Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Lumina din intunericul vietii mele

#15
Capitolul Vll

Tocmai ce Kousuke se asezase la o masa din luxosul restaurant incercand sa-si stearga din minte saruturile lui Yuri, dar cu cat incerca sa uite, cu atat se excita mai tare. Chelnerul ii adresase o intrebare intrerupandu-i acestuia gandurile erotice. Atentia ii fu captata de usa restaurantului care a fost deschisa cu violenta. Kousuke vazu un grup de tineri facandu-si aparitia. Acesta a inghetat, nu mai stia ce sa zica, simtea cum frica ii paraliza toate simturile. De ce dupa ce mi-au facut viata un Iad trebuie sa-i revad? Nu trebuie sa ma vada, s-ar putea sa ma recunoasca, dar inainte ca el sa faca vreo miscare grupul disparu la fel de repede cum intrase. Niciodata nu o sa le uit chipurile, dar nu recunosc acel baiat blond. Ceea ce nu stia baiatul era ca blondul era seful grupului si fratele baiatului pe care il iubeste, Kenshiro, fratele lui Yuri. Bine ca nu m-au vazut, gandea Kousuke.
Intalnirea cu demonii trecutului sau l-a lasat fara vlaga. Se intoarse in camera palid si tremurand.
Dupa o noapte plina de cosmaruri si amintiri urate a sosit momentul in care cei doi baieti trebuie sa porneasca la drum. Au ajuns la locuinta unchiului sau dupa doua ore de mers cu masina.
Aceasta este locuinta unchiului tau? intreba curios adolescentul privind constructiile fermei vechi in stil englezesc, frumos intretinute si la cladirea principala din gradina mare de partea cealalta. Ce loc minunat!
-Asteapta sa vezi ce persoana minunata este unchiul meu. Un barbat inalt, cu infatisare distinsa, cu parul argintiu, a iesit dintr-unul din hambare in timp ce ei inaintau cu masina i-a salutat cu un semn al mainii.
Pe cand cei doi coborau din masina el a venit spre ei cu ochii cenusii stralucind de bucurie.
-Minunat ca te vad baiete, a suras el spre Yuri, imbratisandu-l cu caldura.
-Kousuke, acesta este unchiul meu, Shinobu.
-Incantat, domnule Shinobu, spuse Kousuke emotionat.
-Te rog, nu-mi spune domnule. Spune-mi Shinobu, asta e numele meu.
-Aveti o casa foarte frumoasa, spuse brunetul cu ochii albastrii incarcati de placere.
-Intr-adevar, a fost construita de unul dintre stramosii nostri, in stil Elizabethan, a spus batranul mandru, apoi zambind pe sub mustata lui argintie i-a murmurat lui Kousuke la ureche: Plina de stafii, dragul meu!
-Nu-l lasa pe unchiul meu sa te duca pe poteca gradinii cu povestile lui fantaziste despre stafii, l-a avertizat Yuri zambindu-i dragastos batranului. Are un simt viu al istoriei
-Ei, asteapta sa vezi, a spus acesta celor doi baieti fara sa regrete nimic. Usa din fata era larg deschisa si au trecut printr-o tinda din sticla plina de ghivece cu flori si apoi intr-un living-room comfortabil, dominat de un semineu mare cu aparatoare de alama stralucitoare si veche.
In timp ce le prepara o gustare, Shinobu incerca sa afle mai multe despre tanarul cu achii albastri.
-si unde sunt in prezent parintii tai? Banuiesc ca ei te-au lasat aici.
-Mi-as fi dorit ca ei sa ma fi lasat, dar au murit acum aproximativ o luna.
-A, a zis barbatul cu parul carunt, evident ingrozit ca abordase un subiect dureros. N-am vrut sa te fac sa suferi, a fost o neghiobie din partea mea.
-Nu-i nimic, a zambit el indragindu-l si mai mult. Nu aveati de unde sti.
Era un barbat foarte distins, drept ca lumanarea si evident in buna conditie fizica, cu manierele perfecte ale unei generatii trecute.
Yuri va fi la fel peste patruzeci de ani, a reflecatat Kousuke.
-Si sotia ta? a intrebat baiatul cu blandete.
-nu mai e cu mine, i-a zis el cu regret, cu ochii cenusii linistiti si tristi. La Craciun se fac doi ani de cand a murit. De aceasta data a fost randul baiatului sa-i para rau.
Seara a decurs intr-un mod placut, atmosfera era vesela, iar cei trei s-au dus la culcare dupa o cina delicioasa si o portie buna de ras. Pentru adolescent era o noapte chinuitoare, corpul acestuia fiind strabatut de mii de fiori la amintirea noptii precedente cand limba lui Yuri i-a dezmierdat corpul, iar gura lui facuse dragoste cu a sa. In camera alaturata, Yuri punea la cale o surpriza pasionala si romantica pentru brunetul care i-a cucerit inima mai repede ca orice fata inainte. "E incredibil faptul ca l-am acceptat asa usor, eu "durul Yuri" care dupa moartea parintilor mei nu am mai avut nici un sentiment pentru nimeni. El era asa de inocent si naiv, naivitatea sa facandu-l slab si vulnerabil, trezind in mine un sentiment ciudat care ma determina sa am grija de el, sa-l tin langa mine, sa-i ofer protectie si tot ce are nevoie. Acest sentiment ma facea sa vreau sa-l iau in brate, sa-i alung toate temerile. Nici macar fragilitatea fetelor nu trezea in mine acest sentiment de protectie cum o facea suferinta si puritatea acestui baiat preafrumos cu intreg cerul in privire.
Obositi din cauza gandurilor, baietii se lasa mangaiati de somnul dulce si binefacator.[posturi unite]
Capitolul Vlll

