Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pur si simplu s-a intamplat

#1
,,Daca voi nu ma vreti, eu va vreu'' -Alexandru Lapusneanu.
Am simtit nevoia sa incep asa:)) Da, da... sunt nebuna.

Pur si simplu s-a intamplat
Cap1 M-am indragostit de tine.

Stateam acolo, intinsa pe pat. Cu antebratul peste ochi. Pieptul ma durea, inima isi grabea bataile, fluturi zburau in stomacul meu, picioarele erau ,,inmuiate" si de la genunchi in jos parka erau taiate, caci nu le mai simteam. Mainile imi tremurau incet iar in capul meu era o harabarura totala. Oare sa fie adevarat? Chiar atat de toanta sa fi fost ? ma indragostisem de prietenul meu cel mai bun?
Ne cunoscusem in urma cu un an pe platourile de filmare. Ne-am inteles atat de bine la repetitii incat am hotarat sa tinem legatura. Devenind astfel doi buni amici in viata noastra privata. Acum cateva saptamani nu simteam nimic inafara de acea simpatie amicala. Dar de ce dintr-o data ma simteam atrasa fizic de el?
Azi la restaurantul hotelului, cand i-am cunoscut iubita (da! Are prietena! Frumosa) credeam ca fa atac de cord . Cand ii vedeam sarutandu-se ma incercau niste crize de gelozie si isterie...
Ah! Ce naiba se aude? Cine ma deranjeaza la oara asta tarzie? Si pe usa isi face aparitia nimeni altul decat Kail. Tipul despre care va povesteam mai devreme.
-Kio, pot dormi cu tine?
Mda, noi mai avea obiceiul sa dormim unul la celalalt. In urma cu putin timp nu as fi obiectat dar acum simteam ca mi se ridica tensiunea.
-Sigur ca nu!
-Ce?! De ce? Ma intreba el, pe un ton plangacios asezandu-se pe patul meu.
Oh, nu fata aia de catel bleg! Nu pot sa-I resist.
-Pentru ca tu nu ma lasi sa dorm. Ma faci sa rad si ma tii de vorba toata noaptea. i-am raspuns mascand adevaratul motiv.
-Si ce-i asa rau in asta?
Se intinse deja pe pat cu mainile sub cap, privind visator tavanul.
Hello eu sunt aici. Ce-I asa interesant la tavanul ala?
-Oh, bine! Dar te rog sa te culci.
-Noapte buna!
M-am intors cu spatele la el deoarece nu vroiam sa observe cat de nelinistita eram. Ah! La naiba! Ma simteam din ce in ce mai rau. Prin cap imi treceau tot felul de imagini interzise si ganduri neortodoxe. Cand devenisem asa perversa?

Cap2 De necrezut.

