Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] You not alone

#18
@ FuNnY bUnNy = te astept sa mai vi pe aici si voi incerca intr-o oarecare masura sa corectez greselile, dar nu stiu cat imi reuseste. Deci incerc.
@ ohaio_angel = bine ai venit pe la ficul meu si imi pare rau ca lipseste acel lucru, dar voi incerca sa aplic la viitoarele ficuri. Te mai astept pe aici.

Capitolul 12

Incercam sa imi tin mintea ocupata ca sa nu ma reped in camera tanarului, pentru a vedea daca e bine sau nu, preparandu-mi un ceai si niste placinte din orez. De trei ori am ars orezul, dar nu mi-a pasat prea tare, fiindca tot eu am sa mananc porcaria mea de mancare. Aud pasi pe coridorul de sus, ce ma facu sa iau cutitul in mana si sa ma reped pe scari pentru a ucide un eventual intrus. Deschid usa si ma calmez repede, cand il vad pe Kanny pansat pe abdomen si la cap, cum citea un pergament in pat.
- Pe cine vrei sa omori? Ma intreba calm, in timp ce ochii, ii se miscau dintr-o parte in alta, atat de repede, aratand antremanetul ce il capatase de la atata citit.
- Cum te simti? Il intreb la randul meu, ignorand intrebarea de mai devreme, punand cutitul la centura pantalonilor la spate.
Isi atinti privirea spre mine si am putut sa vad si cateva leocoplasturi pe obrazul drept, aratand ca a fost lovit de scarba aia de sarpe, care si-o va primi cu varf si indesat. Vreau sa mai spun ceva, dar oboseala de pe chipul tanarului imi sterse de pe buze orice cuvant. Ma indrept spre el, asezandu-ma in pat, dar avand grija sa nu il ranesc sau sa il ating undeva, unde e ranit.
- Multumesc, ii soptesc, luand pergamentul din mana lui si rulandul, apoi punandu-l pe noptiera si luandu-i degetele pansate in ale mele. Multumesc pentru ca m-ai protejat, ii duc degetele la buzele mele, pupandu-le delicat, multumesc, ca te-ai luptat pentru mine, ii iau obrajii cu grija in palme si il pup pe frunte protector, si ii multumesc lui Buddha, ca esti teafar si in viata, mai adaug, iar buzele mele fierbinti se presara peste ale sale, ce erau uscate, aspre, crapate si totusi atat de dulci, matasoase.
Ii simt degetele bandajate cum s-au agatat de umeri mei, cand limba mea intra plina de speranta in ascunzatoarea limbii lui, provocand-o la joaca. Cu multa timiditate imi raspunse la sarut, dar nu pentru mult timp, rupandu-l rapid si incepu sa stranute usor, urmat de o tuse seaca.
- Esti bine? Ti-e frig? Ti-e rau? Trimit dupa Tsunade? Ai racit? Sa iti fac un ceai? Incep sa il asaltez cu intrebari, panicat sa nu pateasca la fel ca si Sasuke, a carui boala a pornit de la o banala raceala.
Brunetul incepu sa rada cu pofta, stranutand pisicesce si oftand apoi de durere. Atat mi-a fost sa aud. M-am ridicat in picioare, mi-am muscat degetul mare, fac niste sigili si cand vreau sa pun mana dreapta pe podea, atunci intra Ino in camera cu o sacosa plina de diferite lucruri.
- Naruto, tu ai auzit de incalzire? Ma intreba blonda ironica, punandu-si mainile in solduri si privindu-ma acuzator.
Imi lovesc fruntea cu podul palmei, scotand imediat o exclamare de durere. Mda, tipic mie, am uitat ca aveam capul bandajat. Ies din camera si ma lipesc de usa, pentru a auzi ce vorbesc cei doi, dar in afara de fosnet de hartie si cateva stranuturi pisicesti din partea tanarului, nu am auzit nimic suspect, incat am plecat sa fac focul in centrala din spalatorie.

