incurci in personaje
pe scurt imi place fic-ul si astept urmatorul capitol
"Cum Satana a fost astfel condamnat sa vagabondeze, sa colinde si sa n-aiba deloc stare, el nu are niciun salas al lui, caci desi detine, gratie naturii sale ingeresti, un soi de impertinenta in apele murdare si in aer, asta face totusi parte cu siguranta din pedeapsa ce i-a fost data, cea care il sileste... sa nu aiba niciun loc sau un teritoriu stabil, unde sa ii fie ingaduit sa isi odihneasca talpile picioarelor."
[Imagine: hopeestheim.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sweet nothings Yaku-chin 2 2.322 21-01-2013, 03:51 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  Sweet traps [ Yaoi ] Yaku-chin 8 4.770 27-09-2011, 07:15 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  No more sweet goodbyes [Yaoi] Aliss_anime 10 6.952 29-01-2011, 07:13 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Sweet Tears Icsdeee. 6 3.852 09-01-2011, 03:15 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Just me and my sweet life... Akane :3 1 2.440 28-12-2009, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Akane :3
  Sweet Satisfaction [yaoi-shounen-ai] Aliss_anime 22 12.948 31-10-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)