Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Linia fierbinte

#1
Te salut pe tine care ai decis sa citesti acest prim capitol al noului meu fic . Hmm, te anunt de pe acum ca e foarte diferit fata de stilul meu caracteristic de a scrie (aste daca mi-am rasfoit si alte lucrari) M-am hotarat sa abordez ceva nou, nu stiu cat o sa-mi iasa, si e putin mai ,,perv'' . Asta tinand cont de faptul ca eu merg mai mult pe partea de sentimentalism. Dar simt nevoia de schimbare, evolutie, cum doresti tu sa o numesti. Poti renunta din a citi de la primele randuri, cum vrei.
Acestea fiind zise iti urez lectura placuta si sunt gata sa indur cea ma apriga critica T_T

Limba:Română
Vârsta minima: 16
Gen: umm, yaoi? cred ca asta spune tot
Vârsta la care a fost scrisă:15 ani
Doresc o critică cum doriti voi.

Linia fierbinte

Capitolul 1 Incalcarea propriilor principii

-Ai sunat la linia fierbinte. Ce fantezii doresti sa-ti satisfac? Mi-a raspuns un tip, pe un ton ce se vroia a fi senzual.
-Umm… am murmurat eu in necunostinta de cauza. Huh, pai… insa acea voce barbatesca nu mi-a dat voie sa-mi continui propozitia. Sincer, ma bucurasem ca m-a intrerupt, probabil nici eu nu aveam idée ce sa zic. Era prima oara cand sunam la astfel de servicii.
-Uite ce e, nu suni ca sa-mi gemi la telefon. Asta e rolul meu.
Am ramas crispat la auzul vorbelor sale. Barbatul asta intelesese totul anapoda. Nu gemeam, ma balbaiam!
-Mmm…
-Gata! Nu sunt platit ca sa fiu excitat, ci sa excit.
Apoi am auzit un fel de sonerie cu pauze mici in receptor. Imi inchisese telefonul in nas.
Mi-am tarat mainile pe birou pentru a insfaca hartia mototolita si patata de ulei pe alocuri. Am format din nou acelasi numar, hotarat sa-i spun tipului aluia ce vreau, ce credeam ca vreau…
Inima mi-o luase la galop, pulsand nerabdatoare lichidul vietii prin venele mele. Vibratii ciudate se risipeau din gatul meu ajungand in cavitatea bucala, eram gatuit de emotii.
-Ai sun…
-Treci peste!
-Hmm?
-Fi atent pustiule! Te vreau la mine acasa.Oh, oare ce-o fi fost in capul meu cand m-am adresat asa? Si mai ales ce porcarii indrugam…
-Aha, multi ma vor. Crede-ma! Mi-a zis cu o urma vaga de indiferenta, ca si cum asta era ceva foarte obisnuit pentru el.
-Si?! Incepusem deja a ma enerva deoarece nimic pe lume nu ma durea mai tare decat indiferenta. Continuasem pe acelasi ton, ca un actor fara replici puse la punct, ce trebuia sa improvizeze cat mai credibil cu putinta.
-Nu am nevoie in seara asta. Totusi nu doream sa par disperat. Ci in weekend. Ah, si poate fi bun altcineva, dumneata nu pari prea interesant. I-am zis taios adaugand o nuanta de ironie si aroganta tonalitatii mele.
Baiatul ala a ras, neasteptandu-ma la asa ceva. Poate la un politicos: Du-te dracu’! dar, la surase? Nici pe aproape.
-Bine. Da-mi adresa.
Am clipit brusc de cateva ori. Ma lua cumva peste picior? Dupa mica noastra ,,disputa’’ asta se dadea la mine? Nu! Eu eram cel care apelase, cam eu ma dadeam la el, intr-un mod mai subtil.
I-am dat adresa, iar dupa aceea m-a informat scurt si la obiect cu un: O sa fiu acolo.
Tipul asta imi parea mai tanar ca mine din cauza timbrului sau putin cam subtire. Nu m-as fi mirat daca avea un aspet cam efeminat, ceea ce nu prea suportam. Dar mi-am facut-o cu mana mea.
Firar! Era joi abia si trebuia sa astept pana sambata. Sa astept… sa astept sa vina ala, sa ne-o punem si sa duc la bun sfarsit pariul ala nenorocit. Eram hetero, nicidecum gay.
Cum ajunsesem sa-mi aranjez singur intalnire cu un barbat? Pai, un prieten de bere ma provoca la un poker pe ,,pedepse’’ dupa ce i-am cam insultat ,,natura’’ inconstient. Si anume, amicul respectiv se intalnea la randul sau cu barbati, nu stiu cum se face dar, eu nu stiam nimic de aceasta parte a vietii lui.
Dupa cum se vede, am pierdut. Acum aveam restanta la el caci pariul si poker-ul il facusem cu ceva timp in urma. Ma tot ascunsesem dupa paravanul ,,Am treaba, serviciu… intelegi tu.’’ Nu mai puteam amana, plus ca tineam la onoarea mea. Dar tineam si la demnitate, iar ceea ce avea sa se intample era cu mult sub demninatea mea. Cel putin din punctul meu de vedere.

Eh, cititorule, ma bucur ca ai rezistat pana la capat.
[Imagine: tumblrlzv0gahduu1rps1qh.png]
Priveste in ochii mei. Nu poti vedea, am dreptate?
Valul negru atarna greoi peste retina... aparenta... cât de mult timp ti-ai sacrifica sa descoperi esenta?

#2
Hmmm... foarte interesantă ideea, originală.
Mă bucur că ai venit cu un nou fic încântător, ţi-am spus că-mi place felul tău de a scrie. <3
Păi e scurt şi totuşi are mister - defapt nu ai detaliat foarte mult, de suspans nu prea am ce comentan, nu prea m-a ţinut pe foc, dar totuşi vreau nextul. *laughs*
Foarte mult dialog şi puţină descriere, este ok, nu te speria, căci este bine - mi-au plăcut câteva replici mai ales cele de început care cu adevărat m-au dat pe spate şi îmi mai place modul în care protagonistul încearcă din greu să pară mai indiferent decât cel de la linia cealălaltă.

Per total îmi place, sper ca următorul capitol să-l dezvolţi mult mai mult. Succes!

#3
Fic inchis la cererea autoarei.
[Imagine: Jun0xCa.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)