Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

To akuma kitsune

#4
Stateam dupa coltul unei case si fumam linistit o tigare mentolata, fiindca Sauky, mama mea vitrega stimtea fumul de tutul pe hainele mele de la un kilometru distanta. Nasul ei de varcolac, era foarte fin, incat il simtea si pe Yuri, daca s-a spalat sau nu pe dinti. Simt cum ceva trecu pe langa mine, facandu-ma sa imi atintesc ochii de un albastru-noctur, cu pupila dilatata, putand sa vad in intuneric. Era ceva la ferastra blocului, dar am lasat-o moarta, fiindca nu vroiam sa dezlantui Iadul pentru vreun vampir sau vampiroaica si apoi sa primesc o munstruiala de zile mari de la mama si de la tata. Termin tigara si arunc mucul pe jos, calcandu-l, apoi pornesc spre casa, cu mainile afundate adanc in buzunarele pantalonilor de trening negri, cu o dunga albastra pe exterior. Daca se uita cineva acum pe geam, mai ales daca era femeie, se ducea in pat plutind pe norisori roz, fiindca eram la bustul gol si ma puteam mandri cu muschi de felina ce ii aveam si tatuajele de pe corp. Vad farurile unei masini, facandu-ma sa mijesc ochii, apoi ii dau peste cap, iar intunericul ma invalui, tragandu-ma in tenebre si dezvaluindu-ma in spatele casutei de unelte a casei mele. Privesc cerul preserat cu stele, gandindu-ma la mama mea, ce era acolo sus si ma supravegha, apoi ma uit la pamant, unde tatal meu isi are regat. Zambesc usor si imi trec limba peste buzele usor carnoase, cu forma fina si cu pierse in partea stanga, in buza inferioara. Puteam sa spun ca eram destul de frumos, chiar angelic, cu parul negru, cu bretonul dat intr-o parte si lung pana la umeri, acum era prins intr-o codita de soricel - Sauky o numea asa - pentru a nu se incurca.
- Romeo, aud vocea mamei mele vitrege de pe fereastra camerei mele. Nu pe geam, mai spuse, cand m-am cabrat sa sar, dar trebuia sa ma supun ei, aparent.
Mormai niste injuraturi si intru in casa, dand nas in nas cu Yuri - un varcolac - cu o tava plina de mancare si jumatate de copanel in gura. Il privesc o clipa pe nipon - ochi obligi, negri, par negru, taiat scurt, ciufulit si cu un cap mai inalt decat mine - apoi o aud pe sotia lui, care avea aceiai ochi si par ca si sotul ei, dar era lung pana la fund si drept.
- Ti-am spus sa nu pleci noaptea din curte in caz ca iesi sa fumezi? Ma intreba bruneta pe un ton calm si incrucisandu-si mainile la pieptul destul de mare si cu forma.
- Iubito, lasa-l sa mearga unde vrea. Avem un baiat frumos - din obisnuinta, fiindca ei mi-au fost intr-un fel dadacele mele inca de cand m-am nascut, acum cinci mii de ani, dar in Iad si in Rai, timpul curge mult mai diferit, fiindca aici aratam ca un pusti de optispe ani - si in plus, daca vrea n-are decat sa se duca si despuiat pe strada. Ia spune, te-a vazut vreo vecina fara tricou? Ma intreba barbatul, dar sotia lui a incepu sa ii faca rapid predica.
Oftez si urc in camera mea, dar nu inainte sa ma spal pe dinti si sa fac un dus scurt. Intru in camera mea, care era mansarda si ma trantesc pe patul de o persoana, sub fereastra cu perne, pe care imi placea sa stau si sa privesc asfintitul sau rasaritul soarelui. Simt cum ceva sari in pat, de pe perne si imi atintesc ochii spre Lux, puiul de irbis sau leoaprd al zapezii, ce l-am primit de la mama si tata, cand am facut optispe ani, in august. Puiul incepu sa toarca, gemuindu-se la pieptul meu, dupa ce se freca de mana si barbia mea. Inchid ochii adormind imediat, mai ales, ca maine aveam scoala.

