Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hunters

#27
va multumesc ptr suport..here's a big one for ya..O_O..[cred ca-i cel mai lung de pana acum....]


22: Adevar si minciuna

‘Da-i drumul ,Kyuchi !’ o voce familiara zise pe un ton calm dar glacial . Vocea rupse tacerea infricosatoare a padurii.
Kei cazu de undeva de sus si ateriza in picioare la cativa metri de noi.Chipul meu contorsionat se mai relaxase vazandu-l.Stiam ca o sa vina .Am simtit cum pulsul meu devenea iar regulat.
‘Ah...ai venit destul de repede frate...se pare ca te-am subestimat , poate ca totusi ai invatat din trecut’ rase el batjocoritor.
Chipul lui kei era mai rece si mai impenetrabil ca oricand.Ochii lui sclipeau in culoarea rubinie si pe chipul lui nu se putea citi decat un sentiment coplesitor : furie.
‘Da-i drumul...’ suiera el.
‘Oh..haide..nu fi asa...doar aveam o mica discutie asa...ca intre vanator si prada.’ ranji el .Ochii lui Kei se ingustara.
‘Midori..orice ti-a zis sa nu crezi..’ zise el fara sa-si ia ochii de pe Kyuchi. Acesta din urma izbucni intr-un ras isteric.
‘Deja i-am spus destule...Kei..nu e frumos ce faci.Avand in vedere ca din perspectiva multora tu esti salvatorul umanitatii...e cam...rau sa minti.Ce ironie...tipul care este rau e onest in timp ce eroul minte de ingheata apele.’ zise el amuzat.
Tensiunea din aer crestea.Mi-era greu sa le urmaresc conversatia fiindca erau multe lucruri care nu le intelegeam , multe brese in ceea ce eu credeam ca este adevarul pana acum.
Kei isi scoase de la brau katana.
‘Oh...se pare ca pana la urma ai de gand sa mentii sarada asta..trist ‘ zise Kyuchi si am simtit cum tonul lui a devenit serios.’Trist...speram sa pot sa impusc doi iepuri deodata...dar..se pare ca o sa trebuiasca sa o omor altadata...dupa ce te spintec pe tine , tradator de sange ce esti ! ‘ urla el si inainte sa-mi dau seama imi elibera bratele si ma arunca intr-o parte .Am zburat vreo 10 metri cel putin departe de ce urma a fi terenul de lupta al celor doi.
Deja am vazut cum Kei ataca fioros.Kyuchi isi scoase intr-o secunda sabia sa si cele doua se ciocnira violent , scantei tasnind in toate partile.
‘O sa se incheie aici!’ striga Kei si tasni pe deasupra lui incercand sa-i reteze capul insa Kyuchi para lovitura si se dadu in spate doi pasi.
‘Pe naiba...am atatea de facut...chiar crezi ca poti sa ma termini...mai ales cand ai doua pietre de carat in spate...’
Stiam ca se refera la mine si Kyoko...desi..din ce intelesesem Kei trebuia sa ne omoare in tren...dar de ce ? Ma durea capul de la concentrare.Vroiam sa aflu ce se petrecea cu adevarat.
Forta cu care se atacau era complet monstruoasa.Kei isi invarti katana aproape ca intr-un dans si incerca sa-l atinga insa de fiecare data cand lovitura se apropia Kyuchi se dadea inapoi si o evita la milimetru.Apoi rolurile se schimbau, Kyuchi ataca violent insa kei para fiecare lovitura si evita totul la fel de bine ca fratele sau.Erau egali in forta si viteza.
‘E ridicol...ESTI ridicol...oamenii nu fac decat sa iti ingreuneze treaba..sunt slabi si trebuie aparati..nu vei castiga atata timp cat esti de partea lor...si pe langa asta...un vampir care refuza sa se hraneasca oricand are nevoie e deja pe jumate terminat. ‘ suiera Kyuchi dezvelindu-si coltii.
