Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata unui samurai

#3
Capitolul 2


"A mers o bucata buna de timp. Aproape se facuse dimineata.Dar ea nu vroia sa se opreasca, vroia neaparat sa ajunga la el. Dintr-o data aude niste zgomote. Cand se intoarce…"
-Ce o sa se intample Maya?
Fata scoase un mic tipat si isi duse mana in dreptul inimii. Incerca inca sa-si revina din sperietura pe care i-o daduse baiatul. Cand isi mai reveni se uita suparata la imaginea lui care se reflecta in laptop.
-Idiotule, n-o sa termin niciodata povestea daca ,o sa ma mai intrerupi mult!
Fata se intoarse din fata laptopului. In fata ei statea un baiat cam de aceiasi varsta cu ea. Fata lui alba se contrasta perfect cu parul sau negru si ochii de un verde pal dand asemanarea unui chip angelic. Purta o camasa alba din matase. Avea niste pantaloni negri si in picioare o pereche tot neagra de tenisi. Se uita la fata cu un aer satisfacut, poate chiar amuzat. Aceasta continua sa-l priveasca nervoasa. Parul ei roscat era lung pana la talie si drept. Ochii ei de un albastru maritim exprimau doar suparare. Isi roteste ochii prin camera. Pe o parte pe perete in centru era asezat un pat mare cu asternuturi roz, iar langa el o noptiera. Peretele din fata patului avea o usa ce ducea spre dressing, iar langa ea o alta ce ducea spre baie. In partea dreapta era ferestra si usa spre balcon si langa ea biroul la care statea fata, iar pe peretele din fata lor era usa ce ducea spre exteriorul camerei. Fata isi opri ochii spre usa si observa ca aceasta inca era incuiata. Apoi isi mai roti o data privirea prin camera. Se opri asupra usii de la balcon si obserava ca aceasta era deschisa. Baiatul o privea inca cu un zambet urias pe fata.
-Deci ce-o sa se intample?
-Aren, daca nu iesi acum din camera jur ca-i spun mamei sa te dea spre adoptie.
-Hai surioara nu te supara. Venisem sa-ti spun ca mama te cauta ca sa mergeti la cumparaturi in noul magazin care s-a deschis. Dar cum usa era incuiata am intrat pe balcon.
Fata il mai privea dar acum pe chipul ei aparu un zambet urias. Descuie usa si il scoate afara apoi se indrepta spre dressing. Isi ia de acolo o rochie rosie cu buline albe pana la agenunchi si in jurul mijlocului isi lega o curea neagra. In picioare o pereche de sandale negre cu platforma. Isi ia telefonul de pe birou si cheile de la masina si a iesit din camera. Se indrepta spre scari. Scarile din marmura erau de culoare alba. Se sprijini de balustrada proaspat lustruita si incepu sa coboare incet. Cand ajunse la parter aceasta observa ca era asteptata de mama sa. Aceasta era o femeie de vreo patruzeci de ani. Parul sau era la fel de negru ca al fratelui ei si lung pana la umeri,iar ochii erau de un verde superb. Fata sa era inca tanara. Corpul sau la fel ca odinioara era imbracat cu o rochie alba si in picioare avea o pereche de pantofi negri. Aceasta o astepta pe tanara si batea nervoasa din picior, din cand in cand uitandu-se la ceas. Cand o zari pe fata pe buze ii apru un zambet copilaresc. O lua inainte indreptandu-se spre usa. Fata grabi pasul si o urma indeaproape. Iesira pe usa impunatoare din lemn de brad frumos lacuita si se indreptara spre garaj.Fata apasa pe un buton iar usile grajului se deschisera. In el erau parcate opt masini. Un Mercedes ML negru,un Porsche Panamera gri, trei BMW-uri un x-3 negru, doua Seria 1 Sport negre si doua Audi A4 albe. Fata se indrepta spre Mercedes. Deschise usa si urca la volan. Mama ei urca langa ea. Masina iesi din garaj si se indrepta, trecand pe laga fantana in forma de inger, spre poarta. Aceasta se deschise si fata iesi in drum, pornind spre noul magazin. Drumul dura destul de putin iar in masina era o liniste chinuitoare. Fata stia ca mama ei nu vorbea cu ea cand se afla la volan de frica. I se parea pe de-o parte amuzant