Soarele exploda intr-o vapaie de foc, aruncand sulite spre bolta cereasca silute aurii, alugand ultimile fantasme ale noptii. Pupilele mele se facura niste fante, incat pareau niste dungi foarte subtiri.
- E timpul pentru scoala. Sa ai grija de tine Lux, ii spun felinei, ridicand-o la nivelul chipului meu si ii dau un mic pupic pe frunte, facandu-l sa dea din coada jucaus.
Fac un dus de dimineata, ma barberesc - nu suportam sa stau nici macar o zi fara sa ma barberesc -, ma spal pe dinti, imi fac machiajul obisnuit - creion dermatograf ce imi scotea in evidenta ochii demonici - si imi aranjez parul, lasandu-l liber. Ma imbrac cu o pereche de blugi negri, larguti, cu o curea cu lanturi, o bluza-tricou neagra cu manici rosi-sangeri, iar la gat un lantisor delicat din argint, cu o stea in sase colturi. Imi dau cu parfum si ma incalt cu niste adidasi negri cu albastru. Imi iau rucsacul si cobor in bucatarie.
- 'Neata, Sauky, Yuri, le spun celor doi pe nume, dar cu prieteni le spuneam mama si tata. Am plecat, mai adaug, bagandu-mi niste fructe in rucsac, dand mana cu niponul si pupand-o pe obraz pe bruneta.
Imi iau skaterboard-ul din debara, pornind spre liceu. Ma urc pe placa si imi pun in urechi castile de la I-Phone-ul meu, negru cu vite de vie violete, imprimate pe carcasa sa. Eram fericit ca am invatat cum sa am grija, ca fascicolele de lumina sa nu imi intre in ochi, ca pupila sa nu mi se faca verticala si ochii sa imi straluceasca ca la feline in intuneric. Nu intelegeam nici acum, de ce Lucifer a ales sa ma trimita in aceasta lume, in acest oras mai exact, care e plin de varcolaci, vampiri, samani, necromani, vrajitori, vrajitoare si semi-demoni. Mai urma sa aflu ca mai e un zeu ca si mine aici, iar atunci aveam intrecul pomelnic de creaturi magice existente intr-un singur loc. O singura chestie era importanta pentru mine in acest oras: nimeni nu stia ca sunt un Chaos, o creatura apocaliptica, nascuta din dragostea dintre un inger si un demon si nu orice demon, ci insusi stapanul Iadului: Lucifer. Daca le spuneam tampitilor astora ce eram, rapid eram persecutat, asa ca preferat sa tac. Cand am intrat in curtea scolii am putut sa depistez rapid grupul meu de prieteni, printre care si lunaticul Andy Sixx, un semi-demon teleportator, ce facea numai draci si tot timpul era prins. Nu intelegeam cum dracu era prins, cand te puteai teleporta de colo-colo? Deodata simt cum cineva vrea sa isi bage mana in buzunarul din spate al pantalonilor.
- Draci! Romeo, omul, era sa fac cu inima! Striga Andy, cand m-am intors brusc, apucandu-l de mana, obligandu-l sa nu se teleporteze, fara sa ma sectioneze.
- Ti-am spus sa nu te mai teleportezi pe langa mine! Marai, iar brunetul icni de durere, cand am inceput sa il ard pe mana, provocandu-i arsura de gradul unu.
Ii dau drumul si ma indrept spre ora de geografie, intrand in sala si asezandu-ma singur in ultima banca, de la perete, putand sa vad toti colegii mei. Le simteam puterile si specia caruia apartineau, dar preferat sa nu le intru telepatic in cap, numai cand aveam vreun test. Ce-i asta? Ma intreb usor uimit, cand dau de un scut destul de puternic, ce se apropia de clasa. Mijesc ochii spre usa de la intrare si acolo aparu un tanar de vreo saptispe ani, ce se uita putin de sus peste colegii sai. Ce esti tu? Ma intreb in gand, nescapandu-l din ochi, dar ma uitam in asa fel la el, incat sa para ca ma uit la altcineva, in caz ca se intorcea sa vada cine il urmareste. Proful intra in clasa si incepu sa vorbeasca despre munti si chesti din astea, facandu-ma sa imi pun castile in urechi, capul pe masa, creion in mana stanga si inceputuri de caricaturi cu profi. Oficial, ziua a inceput foarte... plictisitoare...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
To akuma kitsune - de Kimera - 12-06-2012, 01:56 PM
RE: To akuma kitsune - de Clau~ - 12-06-2012, 05:39 PM
RE: To akuma kitsune - de K.V. - 12-06-2012, 07:52 PM
RE: To akuma kitsune - de Nywa - 15-06-2012, 06:11 PM
RE: To akuma kitsune - de Kimera - 01-07-2012, 04:45 PM
RE: To akuma kitsune - de Nywa - 05-07-2012, 05:37 PM
RE: To akuma kitsune - de Kimera - 13-08-2012, 04:57 PM
RE: To akuma kitsune - de Nywa - 29-08-2012, 10:08 PM
RE: To akuma kitsune - de Kimera - 15-12-2012, 06:58 PM
RE: To akuma kitsune - de ohaio_angel - 17-12-2012, 02:45 PM
RE: To akuma kitsune - de Nywa - 26-12-2012, 08:37 PM
RE: To akuma kitsune - de yuehan - 27-12-2012, 01:27 AM
RE: To akuma kitsune - de Kimera - 12-01-2013, 09:28 PM
RE: To akuma kitsune - de RosetteFoxy - 14-01-2013, 11:05 PM
RE: To akuma kitsune - de [USE] - 16-01-2013, 11:49 AM
RE: To akuma kitsune - de Nywa - 30-01-2013, 08:45 PM
RE: To akuma kitsune - de Kimera - 17-03-2013, 11:12 PM
RE: To akuma kitsune - de Nywa - 06-04-2013, 01:54 PM
RE: To akuma kitsune - de Kimera - 04-05-2013, 11:38 PM
RE: To akuma kitsune - de Nywa - 16-05-2013, 05:10 PM
RE: To akuma kitsune - de Kimera - 09-07-2013, 06:22 PM
RE: To akuma kitsune - de Nywa - 03-09-2013, 09:38 AM
RE: To akuma kitsune - de No.name - 11-09-2013, 01:57 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Akuma No Otome [+18 Inu fic] candy_cane 7 7.143 24-05-2010, 04:36 PM
Ultimul răspuns: candy_cane
  Dragon no Kitsune [yyh fic- yaoi 18+] Kitsunes Iris 7 4.653 10-05-2009, 01:02 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)