Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care credeti ca va fi cuplul ficului?
Kailas si Jie.
6.90%
2 6.90%
Jie si Alex.
82.76%
24 82.76%
Alex si Mark.
10.34%
3 10.34%
Total 29 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Yaoi] Pentru mine?!

#4
Shaggy: Deci... asta am visat, oarecum. De fapt a fost ceea ce se va intampla mai spre sfarsit dar nu puteam sa incep in actiune, nu? Ar fi fost prea ciudat. Cat despre prof (nu i-am gasit inca un nume, caut ceva mai 'special') si Kailas, ei sunt deja impreuna.
Saravis: As fi revenit cu un edit dar am recitit capitolul dupa ce daduse deja Shaggy com. Nu puteam sa corectez dupa ce mentionase, n-ar fi fost corect, nu?Va multumesc amandurora ca v-ati facut timp pentru noul meu fic. Abia astept sa va 'vad' reactia cand veti afla la ce se refereau cei doi. As vrea sa va anunt ca am sosit cu yaoiul dar nu prea e asa, de fapt ar fi ... un mini-yaoi? Deci nextul:


Capitolul 2.

Deschisesem lenes ochii, nu prea dormisem seara trecuta. Eram inca iritat dupa mica 'cearta' de ieri cu Kailas. Stabilisem sa merg la el acasa astazi seara. Voia o relatie serioasa, si eu de asemenea, dar nu eram inca pregatit sa-i cunosc familia, asa cum dorea. Din cate intelesesem de la el, avea un micut pe cap din prima sa casatorie. Cum putea sa-i spuna unui copilas mic ca isi aduce acasa iubitul? Sau ca-i gay? Ce exemplu i-ar fi dat acestuia?
Dupa ce terminasem cu rutina zilnica m-am dus in bucatarie. Imi facusem o cafea si ma asezasem la masa de patru persoane, in fata ferestrei. Speram ca, Kailas sa se tina de cuvant, imi promisese ca vom fii doar noi doi, fara copilul sau. Nu ca aveam ceva cu, copii doar ca-mi era teama de cum va afecta asta relatia noastra. Daca ma gandeam mai bine, acea idee de a avea un copil nu-mi suna deloc rau. Doar adoram copii, de acea ajunsesem si profesro, asta si dragostea de tot ceea ce tine de Franta. Ar fi fost dragut sa fim noi trei ca o adevarata familie. Ce tot vorbeam? Nici macar nu-i cunosteam copilul, putea fi unul asemeni 'iubitului' meu elev, Alex.
Ma incruntasem numai la acel gand stupid. Perfect! Reusisem sa-mi stric mai rau ziua libera gandindu-ma ca weekendul are doar doua zile. Macar le aveam si pe acelea. Apoi incepea o noua saptamana, liceu, multe ore de predare si toate cele. Ma intorsesem in camera pentru a-mi schimba hainele, luand niste blugi inchisi la culoare, simpli si o bluza gri inchis si destul de subtirica caci afara era destul de cald. Ma trantisem pe pat, aveam o stare greu de descris. Chiar n-aveam chief sa ies pe undeva, preferam sa stau in casa singur si sa ma relaxez dar pe de-o alta parte as fi stat numai in bratele lui Kailas. Ma ridicasem in sezut incepand sa caut telefonul ce vibra pe undeva pe sub perne. Speram sa fie el, vroiam intr-un fel sau altul sa aman 'intalnirea' dar stiam ca se va supara. Oftasem cand vazusem ca ma agitasem atat pentru un mesaj, un mesaj care totusi imi aduse zambetul pe buze. Era un simplu "Te iubesc!" cum obisnuia sa-mi trimita in fiecare dimineata cand se trezea, de cateva zile incoace. Dupa alte cateva ore de lenevit prin casa, iesisem afara, mai erau cam trei sferturi de ceas pana la ora stabilita. Aveam destul timp asa ca decisesem sa merg pe jos, in plus era o zi frumoasa. N-aveam de gand sa stau prin statii asteptand masini, era doar o pierdere de timp. Il sunasem inainte de a intra pe strada unde sa afla locuinta sa, pentru a-l anunta ca aproape ajunsesem.
Stiam unde locuia, mai ma adusese de vreo doua ori pe aici dar refuzasem invitatiile sale de a intra in casa sa, 'problema' fiind tot copilul. Intrasem in scara blocului si-l observasem tocmai iesind din lift. Venise la mine, sarutandu-mi apasat buzele si luandu-ma in brate. Urcase cu tot cu mine cateva trepte lasandu-ma jos abia in lift. Cand ajunsesem la etajul sapte, ma prinse de mana tragandu-ma dupa el pana in fata unei usi mari si maro. Scoase cheia si descuie usa apoi imi facuse mie loc sa intru primul. Facusem cativa pasi pe holul nu prea luminat si ma oprisem nestiind incotro sa ma indrept caci in fata mea erau doua usi. Ma impinse el de la spate pana ce intrasem intr-o camera spatioasa si bine luminata ce am presupus a fi sufrageria. Canapeaua era asecata in mijlocul incaperii in fata sa aflandu-se o masuta cam la acelasi nivel. Pe peretele opus usii era o fereastra mare iar langa ea era un raft micut plin de carti. Ne-am asezat amandoi pe canapeaua bej in timp ce eu inca mai analizam camera.
