Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Fotografia favorită
Sleepy friends.
6.25%
1 6.25%
Love on the road.
18.75%
3 18.75%
Boemă.
12.50%
2 12.50%
Smile.
12.50%
2 12.50%
Rainbow heart.
6.25%
1 6.25%
Winter is not a problem for us.
25.00%
4 25.00%
Welcome back my darling.
6.25%
1 6.25%
Fară titlu.
12.50%
2 12.50%
Total 16 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

POTM Februarie - Vot

#1
Fără alte introduceri, fotografiile:

1.Sleepy friends.
2.Love on the road.
3.Boemă.
4.Smile.
5.Rainbow heart.
6.Winter is not a problem for us.
7.Welcome back my darling.
8.Fără titlu.


Vot prin poll: 1 punct.
Vot prin comentariu: 3 puncte. Am uitat să menţionez că în comentariu puteţi alege de la una până la 3 fotografii, ca şi până acum de altfel. Toate fotografiile votate prin comentariu vor primi câte 3 puncte.

Participanţii au voie să voteze, fără a-si vota propria fotografie, bineînţeles, iar comentariile ce au mai puţin de 3 rânduri complete nu vor fi luate în considerare. De asemena, aş aprecia dacă voturile prin comentariu vor fi argumentate cum trebuie, asta însemnând nu doar aprecieri inundate în emoticoane ci şi puţină critică.

Perioada de votare: 21 februarie - 4 martie.

SUCCES TUTUROR PARTICIPANÅ¢ILOR!

xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#2
Boema - Fotografia asta imi place cel mai mult din toate. In primul rand, respecta tema. In al doilea rand, subiectul fotografiat, adica cele doua persoane, merge perfect in alb-negru, astfel exprima mai multa eleganta, romantism si mister.

Winter is not a problem for us - Am ales-o pe aceasta pentru ca, din nou, respecta tema editiei.Special la fotografia asta nu vad decat incadrarea realizata, atat prin asezare, dar si prin cromatica - Zapada aia ne da fundalul alb, apoi se inchide cu o cosmelie albastra, iar mai apoi vedem animalutele alea nu prea colorate, dar care dau suflu intregii poze.

Love on the road - La prima vedere nu stiam unde si cum se incadreaza in tema, dar apoi am aruncat o privire mai in detaliu si totul a devenit clar. Castile, in numar de doua, sunt asezate simetric intr-un spatiu romantic reprezentat de mare. Linia de orizont da un aspect placut jumatatii superioare, iar poza nu era la fel de reusita daca era color.


Things i don't have:
-Money
-A f**k to give



#3
1.Sleepy friends.
Ideea este foarte banală şi, înainte să te înscrii într-un concurs de fotografie, asigură-te că participi cu o fotografie clară ca să se înţeleagă ce ai vrut să pozezi acolo. Nu îmi place deloc... Altceva nu mai am ce să spun.

2.Love on the road.
Îmi place fotografia că este alb-negru, şi unghiul este bun dar şi ideea, însă m-ar fi surprins mai mult dacă reuşeai cumva să aduci în cadru şi persoanjul principal, care presupun că era un cuplu, căci văd hainele acolo. Claritatea e bunicică, şi chiar ideea în sine îmi place. Votez

3.Boemă.
Tot alb-negru. Am o slăbiciune pentru fotografiile alb şi negru, dar bineînţeles că nu peste tot se potrivesc. Aici, ei bine, contrastul acesta merge. Cred că se încadrează cel mai bine %


EDIT: Nu stiu ce s-a intamlat cu comentariul meu... Dupa ce am editat ultima oara si am intrat azi sa verific ce voturi s-au mai facut, postul era pe jumatate sters ( sus dovada ). Am mai patit asta o data la un capitol dintr-un fic. Anyway, eu nu mai comentez pe fiecare in parte. Am votat cu nr. 2 si 3!

#4
Haideti oameni buni, votati, de data asta nu pot ca particip, dar pot sa dau un BUMP.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#5
Sleepy friend~ Poza mi se pare oarecum interesanta,oricum maimutoiu' ala cam intra in cadru.Dupa parera mea puteai srprinde pisica in toata splendoarea sa(stiu ca suna cam deplasat,dar altcumva nu mia venit pe moment)

Rainbow heart~ Nu,sunt pentru fotografi needitate...parca editata umpic cam mult si totusi lumina iti vine pe maini si restul e umpic mai gri,cuprins de o oarecare umbra,ceea ce iti fizeaza privirea exact pe ideea pe care ai vrut so reprezinti

Love on the road~ Bun, acum cum nu sunt pro si nici macar nu stiu prea multe despre fotografie nu voi comenta culorile(desi tind sa cred ca peisajul era mai frumos color).Sarind peste,caci nu peisajul reprezinta ideea principala a fotografiei,castile sunt puse parca decorativ acolo,aranjate...cam asta ar fi tot ce am de zis.

Restul pozelor nu prea ma incita deoarece apar anumite persoane.

Winfer is not a problem for us & Fara titlu~ Nu vad nimic special...
Votul merge la Love on the road
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#6
Anunţ: Fotografia cu numărul 6 - Winter is not a problem for us - a fost scoasă din concurs la cererea autorului, din motive personale. Şi şi ...votaţi! :3

xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#7
Fara titlu
Dintre toate, mi-a atras atentia, pentru ca e singura care pare facuta anume pentru acest concurs, si cu un pic de cap. Nu da impresia aia de fotografie "de moment" [nu ca ar avea cum, dar imi place asta] E adevarat ca mutrele alea de pe degete nu sunt chiar cele mai expresive, dar din punctul meu de vedere este singura fotografie care merita locul I. Imi place si efectul vizual, e foarte simpatic. Felicitari


#8
2. Love on the road
Initial mi s-a parut ca e just a pretty picture, pana am vazut castile asezate jos. I like this one the most, e o fotografie expresiva si o compozitie echilibrata. Mi-ar fi placut si mai mult daca nu era bw. Culorile ar fi facut compozitia sa fie si mai calda.


4. Smile
Imi plac instananeele. Smile


8. Fara titlu
Asta e o alegere emotionala din partea mea, fiindca tot in genul asta arata the birthday card I made for my boyfriend. Dar una peste alta, e pe gustul meu si imi aduce un zambet mare pe buze, ceea ce inseamna ca ma misca intr-un fel, ceea ce inseamna ca si-a atins scopul.

#9
*bump*

O să închid concursul abia mâine seară, până atunci mai puteţi vota. =(
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#10
Să mai ajut cu votul. :3

2.Love on the road. - mie îmi place ceea ce exprimă fotografia, şi nu prea ştiu dacă sunt de acord cu Andrei cum că nu ar fi arătat mai bine dacă era color, cred că ar fi arătat mai bine, dar fiecare cu punctul său de vedere. :3 Dar ca idee, modul în care ai încadrat peisajul, compoziţe, e reuşită şi de asta îmi place mai mult ca celelalte.

8.Fără titlu. - jeez, ideea e aşa simpatică că nu am putut să nu votez cu poza asta. Ceea ce nu-mi place e fundalul, chiar puteai să le(degetele) fotografiezi în altă parte. Şi nu ştiu ce să zic de border.

Good luck, folks! < 3
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  POTM - Februarie. Ang. 10 5.173 06-02-2012, 06:41 PM
Ultimul răspuns: Saravis


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)