Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Sakura no shita de

#4
[center]***[/center]

Stateam pe micutul scaunel din baia castelului de vara de pe muntele Fuji si ma sapuneam singur, asa cum facusem de cinci ani de cand aveam paispe ani si spatele mi-a fost taiat in doua. De la umarul stang pana la soldul drept aveam o cicatrice urata, iar de teama sa nu fiu respins pe seama aceste imperfectiuni grosolane, am ales sa nu ma culc cu nici o persoana, numai daca sunt obligat. Intr-un fel am devenit calugar, dar unul foarte periculos...
- Kami-chan, esti acolo? Vin sa te sapunesc pe spate? Aud glasul lui Hyou, iar eu m-am clatarit repede, apoi m-am bagat pana in barbie in apa.
Stapanul meu intra impreuna cu o slujnica si imi zambi usor, chiar bine-dispus, aratand ca odihna si mancarea ii facuse bine. Imi las capul pe spate si ridic mainile la suprafata apei, cu palmele in sus. Ma concentrez putin, iar din apa iesi abur dand impresia ca sunt intr-un izvor termal, dar din ala de vulcan, cu mult abur. Il vad pe shogun cum se baga in bazin alaturi de mine si trebuia sa recunosc, ca barbatul era bine inzestrat de la Buddha. Zuki se inchina usor, apoi iesi din camera, lasandu-ne singuri. Mi-am lipit - aproape lipit - marginea bazinului, privindu-l usor speriat pe stapanul meu, finiindca niciodata nu am fost vazut gol de cineva in baie.
- Baia asta te face sa te gandesti ca esti in sanul lui Buddha, spuse deodata brunetul, intizandu-se in cada, iar eu aprob tacut din cap. Kami-chan, la palat se zvoneste ca nu te-ai casatorit sau ca ai impartit perna cu cineva. Este ceva ineregula cu tine? Ma intreba deodata privindu-ma atent, iar eu am simtit ca ma fac mic sub privirea sa.
- Nu este nimic cu mine Inaltimea Ta, dar nu vreau ca, copii mei sa aibe onoarea patata, ca tatal lor este un las, spun calm, privind drept inainte, pierdut.
Vad cum se apropie de mine si cand vru sa ma atinga, m-am scufundat, inotand pe sub-apa pana in capatul celalalt, unde erau halatele. Ma ridic in picioare, dar cu fata la el, iesind cu spatele din cada si mergand asa pana la umerasul cu halate. Iau unul pe mine si apoi incep sa ma sterg pe par, intorcandu-ma si cu spatele, fiindca cicatricea era acoperita.
- Corpul tau mi se pare sanatos si nici urma de blestem cu besici, il aud deodata pe Hyou cum rosteste, iar eu ma intorc, marind ochii la el, ca un om total aerian.
- Ma scuzati, dar ati rostit ceva Hyou-sama? Il intreb plin de respect, fiindca eram curios sa aflu de unde a pornit zvonul cu besicile pe corp.
- Neh, prin castel se zvonea ca din urma unui blestem ai besici pe piele si ti-e rusine de ele, imi raspunse, iar eu chicotesc usor nervos.
Daca aflu cine a fost prostul sau proasta care a pornit acest zvon il sau o decapitez fara sa stau la discutii. Ma inclin barbatului, apoi strig dupa Zuki si Hana pentru a se ocupa de shogun. Cred ca o sa ma plimb putin prin imprejurimi, imi spun in gand si pornesc spre camera mea pentru a ma schimba

Ma plimbam agale pe langa palatul modest de trei etaje, imbracat intr-un kimonou de un rosu-sangeriu, cu un dragon, de jur-imprejurul meu. Padurea era atat de calma si linistita, incat ma imbia sa ma intind pe jos si sa meditez, dar niste pasi ma facu sa tresar. Ma intorc si o vad pe Zuki alaturi de un magar si pe spatele sau se aflau trei cosuri de nuele pentru cumparaturi.
- Kaminari-san, Inaltimea Sa te-a rugat sa mergi cu mine la satul de la poale pentru a cumpara cate ceva pentru cina, spuse satena, facand o mica plecaciune.
- Sigur Zuki, sa mergem, spun vesel si am pornit spre sat.
Drumul pana in asezarea respectiva a fost destul de lunga, dar pe drum am ras, glumit si vorbit despre o multime de lucruri. Asa am aflat ca, comandatul armatei lui Hyou are douazeci de concubine, iar nevastasa aproape i-a luat capul cand a aflat ca doispe dintre ele au ramas grele. Saracul om, ca nu a stiut cand sa se opreasca din iubit si luat, iar acum va fi mancat de viu de ceilalti cincisprezece fii si fiice ale lui, cand va trebui sa imparta averea.

Duceam asinul de capastru in timp ce tanara de saptispe ani cerceta atent lista cu mancare, ce am cumparat-o din piata. Deodata drumul ne fusese blocat de doi banditi cu sabile scoase din teaca. Ii spun fetei sa stea in garda, apoi apuc manerul katanei mele si pornesc spre ei, scotand sabia. Armele se inclestara cu un sunet infundat. Banditi erau destul de bine antrenati, dar forta cu care lovea, viteza cu care ma miscam si agilitatea carea o aveam, imi permise sa ii ucid pe amandoi, cu o miscare de arc si capetele lor se odihneau pe muschiul padurii. Ma uit la mana stanga, unde am simtit o mica intepatura, dar nu vad nimic suspect, decat o subtire dunga, semn ca mi-a taiat kimonoul. Trebuie sa il cos cand ajung la castel, spun in gand pornind mai departe.
Cand am ajuns la castel, ma simteam ametit si tot corpul imi protesta, mai ales bratul stang. Il gasim pe Hyou cum juca Shogi alaturi de Hana si Reita, in timp ce mancau sushi si beau sake. Privirea mi se incetosa brust, picioarele imi cedara si eu am picat in abis...

Deschid cu greu ochii, dar ii maresc de uimire cand imi dau seama ca sunt in camera lui Hyou, iar bratul stang imi ardea mai ceva ca un foc mocnit.
- Cum te simti Kami-chan? Il aud pe shogun si chipul sau mi se profila in fata ochilor, dandu-mi seama ca stateam intins pe paturile sale.
Vai ce rusine...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Sakura no shita de - de Nywa - 17-08-2012, 12:03 AM
RE: Sakura no shita de [+18 Yaoi] - de Nywa - 25-09-2012, 04:30 PM
RE: Sakura no shita de [+18 Yaoi] - de rozalix - 23-10-2012, 10:40 PM
RE: Sakura no shita de [+18 Yaoi] - de Nywa - 01-12-2012, 11:31 AM
RE: Sakura no shita de [+18 Yaoi] - de Nywa - 30-01-2013, 08:41 PM
RE: Sakura no shita de [+18 Yaoi] - de Michee - 24-02-2013, 11:23 PM
RE: Sakura no shita de [+18 Yaoi] - de Nywa - 03-03-2013, 12:18 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)