Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

S*x, rape, kill, hug v2.

#1
Si pentru ca la ora asta tarzie a noptii nu vreau sa ma apuc sa puric de spam, si fiindca threaduri noi pentru o sectiune proaspat curata, nu strica, m-am decis sa refac jocul.

Reguli:

1. Posturile vor avea cel putin 3-4 randuri pentru a evita spamul.

2. In mod evident trebuie sa alegeti ce i-ati face userului de deasupra, date fiind optiunile din titlu. Le puteti combina si puteti face un mic scenariu pe baza asta, daca va ajuta cu ceva.

Have fun!
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#2
I'd hug you. Pentru ca esti adorabila, interesanta, haioasa, frumoasa si pentru ca e prea de dimineata ca sa ma pot gandi la ceva mai coerent de atat. Also, daca nu iti e cu suparare, o sa intre si s*x you pe undeva pe acolo, pentru partea cu "frumoasa".
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#3
Umm, i.ll rape you! Asta pentru că-mi place yer siggie, it.s a good reason, i think * sniff sniff *. O să te îmbrățișez până nu o să mai poți respira și o să țipi după ajutor. Îmbrățișările mele o să fie atât de drăgălașe și cute încât până la urmă o să te oprești din urlat. Din plictiseală o să te duc într-o pădure cu fluturași și zâne magice... i.ll kill u xD. Dar din fericire pentru tine zâna cea bună te reînvie 21.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#4
Derzy are de la mine un hug pentru ca ea vrea sa ma omoare! Deci imi imaginez momentul cand o sa ma injunghie si eu o sa-i dau un hug calduros! E atat de emotionat!
[Imagine: tumblr_mhil1c1m_Ti1r92q67o2_500.gif]

Though our paths may have diverged, you must continue to live out your life with all your might.
You must never consider your own life to be something insignificant.
You must never forget about your friends who loved you.

#5
N-o lua personal, sunt intr-o stare de furie si ma transform in 'rape monster', iar de-aici cre-ca se si deduce actiunea pentru care am optat. De ce 'rape' si nu 's*x' (cenzura ciudata)? Pentru ca scopul meu nu este sa-ti placa, ci precum un monstru imi urmaresc doar interesele. Asa ca va trebui sa suporti o vreme dupa care incerc sa gasesc o modalitate sa te fac sa uiti tot, deci sa 'scape' ambele parti nevatamate. ^^
(oke, cre-ca e cel mai grotesc post de pe topic hihi)

Edit: Oh, scuze, ^^ nu ti-am zis sa n-o iei personal degeaba. Atunci ce am zis se aplica pentru Derzy, iar pe tine doar te omor. Smile
[Imagine: ls.jpg]

#6
@fatacupardefoc
Nu crezi ca esti cam rea?

Eu ti-as da doar un hug pentru ca imi poti citi primul rand de la semnatura si ownerul meu o sa ma omoare. Totusi, atenta cand iti dau hug...
[Imagine: tumblr_mhil1c1m_Ti1r92q67o2_500.gif]

Though our paths may have diverged, you must continue to live out your life with all your might.
You must never consider your own life to be something insignificant.
You must never forget about your friends who loved you.

#7
Gââr. O să te răpesc, o să te sechestrez într-un garaj împreună cu animalele mele împăiate și o să-ți las părjiturele și laptele pe pervazul ferestrei din garaj. Deci, rape. După o să te scot de acolo și o să te împușc în cap. Deci, kill. Am uitat să precizez: o să te arunc și-n Pacific =3 * yeapii *. Și povestea s-a sfârșit.

Edit: Fata cu păr de foc, știi că jocul este ce i-ai face user-ului de deasupra, nu?

[Imagine: Jun0xCa.png]

#8
Cum sunt o dulcica in ultimul timp iti dau o imbratisare -'hug', imi suna mai bine in romana- calduroasa, plina de prietenie si dragoste -nu in felul ala 21-.
Daca as si fost nervoasa sigur te-as fi omorat -kill-. De ce? fara motiv, pur si simplu sunt sadica si rea 19. Dar cum am spus, azi sunt o dulcica pentru ca n-am facut scoala si asa am avut o saptamana suplimentara de vacanta.
-hahahaaa, am luat-o raznaa-
SA MA OMOARE CINEVA! VA ROG!!
[Imagine: YWk6O.jpg]

#9
Incerc sa fiu poerpuff in postul asta asa ca,cum te prind te iau in hug-uri scurte si repetate,apoi te scot la plimbare....pacat ca la prima oprire te mai iau pentru ultima oara in brate inainte de a te arunca in fata primei masini care vine in viteza mare si o sa rad malefic cand o sa vad sangele imprastiat pe asfalt,apoi o sa te huguiesc din nou moarta.

P.S : Tu ai vrut sa te omor 10
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#10
I'll just give you a hug pentru ca nu te cunosc si nu exista optiunea wave sau shake hand si optiunea cu hug e cea mai "neutra". 4

So there hug

Also, you deserve a hug pentru ca ai postat la topicul meu de la nou veniti. That was a nice thing to do. 4




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)