- Vrei ceva de baut sau de mancat? Ma intrebase el ca o gazda politicoasa.
- Da ... pe tine si atat! Spusesem cu un zambet larg. Ma dadusem mai aproape de el, sarutandu-l. Mi-am strecurat limba in gura sa nu inainte de a-i musca jucaus buza. Isi puse mainile pe talia mea ca apoi sa si le vare sub fesele mele pentru a ma ridica putin. Nu-l lasasem pe el sa faca toata treaba asa ca ma asezasem "calare" pe el, stiam ca asta incerase sa faca. Imi asezasem o mana pe umarul sau iar cealalta era in parul sau saten in timp ce-mi deschideam lent ochii caprui pentru ai zari pe ai sai de un verde crud ce-i tinea pe jumatate deschisi. Nu apucasem sa profit prea mult de acel moment dulce caci oprise sarutul.
- Scuze pentru ieri, n-ar fi trebuit sa mai insist pe acel subiect. Spusese parca intristat iar eu zambisem. Asa facea mereu, isi cerea scuze si daca doar ridica putin tonul la mine. Trebuia sa fiu fericit, ma respecta si-l respectam asa ca totul mergea bine, nu? Isi strecurase mainile pe sub bluza mea, pipaindu-mi pielea fina a spatelui. Incepusem sa-i sarut muchia barbiei muscand usor pielea. Coborasem cu muscaturile pe pielea gatului sau facandu-l sa geama usor.
- Jie... Imi sopti de cateva ori numele reusind astefl sa ma excite si mai mult. Adoram ca in momente deasta si mi se pronunte numele. Nu statusem sa pierd vremea si in timp ce el se facuse si mai comod intinzandu-se, eu incepusem incet-incet sa-i desfac nasturii camasii. Ma asezasem si mai bine deasupra sa, fixandu-ma chiar pe barbatia sa pe care o simteam perfect din acea pozitie chiar si prin materialul blugilor. Gemuse iar cand incepusem sa fac cateva miscari din fund deasupra sa. Imi placea sa ma joc asa cu el, sa mai tragem de timp pana ce se va ajunge sa ma domine ca de fiecare data. In scurt timp facusem schimb de locuri, probabil era prea excitat ca sa mai ma lase sa continui acel joculet atat de dulce. Incepuse un alt sarut dar mult mai salbatic decat cele de pana acum. Imi daduse grabit bluza jos mai s-o rupa, nu ca mi-ar fi pasat, in acele clipe mintea mea era in alta parte. Coborase cu saruturile si muscaturile pana pe pieptul meu facandu-ma sa scot cateva scancete slabe cand muscase pofticios din sfarcul meu stang. Incepusem sa gem cu toata gura cand ajunsese pe abdomen, deasupra blugilor in timp ce-mi masa organul intarit prin materialul nu foarte gros al blugilor. Simtisem o mica durere, apoi buza care parca-mi pulsa, cand Kailas voise sa ma sarute pe buze iar eu din reflex ma ridicasem brusc in sezut la auzul usii ce tocmai se deschisese. Ma uitam in directia usii privind persoana din cadrul acesteia. Era un baiat blond cu ochii caprui si putin mai scund ca mine, cred. Speram din tot sufletul ca el sa nu fie fiul sau. In acel moment, Kailas daduse dovada de nesimtire absoluta, nu fata de mine ci fata de baiatul ce ne privea ingrozit. Continuase sa ma sarute pe gat iar eu cu greu imi abtineam gemetele.
- Inceteaza. Ii soptisem jenat de acea situatie dar mai ales fata de copil.
- Nici acasa nu scap de tine? Spusese baiatul pe un ton dur incercand sa para indiferent fata de cele vazute si auzite dar privirea stupefiata il cam trada.
- Ce cauti la ora asta acasa, nu trebuia sa fii afara cu, Mark? Spusese barbatul printre dinti. Se enervase foarte repede de aceasta data, probabil pentru ca tocmai fusese intrerupt din actiune.
- Lasa-ma dracu' si tu! Zbiarase baiatul iesind din camera in care ne aflam dar nu si din casa. Statusem o perioada pe ganduri incercand sa-mi revin din soc. Se ridica de pe mine nervos pornind spre directia in care plecase si Alex. Da, Alex. Ni-mi venea sa cred si speram ca ochii imi jucasera feste caci acea zi se treasforma din rea in foarte rea. Ma ridicasem grabit si eu de pe canapea ducandu-ma in fata sa. Nu ar fi fost o idee buna sa-i las singuri, mai ales daca unul din ei era extrem de nervos iar celalalt, in general vorbea mult si prost.
- Ce ai de gand? Il intrebasem punandu-mi palmele pe pieptul sau tare. Nu-mi raspunse, se rezuma doar la a ma impinge din drumul sau. L-am prins de mana indemnandu-l sa se intoarca apoi continuasem.
