Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Dragoste incatusata

#37
I'm baaaaaaack >:) ! Cu un capitol picant picant ! Have fun, girls :* !


Chapter Twelve
Sebastian’s POV

-Seb, nu cumva sa… se auzi maraitul lui Ryan de indata ce ma zari stand in dreptul usii, dar era deja prea tarziu. In secunda in care l-am auzit pe gardian inchizand-o in urma mea, m-am repezit spre brunet. Era intins pe patul de jos, care era in mod normal al lui Chris, cu picioarele spre usa, parca asteptandu-ma. Arata chiar mai bine decat ieri.
M-am napustit asupra lui ca un vanator asupra prazii, urcand peste el in pat si prinzandu-l imediat de incheieturile mainilor, pentru ca anticipasem deja faptul ca se va opune. Dar nici nu ar fi fost amuzant daca nu o facea. Am inceput sa il sarut patimas, lipindu-mi corpul de al lui, in asa fel incat erectia mea sa fie mai mult decat evidenta. L-am simtit tresarind surprins sub mine, apoi incordandu-se, dar l-am ignorat ca intotdeauna si mi-am introdus limba in gura lui, cercetand lacom fiecare coltisor, provocandu-l si pe el sa faca la fel. Se excita vazand cu ochii si curand am putut renunta la a-l mai tintui de pat si i-am dat drumul la maini, trecandu-mi in schimb degetele prin parul lui, ciufulindu-l, ca apoi sa cobor cu ele inspre abdomenul lui, tragand nerabdator de tricou. Ce era amuzant era ca si eu si Ryan eram activi, ba chiar niste activi orgoliosi, asa ca odata porniti, niciunul dintre noi nu concepea sa nu domine. Chiar daca se impotrivise la inceput, acum era extrem de doritor sa intre in „ring”.
Imi dadu tricoul peste cap din cateva miscari, apoi isi aseza ambele maini pe fesele mele, impingandu-ne barbatiile una in cealalta prin materialul pantalonilor, lasand un icnet slab sa ii scape din spatele gatlejului. Mi-am inclestat o mana in parul lui, cautandu-i buzele din nou in timp ce incepeam sa imi misc ritmic bazinul, simtindu-i umflatura din pantaloni accentuandu-se cu fiecare unduire. Acum ca era cu adevarat excitat, Ryan deja incepea sa devina mai agresiv, muscandu-ma cu putere de limba si buza inferioara, probabil intr-o incercare de a nu lasa vreun sunet sa ii scape printre buze. Am ranjit batjocoritor, lasand tot mai multa greutate pe el, accelerandu-mi miscarile bazinului. Paradoxal, el continua sa ma traga cu putere inspre el, semn ca nu vroia sa renunte la placere, dar nici nu vroia sa cedeze si sa imi dea satisfactia de a-l fi facut sa geama vreun pic.
-Bine atunci, am soptit eu, si asezandu-mi mainile pe umerii lui, l-am impins inapoi pe spate si i-am dat tricoul jos.
Mi-am trecut limba peste sfarcul lui drept, sugand si muscand din cand in cand pielea din jur, asteptand tot timpul ca brunetul sa cedeze. Imi infingeam unghiile in pieptul lui, desi constient ca asta nu facea decat sa il enerveze mai mult. Nu ma puteam gandi lanimic altceva decat toate gemetele pe care le va scoate pana termin eu cu el, la toate pozitiile, toate modurile in care l-as putea face sa cedeze.
Am inghetat brusc, realizand un lucru. Ryan observa si isi intredeschise ochii, rasufland greoi.
-Ce s-a intamplat? intreba el cu o voce ragusita.
-Am uitat lubrifiantul in cealalta celula. Doamne, cat de prost sunt!
-Doar de asta te-ai oprit? ofta el prelung, inchizand ochii la loc.
-Da… Vrei sa continui oricum? intreb, trecandu-mi degetele peste abdomenul lui bine-lucrat, fara sa ma pot abtine sa nu imi musc buza de dorinta.
-Nu, raspunse el, ridicandu-se in coate pe pat.
-De ce? Ne simteam asa de bine, ar fi pacat sa ne oprim acum.
M-am aplecat peste el, punand mai multa presiune pe barbatia lui, si l-am muscat jucaus de lobul urechii. El isi muta mainile pe soldurile mele si dadu sa ma impinga jos de pe el tocmai ca eu sa nu mai pot face astfel de miscari, dar nu m-am lasat indepartat asa usor.
-Hai, da-te jos, incerca el sa ma convinga apoi, cand vazu ca esueaza.
