Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] You are mine !

#20
Bun,bun. Multumesc de comentari fetelor si de asemenea va multumesc, ca-mi citit ficul. Nextu:




[center] Capitolul 6.
Yu P.o.v[/center]



- Si, Yu, care au fost primele cuvinte pe care le-ai auzit cand te-ai trezit din coma? a intrebat, zambiindu-mi.
Kiro si-a mutat privirea in alta parte, iar Strify ma privea parca asteptand cu sufletul la gura sa auda raspunsul meu. Ce aveam sa-l dau bineinteles.
- Pai, dupa ce m-am trezit din somn, solistul nostru Strify mi-a marturisit ca toti si-au facut griji.
Blondul rasuflase usurat, insa, nu avea sa fie asa usor pentru el. Am de aflat un lucru si fiindca nu am nici o retinere sau vreo jena ca suntem in direct, am rostit:
- Ar mai fi ceva. Nu stiu daca doar mi s-a parut sau asa ceva, dar am auzit cum Strify mi-a spus „te plac”, insa nu stiu ce sa deduc din asta. Am spus, afisand un zambet atat de caracteristic mie.
Cap galben rosise, dandu-mi de inteles ca tot ce-am auzit fusese real si asta ma incanta indeajuns de mult incat sa ranjesc.
Si-a ridicat privirea la prezentatoare care a ramas cam prostita de afirmatiile mele.
- Aici se incheie „episodul” de astazi. Va asteptam data viitoare cand in emisie se va afla Lady Gaga, la revedere. Rostise tare si raspicat femeia.
Strify se ridicase de pe fotoliu si cu viteza luminii ajunse in fata mea. Ma privea de parca eram gol, insa in aceelasi timp observasem ca roaseata din obraji sai nu disparuse si, furia lui plutea prin toata incaperea. Incercase sa ma loveasca, fusese in zadar. Pentru ca sunt mult mai rapid decat el, reusisem sa-i prind mana. Oare cand o sa se invete minte si-o sa inteleaga ca nu are cum sa-si masoare forta cu mine?
- De ce ai spus asta in direct? E una cand ma tachinezi si suntem doar noi si baieti, si cu totul alta poveste e atunci, cand spui ceva in direct despre ce facem noi sau cum ne comportam noi. Spuse totul destul de rapid, tragandu-si mana din stransoare si indepartandu-se.
El nu intelege ca-mi face placere sa-l enervez si nici nu o sa inteleaga faptul ca trebuia sa aflu neaparat daca acele cuvinte au fost sau nu adevarate. Intrebandu-l personal, nu as fi rezolvat nimic, deoarece nu mi-ar fi recunoscut in fata asa ceva, si-n plus a fost destul de amuzant sa-l bag in starea asta.
M-am ridicat de pe fotoliu, calcand pe urmele blondului. Bagandu-mi mana in buzunare, reusisem sa-mi gasesc pachetul de tigari si-o bricheta. Mi-am introdus una intre buze, aprinzand-o, tragand din ea cu nesat.
- De ce-i place asa mult sa ma faca de ras?! Nu inteleg. Spusese blondul, inconstient fiind ca il auzisem.
Am zambit stramb ce-i drept, dar tot un zambet ramane.
- Pentru ca asta e hobby-ul meu. Am rostit degajat, dand afara fumul ce pana acum il tinusem captiv in plamani.
Isi intoarse privirea inspre' mine, uitandu-se urat. In schimb, am trimis fumul in directia sa, pentru a fi chit. Tusise.
- Esti prost? Sti prea bine ca nu suport fumul de tigara. Daca tie iti place nu ai de cat sa faci, cancer, dar pe mine sa ma scutesti.
Ma apropiasem destul de rapid, de el, aruncandu-mi tigara si imobilizandu-i mainile. Imi lasasem capul in jos, soptindu-i:
- Ce zici daca mergem la hotel, impreuna?
Blondul ramase asa pentru o secunda, parca traznit, apoi incepuse sa vorbeasca, ca doar na' se putea sa ma ignore pe mine?
- Cu tine? Niciodata! Nu esti decat un... insa, nu apucase sa termine ce avea de zis fiindca' ii prinsesem buzele captive intre ale mele, incepand un sarut. Imi frecam buzele frenetic de ale sale, incercand sa patrund in lacasul sau umed si cald. Isi asezase mainile pe pieptul meu, vrand probabil sa ma indeparteze. Nu o sa renunte niciodata, nu-i asa? Cineva chiar trebuie sa-i explice, ca nu-si poate masura puterile cu ale mele. Am rupt sarutul, constient fiind de faptul ca Strif' nu avea de gand in nici un chip sa ma acepte acum. Am lasat-o balta pe moment, indepartandu-l.
Ii intorsesem spatele, inaintand spre statia cu taxiuri. Daca el nu are de gand sa vina la hotel o sa ma duc singur.
- Animalule! Unde... te duci? YU! Avem concert seara si...
- Ma duc la hotel dupa motor. I-am taiat-o repede.
De cand ii dau eu explicati lui? Mai ales ca e si blond... Probabil nici nu a priceput informatia ce i-am dat-o.
In spatele meu se auzira pasi, apoi o mana calda imi atinsese umarul facandu-ma sa ma opresc in loc. Imi intorsesem capul intr-o parte, privindu-l. Ochi sai erau bulbucati, dandu-mi impresia ca mai avea putin si putea izbucni in lacrimi.
- Vin si eu. Rostise incet, dar hotarat.
Imi daduse un pupic timid pe obraz, uimindu-ma. Strify m-a atins? Parca acum cateva clipe eram animalul. Ce poate sa-l tulbure asa mult pe blond incat sa vina cu mine, sa ma atinga si mai mult... sa-l streseze atat. Imi dadea impresia ca nu e el in momentul de fata. Nu e blondul galagios pe care-l stiu. Pornisem inainte cu Strif' pe urmele mele, iar in scurt timp ajunsesem in statia cu taxiuri. Ne urcasem in primul ce era parcat destul de aproape si pornisem. Nu mai este mult, doar putin timp si aveam sa fiu din nou pe motor... doar gandul asta ma face sa 'zbor' uitand de tot si toate, dar in aceelasi timp tot acest gand ma infioara. Nu mai vreau sa-mi petrec timpul pe patul de spital, nu mai vreau sa fiu in locul acela intunecat.
Peisajele ce ni le ofereau geamurile masinii se vedeau sters, cel putin in imaginea mea, poate din cauza vitezei...
Ajunsesem la destinatie. Ii platisem barbatului, coborand rapid din masina, indreptandu-ma spre garajul hotelului. Incepusem sa fug, sa tremur si simteam cum adrenalina creste in mine, desi nu faceam nimic special. Si, ajuns acolo, am vazut. Iubitul meu motor statea asa singur, incat l-am imbratisat.
- Mi-ai lipsit, tigrule. Am soptit.
Dorisem sa ma urc si sa dau o tura.
- Yu. Vocea sa sparta imi atrase atentia. Ce e cu el de se afla intr-o astfel de stare? Adica da, imi place sa-l enervez si totusi urasc, cand e intr-o stare de spirit proasta din cauza altcuiva. Am inclinat din cap, in semn ca-l ascult. Isi intredeschise buzele, dar nici un cuvant nu iesea de acolo. Parea asa de distrus, blocat de-a dreptul.
Apropiindu-se de mine tot mai mult, mi-am dat seama de frica din ochi sai.
Imi ridicase chipul cu doua degete, presandu-si buzele de ale mele, facandu-si loc, cu limba in lacasul meu umed. I-am facut jocul, dar am ramas prostit. Sigur e ceva grav daca Strif' face asta neobligat de mine. Limba lui se freca de a mea intr-un mod jucaus si pasional, insa nu durase destul de mult caci rupsese sarutul. Ma luase in brate protector, afundandu-si chipul in scorbura gatului meu, soptindu-mi:
- Nu mai vreau sa te pierd...
In momentul acela am zambit, luandu-l si eu in brate la randul meu.






