Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Inimile noastre bat acelasi ritm

#13
Stiu ca-i repede. (postarea) dar considerati ca e un cadou de anul nou. cu intarziere. apropo, capitolul asta are nevoie de niste warning.

Cap7 Un vis frumos

Mike(P.O.V)

Ajungem la hotel după cel de-al patrulea concert susţinut. Abia ne-am lansat şi avem mare succes, iar eu sunt mai mult decat încântat. Primul nostru cântec ,,I wanna be a rockstar’’ pe care îl interpretasem acum doi ani în clubul ăla, acum a ajuns hit iar lumea vrea bis de fiecare dată când îl cântam.
Aud zgomot din baie. Îmi îndrum paşii acolo, intru şi încep să salivez. E frate-miu după duş, doar cu un prosop în jurul taliei, dându-se cu deodorant, privindu-se în oglindă.
Mă apropii de el şi-l îmbraţişez pe la spate. Nu-i pot rezista ispitei ăsteia.
El tresare surprins, probabil ca nu mă observase.
-Ah, ce faci măi? Mă întreabă pe un ton jucauş.
-Eşti atât de frumos.
Obrajii săi capătă o tenta vagă de roz. Hmm, nu l-am văzut niciodată în ipostaza asta. Oare pot să-l fac să roşească de tot? Încercarea moarte n’are. Raman aşa, în poziţia aia, începând să-mi plimb degetele stinghere pe corpul său, parcă sculptat de către un profesionist.
-Pieptul tău e foarte fin. Şi eşti sensibil în zona abdomenului. Zic eu începand să-l masez pe suprafaţa lui. Îi simt vibraţiile corpului ca si cum ar toarce, exact ca o felină. Se întoarce cu faţa la mine nemaisuportând prea plinul emoţiilor pe care am reusit să i le creez. Mă strânge în braţe şi mă sărută dulce pe obraz, apoi îl mângâie spunandu-mi:
-Eşti o dulceaţa.
Efectiv mă topeam. Mai ales când folosea tonul ăla, ce mă făcea să gust delirul. Nu mai suportam. Sărutările, atingerile deveneau din ce în ce mai pasionale si tandre pe zice- trece. Dar eu începusem să-mi doresc mai mult.
-Vreau să fiu al tău.
-Nu eÅŸti al meu?
-Nu aşa. Adică, vreau să mă faci al tău. Să fii… în mine. La naiba! Vreau să fac dragoste cu tine nu să mă joc! Izbucnesc eu închizandu-mi strâns ochii iar Ayu ramane cu o expresie tâmpă pe chip.
-Mike, asta e… nu cred că ar fii bine.
-Te rog. Asta vreau, asta simt. Tu nu?
-Oh... te vreau al dracu’ de mult. Mirosul tău imprimat pe pielea mea dimineata, tu esti în fiecare por al meu dar…
-Dar ce? Îl întreb când văd că ezită să-şi continuie propoziţia.
-Suntem fraţi. Nu vreau să te rănesc.
Văzându-l atât de grijuliu cu mine, cum era mereu, un zambet inocent se instaleaza pe chipul meu. Probabil rosu ca un rac fiert din cauza confesiunilor mele.
-Nu mă ranesti. îl sarut scurt de încurajare şi continui: Mă iubeşti.
Il vad cum fierbe şi se încordeaza nemaiputand să se abţina, îmi oferă cea ce-mi doresc. Ca’n totdeuna.
Ma ia in brate ca pe o printesa si iese afara din baie, ajungand in dreptul camerei sale. Deschide usa, impingand-o cu piciorul, apoi o inchide in acelasi stil. Mainile lui erau ocupate cu altceva pentru a putea executa acel serviciu. Pasii il poarta spre patul cu asternuturi lila si imprimeuri florale. Ma abandoneaza pe suprafata moale apoi inainteaza spre ferestre cu gandul de a trage jaluzelele. Inconvenientele celebritatii. Paparazzi se intreceau in a ne ,,vâna’’. Revine in fata ochilor mei, iar eu, chiar si pe lumina aia slaba, ma pot oglindi cu usurinta in verdeaţa crudă a alor săi. Are