Duel Lia vs Azazel
#1
Tema: Peisaje
Postarea fotografiilor: 01.03-04.04
Perioada de vot: 05.03-10.03

Succes ^^

[Image: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky
#2
Imaginea mea

[Image: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky
#3
http://img690.imageshack.us/img690/628/f...ie0070.jpg
Asa ca Start Vot
Si succes Lia!
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks
#4
Well, vote anyone? Ma amuza ca eu votez destul de des la dueluri, dar cand vine randul meu nimeni 21. Frumos, n-am ce spune.

[Image: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky
#5
Campiile verzi, casutele razlete, dealuri sa alergi cat vrei, norii ce parca se ridica ca o furtuna, awww, vreau vara T.T anyway votul meu merge pentru lucrarea nr. 2

aceasta: http://img690.imageshack.us/img690/628/f...ie0070.jpg
#6
Grr, aici la datorie, iepure fricos :-l.

Prima. Ti-am mai zis si prima data cand am vazut-o, ador peisajul. Cel putin apa este asa limpede si este asa insorit, imi aduce aminte de primavara-vara. Totul este asa fresh, daca pot spune asa.
A doua. Asta ma duce cu gandul la toamna, adica cerul ala, dar pare asa stearsa poza si parca-i inclinata poza sau asa-i din vina dealului.
In fine, cam atat, votul meu se duce catre Lia.
[Image: Jun0xCa.png]
#7
Am vazut de ceva timp topicul, dar nu am votat fiindca nu m-am putut hotari. Sa vedem daca iese ceva:

Prima poza: Apa si stancile... nu prea le am cu marea sau altele dar stiu un singur lucru: iubesc apa. Mai ales cand e atat de clara si cristalina. Peisajul e intr-adevar frumos si imi aminteste cand am mers acum... mult timp la mare si in ultima zi am vazut un peisaj asemantor. Am stat acolo si am visat, privind valurile. Apa ma atrage cel mai mult, in concluzie. Dar sa nu uit de acea strada, care pentru mine infrumuseteaza. Realitate mereu e interesanta, mai mult ca basmele.

A doua poza: uite si de ce nu am vrut sa postez. Poza asta... imi place prea mult. Nu stiu daca pot lua in calitate tot, dar imi aminteste de satul unde locuieste bunicul. E batran satul, asemeni oamenilor. Multi au murit si cred ca nu va mai exista. Ma enerveaza putin antenele in poza, dar o fac mai realistica. Norul de pe cer putea fi incadrat altfel, dar asa ii da un aspect mai... abstract. Iubesc peisajul incat mi-as dori sa vizitez acel loc.

Umm... dupa mult timp de gandire, de cand e topicul deschis aleg... lucrarea a 2-a.
#8
(08-03-2012, 01:32 AM)Lia Wrote: Well, vote anyone? Ma amuza ca eu votez destul de des la dueluri, dar cand vine randul meu nimeni 21. Frumos, n-am ce spune.

Awww....that is not true.
Eu...Eu ...eu....cat de dor imi era sa votez la un duel de genu...
Now...let the voting begin:

Lucrarea nr. 1:
Imi place totul la ea, e un cadru aproape perfect. Ambianta. Unghiul e ales genial pentru a prinde fiecare detaliu care conteaza. Se incadreaza in tema, bineinteles, calitatea e ireprosabila- da senzatia de calm si perfectiune, si invaluie intr-un fel de caldura ciudata si da un sentiment abstract de confort.

Lucrarea nr. 2:
Ma uit la poza si realizez ca lipsa incercarii de a ii da un aer de perfectiune, ii da ,in schimb, un aer de confort absolut fenomenal. Simplitatea pozei, parca ii creeaza o personalitate dandu-i viata; it's like I can't take my eyes of it, si e foarte usor de imaginat ca esti acolo.

So, in concluzie, imi e uber greu sa aleg una din lucrarile astea doua, pentru ca ambele se incadreaza in tema in moduri atat de diferite si fiecare are o frumusete aparte...Imi place prima lucrare, pentru ca are un aer profi si cozy (si iti da un sentiment de lust in genul "I wanna be there"), insa parca nu are viata celeilalte lucrari. In cea dea doua lipseste parca ceva, dar nu imi dau seama ce, poate e doar o impresie din cauza ca, daca privesti in mare pare a fi facuta la repezeala, insa peisajul, "caldura" care pare sa o emane eclipseaza orice flaw de ordin tehnic.
Ca urmare, damn and this is hard, votul meu merge la lucrarea nr. 1

Strangers have the best candies
[Image: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.

#9
Votul meu merge catre prima lucrare, din simplu motiv ca fotografia e intr-atat de frumoasa, incat imi doresc sa fiu si eu acolo. A doua poza e draguta, dar nu imi trezeste astfel de dorinte. Ador culoarea verde, dar verdele asta e cam sec. In prima si cerul e mult mai frumos si unghiul din care e facuta poza e genial.
#10
Votul meu merge la Lia ( acum sincer, nu stiam ca se poate face duel la fotografie, credeam ca este numai pentru GFX. Good to know ). Imi place mai mult fotografia ei pentru ca este mai bine incadrata decat cealalta. Plus, un motiv personal ar fi ca imi place marea de cand ma stiu. Fotografia lui Azazel are un mare dezavantaj, si anume stalpul ala. Daca faceai fotografia mai de sus, astfel incat sa nu il prinzi, ar fi fost mai bine, si asa aveai si incadrarea mai buna, dar asa, arata urat.

Acum vreau la mare, thanks Lia 21.
[Image: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]
Users browsing this thread: 1 Guest(s)