-Promit sa fiu bland, ii soptesc eu in ureche, ignorandu-l.
-Bland, repeta el pe un ton batjocoritor.
-Mai bland, ma corectez eu repede, ranjind.
Dadu dezaprobator din cap, impingandu-ma de langa urechea lui cu o imbrancitura usoara.
-Oh, haidee! protestez eu, iritat. E doar un lubrifiant tampit!
-Nu e vorba de lubrifiant, am si eu din ala.
-Da? Atunci despre ce e vorba?
Nu raspunse. Isi intoarse privirea intr-o parte si ramase asa cateva minute bune, pana m-am dat eu jos de pe el si m-am trantit nervos langa, acoperindu-mi ochii cu o mana.
-Ryan, asta e a cincea oara.
-Stiu.
-Atunci fa ceva ! spun, mai tare decat as fi intentionat.
-Nu e vorba de tine, e doar… nu stiu… nu pot…
-Ba poti. Inca o ai sculata, asa ca nu-mi zi mie ca nu poti ! Nu vrei, asta e problema !
Nu nega in nici un fel, ci continua sa se holbeze la patul de sus. Chiar cand aveam de gand sa sar din nou pe el, de data asta hotarat sa si duc totul la bun sfarsit, gardianul anunta intrarea unui nou detinut in celula si a trebuit sa ne ridicam si sa ne indepartam de usa. Chris.
Usa se inchise in urma satenului si pret de cateva minute am stat toti trei tacuti, uitandu-ne unii la altii. Ma rog, adica Chris uitandu-se amuzat la noi doi, Ryan privind podeaua, si eu pe Chris.
-Vreti sa ii zic gardianului ca vreau la biblioteca ca sa… terminati? Intreba Christian in cele din urma, privindu-ne cu subinteles.
Mi-am dat ochii peste cap.
-Chiar te rog. Si daca tot esti acolo, ce-ar fi sa te prefaci ca ai uitat brusc sa citesti si incerci sa inveti din nou?
Chris zambi slab, desi neamuzat, si dadu sa cheme gardianul, dar chiar atunci Ryan se hotari ca podeaua nu mai era atat de interesanta si il opri cu un gest scurt al mainii.
-Nu, lasa. Eu oricum aveam de gand sa plec. M-am oferit voluntar la atelier.
Isi lua tricoul de pe pat si fara sa imi mai adreseze vreun cuvant sau sa-mi arunce vreo privire peste umar, parasi celula impreuna cu gardianul. Fara sa ma mai gandesc, am insfacat primul obiect de langa mine (adica un scaunel folosit pe post de noptiera) si l-am aruncat, cu tot cu tot ce era pe el, in usa de indata ce se inchise. Chris, care statea cel mai aproape de ea, abia a reusit sa evite bucatile de plastic si sticla (probabil de la un pahar cu apa ce se afla initial pe scaun) care ricosara.
-Hei! facu el, scandalizat.
Mi-am inclestat degetele in pumni, strangand cu toata puterea din dinti si mi-am rezemat fruntea de peretele din spatele meu, sperand ca suprafata rece va reusi sa ma calmeze cat de cat. Dar era inutil. Clocoteam de furie.
-Tot nu…? intreba Chris, cu o usoara ezitare in voce.
Nu i-am raspuns, dar nu ma indoiam ca si-a dat si singur seama cum stateau lucrurile.
-Au trecut abia o luna-doua de cand a iesit din carcera. Da-i timp.
-Timp?! O sa fiu inchis pana la 54 de ani in locul asta infect! „Timp” este singurul lucru pe care mai pot sa i-l dau! Dar nu sunt dispus sa imi petrec restul zilelor asteptandu-l pe el sa se decida daca vrea sau nu sa si-o traga cu mine!
-O sa-si revina el. Ai rabdare.
-Rabdare! am pufnit eu a dezgust. Si eu ce se presupune ca ar trebui sa fac pana atunci, ma rog?
Deja trecusera doua luni de la intelegerea mea cu Yuji si nu rezolvasem absolut nimic. Nici nu venisem cu vreo idee de a-l convinge sa isi ia pata de pe Ryan, nici nu ma apropiasem in vreun fel de Ryan. As reveni bucuros la cum eram pana acum, cu certurile si bataile, cu luptele pe Cameron, daca as stii ca asta m-ar ajuta cu ceva. Dar era deja prea tarziu. Nu observase nimeni ca eu si Ryan eram in relatii bune, dar observase toata lumea ca nu mai eram in relatii rele. Mai ales Yuji.
