Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tokyo Ghoul root A

#4
Citat:De asemenea sfarsitul sezonului a fost ceva scos de oriunde altundeva, numai din actiunea ce a avut loc pana atunci, nu.

Sfarsitul intr-adevar desi a avut emotii, feels si tot alaiul de sentimente, a fost, asa cum bine a mentionat DeDal, cam peste mana daca luam in considerare ce se intamplase pana in respectivul moment. Oricum, ending-ul si-a atins obiectivul de a starni reactii, deoarece acum vezi pe toate paginile facebook de anime quote-ul "Let's go home" spus de Hide. Cu toate acestea mie personal mi-a placut mai mult acest ending decat cel original, care a fost nu numai mai brutal, dar si mai trist.

Citat:Povestea si evolutia personajelor au fost un mare semn de intrebare pentru mine. Atatea lucruri lasate fara explicatii, schimbari fara sens, multe personaje neintroduse decat sporadic etc.
Nu zic ca nu am inteles ce s-a intamplat, ci de ce nu au dat mai multe detalii? Parca s-au grabit sa-l termine sau zici ca au avut o 30% din idee si nu au stiut sa dezvolte in continuare: "Well, fock it, lasati-o asa, o sa parem foarte deep.

Ai spus-o atat de bine, aceeasi impresie mi-a lasat-o si mie, de poveste fast forward si explicatii date pe jumatate, dar pana la urma era si normal sa fie asa, nu poti condensa o poveste de 144 de capitole in 24 de episoade si sa intri prea mult in detalii. Pana si in manga sunt multe elemente de plot lasate in aer, daca crezi ca sfarsitul din anime te lasa cu multe intrebari, cel din manga este si mai vag, in special cand vine vorba de soarta finala a lui Hide.
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"



Răspunsuri în acest subiect
Tokyo Ghoul root A - de Romania - 05-04-2015, 10:16 PM
RE: Tokyo Ghoul root A - de DeDal N. - 06-04-2015, 10:54 AM
RE: Tokyo Ghoul root A - de Batsy - 06-04-2015, 04:23 PM
RE: Tokyo Ghoul root A - de Romania - 06-04-2015, 04:53 PM
RE: Tokyo Ghoul root A - de DeDal N. - 06-04-2015, 06:11 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Tokyo Ghoul DeDal N. 11 23.149 01-11-2015, 01:30 PM
Ultimul răspuns: TLDR


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)