Veneam de la filmari. Eu si Kail mergeam linistiti pe alee cu gandurile duse. Abai asteptam sa ajung la hotel ca sa pot face un dus.
-Kio, ce-a fost cu tine in ultima vreme? Te-ai purtat cam ciudat.
,,Daca ai sti tu” mi-am zis in intimitatea gandurilor mele.
-N-am nimic. Ii raspunsesem fara al privi.
-Te rog. Poate pe ceilalti poti sa-i pacalesti dar pe mine nu.
Asa era. Oare eram un actor atat de slab in faa lui? Fusesem laudata de managerii mei da in fata lui? Nu puteam mintii. Eram jalnica.
-Sincer... n-am nici o problema! Poate lipsa de hrana e de vina. ,,Lipsa de hrana din cauza ta” am continuat in gand.
v-am zis ca eu vorbesc fara sa gandesc? Nu? Atunci e cazul sa va fac o demonstratie si sa va arat ce porumbei pot scoate pe gura:
-Lasa-ma pe mine. Tu ce faci? Iubita ta? Rosii sau cum o cheama?
-Rosi. A chicotit el.
,,Naiba s-o ia”
-E bine, probabil. De unde sa stiu eu?
-Se presupune ca sunteti un cuplu.
-Am fost. M-a interrupt el atingand o coarda sensibila. Relatia noastra s-a destramat. N-a fost sa fie.
Da! Multumesc Doamne! Cineva acolo sus ma iubeste.
De cum ajung in camera mea ma asez pe pat gandindu-ma la ce mi-a zis Kail. Schitez un zambet diabolic si-mi aduc aminte ca doream sa fac un dus. Ma apropii de baie, ciudat. Dusul e pornit. Nu! Probabil e Kail. Gol in cabina... simt ca ma topesc si de rusine imi acopar ochii cu palmele. Imi scutur capul si ma apropii de camera mea asteptand ca frumosul meu sa iasa. Insfarsit o face si ma duc si eu sa ma rasfat. Dupa ce termin intru in camera unde intunericul e la putere. Ma asez pe pat si aud un scancet. Stai! Aud un scancet?
-Kail! Ce mama mea faci aici?
-Incerc sa dorm.
-In patul meu? Cred ca ai gresit incaperile.
-Nu. Simteam nevoia sa discut cu tine.
-Sigur, orice.
M-am intins si eu pe suprafata moale, pe o parte si cu pumnul sub tampla. El state ape burta cu palmele in maxilar si coatele pe perna. Privea insistent pe fereastra. Parka voia sa vorbeasca cu ea nu cu mine.
-Kio' ai simtit vreodata fiori reci pe sira spinarii cand auzi vocea unei personae? Iar cand o vezi mai ai putin si lesini?
,,Da”
-Nu, nu tocmai. De ce?
-Pentru ca eu in aceasta dilema sunt.
Oh, domane! Nu-mi spune ca...
-Te-ai indragostit ?
-Cam asa ceva...
Nu m-am putut abtine si l-am interogat:
-Cine-i norocoasa?
-Pai... asta-i problema.
Oh my god! Eu, eu, eu, euuuuuu!
-Haide, Kail. Ce? Ti-e rusine de mine mai nou? I-am zis rasfirandu-i jucaus parul negru. El insa si-a cufundat capul in perna si a zis incet:
-Ea e un ,,el”.
Stop cadru! Cred ca nu mai aud bine. L-am obligat sa-si ridice fata din perna si sa repete cu voce tare.
-E un ,,el”!
Da. Se pare ca n-am avut norocul sa surzesc.
Of, imi venea sa iau o bata sis a-mi dau cu ea in freza, dara de mai multe ori. Sa pot simti.
-Kail nu e nimic rau in asta. Mi-am dat seama ca numai de morala si discursul meu nu avea el nevoie si oricat de mult ma durea am continuat: cand iubesti nu te mai intereseaza aceste stereotipuri. Eu te incurajez sa fi fericit atata timp cat si el simte la fel pentru tine.
-Multumesc Kio. Si ma inbratisa estompat de o bucurie implinita. Dupa acea a continuat:
-Si el simte la fel pentru mine.
Da de asta imi era teama. Ca era reciproc. Si-n toata durerea mea o intrebare, poate comica, s-a nascut. Oare el ce rol juca? Cel a ,,fetei” sau al baiatului? Draci! Cum puteam sa ma gandesc la asa ceva? Simteam nevoia de a plange. Dar nu-I puteam dezvalui slabiciunile mele. ,,Tine-te tare pe pozitie Kio! Nu se termina lumea aici. Pe cine incercam sa pacalesc? Vroiam sa ma arunc de pe ce mai inalta cladire,sa ma izbesc cu brutalitate de sol, sa simt sangele devorandu-mi corpul. Apoi sa inceapa o ploaie torentiala sa ma spele de pacate. Gata! Incep sa devin melodramatica si nu e bine.
-Sti ce mult ma bucur ca esti de accord cu asta? imi spuse dup ace slabi stransoarea. Si se lasa usurat pe pat.
-Nu e treaba mea. Nu eu trebuie sa fiu de acord cu asta. Nu ma intereseaza cu cine iti imparti tu patul...
Opa. Am intercut masura. Acum trebuia sa fac ceva ca sa pot drege busuiocu'.




[Imagine: tumblrlzv0gahduu1rps1qh.png]
Priveste in ochii mei. Nu poti vedea, am dreptate?
Valul negru atarna greoi peste retina... aparenta... cât de mult timp ti-ai sacrifica sa descoperi esenta?

#2
Bun, in primul rand... Acesta e un fic scris cand aveam 13 ani si cer scuze daca vi se va parea mai pueril sau nu stiu... nu va captiveaza. il aveam in pc de ceva timp si am zis de ce sa nu il postez?
Nu simteam nevoia sa-l ,,redecorez'' ca sa fie mai bun, vreau sa-l lasa sa in starea ,,bruta'' ; originala.

