Matt vs. Hope
#1
Hey all! Eu si Hope ne-am gandit sa facem un duel.

Tema: vara
Limita timpului de vot: 15 august

Imediat va veni si Hope cu pozele.
Mult succes Hope!!
[Image: ma_bike__s_epic_by_jackroono-d4k64fi.gif]
My bike is epic, bischez b-)
#2
Hey Hey lume ! Da, ne-am hotarat sa facem un duel. Nu am mai facut unul de mult.

Prima poza : http://desmond.imageshack.us/Himg836/sca...es=landing

A doua poza : http://desmond.imageshack.us/Himg210/sca...es=landing

Bafta Matt !!
[center][Image: tumblr_ljp85yDnif1qhk7cjo1_500_large.jpg...wERIH3KuPA]
[/center]
#3
Heyo' ! Smile

Prima poza : Interesanta, desi .. nu-mi transmite nimic, " Vara nu dorm " , despre cantecul acela este vorba .., m-am saturat de el. N-am nimic cu poza, e bunicica, dar totusi .. >_<, m-au traumatizat toti destul cu asta, chiar si mama 24 . Frumos oricum, partea buna, este pe nisip scris, si aceasta ma duce cu gandul la marea linsitita, stand sub cerul senin, simtind nisipul fin prin degete =]], se potriveste de minune cu contextul, dar oricum, partea rea este ca, uneori, vara mai si dorm.

A doua poza : Imi place, este superb peisajul atat de misto, atat de maiestuos =]. Mi-e una imi plac pozele cu peisaje, sa imune sentimente .. iar aceasta poza, ma duce intr-o stare de melancolie, visare. Intr-o anumita tristete, sigur v-am dus in eroare, dar nu dau mai multe detalii. Calitate ? IDk. Anyway ..

Sooo, aleg .. a doua poza.
[Image: tumblr_m9o59mWzcL1rdjmj7o1_500.jpg]
#4
Prima imagine: Nu pot spune ca sunt inclinata sa o votez desi nici nu am deschis-o pe a doua si nu sunt familiarizata cu acel cantec "faimos", dar pur si simplu mesajele in nisip fotografiate de deasupra sunt seci. Imaginea este plata si fara forma, tehnica de unghi sau lumina naturala. Nu imi exprima nimic.

A doua imagine: Luminozitatea este prea mare si dau vina pe faptul ca ai fotografiat cu soarele undeva aproape de punctul in care ai focalizat. Plus, e cam stramba, inclinata un pic prea mult spre stanga. Nu stiu ce sa zic de compozitie, nu mi se pare extraordinara imaginea in sine, dar tot e mai buna in comparatie cu prima.

Sincera sa fiu, e greu sa aleg, nu ca sunt foarte bune/rele, dar nu prea ma atrag in niciun fel. A doua are votul meu.

[Image: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky
#5
Prima poza nu face altceva decat sa-mi aduca aminte de un site pe care poti sa editezi poze, scriind ce text doresti, acesta aparand pe imagine, plus alte efecte. Lucrarea se incadreaza in tema duelului, insa as fi vrut sa vad ceva mai multa stradaine, in sensul in care nu e greu sa scrii pe nisip ceva si sa pozezi. Nu-mi transmite nimic si nici nu-mi atrage atentia in vreun fel. Presupun ca te aflai la mare atunci, sunt o groaza de posibilitati acolo pentru o poza bestiala, mai ales datorita peisajului. Yeah, si eu tot la melodie aia ma gandesc, God.

Cred ca a doua poza e mai reusita decat prima, imi place peisajul intr-o oarecare masura. Still, nu mi se pare lumina prea buna, mai aveai un pic si bagai si soarele in poza. Poate daca o luai din alt unghi sau stiu eu, reuseai s-o faci mai atragatoare si captivanta. Votez cu lucrarea aceasta.

Succes duelistilor mai departe.
#6
Cum limita timpului de vot s-a incheiat, voi anunta castigatorul care este Hope cu a doua lucrare.
Felicitari Hope!

Prima lucrare- 0 puncte (Matt)
A doua lucrare- 3 puncte (Hope)

Rog un moderator sa inchida topicul, multumesc!
[Image: ma_bike__s_epic_by_jackroono-d4k64fi.gif]
My bike is epic, bischez b-)
Users browsing this thread: 1 Guest(s)