Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Under full moon [+18 Yaoi]

#1
Varsta minima: +18
Gen: Fantasy, magie, aventura, romance, drama si inca cateva
Limba: Romana
Observatii cu privire la continut: Sirene, dorinte, secrete, limbaj murdar si scene hard
Tipul de comentariu solicitat: De oricare vrea cititorul sa imi lase, n-am pretenti.

Capitolul 1

Ce minunat este oceanul, imi spun in gand, in timp ce fumam calm Kent lung, mentolat, aflandu-ma la bordul luxuriantului iaht - vapor dupa parerea mea - a tatalui meu. Nu intelegeam defel pasiunea lui pentru a gasi cele mai rare exemplare de pesti, sa le faca poza, sa trimita la gradinile zoologice sau a Sea park si colectionari, vanzand cele doua speci - una la un colectionar si cealalta la un zoo sau Sea park - la cine ofera mai mult. O bataie de cap. Oftez si ma uit la baiatul si fata din patul meu, mare, acoperit cu satin de culoarea piersici. O singura faza imi placea la familia mea de fitosi: ma lasau sa mi-o trag ca apucatul cu baieti si cu fete, sa ma droghez, sa fumez si sa beau pana numai stiu de mine. Chiar daca ar fi putut tata sa ma interneze la dezintoxicare sau ceva de genu, prefera sa ma tina pe langa el si sa ma tarasca impreuna cu cei doi parteneri de pat, prin toata lumea pe apa, mai ales dupa ce a inundat tot uscatul si oameni au fost nevoiti sa construiasca orase pe pontoane, aducand hrana din unele insulite ce nu au fost afectate de acest lucru, dar erau sub paza stricta de catre guvern. Trag aerul sarat in piept si sting tigara de scrumiera de cristal, curatata deja. Aud un mic scancet, venind dinspre paturi, iar David isi deschise minunati sai ochi de un caprui-ciocolatiu, ce imi venea sa ii mananc.
- 'Neata frumusete, spun pe un ton fals de entuziasm si dragoste, sarutandu-l pe buze, iar tanarul imi raspunse cu bucurie. Cum ai dormit? Il intreb, trecandu-mi degetele prin parul sau saten-inchis cu suvite roscat-sangerii.
- L-ai rupt nu alta, la fel si pe mine, raspunse in locul lui, Dalida, iar ochii de abanos ma priveau direct in ochii cenusi, ce pareau albi, in aceasta lumina, produsa de soarele tropical.
Imi dau ochii peste cap si le spun sa faca dus, fiindca in jumatate de ora, luam micul dejun. Ies din camera, luandu-mi din mers camasa din panza subtire, cu manici scurte si alba, pentru a o lua pe mine, eventual sa o inchei, daca tata comenta, ca nu este frumos, sa mananci la bustul gol. Ce dracu nu ii convenea lu' tacamiu de mine? Frumos, inteligent si potent eram. Faptul ca aveam muschi ce se contractau la fiecare miscare ce o faceam si ca puteam avea in pat pe oricine vroiam, era partea a doua. Oftez si cobor pe punte, unde statea tata si privea oceanul, asteptand ca, camerele video sa inregistreze o chestie si apoi sa incepe sa o caute.
- Cum ai dormit Gabriel? Ma intreba barbatul, iar irisi ca ai mei, ma privira o clipa, cercetandu-mi tinuta.
- Destul de bine, de ce? Il intreb curios, fiindca stiam ca nu era ceva de bine, cand tata ma intreba cum am dormit, dupa o partida de sex in trei.
- Dupa micul dejun, vi cu mine pe fundul oceanului. Camerele video au detectat ceva, ce pare o coada de peste, dar prea mare..., incepu tata sa vorbeasca singur, fiindca eu eram deja cu mintea in alta parte.
Nu intelegeam, de ce tata ma tara mereu sa prind cu el, nu stiu ce dracu vedea asa de interesant sa captureze acele animale. Ma duc la prova, pentru a privi in tihna oceanul linistit. Apa era exact cum mi-o aminteam ieri, inainte sa ma imbat ca un porc. Delfini ce sareau la prova, improscand cu apa in jur, pescarusi zburand si un baiat micul, ce sari prin fata iahtului, ce l-as numi vapor, intrand rapid pe sub apa si... Ma incrunt si privesc apa atent, incercand sa vad baiatul-sirena. Sigur am visat chestia aia, fiindca nu are cum sa existe sirene prin ocean.
- De azi, Gabriel numai pupi droguri si alcool, spun pe un ton serios, apoi incep sa rad ca idiotul, fiindca de patru lucruri nu pot sa ma las cat voi trai: alcool, droguri, tigari si sex.
Slobod un ras ironic si fals, apoi pornesc spre cabina, pentru a ma imbraca in scafandru si sa dea domnul sa ma inec dracului in ocean. Imi iau pe mine costumul din pasla imperneabil. Imi iau echipamentul pe mine, plecand cu tata spre babord, pentru a putea sari in apa.
- Sa ai grija de tine, imi spuse David, dandu-mi un sarut pe buze, apoi Dalida.
Le fac cu ochiul, imi pun masca pe fata si sar cu spatele in apa, urmandu-mi tatal, spre adancul albastru si limpede, pentru a captura acele specii rare, ce le descoperise babalacul.

