Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Zodiacul-adevar sau minciuna?

#1
voi ce credeti? Zodiacul este adevarat? Cred ca foarte multi dintre noi citesc horoscopul, poate din curiozitate, dar unii chiar cred in zodiac. Eu sincer nu prea stiu ce sa cred. Poate ca este real, dar nu inseamna ca toti oamenii dintr-o anumita zodie sunt identici. Fiecare are personalitatea. Daca spune ca berbec este compatibil cu fecioara de exemplu nu inseamna ca toti berbecii trebuie sa fie cuplati cu fecioare. Fiecare are sentimentele lui!

astept sa vad ce credeti voi despre zodiac.

#2
Nu consider ca zodiacul ar fi adevarat.Este ca o superstitie ori crezi in ea ori nu.De altfel caracterele oamenilor difera foarte mult.Nu poti sa definesti sute de oameni, care se afla in aceeasi zodie printr-un caracter asemanator.De altfel unele lucruri se potrivesc altele nu.Si in plus unu poate sa iti indice horoscopul ce vei face tu in ziua aceea.Dupa mine este doar o chestie orientativa.O incercare de a defini caracterele oamenilor dupa data nasterii. Aceste insusiri pot fi sau nu adevarate.Nu imi ghidez viata dupa el si pot sa spun ca nici nu ma prea intereseaza.
[Imagine: 19751918_ARZDZEIZG-1.jpg?t=1303932362]
[Imagine: 5905958325a7056013714l-1.jpg?t=1303932519]

Abisul umbrelor Chiar nimeni nu mai este interesat de ficul meu? Sa stiu daca sa-l mai continui sau nu.






#3
Eu zic ca zodiacul este o minciuna
de ce cred asta?>
pai un zodiac spune despre salarii si locul de munca si eu dupa cate stiu sunt elev21
oricum este o prsotie
niciodata nu se adevereste si mai ales la unele zodiacuri spune culoarea preferata , doar ca la pesti imi zice o culoare , dar la mn culoaarea este albastru si acolo zice ca mov2124
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#4
Depinde de fiecare ! Sunt multi dintre noi care cred in zodiac.Trebuie sa recunosc ca si eu cred ca de putin in el.Se intampla de multe ori exact ce zice dar nu de fiecare data.Cei mai multi astrologi au un profit destul de mare cu cititul in stele.Ei asa isi castiga existenta.Acum nu stiu ce sa spun exact.Sunt unele lucruri care se intampla cu adevarat si altele nu.
Si e adevarat ca zic mai mult despre cei mai mari nu o sa iti spuna exact tie [ ma refer in general ]v sau nu.Astrologul vorbeste pentru tota lumea.Cine crede , crede cine nu , nu !
Smile10:bye:

#5
Aici...parerile sunt impartite.Cand imi cumpar reviste...obisnuiesc sa citesc horoscopul(simpla curiozitate).Dar asta nu inseamna ca daca scrie ca o sa dea masina peste mine...eu o sa stau doar in casa.MAryan a spus ca in zodiac spune despre salarii si bla bla.Depinde la care te referi.Daca arunci o privire in cele din reviste(ex: Cool Girl)...o sa vezi ca spune niste chestii interesante,care nu au legatura cu salariu sau mai stiu yo ce.Nici nu cred ca e o prostie...dar nici nu sunt genu de persoana care sa creada.Imi e cam indiferent.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#6
Nu prea cred in zodiac.Nu prea se adevereste ce scrie acolo.EU mai am tot o colega varsatoare.Si in general ce scrie in zodiac i se intampla si ei.POate e doar coincidenta.Insa la mine mai mereu a fost exact opusul a ce scria acolo ^^".Nu ma pronunt nici pro,nici contra.Dar nu cred in asa ceva.Nu poate exista un zodiac numai pe zodii.Pt ca in aceeasi zodie sunt oameni cu diferite caractere,carora li se pot intampla in acelasi timp lucruri diferite.Fiecare cu destinul lui.In plus un zodiac generalizeaza in functie de zodie,nu ia fiecare persoana in parte.E mai mult in functie de cum se nimereste 21
[center][Imagine: siggi1wf5.png][/center]

