Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Lumina din intunericul vietii mele

#19
Asa cum am v-am atras atentia acest capitol este violent si contine "expresii dure". Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc unui prieten bun deoarece acest capitol a fost creat de el, fiecare fraza a fost ideea lui la care am participat si eu dar mai putin.
La cererea lui o sa-l postez cuvant cu cuvant asa cum l-a creat fara sa modific ceva.


Capitolul lX

Dupa pasionala noapte, inca arzand de dorinta, Kousuke se duse la plimbare sperand sa-si faca ordine in gandurile deja ravasite. Un sunet puternic, o umbra si apoi nimic, decat intuneric la fel ca atunci cand Yuri il gasise. O lumina puternica il orbi si voci necunoscute sparsera linistea:
-Ai dormit bine, frumoaso? zise o voce ironic.
Kousuke inca orb nu destingea vreo fata.
-Dati-mi drumul, ce vreti de la mine?
-Calmeza-te pustiule, te vei ranii singur...
Kousuke observa niste trasaturi familiare la unul din rapitori. Sa fie Yuri, dar de ce? Nu, nu poate fi, el nu ar face asta.
-Cine esti? intreba tanarul.
-Cred ca ma cunosti, raspunse cu cinism barbatul cu trasaturi familiare.
Pe Kousuke il strafulgera un gand: e tipul pe care l-am vazut la hotel cu asasinii parintilor mei.
Intre timp Yuri se trezise observand lipsa lui Kousuke, dar nu se alarma, crezand ca tanarul plecase la o mica plimbare prin imprejurimi. Dar presimtirile rele incepura sa apara odata cu latratul strident al lui Comet.
-Ce e baiete? Ce te nelinisteste? si incepu sa-l urmareasca pe Comet care se indrepta cu viteza spre ferma unchiului Shinobu. Ajuns acolo presimtirile sale se adeverisera, unchiul sau zacea aproape inconstient. Yuri dadu fuga sa-l ajute pe suferind.
-Cine ti-a facut asta? intreba cu furie Yuri. Cine? pentru Dumnezeu raspunde.
-A fost fratele tau, Kenshiro... cum a putut face asta, mi-a fost ca un fiu, intotdeauna l-am ajutat si am fost aproape de el... dar asta nu e important, il aveau cu ei pe Kousuke.
-Nenorocitii, blestemat fie Kenshiro, zise tanarul lovind tarana cu pumnul.
-O sa plateasca si apuca o pusca de vanatoare de calibru mare de pe unul din rastelurile di casa.
-Sa nu faci ceva nesabuit, dragul meu nepot.
-Fi linistit, unchiule si iesi pe poarta mare cu unul din caii fermei.
-Vino baiete, ii zise cainelui, avem treaba. Comet cel pana acum lenes il urma bucuros gudurandu-se
pe langa piciorul lui.
In tabara rapitorilor lucrurile se inrautateau, nelinistea il cuprindea din ce in ce mai mult pe tanarul Kousuke. Disperarea si teama puneau stapanire pe el asemeni unor tentacule ce te trag in adanc.
-tu si Yuri sunteti apropiati, nu? zise Kenshiro recunoscut de Kousuke.
-De ce ti-as spune tie asta?
-Pusrtiule nu cred ca e cazul sa faci pe eroul, in caz ca nu ai observat eu sunt cel care pune intrebarile.
-Va urmarim de doua zile, de la hotel, de cum ati ajuns la ferma, noaptea trecuta. Stim totul, sincer il credeam altcumva pe Yuri, nu stiam ca a trecut de partea cealalta, nu stiu ce vede la tine, dar sunt dispus sa aflu si izbucni in ras acompaniat de ceilalti tipi. In momentul urmator Kousuke a fost imobilizat de doi dintre rapitori, hainele ii fura sfasiate, iar iar din spate Kenshiro se apropia cu un ranjet malefic, care ar fi facut pe oricine sa tremure. Ajuns in apropierea tanarului isi scoase madularul vanos si il patrunse cu putere provocandu-i acestuia durere si placere totodata. Ceilalti ramasera blocati ca la dentist vazand cum organul erect, de dimensiuni apreciabile realiza miscari de dute-vino intre fesele tanarului Kousuke, care tipa extaziat. Aproapo instantaneu Kenshiro simtii ca explodeaza si ii administra o doza generoasa de lichid alb-galbui pe spatele tanarului excitat la culme care striga: mai mult, mai mult, apoi unul din rapitori il patrunse si mai vartos, apoi altul si altul pana la ultimul. Cand asa zisul cosmar lua sfarsit pentru Kousuke, el zacea aproape lesinat, lacrimile ii curgeau siroaie pe ambii obraji imbujorati de un rosu sangeriu si amintirea vie a lui Yuri, dar si a parintilor lui ii provocau un regret profund pentru cele intamplate si sila pentru el insusi.
