Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Bestia

#5
Hello, guys~ Yep, sunt aici cu un nou capitol. ^^ Uh, pot spune ca ador fic-ul asta care nu e fic si sper ca si voua sa placa la fel de mult~

Mikky-rock68: Multumesc, scumpo. Si eu sper sa fie reusit, pentru ca imi place sa lucrez la el. Si ma bucur * intr-un mod absolut sadic * ca te-am facut curioasa~ :)) Mersi ca esti aici. * huuug *
Kira's Scarlet: Oh, stiuu~ Matthew e un nume genial~ Toate meritele le atribui colegei mele de banca care mi-a dat inspiratia sa-l folosesc. Hm, hm~ Cu totii sunt curiosi despre ce este vorba cu bestia. Imi place~ Mersi, mersi~~ ^^
Yami: Aw, multumesc~ Chiar am spor la scris. Mersi pentru sustinereee~


WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW


Multimea de ziaristi si fotografi se afla acolo de la primele ore ale diminetii. Asteptau cu totii aparitia lui, a lui Matt Hind. In fata cladirii impunatoare, parca o masina neagra, cu geamuri fumurii; portiera masinii se deschise si din automobil iesi un barbat inalt, bine facut, ai carui ochi albastri zambeau misterios fiecarui obiectiv in parte. Aspectul lui pretentios, de om de afaceri trecut prin multe, era insotit de un zambet sarmant, de o carisma ce aproape ca te invaluia de la prima aparitie. Nu aveai nevoie sa te uiti prea mult la el ca sa iti dai seama ca barbatul acela nu cunoscuse prea mult esecul, dramele cotidiene ori saracia; eleganta, stilul, luxul erau cele care il definau, de fapt. Ti-l puteai lesne imagina la bratul unei femei frumoase, poate vreo actrita cunoscuta, band cea mai fina sampanie posibila si mancand mancare comandata special de la cel mai inaccesibil bucatar.
- Matt, e adevarat ca iti cauti o sotie?
- Cum a fost calatoria in Europa?
- Cum ti-a placut Germania, Matt?!
- Aici, Matt! O poza din profil!

Jurnalistii zbierau agitandu-se in jurul lui, el prezentand aceeasi calmitate indestructibila si acelasi zambet rabdator pe fata. Raspundea tuturor, vorbind cu un accent britanic, in fata oricarui jurnalist, fara sa se grabeasca. Pasii ii erau siguri si apasati; era, intr-adevar, o aparitie spectaculoasa. De cum il vedeai, il remarcai si ramaneai fascinat de acea persoana, al carei ego parea sa fie mai mare doar ca functia ce o detinea. Proprietar a multiple firme de farmaceutica, sponsor al mai multor campanii umanitare, filantrop, detinator al unor casino-uri cunoscute in Vegas, cu un cont marisor in banca si vreo doua propritati, printre care o vila si doua case de vacanta; acesta era Matt Hind, cel cunoscut de jurnalisti, colegi si cunostinte.
Inainta prin multime si intra in firma, asigurandu-se ca niciun jurnalist nu avea cum sa intre dupa el. Saluta politicos pe toata lumea, toate angajatele de sex feminin incepand sa vorbeasca, chicoteasca si viseze. Era prea perfect sa fie real...
Oftand ingreunat, intra in biroul lui, insa nici acolo nu avu liniste. Ii placeau faima si luxul, insa pretul pentru ele era unul prea mare, pe care era sigur ca nu il va putea plati mult timp. Cand se gandise ca a scapat de toata lumea, o vazu pe femeia blonda stand cu spatele la el si privind pe geamul imens al caldirii. Aceasta, de la etajul douazeci, oferea un peisaj superb auspra orasului New York, chiar si in zilele de toamna.
- Ce cauti aici, Linette? intreba scurt Matt si se indrepta spre micul lui bar, pentru a o servi pe femeie cu ceva.
- Nu te deranja, Matt. Sunt aici doar ca sa te vad, nu vreau sa stam de vorba.
- Ma gandeam. Ia loc, totusi, spuse brunetul si se aseza si el la birou, privind-o pe femeie. Aceasta ii zambi dragut, cu o privire iubitoare ce trecea dincolo de ochii ei albastri si senini.
- Esti bine?
- Ca intodeauna. Tata ce face? Femeia ofta usor agasata si isi dadu elegant un fir de par dupa ureche, arborand apoi imaginea unei femei plictisite.
- Stii si tu. Comenteaza.
- Eu? intreba Matt, iar sora lui il privi cu un zambet inteligent pe fata. Se ridica si isi aseza rochia neagra de pe ea, apoi spuse trecandu-si limba peste buzele carnoase:
- Noi doi. Inainte sa intrebi ce am facut, te anunt ca divortez. Brunetul o privi curios, asa ca se simti nevoita sa continuie, plimbandu-se prin camera cu o mina de om concentrat. Stii tu, e destul de greu. Jim e frustrat de faptul ca eu nu vreau un copil, eu sunt enervata de obsesia lui pentru plozi, tata se gandeste la dezmostenirea mea... Desi nu stiu o sa ii mai lase averea, caci si tu esti de mult taiat de pe testamentul lui. Pentru o clipa, blonda se opri din vorbit si Matt o privi zambind dragastos.
- Nu te-am mai vazut de mult, Linette. Dar de ce nu ii faci un copil? Pana la urma, nu va trai vesnic... Linette se intoarse spre el cu o privire mustratoare, apoi ofta infrigurata si se aseza pe canapea, fratele ei venind sa o ia in brate.
- Mi-e teama..., pronunta pe un ton baiguit femeia si se lasa cuprinsa in brate de brunet.
- Tuturor ne e frica la un moment dat, spuse el pe un ton calm si serios, gandindu-se la o anumita noapte cand frica lui fusese mai mare ca oricand. Dar nu voi mai lasa pe nimeni sa sufere din cauza mea...
- Daca il va iubi pe copil mai mult?...
- El stie asta? Jim stie de ce nu vrei sa ii faci un copil?
- Eu... De ce trebuie sa ai dreptate? spuse blonda si, desi avea lacrimi in ochi, zambi amuzata.
- Sunt fratele mai mare. E normal sa le stiu pe toate, ii raspunse zambind dragut Matt si o elibera din bratele lui. Mai bine vorbesti cu el. Lamuriti si iti scoti prostiile cu divortul din cap. Ori tata va fi furios si te va sterge de pe lista mostenitorilor. Blonda il privi o clipa, gandindu-se ca ea plange din lucruri atat de banale, pe cand Matt parea de piatra, parea ca nu il afecteaza nimic si ca poate rezista oricarui supliciu. Dintotdeauna il stiuse asa, de fapt.
- Si cum a fost Germania?
- Prea multa industrie, prea rigid, prea mult ciment...
- Deci ramai la vechea ta Anglia? pronunta zambitoare femeia, ridicandu-se odata cu brunetul de pe canapea.
- In definitiv, acolo m-am nascut. Blonda dadu din cap, apoi respira adanc si il saruta pe ambii obraji pe fratele ei, imbratisandu-l strans.
- Mersi. Plec sa salvez ce a mai ramas din casnicia mea. Matt chicoti amuzat si o stranse in brate, apoi ii aranja parul cu un gest scurt si ii zambi inainte ca aceasta sa iasa pe usa. Se tranti in scaunul lui, deschizand nasturii costumului, apoi ofta, zambind multumit. Auzi o ciocanitura usoara in usa si raspunse cu un "intra" scurt. De dupa usa se arata silueta frumoasa a unei femei; probabil era una dintre fetele de la administratie. Matt zambi cuceritor si o invita sa ia un loc, apoi fata incepu sa turuie despre nu stiu ce hartii.

