Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Shutter Island

#3
Eu personal tin Inception ca fiind peste Shutter Island ca si film, dar des gustibus.
Ce nu inteleg in schimb este opinia tuturor despre Leonardo DiCaprio. El n-a jucat in filme proaste in general, dar cum mentalitatea de turma rumegatoare de popcorn si mugitoare pe internet exista, acesta a fost mereu tinut minte ca fiind pustanul din Titanic si nimic altceva, indiferent in ce ar fi jucat. Eu personal n-am tinut un ochi pe cariera lui, dar niciodata nu l-am considerat un actor slab sau prost, avand in vedere ca niciodata nu l-am prins jucand intr-un film slab.
Shutter Island este o adaptare dupa o nuvela pe care as vrea s-o citesc cand o sa-mi permita timpul. Am sa revin cu mai multe impresii atunci, ca sa pot face paralela intre film si carte.

Ce m-a socat la film, insa, este cat de multe persoane erau confuze la finalul acestuia. Adica inteleg ca inteligenta maselor e una redusa de regula, dar chiar si la un film ca Shutter Island sa ai probleme sa intelegi? Ma socheaza.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.



Răspunsuri în acest subiect
Shutter Island - de Robb' - 19-11-2011, 02:22 AM
RE: Shutter Island - de Crazy~Tenshi - 26-08-2012, 11:33 PM
RE: Shutter Island - de CyBeR - 27-08-2012, 02:47 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)