Niska & Biersack.
#1
Buna, dragi prieteni! Eu si colega mea Biersack ne-am gandit sa organizam un duel de fotografie. So:

Perioada:
azi.
Vot: o saptamana.
Tema: bijuterii.
Lucrarile: anonime, dau edit imediat
1. aici.
2. aici.

Multumim, asteptam voturile voastre!
[Image: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”
#2
Initial cand am vazut prima fotografie am zis 'da, votez cu a doua' pentru ca nu mi se parea ca este valorificata prea mult cu acel alb/negru, dar totusi votul meu se duce catre prima.
Ceasul este foarte bine pus in lumina, claritatea ajuta mult. Cand ma uit la a doua ma cam dor ochii, galbenul/portocaliul ala ma cam orbeste. Ideea este buna dar nu e bine pusa in practica, unghiul putea fi altul.
Felicitari la amandoua hug.
[Image: Jun0xCa.png]
#3
Votez prima lucrare. E alb-negru, destul de expresiva, tema e respectata iar modelul ceasului e genial. Mereu mi-au placut si o sa-mi placa modelul acesta, simplut.
A doua fotografie: culori prea sterse, nu se intelege prea bine bufnita (care, precizez, are o privire ciudata), pare ca ai miscat aparatul/ telefonul cand ai facut-o. Iar galbenul acela e prea puternic.
Votez fotografia I
[Image: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!
#4
Votez cu prima lucrare. Imi place cum a fost scos in evidenta ceasul. Imi da un sentiment de mister.. bo! lol Este frumos scos in evidenta. Poza in alb-negru da un aer vintage, foarte superb.

A doua lucrare este si ea frumoasa, si ceasul imi place mai mult. Pacat ca nu este scos in evidenta si sunt prea multe culori. Ar fi fost frumoasa daca avea o claritate si Calitate mai buna. Probabil nu ai avut un aparat care sa te ajute cu asta. Sugerez la fel ca Daria, ca alt unghi, poate era mai buna lucrarea.

Oricum, felicitari ambelor participante. :3
[Image: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Image: 1370639wghbdmxzm0.gif]
#5
off: omg, am si eu ambele coliere cu ceas <3

Asa. Ma asteptam sa fie ca si la celalalt duel cu haine, dar aici e mai bine. Imi place extraordinar de mult prima fotografie, ai reusit sa te inscrii in tema si sa o faci cu stil, adica respectand regulile fotografiei, venind cu o lucrare reusita si dandu-ma pe spate. Ok, fara ultima. 21
Faptul ca e alb-negru nu face decat sa ajute la conceptul de timp scurs, fiindca desi tema e alta, prefer s-o vad in felul asta. Focusul usor deplasat, fiindca mi-as fi dorit sa focalizezi doar ceasul, dar incadrarea perfecta. Calitatea de exceptie, lumina mai puternica (blitz?) asupra subiectului - ceasul - dandu-i astfel o "pata de culoare" si evidentiindu-l, lucru nu foarte usor in cazul contrastului alb-negru si al unui fundal nesimetric.
Deeci, votez prima.

Felicitari. Ciao.
Angilicious|dA
[Image: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.
#6
Din start spun si eu ca votez cu prima fotografie. Calitatea este excelenta si imi place aplicarea efectului alb-negru pe aceasta. Totusi, cred ca arata superb si in culorile naturale la asemenea claritate/calitate. Apreciez si felul in care a fost plasat ceasul in poza, iese foarte bine in evidenta, iar fotografia in sine imi da o senzatie vintage aproape in totalitate. Mereu mi-au placut ceasurile astea; am si eu cateva, pe undeva, prin vreun sertar. In a doua poza, cromatica e prea diversa dupa parerea mea si nu-mi place nici lumina. Poate era bine daca o luai din alt unghi, ideea nu e rea. Also, calitatea e un pic mai slabuta ca-n prima lucrare.

Well, felicitari, Niska & Biersack, chiar sunt curios cine va castiga si a cui este fiecare lucrare.
#7
Ma declar castigatoare. A doua fotografie era a Niskai iar prima a mea. Multumesc pentru duel, dear. :3
Users browsing this thread: 1 Guest(s)