Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Bestia

#9
* charming voice * Iar acum intra in scena urmatorul next. Fara alte prezentari, sa-l primim cu bratele deschise si ochii holbati, pregatiti pentru citit~ Dar mai intai sa vedem de comm-uri. :))

Mikky-rock68: O sa-ti spun ceva dragut: esti ca o umbra. O.O Urmaresti orice fic de-al meu si de aia te ador. Nu numai de asta. Saranghae~ Oh, da. Matt e asa... Mhm-mhm-mhm~ Comestibil!
Kira's Scarlet: Da, da, da~ Pot sa dau autografe~ I'd love it. :)) Glumesc. Dar multumesc pentru sustinerea ta de fana infocata. * hug * Aw, multumesc. Chiar crezi ca a fost fara cusur? Atat de sweet~
Yami: Aw, awww~ Multumeesc~ Si eu sper sa ti se para la fel de interesant in continuare. Desi nu stiu cat o sa fie pentru un baiat de la un punct incolo. :)) Te-ai uitat sigur la genuri? Mersi muuult pentru comm. * hug * * realizing that I have your id and I didn't talk with you 'til now... O.O *


WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW


Soarele stralucea calduros in acea zi. Era octombrie, insa era cald si placut, ca intr-o zi de toamna tarzie. Masina neagra, marca Lexus, a lui Matt parca in fata localului ce isi deschisese de putin timp usa. Alaturi de brunet, cobora femeia bruneta din ziua precedenta, imbracata nepotrivit pentru acea ocazie. Purta o rochie eleganta si pantofi cu tocuri mult prea inalte; incercase sa epateze, insa, pe langa Matt, parea doar ridicola. Barbatul purta o bluza neagra, lejera, jeansi si o jacheta la fel de comoda. Fara pretentii sau haine somptuoase; era, pana la urma, o intalnire la micul dejun. Ar fi putut veni imbracat si in pijamale, caci el arata bine in orice, spre deosebire de bruneta. Acum, in lumina soarelui matinal, arata mult mai urat decat cu o zi anterioara in birorul lui; coafura prea atent facuta, machiajul prea gros si vestimentatia nu faceau decat sa o dezavantajeze. Pentru Matt naturaletea era un lucru important, insa se pare ca bruneta nu stia asta; pacat. Ar fi facut un cuplu dragut.
Ii deschise gentil usa si o invita in local, apoi se asezasera la o masa langa geam si un chelner dragut le adusese meniurile.
- Ce fel de bautura iti place? intreba Lucy - femeia bruneta -, incercand sa faca conversatie. Matt se uita prin meniu, de parca nu ar fi auzit-o, apoi puse meniul jos si o privi zambind.
- Imi place expresso-ul mult, sa stii. Tie? spuse el, gandindu-se ca a fost cam nepoliticos din partea ei sa-l deranjeze din citirea meniului. Lucy se incurca usor in cuvinte, vizibil ingrijorata si stresata ca totul sa fie bine, si raspunse, pe un ton sugrumat de emotie:
- Pai... Imi place... Orice nu contine multa cafea. Zambi stanjenita, razand nervoasa, apoi se uita in directia chelnerului; era altul decat cel care le adusese meniurile. Era un baiat blond, cu un zambet aproape hiperactiv pe chip si cu ochi verzi, senini. Matt se uita in directia centrului de interes al brunetei, privind cu interes baiatul.
- Cu ce va pot servi? intreba blondul si Matt il masura atent, sesizand privirea jucausa ce i-o arunca blondul. Probabil ca nu fusese cu intentie, insa cand il vedeai pe Matt atat de aproape de tine, era imposibil sa nu ai macar un licar in privire.
- Un expresso, iar pentru ea o ciocolata calda. Lucy il privi uimit, gandindu-se ca nimerise ce ii placea, apoi zambi stanjenita chelnerului, simtindu-se incomod in acea rochie stramta.
- Imediat, imediat, pronunta zambitor blondul si mai arunca o privire barbatului brunet. Se gandea doar ce norocoasa e tipa ca are un barbat ca el; il ochise inca de la intrare si il rugase pe colegul lui sa il lase pe el sa se coupe. Chiar daca stia ca brunetul nu avea sa il bage in seama, macar il putea privi mai de aproape.
- Foarte dragut localul, ingana Lucy, cu acelasi zambet fortat pe buze.
- Mersi, spuse Matt, laund observatia brunetei ca pe un compliment personal. Linistea plana intre cei doi un timp, momente in care amandoi privira in directii diferite, apoi Lucy incerca sa spuna ceva, insa fu din nou incatusata de emotie.
- Nu a iesit bine, nu? intreba ea, in cele din urma, cu un zambet trist pe fata. Colturile buzelor erau lasate in jos, insa chipul ii zambea.
- Conteaza naturaletea, spuse Matt cu o privire aproape miloasa. Chelnerul blond le adusese comanda si auzi ceea ce spuse Matt, zambind pentru el. Deci nu iti place artificiala asta? isi spuse in minte blondul, privind-o pe bruneta.
- Stiu, stiu... Imi pare rau. E doar vina mea, spuse femeia cu lacrimi in ochi, razand totusi. Cei doi facusera abstractie de chelner si se privira putin, apoi Lucy ofta si continua pe un ton resemnat: Ei, gata! Nu ma apuc de bocit. Mi-a parut bine, totusi. Scuze, dar simt nevoia sa... Mda...