‘Nenorocita aia si idealismul ei te-au facut slab...frate..’continua el si am vazut cum Kei incepea incet incet sa fie coplesit.
‘Incetati!’ urlu eu .
‘Midori..stai pe loc! Sa nu vii aici !’ striga Kei.
‘Da..sa nu vii aici...doar nu ai vrea sa sfarsesti inainte sa afli ...’ zise Kyuchi ranjind.
La ce se referea?Ce vroia sa zica?Sa aflu ce?
‘Inceteaza Kyuchi!’racni Kei depunand un efort urias sa il opreasca sa continue propozitia.
‘.....ca rasa ta va fi distrusa de exact ce iubesti mai mult ....’ termina el .Se apleca pe spate putin iar Kei se dezechilibra .cu o miscare rapida prinse sabia lui Kei intr-o mana si isi infipse sabia in pieptul lui Kei.
‘NU! ‘ strig eu si fug spre ei.
‘Nu am timp sa termin ..fir’ar....vroiam sa te omor si sa scap de tine...dar acum am lucruri mai importante de facut...cum ar fi sa imi iau ultima piesa inapoi ‘ zise el si-si baga sabia inapoi in teaca. Eu l-am apucat pe Kei de umar si l-am sprijinit sa nu cada.
‘Stai...ce vrei sa faci?’ il intreb inainte sa plece.Trebuia sa incerc sa aflu mai mult...trebuia sa..
‘Trebuia sa-ti iei adio de la sora ta cand ai avut ocazia...’ zise el si disparu.
Am ramas acolo , privind in gol.Adio...Kyoko..?Ce…
‘Ce vroia sa zica ? ‘ l-am intrebat pe Kei disperata .
Kei sangera dar se parea ca lovitura nu ii fusese fatala caci se ridica in picioare.Imi evita privirea si nu vroia sa raspunda la intrebare.
Eram furioasa.Acum am inteles...erau multe lucruri care mi le ascundea.
‘Zimi de ce o vrea pe Kyoko !’strig eu la el pierzandu-mi complet controlul. Kei tot nu raspundea.M-am apropiat si l-am apucat de gulerul jachetei incercand sa-l determin sa se uite in ochii mei.
‘Zimi adevarul !’ ordon eu.
‘Kei.....deja ai intins prea mult coarda..’am auzit o voce.In spatele meu , de nicaieri aparusera Mei Wong , Jun si Reika.Ce faceau aici toti ?
‘Deja nu mai putem schimba nimic...si deja sunt prea implicate ca sa mai ascunzi..nu avem de ales..’ continua Mei .M-am uitat la Kei. Chipul ii era contorsionat si plin de furie.Parea sa se lupte cu ceva , inca o data.
‘Midori-san...’incepu Mei ‘...iarta-ma...iarta-ne..ca nu am zis nimic...O sa fie greu pentru tine dar...’incepu ea insa Kei o intrerupse.
‘Ii zic eu...’spuse el printre dinti.
‘Trebuia...sa-ti omor sora...inca de cand am vazut-o in tren..’zise el.Deja inghetasem de la soc .
‘Nu era pe moarte...fusese ranita de zombii...dar ranile se vindecau fara probleme.....’
‘De ce ?’ soptesc eu inca in soc.
‘....cea care va avea sange de om si va fi muscata de zombii....dar care va supravietui in continuare ca om cu ajutorul sangelui unui vampir pur....este cea care are puterea de a controla si de a revolutiona virusul care ii transforma in zombii...’
Deja simteam ca inebunesc.Erau prea multe lucruri care nu le intelegeam.Mi-am pus mainile la cap disperata.
‘Sangele lui Kyoko are toate elementele care ii trebuie lui Kyuchi atat pentru a controla zombii cat si pentru a deveni mai puternic ca oricine sau orice.Dupa ce ii va bea sangele zombii vor fi complet sub controlul sau...si va fi mai puternic..si mai rapid ..decat orice vampir pur.’ Interveni Jun serios.
‘Vrea sa creeze o noua rasa de vampiri puri...avand si trasaturile virusului....insa si luciditatea unui om..’ adauga Reika.
