Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Generatia cu cheia la gat | Generatia actuala

#15
Generatia care ii va conduce pe copii nostri suntem noi sau cei putin mai in varsta. Copii de azi in schimb sunt cei ce vor fi luati drept model de copii nostri. Cum am zis mai devreme, nimic din ce fac cei mici nu vad si la oameni de 25 de ani. Am vazut nenumarati care se fac praf de fiecare data cand au ocazia, fete cu atata machiaj pe fata incat au straturi geologice si mii si mii de oameni care sa arunca pe fiecare iphone nou de parca vine din ceruri. Pe cine sa urmeze pustimea cand toti in jurul lor se poarta ca niste maimute imbecile?

Problema vine de altundeva si e mult mai complexa decat niste copii teribilisti. Stau de trei saptamani in america si incep sa imi dau seama ca macar la noi, oricat de ratati ar fi, oamenii nu sunt niste drone. Nu pot sa va descriu cat de stupide (si in acelasi timp inteligent construite) mi se par reclamele lor. Cum sa nu vrei un iphone cand la radio itizice odata la 15 minute ca o sa fii cel mai cool daca il ai?

Nu cred ca situatia se va schimba cu parinti ce sunt permanent prea obositi pentru a organiza viata copililui. Noi neam autoeducat asa pentru ca nu aveam toate lucrurile ce se gasesc astazi. Educatie prin lips e tot o educatie
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Generatia cu cheia la gat | Generatia actuala - de MajinCloud - 29-08-2012, 01:42 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)