O noua zi si-a facut aparitia. Asta e ziua cea mare, zambi Yuri emotionat.
Ziua decuese normal, toti se simteau bine mai putin satenul care numara orele pana cand se va intuneca. Sper ca va iesi bine la cat am asteptat clipa aceasta. Yuri il trase pe Kousuke in camera lui. Acesta incremenise vazand lumanarile din jurul patului. Patul era decorat cu petale de trandafiri, muzica era data in surdina, intreaga ambianta era scaldata intr-un parfum ametitor in care floarea pasiunii se imbina armonios cu esenta dulce a orhideei.
Yuri ii fixa ochii albastri in care se reflecta toata lumina camerei.
-Relaxeaza-te, ii zise acesta si-l simti cum se topeste in bratele sale. Incepu sa-l mangaie cu tandrete pe sira spinarii, continuand pe tot corpul acel masaj dulce.
-Sa dansam, propuse satenul cu ochii verzi.
Incepu sa se miste in ritmul muzicii, il tinea inlantuit in timp ce ii fredona melodia la ureche, il impinse pe pat, iar Kousuke ii marturisi ca i-ar placea foarte mult sa faca dragoste cu el in padure, langa rau. Yuri i-ar fi indeplinit orice dorinta. Cei doi baieti se indreptau spre padure intr-un ritm lent si chinuitor pentru corpurile lor care tanjeau de dorinta. Baiatul il intinse pe adolescent pe iarba moale si incepu sa-l sarute navalnic, limba lui strecurandu-se printre buzele lui Kousuke. Acesta ii desfacu camasa si-i auzi soaptele de neinteles, ii mangaie spatele in timp ce-i saruta gatul astfel provocandu-i lui Yuri un strigat de placere.
Era randul lui Kousuke sa treaca deasupra.
-Te rog sa nu te misti, vreau sa te privesc. Arati minunat pielea ta este asemeni catifelei.
Yuri ne mai suportand corpul infierbantat al brunetului il rasturna.
-Imi place sa-ti simt corpul tremurand sub al meu, zise cu sinceritate satenul.
Se dezbracara cu o incetineala deliberata. Ii saruta pieptul insistand asupra sfarcurilor, facandu-l pe Kousuke sa-si curbeze spatele si isi incolaci bratele in jurul spatelui lui si-l atrase spre el, dar Yuri se opuse.
-Nu inca, micutule! ii sopti el dulce.
Inima ii batea mai-mai sa-i sparga pieptul in timp ce buzele lui alunecau pe corpul brunetului apropiindu-se de centrul pasiunii. Brunetul simtindu-si zona sensibila acaparat de gura iubitului sau isi ridica soldurile si cu o mana ii apasa capul lui Yuri. Strecurandu-i mainile pe sub coapse, satenul il ridica de pe iarba, iar brunetul ii inlantui talia cu picioarele, incapabil sa mai continue il ruga pe saten.
-Acum,Yuri, acum te doresc, te rog vreau sa te simt, sa devin una cu trupul tau.
Cand el il penetra brunetul ii raspunse, corpurile lor miscandu-se la unison, intr-un ritm din ce in ce mai pasional si mai alert. In timp ce il patrundea, Yuri ii masa zona sensibila cu o mana, iar cu cealalta se juca cu sfarcurile intarite de excitatie ale lui Kousuke. Atinsesera apogeul in acelasi timp, adormind unul in bratele celuilalt nebanuind tragedia ce avea sa se intample a doua zi.


Vreau sa atrag atentia ca urmatorul capitol este ultimul, este VIOLENT si VERY EXPLICIT CONTENT.
WARMING(+18)



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Lumina din intunericul vietii mele - de love_anime - 17-03-2009, 07:09 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de love_anime - 17-03-2009, 07:42 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de love_anime - 18-03-2009, 05:15 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de love_anime - 18-03-2009, 11:05 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de love_anime - 19-03-2009, 05:42 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de love_anime - 19-03-2009, 08:32 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de love_anime - 20-03-2009, 07:30 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de love_anime - 21-03-2009, 08:03 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de Miyaki - 21-03-2009, 09:15 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de love_anime - 22-03-2009, 03:23 PM
RE: Lumina din intunericul vietii mele - de Miyaki - 22-03-2009, 09:00 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)