Atras de mirosul lui Kousuke, cainele Comet care pana acum isi facuse treaba excelent. In ciuda incetinelii sale il avertiza pe Yuri cu pericolul ce avea sa-i pasca. Ajuns aproape de tabara in care se afla Kousuke, Yuri se furisa prin tufele de stejar si alte ierburi care ii faceau prezenta nevazuta si imposibil de remarcat. Rapitorii stateau in jurul focului band bere si glumind pe seama lui Kousuke care statea legat de stejar. Yuri observa pe obrajii murdari ai acestuia darele proeminente de lacrimi. Furia, ura, setea de razbunare puneau stapanire pe el, duse pusca la umar, privi prin luneta spre unul din grupul lui Kenshiro. Trase. Din nou, apoi inca o impuscatura si liniste toti erau cazuti la pamant cu sangele siroin din cap. Doar Kenshiro era in picioare simtind cum clipa mortii se apropie dar, nimic nu se intampla.
-Ce vrei? Te crezi puternic ascunzandu-te? Vino si infrunta-ma!
In momentul acela Yuri se ivi de dupa copaci, tinand carabina in maini.
-Aaaa, deci tu erai, ai venit dupa papusa ta inocenta, nu? Frate crede-ma il poti numi oricum numai inocent nu. Mic, mic daca ai sti cat casca gura, spuse aratand in batjocura catre Kousuke.
-Ce vrei sa spui? intreba Yuri.
-Ce vreau sa spun? rase Kenshiro, unde l-ai gasit omule, pe pustiul asta?
-Taci nu vreau sa te mai aud, taci!
-Gata omule tu ai pusca, tu faci regulile.
Yuri isi scoase cutitul si taie legaturile de la mainile si picioarele lui Kousuke.
-Si ce imi vei face? zise Ken, iti vei impusca propriul frate?
-Nu, nu mi-as pata mainile cu sangele tau murdar, voi lasa politia sa-si faca treaba si apropo in inchisoare un frumusel ca tine va fi foarte cautat, rase Yuri rautacios.
-Politia va sosi din clipa in clipa, incearca sa nu faci miscari bruste si sa-mi scape degetul pe tragaci... Nici nu apuca sa termine fraza ca unchiul Shinobu insotit de cainele Comet, trei ambulante si doua masini de politie. Cativa raniti au fost uracati in ambulante si trimisi la spital sub escorta la fel si Kenshiro care blestema si jura razbunare in timp ce era urcat in masina politiei.
-Esti bine? intreba Yuri.
-Da, multumita tie, zise Kousuke, te iubesc se putu citi pe buzele sale cautandu-le cu infrigurare pe cele ale lui Yuri, in timp ce aburii usori ai noptii se ridicau deasupra padurii ca niste fantasme si razele soarelui isi faceu loc printre trunchiurile arborilor intocmai ca lumina din intunericul vietii mele. Ramasi singuri Kousuke ii spuse lui Yuri ca e mai bine sa se desparta deoarece in urma rapirii trupul ii era pangarit de urmele rapitorilor.
-Shhh, spuse satenul prinzandu-i buzele intr-un sarut pasional. Gura ta miroase a flori, buzele tale au gust de lapte si miere, ii declarase Yuri iubitului sau, iar ei ramasera iubindu-se, iubindu-se, iubindu-se.


Asta a fost tot, sper ca va placut si ca o sa-mi cititi urmatorul fic. Le multumescu lui Yaku-chin, gabitzamari, nolazy pentru comentarii si pentru ca au fost alaturi de mine si m-au incurajat, mai ales Yaku-chin si nolazypupicpupic. Sper sa va vad si la urmatorul ficpupic.



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Lumina din intunericul vietii mele - de love_anime - 17-03-2009, 07:09 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de love_anime - 17-03-2009, 07:42 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de love_anime - 18-03-2009, 05:15 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de love_anime - 18-03-2009, 11:05 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de love_anime - 19-03-2009, 05:42 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de love_anime - 19-03-2009, 08:32 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de love_anime - 20-03-2009, 07:30 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de love_anime - 21-03-2009, 08:03 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de Miyaki - 21-03-2009, 09:15 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de love_anime - 22-03-2009, 03:23 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de Miyaki - 22-03-2009, 09:00 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)