Lucrurile pareau sa se iveasca ,ca si cum incet incet ieseau de sub o ceata groasa.
‘Deci...sa inteleg ca nu e adevarat ce mi-ai zis..’ ma intorc eu spre Kei ‘..cum ca sangele unui vampir pur poate sa o tina pe sora mea in viata...era in viata inca de la inceput....’
‘....A asimilat sangele meu foarte bine..si-a vindecat ranile imediat...dar asa e...sangele meu nu o vindeca....puterea care e in ea a vindecat-o ‘
‘Deci a fost totul o minciuna...haha...m-ati condus pe o pista gresita inca de la inceput.Kyoko lua sangele crezand ca o sa previna transformarea...cand defapt..sangele tau nu poate decat sa-i distruga..nu si sa-i vindece..nu pe zombii..dar nici pe oameni..De ce ?...Vreau sa stiu...DE CE ne-ai salvat stiind asta ? De ce n-ai omorat-o imediat dupa ce ai realizat ca asimila sangele ? ‘ intreb eu si deja tonul din vocea mea devenea isteric.
Kei lasa privirea in jos si ezita pentru o clipa.
‘Pentru ca...a fost o eroare in intreg planul..’zisese el pe o voce dureros de blanda si apoi isi ridica privirea spre mine.’ Tu.’
Eram o eroare ? Acum imi aminteam ce a zis si Kyuchi,ca eu nici nu trebuia sa exist ..era acelasi lucru aici.Nimeni nu s-a gandit ca tinta lor va avea o sora...o sora care...
‘A incurcat planurile amandurora..’am soptit eu.’N-ai omorat-o pe Kyoko...pentru ca eu te-am rugat....si...apoi...’
‘Am decis ca in loc sa iti omor sora...sa incerc sa ii tin ascunsa puterea si capacitatea..si sa va protejez din umbra.’ Incheia el si parea deja ca accepta faptul ca totul era distrus.
‘Toti zombii aceia...crezi ca a fost coincidenta ca ati nimerit in mijlocul atacurilor..?Nu...pentru ca voi erati tinta...’ zise Mei calm.
Totul...totul fusese o minciuna.In tot acest timp intelesesem lucrurile complet gresit....m-au jucat ca pe o papusa.
‘N-ai..n-ai avut incredere sa-mi zici adevarul...si sa incercam sa o protejam pe sora mea impreuna...’am murmurat eu si privirea mea socata se transforma usor intr-o privire plina de furie si ura.
‘Totul..TOT..a fost o minciuna...!Daca imi spuneai de la inceput...da..aici Kyuchi are dreptate...DACA IMI SPUNEAI POATE NU AJUNGEAM IN SITUATIA ASTA !’ urlu eu si inainte sa ma pot oprii ii izbesc o palma peste obraz.
‘Oricum nu puteam sa evitam situatia..mai devreme sau mai tarziu venea dupa ea..solutia noastra era doar una....s-o omoram.Kei n-a facut-o..iar noi nu aveam puterea s-o facem...’ zise Jun .
‘Si nici hotararea..’adauga Reika.’Am avut incredere in judecata lui Kei-sama si am acceptat sa va protejam in speranta ca o sa-l prindem pe fratele lui fara sa fim nevoiti sa taiem raul de la radacina..insa cat timp Kyoko traieste...zombiile..si mai ales Kyuchi vor veni dupa ea.’
