Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Intreaba/ Raspunde

#1
Fiindca vechiul thread era mort de secole virtuale l-am redeschis, plus e mai simplu fata de a curata de spam 30+ pagini.

Stiti cum functioneaza presupun. Puteti raspunde intr-un fel amuzant unei intrebari sau pur si simplu cum va taie capul.

Fara spam si injurii.

(13-05-2011, 12:00 AM)Trixie D. LeStrange A scris: Q: Ce vrei sa faci?

R: Vreau sa o bantui pe Narnia fiindca ii tot pica Internetul si oricum mor de plictiseala; sa ma sui intr-un copac cu scara, sa arunc scara, sa-mi dau foc la casa si sa-mi rod piciorul in zona gleznei pana il despart de restul corpului meu. Pentru ca mi-au spus vocile.

I: Cine iti imaginezi ca esti?
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#2
R: imi imaginez ca sunt o reprezentanta a iubitorilor de animale din viitor si mi-am introdus genele unui leopard, asa cum fac toti indivizii din miscarea pe care o promovam. Am facut asta cu riscul, ca organele mele sa fie inlocuite cu ale acelui animal, dar din fericire nu s-a intamplat nimic exceptional si acum am parte de niste urechi superbe si de o coada de toata frumusetea. Desigur nu lipsesc coltii si gherutele, cu care-mi alint dusmanii ori de cate ori e nevoie.

I: Daca soarecilor de camp le-ar da voie sa voteze, cine ar fi presedintele lor?

#3
Răspuns: Tanti Șoarece de Hunedoara. Ar fi o tanti de treabă, modestă și foarte amuzantă care și-ar câștiga încrederea spunând bancuri despre ardeleni și olteni. O să râdă ca bezmetică și nu o să știe că-i președintele lor. Este ceva atât de amuzant încât șoarecii de câmp nici nu o să știe despre ce este vorba. Partea cea bună este că ăsta-i al patrulea mandat.
Întrebare: De ce cerul este atât de albastru?
[Imagine: Jun0xCa.png]

#4
Raspuns: Cerul este albastru pentru ca acolo sus, in Imparatia Norilor, sunt multii pitici care coloreaza cerul mereu. Vopseaua este facut din praf magic albastru si apa din cel mai pur izvor vazut vreo data. Acum cred ca va intrebatii cum au aparut norii. Pai, e foarte simplu. Aceiasi pitici se plictisesc sa tot picteze in continuare, asa ca lasa spatii libere din cand in cand. Si pentru ca nu au pensule bune -sunt in criza si ei- vedem noi acele neregularitati de pe cer si din nori.
Intrebare: De unde vin copii?
[Imagine: YWk6O.jpg]

#5
De ce toti adolescentii intreaba aceeasi lucru T.T? Si ca adult responsabil ce sunt o sa raspund.

R: Vedeti, copii, parintii vostrii creaza un model pentru un copil... din err, ceara, in momentul in care sunt pregatiti de a primi inca un membru in familie, sau atunci cand sotul spune: Gee, honey, I meant to retreat but the phone rang and startled me. Evident, sotul era intr-un razboi de cucerire a unui suflet de copil pe care o sa il tina in functie de IQ in eprubeta, borcan, pet sau burtica lui mami. Um... mai bine cautati pe Google.

I: Cat de mare este un ou mic?
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#6
Raspuns: lol, o intrebare cu raspunsul in ea <3. Neah, de fapt, un ou mic este un ou mare doar ca sub acoperire, inainte nu era aceasta denumire, asa ca, fiindca voiau sa creeze noi denumiri de oua, au micsorat ouale mari si le-au facut mici. Le-au colorat in alb si au ordonat gainilor sa le faca pentru a le manc noi dimineata. Mwahaha =3.
Intrebare: de ce afara este frig?
[Imagine: Jun0xCa.png]

#7
R:Undeva sus in nori, e un urias care e suparat pe omenire si uneori, mai ales iarna, sufla cat poate de tare si face frig pe pamant ca noi sa stam in casa si sa nu ne bucuram chiar atata de zapada, pentru ca doar acel urias are voie sa se distreze cu/in zapada. Dar noi, oameni destepti, lasam sa fie frig doar afara, iar in casa facem focul in soba, dam drumul la centrala calorifel si ce mai are locuinta. Primavara, uriasul va hiberna si nu va mai sufla pentru a face frig. Cand va veni toamna, el se va trezi, va sufla putin, va face putin frig si tot asa pana iarna.

I4e ce ne palce sa bem cafea?
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#8
R: Cafeaua este necesara dimineata pe capul stomacul gol pentru trezirea organismului. Cand te duci la servici de dimineata ai mare nevoie de o cafea tare. Nescafe,Jacobs, ELita verde si alte cafele renumite sau anonime. Ne mai trebuie cafea atunci cand fumam o tigara. E exact cum ai manca paine cu unt. Untul fara paine nu e gustos.
Bem cafea pentru aroma ei, este un antioxidant natural . Este un energizant bun in anumite situatii. Si totusi, consumul excesiv de cafea dauneaza grav sanatatii si creeaza dependenta. Nu se recomanda cardiacilor.

I: De ce soarele nu are sotie?
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#9
Raspuns: pai vezi tu, soarele este un tip singuratic. Este ceea ce numim noi pamantenii un burlac foarte foarte dragut. Lui ii place sa faca mereu cu ochiul vecinelor stele, le incalzeste apoi le lasa. De aceea este atat de cald vara la noi si iarna frig. Soarele flirteaza cu pamantul, acesta se incalzeste, iar iarna, buf! soarele gaseste alta planeta sau stea si ne lasa pe noi sa inghetam.

Intrebare: De ce nu sunt nori azi?
[Imagine: YWk6O.jpg]

#10
Intrebare: De ce nu sunt nori azi?
Raspuns: Pentru ca a plouat toata ziua, a plouat si a tot plouat, iar norii s-au epuizat, s-au miscorat iar apoi au disparut cu totul. Din cauza acestui fenomen se pot vedea stele, iar cum in momentul de fata e noapte, ele sunt foarte stralucitoare.

Intrebare: De ce mamaliga este galbena?




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)