Radeam in hohote de bruneta, care se prefacea ca este sirena, iar satenul este un muritor, prin in plasa vrajilor ei.
- Aveti grija cu pietrele astea, spun eu, usor ingrijorat de sanatatea jucariilor mele sexuale, dar pe cine pacaleam eu, ca nu imi pasa de ei, nici daca isi imprasteau creieri pe aici.
- Haideti pe vas, spuse tata, iar noi ne-am miscat cu regret de pe stancile alunecoase si negre.
Urcam pe punte si privesc stancile negre, fiindca aveam senzatia ca sunt privit de cineva sau ceva, incat imi dadea fiori si pe sira spinarii. E doar in inchipuirea mea, imi spun in gand, luandu-i pe cei doi de mijloc, dandu-le de inteles, ca vreau sa ne facem din nou de cap. Viata e foarte dulce in stilul meu...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Under full moon [+18 Yaoi] - de Nywa - 25-09-2012, 04:33 PM
RE: Under full moon [+18 Yaoi] - de Daya-chan - 13-10-2012, 02:59 PM
RE: Under full moon [+18 Yaoi] - de ReneePheonix - 14-10-2012, 08:33 PM
RE: Under full moon [+18 Yaoi] - de Nywa - 14-10-2012, 11:09 PM
RE: Under full moon [+18 Yaoi] - de ReneePheonix - 14-10-2012, 11:26 PM
RE: Under full moon [+18 Yaoi] - de Nywa - 06-11-2012, 06:32 PM
RE: Under full moon [+18 Yaoi] - de rozalix - 16-11-2012, 09:46 PM
RE: Under full moon [+18 Yaoi] - de Nywa - 03-12-2012, 05:45 PM
RE: Under full moon [+18 Yaoi] - de rozalix - 09-12-2012, 02:50 PM
RE: Under full moon [+18 Yaoi] - de Nywa - 25-12-2012, 07:12 PM
RE: Under full moon [+18 Yaoi] - de Turta Dulce - 07-02-2013, 01:22 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Never Say Goodbye - Sailor Moon - Little Star 4 3.901 21-08-2010, 12:12 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence
  Full Moon fake_fate 28 14.115 21-11-2009, 08:59 PM
Ultimul răspuns: starnight
  [Sailor Moon]Never Say Goodbye - Is Time To Believe Little Star 1 3.154 29-09-2009, 08:13 PM
Ultimul răspuns: Little Star


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)