Capitolul 3 De necrezut (partea a doua)

-Haide Kio! Mai repede! Il aud pe Kail cum tipa la mine fiind cu nervii la pamant.
-Asteapta putin, nu mai am mult. Si zicand acestea imi trec degetele lungi de pianist prin par, rasfirandu-mi bretonul taiat intr-o parte, asa cum imi placea mie. Mai arunc o ultima privire la tinuta mea compusa dintr-un tricou vintage, blugii mei preferati si balerinii negrii din piele intoarsa. Zambesc la vederea reflectiei mele in oglinda si cobor scarile hotelului inaintand spre amicul meu.
-Daca intarzii e numai vina ta! Ma intampina acesta asa cum ,se cuvine.
Ii spun sa nu mai dramatizeze situatia asa mult si ca sunt gata de plecare.
Eram in drum spre un local select unde urma sa ne intalnim cu Sebastian, iubitul sau, sis a-mi faca cunostinta cu el.
Deranjant, avand in vedere ce fel de sentimente nutream eu pentru Kail si el habar nu avea, ori nu dorea sa o observe. Imi coordonez mana la buza superioara, semn ca ma gandeam ca proasta la ce aveam sa-i spun iubitului barbatului pe care il iubeam. ,,Buna Sebastian, incantata sa te cunosc, pe dracu'. ,,Buna Sebastian, te urasc pentru ca ai aparut in viata lui Kail asa macar as fi sincera.

Cand ajungem acolo, nervoasa fiind, am dat peste unu' in treacat, din greseala. Si intamplarea a facut ca baiatul ala era chiar iubitul lui Kail. Si asta -Kail- l-a ajutat sa se ridice, iar eu am mormait niste scuze de mantuiala ca daca era dupa mine il loveam mai tare! Kail l-a imbratisat “calm Kio, calm- si a inceput sa-l pipaie pe fund fiindca acolo se ranise mititelul. Vai de mine! ce faceau si astia in fata mea, in fata tuturor oamenilor din local! Prietene te iubesc, chiar daca tu nu stii asta, dar, respecta-ma si pe mine putin.
Dupa acele scene care mi-au ,,inseninat” ziua am luat loc la o masa mai retrasa si am inceput sa-l studiez pe acel Sebastian. Nu pot spune ca rea urat... desi, mi-as fi dorit. Din contra, arata ca un inger! Parul blond deschis ca razele soarelui dimineata ii ajungea undeva la nivelul umerilor, marea albastra din ochii lui emanau multa caldura sufleteasca tenul laptos si buzele ca niste rozete si atat de subtiri te duceau cu gandul la o alta lume, una mai buna. Trupusorul firav acoperit de un pulover alb de angora si restul fizionomiei sale mi-au dat de inteles ca ea minion. Parea foarte fragil, iar Kail il privea cu o sclipire ciudata in ochi. Asa cum pe mine nu m-a privit niciodata. Ochii lui emanau multa dragoste si afectiune fata de cel de langa el. Chiar cred ca tinea mult la acel Sebastian si sentimentul era reciproc.
Brusc, ma simteam in plus asa ca m-am scuzat si am plecat de acolo. In drum spre hotel imi tot spuneam: ,,Ce dracu? Ce caut eu aici? Asta nu-i povesta mea, nu mi-e locul aici. ”

Am ajuns intr-un final si m-am aruncat direct pe pat adormind printre lacrimi stinghere si suspine adanci.
m-am trezit buimaca frecandu-ma cu mana stanga la ochi si am observat ca afara era noapte. Am aruncat o privire la ceas si acul indica doisprezece noaptea. Huh, ma simteam super odihnita si nu aveam idee ce sa fac. De somn nu-mi mai ardea. Si tot gandindu-ma si gandindu-ma mi se parea ca auzeam ceva. Si chiar auzeam! Erau sunete bizare, aproape imperceptibile. Mi-a zis ca, iar viseaza Kail urat asa ca m-am dus sa-l trezesc si sa-l linistesc.
Am intredeschis usa si ce mi-a fulgerat in fata ochilor ma facu stana de piatra.
-Nhh... ah, acolo! Oh, Kail! Mai mult...
Era insusi Sebastian intins pe suprafata moale a patului dublu, urland de placere. Kail se afla deasupra lui miscandu-se incet si senzual sarutandu-l cu tandrete pe cel de sub el.
Nu faceam nimic altceva decat sa stau si sa ma uit ca bou' la poarta noua. Apoi, la un tipat mai puternic al blondului mi-am revenit in simturi de parca ma lovise cineva cu o ranga. Am fugit cat ai clipii de acolo tremurand insa din toate incheieturile.
Ce puteam spune? Kail avea rolul ,,baiatului”.

[Imagine: tumblrlzv0gahduu1rps1qh.png]
Priveste in ochii mei. Nu poti vedea, am dreptate?
Valul negru atarna greoi peste retina... aparenta... cât de mult timp ti-ai sacrifica sa descoperi esenta?

