Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Stormrage vs. Azazel

#1
Tema: Frunze
Data de prezentare a lucrarilor: 27-29 aprilie
Timp votare: din ziua in care au fost postate fotografiile pana pe 2 mai.

Cheers bici. :)

[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#2
Number one

Number two

May the hell lords be witch you! ( tradus=noroc )
Start Vot!
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#3
1: Nu se incadreaza in tema, aia este o floare, nu o frunza 22. Este miscata si chiar nu imi place cum arata. Culorile sunt sterse si lumina e prea puternica. Daca tot voiai sa faci ceva in prim-plan, puteai face asta la o frunza si se incadra mult mai bine in tema.
2: Unghiul nu e bun, e prea luminoasa si culorile sunt jalnice. Soarele este prea puternic si strica tot.

Ca idee, ambele poze sunt banale. Nici una nu are ceva special, si nici la partea tehnica nu ati facut prea mult. Cu toate astea votez prima poza pentru ca mi se pare mai reusita, chiar daca incadrarea in tema nu e prea buna..
[Imagine: YWk6O.jpg]

#4
THUMBS UP!
Come on guys,e deja 2mai si avem numai un comment?
Se extinde pana pe 5.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#5
1. Floarea aia e interesanta, dar nu cred ca intra atat de mult in tema. Adica alea sunt frunze nu? Sau flori verzi?[wtf?] In poza e mult verde O_O mult de tot, chiar daca prin unele parti e dat cu blur. In fine... Claritatea e destul de buna.

2. Aici ce ai vrut sa fotografiezi? Soarele sau frunzele. Se vede ca e facuta cu telefonul sau un aparat de proasta calitate. Soarele a iesit ca dracu si tema era "frunze" nu "soare". Frunzele alea sunt 'acoperite' de soare. Nu prea e bine... iar claritatea e scazuta. Mergea dintr-un alt unghi.

Poza nr 1.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#6
O sa fiu scurta.
1. Nu se incadreaza in tema, cu toate ca fotografia e bine facuta. Cam banala, dar destul de clara, insa tema "frunze" e afara, asta scade mult, sorry.

2. Soarele din abundenta strica atat culoarea imaginii, cat si claritatea. Aiciu macar poza se incadreaza in tema, dar e mult prea simpla. Nu ai scos nimic in evidenta care sa ma atraga.

Aleg fotografia numarul 2

#7
Am sa fiu si eu scurt ^^

Lucrarea 1 : De ce nu intra in tema oameni buni ? Pentru ca este o floare...o floare nu are frunze ? Sau tema se refera doar frunzele de copac? Hai ca pe asta nu am inteleslo..si in plus petalele florii aleia seamana cu noste frunze si probabil ca sunt chiar frunzele florii , dar voi cu gandul la copaci..
Mie imi place poza, este destul de artistica !

Lucrarea 2 : Nu e rea , presupun ca farmecul este ca razele soarelui creeaza un fe de curcubeu pe acolo, acest " curcubeu " nu este greu de obtinut..nu este cine stie ce acesta poza, doar una obisnuita.

Votul meu merge la lucrarea 1
Pika-Pika-Pikachu !!! ???
[Imagine: 4459488_66.jpg&sa=X&ei=mJaQT6SvEYiSswa-z...81n70LWRfw]

#8
Ok o sa incerc sa scriu mai pe scurt.

Poza 1 : Desi e o floare, are o groaza de frunze. Nu stiu de ce, dar imi aduce aminte de Lotus. Tot asa, claritatea. Multi de aici spun ca nu e bun blurul din fundal, ba din contra! de multe ori e folosit la artisti foarte cunoscuti. Aduce in prim-plan floarea cu tot cu frunze si lasa fundalul ca o multitudine de nuante de verde. Fundalul nu trebuie sa aibe claritatea perfecta. Daca are claritate egala sau mai buna decat a obiectului focalizat [cel putin teoretic] atunci atentia va fi redirectionata ... Fara sa-ti dai seama te-ai uita undeva la iarba gandindu-te "da la care frunza ma uit mai repede?"
So yea, so far its quite well done. Totusi se putea lucra putin la unghi si alte aspecte tehnice.

Photo 2 : Unghi slabutz, frunze distruse, mult, PREA mult soare intr-adevar. Ai ales pomul si timpul gresit. Deasemenea un unghi aplecat mai mult si mai de sus, din dreapta ar fi fost perfect peste vreo 2-3 ore si sa fi fost soarele partial in nori, sa se vada cateva raze de soare, dar nu 20% din imagine.
Deci testul tehnic e picat brut.
Sa zic si de partea artistica, ar fi fost o incercare buna. Clasicul soare in dreapta. Frunzele dau senzatia unui adapost racoros si primitor la stanga, dar totodata deschis si liber catre stanga. Deci prin urmare, la artistic e cat de cat acceptabil. Totusi, cum am mentionat mai devreme, era perfect daca ... era alt pom -.-" De ce? Pai simplu. Frunzele nu sunt bune. Niste frunze mai simple si dese, dar totusi cu diferente vaste de adancime ar fi crescut mult calitatea artistica.

Am scris cam mult, deci ma opresc aici.

Drept concluzie, cu toate ca imaginea a 2a a atentat bine la artistic, imaginea 1 are favoruri mai mari, deci votul meu se indreapta spre ea.

P.S. --> MY FIRST VOTE POST ON ZUP! and 3rd post ^^[posturi unite]
Si Azazel. Dupa ce ies [stii tu] o sa mai mergem in parc undeva sa te mai invat la frunze ... Acuma sa vad care e a ta =]] succes!

Si tie , Stormrage!
[Imagine: Wo_LF.jpg]

(\__/) Don't
(^.^) Kill
(") (") The
(") (") Bunny >.<

#9
Cum perioada de votare a expirat deja, am sa inchis threadul.
Castigatoare este lucrarea cu NR. 1.
Felicitari! - T.C.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Alicia vs. Stormrage Stormrage 0 2.967 26-09-2013, 10:44 AM
Ultimul răspuns: Stormrage
  Alicia vs Azazel Azazel 0 3.096 16-05-2013, 09:14 PM
Ultimul răspuns: Azazel
  Stormrage vs. Batsy Batsy 4 4.266 05-04-2013, 05:21 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  Duel Lia vs Azazel Lia 13 9.750 09-04-2012, 07:48 PM
Ultimul răspuns: Azazel


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)