privirea acea care-mi transmite dorinta acumulata din ultimul timp dar constransa de mustrarile constiintei sale. Incercasem, atat eu cat si el, sa ne infranam poftele, dorintele, visele unul pentru celalalt. Acele tipete disperate si totodata surde incercau a ne face sa intelegem ca incalcam legile naturii. Nu le-am dat atentie, nu am vrut. Si am continuat sa alunecam amandoi in pacatul acela alb. Alb… caci la baza piramidei era dragoste pura. Era prea mult, prea greu de suportat toata acea tensiune. Trebuia sa ne unim sufletele si sa ne impletim trupurile, altfel… aveam sa ma las purtat pe bratele vânjoase ale nebuniei. Eram drogati si beti de dorinta. Dar mai presus de toate... iubire. Si nu ma refer la iubirea frateasca. Nici gand! Nu salvasem nici un strop din modul acela de a iubi. Nu ma puteam concepe: Ayu, fratele meu. El era doar Ayu, iubitul meu. Chiar daca nu era oficial. Nu discutasem câtuşi de putin pe tema asta. Era prea tarziu oricum. Il iubeam deja, ca barbat.
Simt o presiune exercitata asupra trunchiului meu. Ma pierdusem in intimitatea gandurilor mele iar fratele meu profitase de acel moment pentru a-si trece picioarele de-o parte si de alta a trupului meu. Se descotorisi de maioul negru si mulat intr-un mod lasciv. Sau cel putin asa doream eu sa-l percep. Si-a asezat mainile in dreptul tamplelor mele si s-a aplecat usor asupra mea capturandu-mi buzele, asa cum o facuse in nenumarate randuri. Le saruta scurt de doua ori apoi ma misca jucaus de buza inferioara, cerand permisiunea muta de a-mi explora lacasul cald. Mi-am intredeschis buzele nerabdator iar limba sa umeda patrunse fara ezitare in cavitatea mea bucala. Ma mangaia in interiorul gurii intr-un mod bland si incitant, asa cum ma obisnuise. Pieptul mi-a saltat, stragandu-se intr-o durere dulce cand a coborat pe barbie si mai jos, pe gat. Desfatandu-ma cu sarutarile sale atat de placute si lasandu-mi în dar semne, din cauza muscaturilor. Sincer, nu-mi pasa ca fanii aveau sa le vada. Imi puneam o zgarda ori o bandană neagra, că tot eram star rock. Degetele sale fine cu unghiile scurte imi mangaiau pieptul pe urma acaparandu-mi sfarcurile intre degete, jucandu-se cu ele. Nu l-a costat mult timp sa le intareasca apoi si-a luat ramas bun de la ele sarutandu-le pe fiecare in parte. Cobora pe abdomen si cand ma asteptam la alta manevra de tortura, el nu facu decat sa ma scape si de restul articolelor vestimentare. Le-a aruncat pe podea ca pe cei mai mari inamicii ai sai. Buricele degetelor sale lungi se plimbau nestingherite pe suprafata moale a abdomenului meu, smulgand sunetele mult indragite de urechile sale. Fara a se sfii isi cobora capul in zona inferioara a corpului meu. Limba lui parcurge cu incetinitorul organul meu deja intarit. Aveam un sentiment ciudat. Acum nu mai era genunchiul sau intre picioarele mele ori mana sa, ci gura! Dar as fii mintit daca ziceam ca nu-mi place. Nu mult dupa acea, buzele lui imi saruta tandru capul penisului meu. Eram absorbit in obscenitatea actului si totodata surprins de faptul ca el vedea asta ca pe o dovada de iubire faţă de mine. Si-a retras capul, lasandu-ma asa… ud. Desi nu eram sigur daca era saliva sa ori… altceva. Timpul s-a oprit pentru o fractiune de secunda atunci cand verdeaţa ochilor sai s-a raspandit cu repeziciune in abisul negru a alor mei. In momentul acela de maxima tensiune am simtit ceva ce ameninta la intratrea in corpul meu. Era mijlociul sau, deocamdata.