- Sh... Ceva nu se potriveste. Femeia il privi cu ochi mari, nedumeriti, si isi aranja, din reflex parul prins in coc.
- E ceva gresit, domnule?
- Uf... Doar tu in biroul asta. Ai mai avut parte de o intalnire la micul dejun?
- Pai... Nu ma pricep sa da sfaturi in materie de intalniri... Dar, cred ca e o idee buna, pronunta bruneta si zambi incordata.
- Ma bucur ca iti place. Nu este nicio problema daca maine imi rezervi o ora, nu? De dimineata.
- E-eu... Adica... Imi dati intalnire? Matt rase amuzat, privind-o tandru pe bruneta si se apleca usor peste birou, prinzand delicat mana femeii. O saruta suav, privind-o hipnotizant in ochii-i caprui, apoi pronunta:
- Cred ca asta se cheama ca fac. E stabilit? Bruneta rosi si, cu un zambet crispat pe fata, dadu din cap afirmativ. Nu te ambala, fetito, nu e nimic mai mult. Nimeni nu il poate inlocui, isi pronunta in mine Matt, zambind dulce femeii.
Nando  mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
[Imagine: 346l2lx.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
Bestia - de Clau~ - 31-05-2013, 03:50 PM
RE: Bestia - de Michee - 31-05-2013, 04:21 PM
RE: Bestia - de Kira's Scarlet - 05-06-2013, 09:06 PM
RE: Bestia - de Yami - 06-06-2013, 10:25 AM
RE: Bestia - de Clau~ - 08-06-2013, 08:50 AM
RE: Bestia - de Michee - 08-06-2013, 02:00 PM
RE: Bestia - de Kira's Scarlet - 08-06-2013, 05:33 PM
RE: Bestia - de Yami - 08-06-2013, 05:34 PM
RE: Bestia - de Clau~ - 18-06-2013, 08:46 PM
RE: Bestia - de Kira's Scarlet - 18-06-2013, 11:50 PM
RE: Bestia - de Michee - 19-06-2013, 07:23 PM
RE: Bestia - de Yami - 20-06-2013, 07:47 PM
RE: Bestia - de Clau~ - 27-06-2013, 05:26 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)