Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fate/Zero

#2
Cred ca e printre preferatele mele. Cand am vazut prima data Fate/Stay Night, m-a facut putin sa fiu ostila cu anime-ul, desi imi placea idea. Dar Fate/Zero e magnific. Dupa cum spunea si Azazel, actiunea isi desfasoara cursul firesc, ara sa fie prea grabita sau prea lungita, exista elemente dramatice, romance si umor. Si sfarsitul m-a surprins. Ma asteptam sa vad un happy-ending plicticos... cred ca asta ar fi stricat anime-ul. Intrebarea mea ramane totusi de ce Arturia si nu Artur?
Ah, si sa nu uit "la creme"- conflictul dintre Kiritsugu si Kirei. Sincer, pe niciunul nu l-am vazut ca pe un personaj pozitiv. Kirei cred ca e unul din putinii oameni de-a dreptul infioratori, in timp ce Kiritsugu mi se parea putin ca exagereaza. Eu una il vad foarte "workaholic*. Mi-a placut cum a avansat conflictul dintre ei.
Ajungand acum la personajul preferat, cred ca e Gilgamesh. In primul rand, imi placea mult personajul inca de la celebra epopee.In al doilea rand, ma fascineaza nobilitatea din aroganta sa si modul in care, intr-un fel sau altul, il manipuleaza pe Kirei. E chiar amuzant sa privesti fazele alea.
Cred ca as recomanda acest anime. Pana la urma, si sis *care in mare parte vizioneaza doar ecchi si chestii de genul* a avut o parere buna despre anime.



Răspunsuri în acest subiect
Fate/Zero - de Azazel - 03-02-2013, 04:19 PM
RE: Fate/Zero - de scarllette - 04-08-2014, 08:46 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Fate/stay night: Unlimited Blade Works MajinCloud 0 2.077 24-07-2012, 04:29 PM
Ultimul răspuns: MajinCloud
  Fate Stay Night Megiddo 2 4.098 27-09-2008, 08:37 PM
Ultimul răspuns: Liviu-


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)