- Sigur, sigur. Matt se ridica si il observa pe chelner, intrebandu-l din priviri daca are nevoie de ceva. Blondul se fastaci usor in fata brunetului, apoi spuse pe un ton gangurit:
- Sa va bucurati de cafea, domnule...
- Multumesc, spuse zmabind Matt si o conduse pe Lucy afara, chemandu-i o masina.
- Nu e nevoie, Matt...
- Soferul meu te va duce pana acasa. Scuze ca te-am facut sa te trezesti de dimineata, spuse brunetul cu un zambet compatimitor pe chip.
- E in regula. A fost placut... In cateva minute o alta masina neagra sosi in fata localului si Lucy, cu un zambet la fel de dezamagit, se ridica usor pe varfuri si il saruta scurt pe Matt pe obraz, spunandu-i, apoi:
- Sa ai o zi placuta.
- Si tu, pronunta zambitor Matt si ii facu cu mana, in timp ce masina pornea. In spatele geamului fumuriu, Lucy raspunse la intrebarea soferului - unde va duc, domnisoara? - si incepu sa planga, gandindu-se ca a fost o fraiera.
Matt ofta prost dispus si isi spuse in minte ca nu are ochi pentru femei. Niciodata nu a avut, insa... Ea parea draguta. Daca nu s-ar fi chinuit asa mult..., isi spuse in minte si intra in cafenea, vazand la masa lui chelnerul blond. Cand brunetul intra, acesta ii zambi dragut, Matt observand ca nu mai este in uniforma de ospatar. Inainta spre masa si se aseza, privindu-l curios pe baiat, apoi il vazu ca intinde mana prietenos si spune zambitor:
- Ariel.
- Cred ca se numeste "neinvitat". Ce cauti aici? spuse Matt suspicios.
- Scuze, eu... Daca deranjez...
- Tie ti se pare ca deranjezi? intreba Matt pe un ton rece, aproape indiferent.
- Asa spune ca, dupa esecul cu bruneta, nu deranjez. Ai nevoie de destindere, replica blondul za,bind smecher si bau o gura din ciocolata calda ce o lasa Lucy in urma ei. Il privi pe Matt o secunda, apoi brunetul zambi si bau o gura din expresso-ul lui, privindu-l interesat pe Ariel. E un pusti interesant...
- De ce zici ca am esuat?
- Oh, nu. Nu tu ai eusat. Ea a facut-o. Rochie stramta, pantofi cu toc inalt, acel fard prea gros; total nepotrivit. Matt il analiza si vazu ca baiatul e imbracat la fel de lejer ca si el; facand o paralela cu Lucy, Ariel isi alesese mai bine hainele, chiar daca nu se pregatise sa meraga la intalnire cu el.
- Si tu, daca ai fi fost in locul ei, ce ai fi purtat?
- Mai putin parfum, in primul rand, spuse chicotind Ariel, apoi mai bau o gura de ciocolata calda si se lasa asupra mesei, privindu-l pe Matt adanc in ochi. As fi purtat ce port acum, doar ca in varianta feminina, completa el, zmabind cuceritor. Matt simti tensiunea dintre ei si se apropie de asemenea de blond, privindu-l jucaus.
- Iar mie mi-ar fi placut? intreba acesta cu o tenta ludica in glas.
- Uh, la nebunie. Matt zambi amuzat si isi intinse piciorul pe langa al lui Ariel, atingandu-l usor.
- Nu te intereseaza macar numele?
- Oamenii ca tine nu au nevoie de nume. E dat de natura, si anume "Eleganta", pronunta, muscandu-si lubric o buza blondul, si isi mangaie usor gatul, intr-un gest inconstient. Matt rase scurt, zambind apoi cuceritor.
- Iar persoanele ca tine au un nume, de altfel: "Adorabil".
- Hm, poate. Totusi, Fat-Frumos, care e numele tau?
- Matt. Matt Hind. Incantat sa te cunosc, Aba ca zapada, pronunta amuzat brunetul, Ariel razand scurt.
- Ai gresit povestea, dragule. Cred ca "Mica sirena" e cea potrivita.
- Atunci imi esti dator cu o salvare, spuse Matt si se ridica de la masa, lasand banii pentru consumatie. Cheama-ti colegul sa ii adune, dar mai intai uita-te printre ei, pronunta brunetul si ii facu cu ochiul, apoi se indrepta spre iesire. Ariel lua banii si se uita printre ei, dand de cartea de vizita a lui Matt.
- Gentleman, spuse pentru el Ariel si zambi incantat.
Nando  mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
[Imagine: 346l2lx.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
Bestia - de Clau~ - 31-05-2013, 03:50 PM
RE: Bestia - de Michee - 31-05-2013, 04:21 PM
RE: Bestia - de Kira's Scarlet - 05-06-2013, 09:06 PM
RE: Bestia - de Yami - 06-06-2013, 10:25 AM
RE: Bestia - de Clau~ - 08-06-2013, 08:50 AM
RE: Bestia - de Michee - 08-06-2013, 02:00 PM
RE: Bestia - de Kira's Scarlet - 08-06-2013, 05:33 PM
RE: Bestia - de Yami - 08-06-2013, 05:34 PM
RE: Bestia - de Clau~ - 18-06-2013, 08:46 PM
RE: Bestia - de Kira's Scarlet - 18-06-2013, 11:50 PM
RE: Bestia - de Michee - 19-06-2013, 07:23 PM
RE: Bestia - de Yami - 20-06-2013, 07:47 PM
RE: Bestia - de Clau~ - 27-06-2013, 05:26 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)