Cat despre Cameron si Chris, astia doi nu mai erau mai niciodata prin preajma cand aveai nevoie de ei. As fi crezut ca macar unul dintre ei m-ar putea lamuri despre mica „problema” a lui Ryan. Dar se pare ca nu. Erau amandoi mult prea ocupati facand Dumnezeu stie ce, chiar acum, cand aveam si eu nevoie sa fie liberi! Deloc surprinzator. Cameron in special, parea ca ma evita. Daca nu as stii mai bine, as zice ca are pe cineva, dar curios lucru, nu l-am vazut nici o clipa prin preajma lui Ryan de cand a iesit el din carcera. Christian era indiferent, probabil ca nici daca ar stii ceva nu s-ar obosi sa imi zica, asa ca eu ramaneam singurul care sa poarte „povara” sarcinilor astora.
Yuji, Ryan. Intelegere, sex.
Adevarul era ca m-as descurca mult mai bine cu toata presiunea asta daca as avea cum sa ma… destind. Cameron aproape ca a facut muschi la mana dreapta tot incercand sa ma „ajute” din punctul asta de vedere, chiar fara sa ii cer eu, pentru ca nu am mai facut-o de cand cu vizita mea la carcera brunetului. Yuji nu a mai trecut pe la mine prin celula tot de atunci si chiar daca ar trece, probabil ca nu as fi interesat. Eram in continuare Sebastian Blake, cea mai orgolioasa si incapatanata persoana pe care o cunosc.
Am oftat prelung, incercand sa imi distrag singur mintea de la toate grijile astea.
-Gaseste-ti alta distractie, raspunse Chris simplu inainte sa se tranteasca degajat in pat.
-I-am dat o pauza lui Cameron, am ras eu amar, dand dezaprobator din cap, desi amintirea ultimelor minute petrecute cu Ryan inca imi stimulau toate simturile, cu o senzatie pulsanda in membrul inferior mai mult decat sesizabila drept dovada.
-Cine a zis ca trebuie sa fie Cam neaparat ? intreba Chris pe un ton plictisit, parand pe punctul de a adormi.
-Ai tu alta idee?
Aveam, ce-i drept, o lista atent selectata cu toti detinutii care meritau o a doua noapte cu mine, dar nu ma simteam niciodata pe deplin satisfacut cu ei. Era o activitate destul de interesanta sa alunge plictiseala de moment, dar nu cat sa imi alunge mie toata tensiunea din umeri. Mai ales ca niciunul nu era chiar atat de stralucit la pat (fiind si motivul pentru care nu m-am culcat cu vreunul de mai mult de doua ori). „Obisnuitii” mei erau Yuji si Cameron.
Mi-am intors privirea spre saten cand am vazut ca nu mai raspunde dupa o vreme, asteptandu-ma sa il gasesc adormit, dar in schimb el statea cu mainile sub cap, privind fix dedesuptul patului de sus.
Acum ca ma gandeam si la optiunea asta… Chris era singurul detinut viril si aratos din inchisoare care nu a trecut prin patul meu. Si nu era un outsider, fiind colegul de celula al lui Ryan si persoana care si-a dat prima seama de pasiunea mea pentru brunet. Daca as face sex cu el, nu ar fi de distractie. Ar deveni unul dintre „obisnuiti” in scurt timp, mai mult ca sigur. Uitandu-ma acum la corpul lui, la ochii lui, imi puteam da usor seama ca nu era in nici un caz… neglijabil. Si totusi, cum ar reactiona Ryan? Ma rog, adevarul era ca ma durea undeva de Ryan, pasiune sau nu. Nu eram genul sa plece capul in fata acceselor de gelozie ale celor din jur.
Iar Chris ar putea fi intocmai solutia tuturor problemelor mele. Yuji ar vedea ca nu e nimic intre mine si Ryan, iar eu as reusi sa trec peste micul impas al lui Ryan, pastrandu-ma „rabdator”.
Yuji, Ryan. Intelegere, sex.
Pe langa asta… vremurile disperate cer masuri disperate.
-Dar tu? zic eu in cele din urma, apropiindu-ma de pat.
-Eu ce? facu el, tresarind usor, de parca ar fi uitat ca ma aflam in continuare in celula.
-Tu nu esti.. distractiv?
Ii lua cateva secunde pana sa isi dea seama ce vroiam sa zic si cand o facu, aproape ca i se putea vedea plictiseala scurgandu-i-se de pe fata si evaporandu-se cu totul. Era mai alert, iar corpul ii deveni brusc mai tensionat. Am ras.
-Ba da, dar nu sunt genul tau de distractie.
- Nu? Si care ar fi acela?
-Genul de distractie care dureaza cel putin doi ani si implica incercari obsesive de atragere a atentiei. In mod constant.