Scuze de capitol scurt, ma revansez data viitoare ^.^
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.



Răspunsuri în acest subiect
You are mine ! - de Lexxu - 29-02-2012, 09:52 PM
RE: You are mine ! - de PervyTeoYaoi_Shinee - 29-02-2012, 10:24 PM
RE: You are mine ! - de AbiiShu' - 29-02-2012, 11:40 PM
RE: You are mine ! - de hiimera - 01-03-2012, 11:55 AM
RE: You are mine ! - de Grubbie - 01-03-2012, 12:46 PM
RE: You are mine ! - de Zyklon - 01-03-2012, 06:00 PM
RE: You are mine ! - de Lexxu - 10-03-2012, 12:51 PM
RE: You are mine ! - de hiimera - 10-03-2012, 01:58 PM
RE: You are mine ! - de AbiiShu' - 15-03-2012, 08:31 PM
RE: You are mine ! - de Lexxu - 12-05-2012, 12:14 PM
RE: You are mine ! - de PervyTeoYaoi_Shinee - 12-05-2012, 08:47 PM
RE: You are mine ! - de Lexxu - 02-06-2012, 01:48 PM
RE: You are mine ! - de Beba. - 02-06-2012, 02:15 PM
RE: You are mine ! - de Ciquita - 04-06-2012, 10:39 AM
RE: You are mine ! - de Nirv - 04-06-2012, 10:09 PM
RE: You are mine ! - de kame. - 05-06-2012, 10:12 PM
RE: You are mine ! - de Lexxu - 15-06-2012, 12:40 PM
RE: You are mine ! - de Ciquita - 15-06-2012, 02:16 PM
RE: You are mine ! - de Katsu - 15-06-2012, 04:00 PM
RE: You are mine ! - de Lexxu - 22-06-2012, 10:31 PM
RE: You are mine ! - de Lexxu - 19-07-2012, 11:23 AM
RE: You are mine ! - de kame. - 19-07-2012, 01:18 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)