-Relaxeaza-te frumosule. Imi spuse aproape soptit.
Cum puteam sa ma relaxez? O parte din el era acolo, miscandu-se in mine. Adauga inca unul, miscandu-le incet. De pe buzele mele au fost desprinse gemete de placere ce au fost conduse in aer pana la auzul lui. Si judecand dupa zambetul din coltul gurii sale, se pare ca nu eram singurul satisfacut. Isi retrase degetele si se pozitiona acolo, intre picioarele mele. Eu tremuram. Si nu de frica. Ci din cauza prea plinului de emotii ce reusise sa mi le creeze. Palma lui mare se aseza bland pe obrazul meu inrosit, acoperindu-l in totalitate.
-Ma voi misca incet si placut.
Am ramas fara grai. Asa ca nu facusem decat sa-l aprob, dand din cap.
Se impinse usor inauntrul meu apoi inainta lent in carnea mea pana cand l-am ,,inghitit’’ cu totul. A stat putin timp nemiscat, lasandu-ma sa ma obisnuiesc cu el. Ayu se juca cu degetele prin parul meu negru si ţepos iar eu continuasem sa scancesc de durere. Il simteam acolo, tare si fierbinte, strapungandu-ma. Cand isi misca soldurile nu m-am mai putut abtine si am dat frâu liber lacrimilor să se prelinga din colturile ochilor pe tample.
-Plangi… ma opresc!
-Nu! E o durere buna. Atata timp cat vine din partea ta sunt in stare sa devin si masochist. L-am incurajat eu, zambindu-i dragastos. L-am observat muscandu-si obrazul pe interior apoi facand inca o miscare de dute-vino. A scapat o injuratuta in limba noastra materna ceea ce m-a obligat sa chicotesc, facand abstractie de situatia in care ma aflam. Si de pozitie… Mai ales a picioarelor. A doua zi aveam sa incerc şpagatul. Daca nici acum nu-mi reusea inseamna ca eu chiar eram praf la sport.
Ritmul lui se inteţise iar eu savuram cu nesaţ miscarile ce se executau necontenit in mine. Il aveam acolo, adanc si pulsand nerabdator. Am gemut lung amandoi, atingand cu degetele stavila dragostei, spargand-o si abandonandu-ne in oceanul placerii. Mi-a sarutat protector fruntea brodata de picaturile insignifiante de sudoare. Apoi si-a asezat capul pe muschii pieptului meu ce se contractau cand respiram, destul de greu. Mi-a luat mana in a sa si mi-a sarutat podul palmei.
-Te iubesc Ayu. Si stii prea bine ca nu fraţeşte. I-am marturisit cand gafaielile mele s-au rărit.
-Stiu. Si eu… si eu te iubesc.
Cuvintele sale s-au lovit in moalele capului meu. Acum puteam murii fericit si s-o dau dracu’ de muzica. Dar ce indrug eu aici?! Pana la urma, ea ne unise, mult mai vinovata decat noi.

Sper din tot sufletul ca v-a placut. Inca incerc sa-mi perfectionez stilul de a scrie.

[Imagine: tumblrlzv0gahduu1rps1qh.png]
Priveste in ochii mei. Nu poti vedea, am dreptate?
Valul negru atarna greoi peste retina... aparenta... cât de mult timp ti-ai sacrifica sa descoperi esenta?



Răspunsuri în acest subiect
RE: [yaoi] Inimile noastre bat acelasi ritm - de onu' - 03-01-2012, 10:32 PM
RE: Inimile noastre bat acelasi ritm - de onu' - 12-01-2012, 10:18 PM
RE: Inimile noastre bat acelasi ritm - de Nirv - 13-01-2012, 10:31 AM
RE: Inimile noastre bat acelasi ritm - de Nirv - 21-01-2012, 10:36 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)