Mi-am inclestat dintii, enervat. Stiam eu ca o sa ajunga sa zica ceva si de asta odata si-odata.
-Asta este exact genul de distractie pe care incerc sa il evit, pustiule, i-am zis eu pe un ton taios, aplecandu-ma spre el.
Isi adanci ochii in ai mei pentru cateva clipe, intr-o incercare de a vedea cat de serios eram si cred ca ceea ce a vazut in ei l-a asigurat ca era in regula sa continue pentru ca urmatorul lucru pe care l-am mai simtit au fost buzele lui peste ale mele si mainile lui asezandu-se in spatele gatului meu, tragandu-ma deasupra lui.
oh hi there.
[Imagine: tumblr_m2qvzsPdP51qi23vmo1_r1_500.gif]
Stairway to heaven?
Gurrrrrrl, I ain't got no time for that, I'm taking the elevator.



Răspunsuri în acest subiect
Dragoste incatusata - de Allison - 03-06-2012, 12:05 AM
RE: Dragoste incatusata - de AbiiShu' - 03-06-2012, 01:41 AM
RE: Dragoste incatusata - de Allison - 03-06-2012, 12:12 PM
RE: Dragoste incatusata - de AbiiShu' - 03-06-2012, 04:07 PM
RE: Dragoste incatusata - de Dragonz Eyez - 03-06-2012, 09:56 PM
RE: Dragoste incatusata - de Allison - 04-06-2012, 10:49 AM
RE: Dragoste incatusata - de AbiiShu' - 04-06-2012, 12:04 PM
RE: Dragoste incatusata - de Allison - 08-06-2012, 03:30 PM
RE: Dragoste incatusata - de AbiiShu' - 08-06-2012, 06:51 PM
RE: Dragoste incatusata - de Rain - 10-06-2012, 12:57 AM
RE: Dragoste incatusata - de Allison - 13-06-2012, 12:11 AM
RE: Dragoste incatusata - de AbiiShu' - 13-06-2012, 11:18 AM
RE: Dragoste incatusata - de Rain - 15-06-2012, 08:14 PM
RE: Dragoste incatusata - de Allison - 15-06-2012, 11:23 PM
RE: Dragoste incatusata - de AbiiShu' - 16-06-2012, 12:55 AM
RE: Dragoste incatusata - de Allison - 20-06-2012, 11:31 PM
RE: Dragoste incatusata - de AbiiShu' - 21-06-2012, 12:15 AM
RE: Dragoste incatusata - de Lexxu - 21-06-2012, 02:25 PM
RE: Dragoste incatusata - de temporary_bliss - 22-06-2012, 04:07 PM
RE: Dragoste incatusata - de Rain - 24-06-2012, 12:21 AM
RE: Dragoste incatusata - de Allison - 24-06-2012, 05:35 PM
RE: Dragoste incatusata - de Lexxu - 24-06-2012, 07:07 PM
RE: Dragoste incatusata - de AbiiShu' - 24-06-2012, 08:05 PM
RE: Dragoste incatusata - de temporary_bliss - 24-06-2012, 11:17 PM
RE: Dragoste incatusata - de Allison - 02-07-2012, 11:42 PM
RE: Dragoste incatusata - de CiokolataxPortocala - 03-07-2012, 01:06 AM
RE: Dragoste incatusata - de Lexxu - 03-07-2012, 07:59 AM
RE: Dragoste incatusata - de AbiiShu' - 03-07-2012, 09:36 AM
RE: Dragoste incatusata - de temporary_bliss - 04-07-2012, 09:58 PM
RE: Dragoste incatusata - de Allison - 05-07-2012, 08:20 PM
RE: Dragoste incatusata - de AbiiShu' - 05-07-2012, 10:15 PM
RE: Dragoste incatusata - de Lexxu - 06-07-2012, 10:13 AM
RE: Dragoste incatusata - de Allison - 11-07-2012, 08:12 PM
RE: Dragoste incatusata - de temporary_bliss - 14-07-2012, 04:56 PM
RE: Dragoste incatusata - de Lexxu - 14-07-2012, 05:16 PM
RE: Dragoste incatusata - de Rain - 19-07-2012, 05:27 PM
RE: Dragoste incatusata - de Allison - 24-07-2012, 03:42 AM
RE: Dragoste incatusata - de AbiiShu' - 24-07-2012, 06:56 AM
RE: Dragoste incatusata - de Lexxu - 24-07-2012, 10:36 AM
RE: Dragoste incatusata - de temporary_bliss - 24-07-2012, 06:20 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)