Stateam pe podeaua din camera lui Kanny, incercand sa ii tin atentia ocupata cu mine, cerandu-i sfaturi pentru diferite probleme, in timp ce Ino ii desfacea pandajele de pe corp. Am incercat sa nu par socat, cand i-am vazut intreaga piele rosie si pe alocuri mici paraiase de sange curgeau pe trupul sau. Buddha, aproape tot spatele sau, ambele maini si partea dreapta abdomenului sau era aproape rana-vie, incat puteam sa vad muschi cum se incordau sau venele de sub aceasta.
- Cei cu rana aia de la umarul stang? Intreb deodata, uitandu-ma la un pansament usor patat de sange, chiar daca a fost schimbat acum cinci minute.
- Orochimaru a incercat sa introduca in mine trei serpi, dar i-am smuls si asa m-am ranit, imi raspunse la intrebare, iar eu m-am cutremurat usor, din cauza imaginei ce am avut-o atunci in minte.
Baiatul imi zambi vinovat, stand cu sfintenie, ca blonda sa il unga pe corp cu o alifie speciala, apoi sa bea un ceai pentru stranutul pisicesc. Ma incrunt cand Kanny veni in fata mea si desfacandu-mi bandajele de la tampla.
- Eu nu sunt atat de important ca tine, Naruto-san, imi spuse si isi aseza degetele pe tamplele mele, iar in urmatoarea clipa am vazut chakra verde, specifica medicilor-ninja.
- De unde sti tehnici de vindecare? Il intreb, privindu-l adanc in ochii aceia de culoarea rubinului, ce aveam impresia ca vedea prin mine, chiar pana in sufletul meu tulmutos.
Se multumi doar sa imi zambeasca enigmatic, apoi ma anunta ca mi-a reparat capul. Mda, mare realizare. Trag aer in piept si ma ridic in picioare, ajutandu-l si pe adolescent, apoi il trag dupa mine in camera mea. Ma duc la dulap si scot de acolo o cutie din lemn in forma unui cufar, invelita in catifea neagra, cu emblema clanului Uchiha pe ea.
- Am vrut sa pastrez continutul cutii, ce mi-a fost lasata prin testament in pastrare, pana te gaseam viu, cea ce s-a si intamplat, asez cutia pe pat si o deschid, dand la iveala pergamente subtiri si stivuite frumos. De numarat pergamentele, nu m-am apropiat sa le numar, dar de asta m-am apropiat ca sa o spal si daca imi permiti, vreau sa ti-o pun, spun, luand vechea bandana a lui Sasuke si punandu-i lui Kanny pe frunte.
Baiatul ma imbratisa, incepand sa planga si multumindu-mi ca am grija de el. Sasuke, te rog, lasa-ma sa il iubesc pe acest baiat, asa cum te-am iubit pe tine...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
You not alone - de Nywa - 06-05-2012, 03:13 PM
RE: You not alone [+18 Yaoi] - de Daria - 06-05-2012, 03:16 PM
RE: You not alone [+18 Yaoi] - de Alixa - 06-05-2012, 03:22 PM
RE: You not alone - de Nywa - 30-05-2012, 10:01 PM
RE: You not alone - de Nywa - 15-06-2012, 06:16 PM
RE: You not alone - de Nywa - 05-07-2012, 05:44 PM
RE: You not alone - de Nywa - 15-07-2012, 11:05 AM
RE: You not alone - de Nywa - 02-08-2012, 03:27 PM
RE: You not alone - de Nywa - 13-08-2012, 04:59 PM
RE: You not alone - de Nywa - 29-08-2012, 10:58 AM
RE: You not alone - de Erina Ozaki - 05-09-2012, 07:41 PM
RE: You not alone - de Nywa - 25-09-2012, 05:00 PM
RE: You not alone - de Nywa - 14-10-2012, 11:20 PM
RE: You not alone - de FuNnY bUnNy - 01-11-2012, 05:35 PM
RE: You not alone - de Nywa - 05-11-2012, 02:30 PM
RE: You not alone - de FuNnY bUnNy - 11-11-2012, 01:20 AM
RE: You not alone - de ohaio_angel - 14-11-2012, 01:11 PM
RE: You not alone - de Nywa - 03-12-2012, 04:46 PM
RE: You not alone - de ohaio_angel - 04-12-2012, 05:39 PM
RE: You not alone - de FuNnY bUnNy - 08-12-2012, 08:05 PM
RE: You not alone - de Nywa - 25-12-2012, 06:59 PM
RE: You not alone - de ohaio_angel - 05-01-2013, 11:43 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)