#3
Uite c-am ajuns si-aici! Asa, prima intrebare ce mi-a pornit in minte: e yaoi sau +18?! Bun, deci imi place ideea si-mi place mult ce gandeste Kio, e atat de comica, chiar am ras. Kail mi se pare cam prostut, adica deobicei in astfel de prietenii apare dragostea, chiar nu se gandea la asta? Intalnirea lui Kio cu Sebastian a fost geniala, la fel si felul in care Kail ii „vindeca"ť rana, tocmai la fund! Mh, sa i-o spuna cui o vrea, eu nu cred ca s-a lovit acolo. Stii, cand a zis Kail ca-i place un tip, ma gandeam la un macho, un pachet de muschi. Ei, n-a fost sa fie. Chiar si cand am auzit numele „Sebastian"ť, tot la pachetelul de muschi ma gandeam, nu la un pusti asa firav si inocent. Ah, Kail cu siguranta visa urat... da, cu siguranta! Sincer, mi s-a placut comica ultima fraza „avea rolul baiatului"ť. Kio inca la asta se gandea. Mi-ar fi placut sa fi fost in locul ei, sa-i vad cand *ahem*. Cam atat ar fi, d-abia astept next-ul si-ti spun cu sinceritate ca e singurul fic +18 pe care-l citesc XD!

#4
Hey Onu' ! Sper ca nu te deranjeaza daca imi spun parerea mea sincera , obiectivul meu este sa te ajut . Zic si eu .. :D

Pentru inceput , pute-ai lasa spatiu intre cele doua titluri [ cel al ficului si cel al capitolului ] , asta doar asa pentru incadrarea textului in pagina . Ofera un aspect mai placut fic-ului .
In principiu , ideea generala a fic-ului mi-a placut . Mi se pare destul de originala .
Acum , pute-ai extinde mai mult cele intamplate , folosind si emotii , sentimente nu doar gandurile ei . Un cititor , trebuie sa simta prin intermediul personajului , actiunea , ca si cum ar fi de fazta. Daca grabesti actiunea , si nu povestesti in detaliu anumite aspecte legate de naratiune , fic-ul devine prea monoton . De multe ori gandurile personajului conteaza foarte mult , dar asta nu inseamna ca evitit sa folosesti si sentimente . Uneori am avut impresia ca ai confundat gandurile lui Kio cu sentimentele ei . Pute-ai descrie mai bine , dragostea ei fazta de Kail . Sentimentul de gelozie , de ura , poate si scarba cand a vazut ce fac cei doi baieti . Toate acestea ofera fic-ului mister , poate si emotie.
Dialogul predomina ..ai preferat ca personajele sa vorbeasca intre ele despre anumite lucruri , decat sa descrii tu , ce simt ele de fapt. Incearca sa folosesti cuvinte mai complexe , nu cele pe care le folosesti de obiceu pe strada .
De asemena actiunea este si prea grabita . Nici nu ai incheiat bine o intamplare , ca ai inceput brusc cu cealalta . Deodata era la cina cu cei doi , apoi fara sa-mi dau seama din nou acasa , plangand . Cum am mai spus ..trebuie sa adaugi mai multe detalii si actiune pe viitor .
In concluzie , imi place fic-ul tau , dar daca nu ai mai grabi actiunea si ai descrie mai bine personajele , mi-ar place si mai mult.
Bafta in continuare si spor la scris . Te-am pupat !
[center][Imagine: tumblr_ljp85yDnif1qhk7cjo1_500_large.jpg...wERIH3KuPA]
[/center]

#5
Capitolul 4 Prin timp si spatiu

-Da scumpete, mie imi convine. E foarte bine asa. Si eu te iubesc... te sarut dulce si nu uita ca ne vedem maine.
Ascultam jenata convorbirea lui Kail cu Sebastian la telefon. Era una destul de intima si nu intelegeam cum reusea Kail sa fie atat de deschis... Putea sa spuna ca il iubeste pe Sebastian si ca-l saruta nu stiu cum, cu o portavoce, in fata a mii de oameni. Si-l durea fix in pix…
Atunci am observat ca nu era deloc rusinos sau pudic, in niciun caz! Era al naibii de direct si sincer. Atunci de ce ezitase sa-mi vorbesca despre faptul ca e indragostit de un baiat, in acea noapte la hotel? cand imi ceruse permisiunea de a dormi cu mine… Chiar si pe lumina acea slaba am putut constata globulele rosii ce i se adunara in obraji, misunand pe toata suprafata lor. Vocea sa precum o soapta, aproape imperceptibila imi transimse cu ezitare ce simte, ce vrea, ce-i cere trupul si mintea. Dar sufletul? Sufletul sau dupa ce anume tanjea? Atat de crud, il ignora total. Sentimentele sale erau alimentate de pasiune, atractie, placere si multe alte afecte superficilale ce tineau de nevoile carnale. Desi, poate ca, nu sunt in masura sa-l judec dar, asta mi-a dat de inteles privirea lor, atingerile indecente ca din greseala, felul cum vorbeau… Atunci cand se priveau, retina lor era arsa in pasiune, isi framantau nervosi mainile in incercarea de asi gasi astamparul de fata cu mine. Iar vorbele lor? Erau soapte ametitoare, ragusite. Voci inecate in placere cand sunetele ar fi fost desprinse de pe buzele lor, conduse in aer si apoi s-ar fi impletit dand nastere unui contrast frumos, unul care te chema la imperechere…