#7
Sincer, dupa toata disputa cu horoscopul eu am ajuns la o conluzie: Il cred daca zice ceva de bine, dar nu il cred cand nu-mi place ce zice. Si ghiciti ce: merge! 21

Sweety nu? Incercati si voi 10
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]





#8
Citesc horoscopul cand am ocazia si cum aud cate ceva de rau incep sa-mi fac griji mari ca vai imi iau trei sau vai cine stie ce se mai intmpla raman blocat in lift etc dar nu ma iau dupa toate horoscoapele ma iau doar dupa cel de pe B1 ce este prezentat pt. toata saptamana de catre Urania ma fratilor femeia aia le zice bine mai ales in cazul meu deoarece spune cand o zodie va avea o saptamana mai buna suam ia putin buna asa cum spune ea. Horoscopul care nu-mi place este cel de la Stirile ProTv a lu' Neti Sandu se da si aia o mare cititoare in stele si niciodata nu se intmpla ca ea.Mi sai ntmplat sa gandesc si eu asa ca tine vanilla.kymi adica daca mi-a placut ce mi-a zis credeam in horoscop daca nu mi-a palcut nu mai credeam
[center][Imagine: formylovelupiiableguti.png]


[Imagine: cefataare2text2.png]


[Imagine: supercelputinmieimiplacy.png][/center]

#9
Well ce pot spune.... Hmm daca le-as numi o totala minciuna as fii nedreapta pentru ca nu sunt.
Dar atat de real incat sa te poti ghida in viata dupa el, nu este.
In majoritatea datilor cand citesc horoscopul sunt chestii destul de adevarate,si unele chiar mi se intampla. Dar acum daca scrie in horoscop azi ca maine vei castiga la loto, nu inseamna ca vei castiga. In primul rand se generalizeaza si nu se poate vorbi de o anumita persoana in zodiac, asa ca daca pentru mine se adevereste ceva ce scrie acolo asta nu inseamna ca cineva ( ce impartaseste acelasi semn zodiacal ca si mine ) va pati exact aceleasi lucruri ca si mine.
Mi se pare in primul rand absurd pentru ca fiecare persoana este unica si nu poate avea chiar aceleasi caracteristici ca o alta, doar asemanatoare.
De asemenea toate acele caracterizari generale despre o anumita zodie mi se par destul de bune , pentru ca in cele mai multe cazuri sunt chestii care se potrivesc.
Aceasta este doar o generalitate si multi au curiozitatea de a citit horoscopul ( ca si mine de altfel ) dar nu iti poti programa viata in functie de acesta. Mi se pare destul de banal sa auzi ceva si in acel moment sa renunti la anumite lucruri pentru ca asa scria in horoscop.
Cred si nu cred in acesta, nu tind sa ma ghidez prea mult dupa el dar este o parte interesanta a vietii mele, saptamanal citesc horoscopul doar pentru a vedea daca lucrurile se vor intampla, si de multe ori asa se intampla ( dar nu in totalitate)
O minciuna totala nu pot fii, dar se generalizeaza si uneori sunt inflorite prea mult chestiile din zodiac.

#10
Prerea mea:
Zodiacul spune lucruri foarte comune si logice, genul:
"Astazi vei incasa o suma de bani. Vezi sa nu o risipesti!"
Si, persoana, primeste 10 ron pt a lua paine si isi cumpara inghetata de ei.
Apoi, uitandu-se in zir isi spune:
-Of, ce pacat ca n-am citit zodiacul inainte de a pleca, si ce adevar graieste!
Zodiacul e o porcarie, dar are si o parte buna:
Le da incredere in ei celor speriati de bombe.
21
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuna Rain 25 15.878 17-05-2015, 12:35 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Adevar sau minciuna? Verrine 6 5.071 05-10-2011, 03:43 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)