Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

La ce anime va uitati?

#1
Eu momentan ma uit doar la Naruto Shippuden si incep azi cu Loki si un prieten sa ne uitam la seria Ghost in the Shell.

#2
Momentan nu ma uit la niciun anime, dar am inceput cateva serii:
-Robin Witch Hunter: am vazut primele 3 epidoade doar dar pare promitatoare seria, sper sa nu dezamageasca. Personajele sunt interesante, invaluite in mister :))

-Bakuman: am vazut 4-5 episoade din el. E genul de anime care ma prinde usor,are personaje dragute, comedie usoara si o poveste... si o poveste.

Anul asta am mai inceput si alte anime-uri dar am uitat de ele. :P

@MajinBuu: interesante gusturi
We can't stop here, this is bat country!

#3
Off: Incercati si voi sa scrieti posturi mai lungi de 1 rand.
On: Momentan ma uit la Kotekyo Hitman Reborn, unde astept sa ajung odata la episodul 30 unde incepe sa devina mai interesant, Dragon Ball la care am inceput sa ma uit iarasi de la primul episod pentru ca incepusem sa uit personaje/momente foarte hilare si etc , Ghost in the shell care mi-a placut de la primul episod si ... Naruto , One Piece.
Hmmm destul de multe zic eu la cat de mult timp liber mai am ^^
The best quotes are written by unknown people .
BlackER

#4
Momentan mă uit la vreo cinci anime-uri, dar comentez doar la Cube x Cursed x Curious. Îmi place mult de Fear, are un caracter foarte interesant, ba mă face să râd, ba mă face să plâng. Nu-mi place de blondina cyborg, am impresia că e schizoprenică. Și, acel personaj umbră cu păr albastru - de menționat că ador asta - mi se pare mie sau seamănă cu Black Rock Shooter, doar că-i înfășurată în hârtie igienică și are o pelerină gen Batman.? 24

#5
De curand am inceput ``Togainu no Chi`` . Un anime cu o grafica superba pot sa spun, scene sangeroase si horror asa cum imi place mie *sadic smile* si desigur shonen - ai . Caracterul personajelor este bine ales , indiferenta lui Akira completeaza felul spontan de a fi a lui Keisuke. Nu am sa stau sa va povestesc tot, pot spune doar ca m-am indragostit la prima vedere de acest anime [si sunt abea la episodul 10] <3
Ar mai fi și Gosik la care cel m-ai mult m-a interesat grafica, fiind un anime nou.
Vad ca multi de aici se uita la Ghost in the Shell. Am vizionat acest anime acum un an sau doi si chiar mi-a placut. Motoko este un personaj feminin bine desenat cu o atitudine dura dar, chiar si ca cyborg, poate simti.

[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#6
Sword Art Online.
Mi-a placut ideea de inceput, a fost chiar buna. Caracterul principal parca ma descrie pe mine in unele situatii, cand sunt aleasa ultima sau sunt lasata balta. 21 Nici fata nu e rea, desi mi se pare ca se lasa mult prea repede ghidata de sentimente.
Iar acum Kirito si ea urmeaza sa se casatoreasca. Inteleg, au trecut 2 ani in care au luptat impreuna si au fost impreuna, dar ar fi putut face seria mai lunga ca sa traim si noi momentele cu ei (chiar daca nu toate). Sper sa fie mai bine de aici incolo.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#7
Momentan la Naruto Shippuuden. O sa ma uit si la Berserk.Pacat ca are doar 20 si ceva de episoade !
Ca Naruto si Bleach nici un serial nu se va mai naste foarte multa vreme de acum incolo.
Anime-urile de care ziceti voi...ca ar fi bune..gen Fairy Tail ,Death Note, One Piece..sunt niste magarii...

#8
Acum ma uit la Soul Eater , am ajuns la ep 10 si l-am inceput de 2 zile. Mi se pare foarte funny , mai ales relatia din tehnician si arma , ador animeurile in care puterea este dobandita cu ajutorul prieteniei.

#9

#10
Sunt multe anime-uri la care ma uit,dar o sa incerc sa ti le zic aproximativ pe toate:Bleach,Naruto Shippuden,Ghost In The Shell,etc,dar poti cauta si aici:http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/ratings-anime.php?top50=best_bayesian&n=100,sunt mare parte din anime-urile vazute de mine.Sper sa-ti placa 3 Daca esti genul meu,sigur iti vor place 4
[Imagine: tumblr_ltabwxjFP71qmpg90o1_500.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  La ce anime din sezonul curent va uitati ? iulop 5 3.988 24-10-2020, 03:23 PM
Ultimul răspuns: Miauti
  Va mai uitati la anime? CyBeR 23 15.615 08-06-2016, 09:51 PM
Ultimul răspuns: AlterEgo
  Breakout Anime News: Nihonomaru anime&manga Database! ellymate 0 5.202 15-09-2013, 01:34 PM
Ultimul răspuns: ellymate


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)