In legatura cu discutia lor… ei bine, se mutau impreuna. Iar Kail dorea niste sfaturi in legatura cu design-ul interior avand in vedere ca trecusera un an si incepusem sa ma specializez si in acest domeniu. Nici el nu ramasese la stadiul de actor. Era intr-o formatie rock, el ocupand locul la chitara. Sebastian era scriitor… unul de manga. Eh, nu am citit o manga in viata mea dar, cred ca o sa-mi fac timp sa citesc unul de-al lui.
Dupa ce i-am aratat lui Kail cateva schite de ale mele si am colindat prin oras in incercare de a gasi ceva similar, fiecare a plecat pe al hotelul sau.
Nu ma trecusem pe acasa de ceva timp. Eram foarte solicitata si munceam douzeci si patru din douazeci si patru.
Hotel… asta era cuvantul caruia ii spuneam ,,casa’’ dar nu si camin… Kail avea sa se descotoriseasca de aceasta ,,casa’’ curand si sa aibe un camin. Un loc unde Sebastian il va astepta cu zambetul pe buze gata sa-i ofere fericre.
Eu inca il iubeam pe Kail dar, nu aveam de gand sa ma destainui. Era mai bine asa. El se muta cu iubitul sau, ramaneam in continuare prieteni, ne faceam treaba ca artisti si viata avea sa curga mai departe. Cred…


Multumesc pentru sfaturi Hope. Voi tine cont de ele pe viitor cu siguranta. :D (asta e un fic de cand aveam 13 ani si cam d'aia e asa... mai pueril. *laughs* te mai astept cu sfaturi caci nu dau cu piciorul opiniilor, parerilor etc cititorilor mei.
[Imagine: tumblrlzv0gahduu1rps1qh.png]
Priveste in ochii mei. Nu poti vedea, am dreptate?
Valul negru atarna greoi peste retina... aparenta... cât de mult timp ti-ai sacrifica sa descoperi esenta?

#6
Hey ! Am trecut , din nou , pe aici , ..pam pam pam ..let`s see ce ai mai facut . Hmm ...ce-i drept este ca acest capitolul contine destule descriere pentru marimea lui. M-ai impresionat placut primul paragraf . Chiar ai descris destul de bine unele idei pe acolo . Te felicit ! Citind primul aliniat , mi-am dat seama ca tu , ca si scriitor , promiti multe . AI folosit cuvinte potrivite , ai facut comparatii reusite ..da , mi-a placut ! Al 2-lea paragraf este cam slabutz. Pare ca povestesti originalul unui fic. . Lipseste actiunea , desfasurarea ei ..ai dat pur si simplu niste informatii . Totusi , informatii destul de utile , dar intr-o oarecare masura ..doar de implutura ! Am impresia ca la primul aliniat erai plina de idei , apoi spre final ..te-ai plictisit si ai adaugat " actiuni " ca sa fie adaugat . Primul paragraf m-a surprins placut , dar al 2-lea ..sunt sigura ca poti mult mai mult. Tot ce trebuie sa faci este sa dezvolti ideile pe care le ai , cu descriere , sentimente ..actiune , si totul ar fi mult mai bine .
Inteleg ca ai facut acest fic la 13 ani , dar asta nu inseamna ca nu-l poti reface acum . Sa adaugi cunostintele tale actuale pentru crearea unui fic , operei tale de odinioara. Practic sa retusezi ce ai facut mai de mult .
Ciudat , dar pana acuma nu am gasit greseli de ortografie sau exprimare la tine . Asta este bine !
In concluzie , sper sa te ajute " critica " mea , pentru ca tu chiar te pricepi si poti mai mult de atat ! Te-am pupat si ..anunta-ma cand adaugi next :)
[center][Imagine: tumblr_ljp85yDnif1qhk7cjo1_500_large.jpg...wERIH3KuPA]
[/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Oare ce sa intamplat? Ella.love.you 1 1.928 04-08-2012, 01:23 AM
Ultimul răspuns: andraportocala


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)