[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Imagine: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess



Răspunsuri în acest subiect
Hunters - de Shojo Queen - 19-03-2009, 09:23 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 20-03-2009, 08:20 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 21-03-2009, 02:41 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 22-03-2009, 07:21 PM
RE: HUNTERS - de ~angelino~ - 22-03-2009, 08:43 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 22-03-2009, 10:54 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 23-03-2009, 09:37 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 26-03-2009, 08:49 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 30-03-2009, 07:08 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 01-04-2009, 01:18 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 03-04-2009, 08:35 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 06-04-2009, 08:20 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 10-04-2009, 06:59 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 12-04-2009, 08:06 PM
RE: HUNTERS - de fake_fate - 12-04-2009, 09:46 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 13-04-2009, 11:54 AM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 13-04-2009, 05:39 PM
RE: HUNTERS - de fake_fate - 13-04-2009, 06:03 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 13-04-2009, 06:54 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 14-04-2009, 02:01 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 17-04-2009, 01:53 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 18-04-2009, 01:46 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 19-04-2009, 07:39 PM
RE: HUNTERS - de Isis-Zeita iubirii - 19-04-2009, 08:22 PM
RE: HUNTERS - de cookie - 19-04-2009, 08:31 PM
RE: HUNTERS - de SoUl EaTeR - 20-04-2009, 12:02 AM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 20-04-2009, 02:46 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 21-04-2009, 06:34 PM
RE: HUNTERS - de Bubbles - 21-04-2009, 06:48 PM
RE: HUNTERS - de Just Sugar - 21-04-2009, 07:48 PM
RE: HUNTERS - de Isis-Zeita iubirii - 21-04-2009, 07:52 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 22-04-2009, 12:00 PM
RE: HUNTERS - de Just Sugar - 22-04-2009, 12:33 PM
RE: HUNTERS - de fake_fate - 22-04-2009, 02:53 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 22-04-2009, 10:03 PM
RE: HUNTERS - de Just Sugar - 23-04-2009, 06:47 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 23-04-2009, 08:38 PM
RE: HUNTERS - de Just Sugar - 23-04-2009, 09:43 PM
RE: HUNTERS - de Bubbles - 23-04-2009, 10:34 PM
RE: HUNTERS - de Isis-Zeita iubirii - 23-04-2009, 10:52 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 24-04-2009, 12:36 PM
RE: HUNTERS - de Just Sugar - 24-04-2009, 07:04 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 25-04-2009, 11:54 AM
RE: HUNTERS - de cookie - 25-04-2009, 12:08 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 26-04-2009, 06:38 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 27-04-2009, 07:00 PM
RE: HUNTERS - de cookie - 27-04-2009, 07:08 PM
RE: HUNTERS - de Isis-Zeita iubirii - 27-04-2009, 09:19 PM
RE: HUNTERS - de fake_fate - 28-04-2009, 07:28 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 28-04-2009, 09:00 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 29-04-2009, 10:16 PM
RE: HUNTERS - de Isis-Zeita iubirii - 01-05-2009, 01:52 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 01-05-2009, 04:11 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 02-05-2009, 08:31 PM
RE: HUNTERS - de Yuki4ever - 03-05-2009, 08:57 PM
RE: HUNTERS - de Just Sugar - 04-05-2009, 12:19 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 04-05-2009, 08:14 PM
RE: HUNTERS - de Just Sugar - 04-05-2009, 08:22 PM
RE: HUNTERS - de Yuki4ever - 04-05-2009, 08:48 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 05-05-2009, 02:21 PM
RE: HUNTERS - de fake_fate - 05-05-2009, 03:46 PM
RE: HUNTERS - de Just Sugar - 05-05-2009, 06:21 PM
RE: HUNTERS - de Yuki4ever - 05-05-2009, 06:21 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 06-05-2009, 08:46 PM
RE: HUNTERS - de cookie - 06-05-2009, 09:07 PM
RE: HUNTERS - de Just Sugar - 07-05-2009, 09:13 AM
RE: HUNTERS - de Yuki4ever - 07-05-2009, 12:58 PM
RE: HUNTERS - de Shojo Queen - 08-05-2009, 02:15 PM
RE: HUNTERS - de Yuki4ever - 08-05-2009, 05:21 PM
RE: HUNTERS - de Just Sugar - 08-05-2009, 05:51 PM
RE: HUNTERS - de Isis-Zeita iubirii - 11-05-2009, 11:07 PM
RE: HUNTERS - de fake_fate - 12-05-2009, 04:40 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)