dar era si suparat pentru ca mama ei nu avea incredere in ea. Dupa zece minute au ajuns in fata magazinului. Parcarea era plina dar un loc era rezervat deja pentru ele. Fata parca masina si se dadu jos din ea impreuna cu mama sa. Se indreptara impreuna spre noul centru comercial unde aveau sa-si petreca urmatoarele cateva ore. Cladirea avea un aer impunator. Doua vazatoare le-au intampinat pe cele doua la intrare. Tanara a inceput sa priveasca in jur incercand sa aleaga unul din cele cateva zeci de buticuri. In cele din urma se indrepta spre unul cu rochii urmata indeaproape de mama sa.De pe umrase alase cateva rochii una scurta rosie mulata pe corp, aleasa bineinteles de mama ei, una neagra cu imprimeu floral alb mulata pe piept si lunga pana la glezne si inca cateva. Dupa ce le-a probat pe toate o alese doar pe cea neagra.
-Haide ia-o si pe cea rosie te avantajaza.
-Mama stii ca nu-mi place sa port asa ceva. O sa fie inca o rochie care zace noua in dulap.
Dupa inca cateva rugaminti de la mama ei fata ceda si lua si rochia rosie. Dupa inca vreo doua ore petrecute in magazin cele doua plecara acasa mulumite cu zeci de pungi. Drumul spre casa a fost la fel de linistit ca cel spre magazin. Dupa o jumatate de ora cele doua au cobarat din masina. Femeia dadu ordine unui barbat sa ia toate sacosile din masina si sa le duca in camera fetei. Barbatul se supuse si incepu sa descarce masina de zecile de pungi.
Fata urca scarile si se indrepta spre caera ei. Se aseza pe pat incercand sa se odihneasca. Cand inchide intr-un final ochii telefonul incepe sa sune. Pronuntand o injuratura ca pentru ea se ridica din pat si se indreapta spre birou. Ridica telefonul si observa ca o suna Katy. Ofteaza incet si raspunde la telefon.
-Ai fost la cumparaturi fara mine, cum indraznesti?
-Scuze Katy, dar stii cum e mama daca o refuzam era in stare sa ma lege si sa ma ia cu forta in magazin.
-Da oricum stiu cum sa te revansezi. Mergi diseara cu mine in club.
Fata incepu sa se amuze la acest gand. Nu mersese niodata in club i se parea aiurea. Era aglomeratie si mai toti miroaseau a transpiratie, a alcool si a tutun. Totusi prietena ei frecventa destul de des cluburile si stia cere sunt cele mai exclusiviste. Incerca sa se gandeasca la o scuza, iar in minte ii reveni discuti ei din acea dimineata cu mama sa.
-Sorry Katy. Tata vine din Japonia cu un contract nou si fratii mei se intorc acasa asa ca mama da o mica petrecere pentru asta si pentru reunirea familiei.
-Nu-i nimic, dar ce ar fi o masa in famile fara sora ta? Nu e nevoie sa ma inviti o sa vin. Ne vedem la sapte.
Inainte sa mai poata spune ceva fata inchise telefonul. Maya ofta .Stia ca o sa aiba nevoie de Katy ca sa reziste acestei seri, iar Katy era mai mult decat bucuroasa sa-l vada pe Lucien din nou. Asa ca ambele parti castigau. De asemenea stia si ce inseamana pentru mama ei “o mica petrecere”. Mai avea doua ore asa ca se hatari sa faca o baie lunga inainte sa soseasca invitatii.
Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.
[Imagine: images?q=tbn:ANd9GcR1A6OriQSTf0lWw_yAlDq...OiEwwI08TA]



Răspunsuri în acest subiect
Viata unui samurai - de kida's mistery - 29-04-2012, 12:00 AM
RE: Viata unui samurai - de Alisha - 05-05-2012, 06:58 PM
RE: Viata unui samurai - de kida's mistery - 15-05-2012, 11:04 AM
RE: Viata unui samurai - de Alisha - 22-05-2012, 01:21 PM
RE: Viata unui samurai - de kida's mistery - 11-06-2012, 11:32 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Via?a unui asasin Dimasika 18 7.637 14-07-2013, 01:24 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Viata unui ninja demonul tigru apare may-yamasi 6 3.662 02-09-2011, 09:28 PM
Ultimul răspuns: may-yamasi
  Viata unui copil ~Rebela~Mereu~ 12 10.410 14-01-2010, 09:24 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)