Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Despicable Me (2010)

#1
[Imagine: despicableme945153l.jpg]

Intr-o suburbie fericita inconjurata de gardulete albe si tufe de trandafiri se afla o casa neagra care zace in mijlocul unei peluze paraginite. Aceasta casa ascunde un secret teribil, nestiut si nebanuit de nimeni din vecini. Inconjurat de o armata de minioni, maleficul Gru (voce – Steve Carell) pune la cale jaful secolului, de proportii astronomice. O sa fure luna!
Gru are o placere deosebita sa comita tot felul de ticalosii. Inarmat cu un arsenal de raze care micsoreaza, ingheata, si ajutat de o flota de vehicule de razboi in stare permanenta de alerta, Gru secera tot ce-i sta in drum. Asta pana in ziua in care da piept cu vointa uriasa a trei fetite orfane care se uită la el si vad ceea ce nu mai vazuse nimeni: un potential tata! Cel mai malefic raufacator din lume a dat peste cea mai mare provocare din viata lui: trei fetite pe nume Margo, Edith si Agnes.

Trailer
"The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised." - George F. Will

#2
Le-am vazut pe ambele xD cred ca au ajuns in topul meu de filme animate, dupa vreo doua sau trei in fata lor. Trebuie sa incep cu armata lui Gru de minioni, frate, as vrea macar unul xD. Ador tot ce e legat ce aceasta productie. Efortul pe care companiile il pun si munca pe care o depun merita apreciata, pana la ultima secunda. I also love The banana and potato song, melodie pe care inca o am in telefon si care mi-a fost ton de apel o perioada lunga de timp. Fetele sunt adorabile si reusesc sa scoata la suprafata inima buna a lui Gru si faptul ca ii pasa, nu e doar un razbunator ce nu da doi bani pe statul la coada. Nici nu gasesc ceva ce nu ador, chiar e imposibil xD.
[Imagine: ak8THBQ.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Tangled (2010) Nephilim. 8 5.621 12-04-2014, 01:55 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Marmaduke (2010) Nephilim. 0 2.834 08-08-2012, 01:54 PM
Ultimul răspuns: Nephilim.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)