- Du-te la baie si rezolva-te, n-am de gand s-o fac dupa toate astea. Du-te si merg eu sa vorbesc cu Alex. Spusesem desi ma simteam jenat si nici macar nu apucasem sa vorbesc cu baiatul.
- Alex? De unde sti ca-l cheama Alex? La replica sa imi inchisesem ochi pentru scurt timp iar la deschiderea lor ii zarisem expresia inca nervoasa.
- In momentele astea chiar imi doresc sa nu-l fi cunoscut! Ii spusesem oftand.Ma indreptasem spre canapea luandu-mi bluza si imbracand-o. Inainte ca el sa plece spre baie imi indicase camera fiului sau iar eu n-am stat pe ganduri, pornisem din loc numai decat. Stiam ca va fi o discutie dificila dar cu cat se termina mai repede cu atat mai bine...



Răspunsuri în acest subiect
Pentru mine?! - de AbiiShu' - 13-02-2012, 06:37 PM
RE: Pentru mine?! - de hiimera - 14-02-2012, 06:19 PM
RE: Pentru mine?! - de Saravis - 14-02-2012, 10:23 PM
RE: Pentru mine?! - de AbiiShu' - 16-02-2012, 06:11 PM
RE: Pentru mine?! - de Saravis - 16-02-2012, 10:04 PM
RE: Pentru mine?! - de hiimera - 16-02-2012, 11:57 PM
RE: Pentru mine?! - de PervyTeoYaoi_Shinee - 17-02-2012, 06:32 PM
RE: Pentru mine?! - de AbiiShu' - 02-03-2012, 11:10 PM
RE: Pentru mine?! - de Saravis - 02-03-2012, 11:41 PM
RE: Pentru mine?! - de PervyTeoYaoi_Shinee - 04-03-2012, 09:34 PM
RE: Pentru mine?! - de AbiiShu' - 17-03-2012, 05:19 PM
RE: Pentru mine?! - de Saravis - 17-03-2012, 06:34 PM
RE: Pentru mine?! - de AbiiShu' - 26-03-2012, 09:00 PM
RE: Pentru mine?! - de Saravis - 27-03-2012, 05:51 PM
RE: Pentru mine?! - de Sushi - 01-04-2012, 09:15 PM
RE: Pentru mine?! - de AbiiShu' - 22-05-2012, 08:48 AM
RE: Pentru mine?! - de Katsu - 31-05-2012, 07:43 PM
RE: Pentru mine?! - de y2k - 19-06-2012, 05:13 PM
RE: Pentru mine?! - de Saravis - 22-06-2012, 10:52 PM
RE: Pentru mine?! - de AbiiShu' - 27-06-2012, 10:41 AM
RE: Pentru mine?! - de Nirv - 27-06-2012, 11:52 AM
RE: Pentru mine?! - de Saravis - 27-06-2012, 01:19 PM
RE: Pentru mine?! - de Katsu - 27-06-2012, 08:38 PM
RE: Pentru mine?! - de Lexxu - 27-06-2012, 09:26 PM
RE: Pentru mine?! - de Sushi - 01-07-2012, 01:16 AM
RE: Pentru mine?! - de AbiiShu' - 16-07-2012, 04:20 PM
RE: Pentru mine?! - de Sushi - 16-07-2012, 04:35 PM
RE: Pentru mine?! - de Nirv - 16-07-2012, 04:46 PM
RE: Pentru mine?! - de Lexxu - 16-07-2012, 06:00 PM
RE: Pentru mine?! - de Justine - 17-08-2012, 12:33 PM
RE: Pentru mine?! - de Katsu - 18-08-2012, 12:00 PM
RE: Pentru mine?! - de Kyandi. - 18-08-2012, 08:25 PM
RE: Pentru mine?! - de Rissu. - 19-08-2012, 07:49 PM
RE: Pentru mine?! - de AbiiShu' - 26-08-2012, 01:09 PM
RE: Pentru mine?! - de Katsu - 26-08-2012, 01:54 PM
RE: Pentru mine?! - de Nirv - 26-08-2012, 02:14 PM
RE: Pentru mine?! - de Justine - 26-08-2012, 03:03 PM
RE: Pentru mine?! - de Rissu. - 26-08-2012, 06:25 PM
RE: Pentru mine?! - de Kyandi. - 27-08-2012, 01:35 AM
RE: Pentru mine?! - de Deeh - 28-08-2012, 07:21 PM
RE: Pentru mine?! - de Sushi - 07-09-2012, 03:44 AM
RE: Pentru mine?! - de RosetteFoxy - 14-10-2012, 03:57 PM
RE: Pentru mine?! - de AbiiShu' - 08-04-2013, 04:10 PM
RE: Pentru mine?! - de Sushi - 08-04-2013, 04:47 PM
RE: Pentru mine?! - de Katsu - 09-04-2013, 12:05 PM
RE: Pentru mine?! - de Kira's Scarlet - 09-04-2013, 03:03 PM
RE: Pentru mine?! - de Dream_great - 19-04-2013, 09:00 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)