Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alpha Boy

#67
Le multumesc celor carora le place capitolul, si va multumesc, de asemeni, tuturor ca ati comentat!
Asa.

L, nu m-a deranjat nicidecum comentariul. Nu ma cunosti ,asa ca voi preciza: sunt deschisa oricarui fel de discutie pe tema modului meu de a scrie. Stiu ca nu sunt perfecta, desigur, si nici nu voi fi vreodata, dar stilul e in evolutie. In vara trecuta am scris acele capitole, in urma cu un an.
Cu privire la faptul ca nu am un singur fir, asta apare pana acum. Ai zis ca nu am expozitiune, desi e prea devreme s-o spui. Mai am pana sa trec de capitolele care formeaza expozitiunea si sa ajung in intriga. Vei vedea pe masura ce voi posta, daca vei urmari povestea.
Simplitatea firului narativ e scopul, nu are rost sa ma complic atata timp cat inca sunt in formare. Si nu stapanesc scrisul, dar ma straduiesc.
Probabil ca, atunci cand va fi tot, va putea fi incadrat, cel putin la nivel de idee, la nuvela. Eu asa o numesc la momentul acesta, si ma apropii de punctul culminant.
Iti multumesc pentru atentia acordata si parerea expusa. De asemeni, sper ca nu te-au deranjat explicatiile oferite. Merci de comentariu!

Lecturare placuta tuturor !


* * *

Placut surprins, Frankie il saruta din nou, apoi il lua de mana si il trase din pat. Incet, se indreptara spre iesirea din casa, pregatiti de petrecerea data de Allison. Luara masina lui Frankie, un Ford Mustang GT 500, de culoare gri.
- E al tau? intreba Frankie de-a dreptul uimit de ceea ce vedea. Deschizandu-i usa, Frankie il invita in masina, iar Zack se supuse arpoape imediat. Trecand la volan, satenul spuse:
- Da, cadou. Tata mi l-a dat. A fost masina lui si s-a despartit greu de ea, rosti dandu-si ochii peste cap. Dar acum e al meu si putin imi pasa de senimentele sale, imi fac treaba cu masinuta asta.
Restul drumului fu umbrit de o tacere morbida intre ei doi. Fiecare se gandea la viata lui, la cum sa-si puna ordine in lucruri si la cum sa reactioneze la anumite incercari ale vietii de zi cu zi. Frankie se uita, intr-un final, la Zack, analiznadu-i trasaturile frumoase. Il privea discret, fara ca acesta sa isi dea seama.
Lui nu ii parea rau de ceea ce facuse ,ca il invatase si ca se apropiase de el atat de mult. Din contra, de mult nu avusese prieteni asa buni ca Zack,ceea ce il facea fericit. Trasaturile frumoase ale prietenului sau fura umbrite de tristete pentru cateva momente.
- E totul ok? il intreba, fara a realiza ca, de fapt, tanarul nu voia ca Zack sa afle ca el il privea. Rosi imediat, iar brunetul se intoarse spre el, cercetandu-i privirile iscoditoare, dar nu se ingrijora de nimic altceva in afara faptului ca e fericit de prezenta sa.
- Da... Doar ca m-am gadnit... Poate esuez din nou si ma fac de ras..
Frankie tocmai parca masina. Desi acorda o atentie deosebita miscarilor facute la volan, il asculta cu toata daruirea pe cel la care tinea enorm de mult. Era fericit acum, fiindca Zack i se confesa cu toata sinceritatea, fara sa tina cont ca, pana nu de mult, fusese o persoana straina.
- Nu vei esua. Daca ai incredere in tine, n-o vei face. De fapt... Ca sa fiu sincer, la mine a fost un dezastru prima data, ii spuse ridicand din umeri. Tipa era neexperimentata, eu la fel, iar ceea ce a iesit... a fost un haos plin de sange! spuse incepand sa rada.
Zack se simti intr-un fel mai bine dupa ceea ce ii fusese spus, astfel ca se calma. Ofta din plin, apoi Frankie il trase spre el. In urmatorul moment, stiu care e cerinta pe care o doreau amandoi.
- O gurita...
Soapta fusese de-ajuns, incat pe Zack il facu sa simta un gol in stomac. Se apropie de el si ii cuprinse buzele intr-un sarut copilaresc, pe care insa niciunul nu indrazni sa-l alimenteze intr-un fel sau altul. Mana lui Frankie i se aseza brunetului pe obraz, facandu-l pe acesta sa se infioreze.
Au iesit din masina fara sa spuna vreun cuvant unul celuilalt, ceea ce ii facu sa se aoprie tot mai mult unul de celalalt, in ciuda tacerii. Amandoi simteau asta, ceea ce ii incanta in egala masura. Insa, in acel moment, Frankie realiza ca apropierea e periculoasa.
"Il voi lasa in pace. El inca nu e tras in anturaj... El... El poate fi bine, nu ca mine... " cugeta oftand prelung. Se uita la el, apoi intrara in casa lui Allison. Ultimul moment in care i-ar fi putut spune ceva important se spulberase.
- A venit Dracuuu'! urla un tip beat, luandu-l pe Franie in brate. Il ridica in brate, iar acesta incepu sa se agite, gata-gata sa-l pocneasca, ceea ce insa nu-si dorea, fiindca Derek nu era tocmai o persoana micuta de gabarit, pe cand el era o persoana destul de mica.
Se aseza pe canapea, iar Zack il urma. Imediat, desigur, Dianne, care era dornica de niste distractie, fu langa el, pe canapea, incepand sa-i faca avansuri diferite, provocandu-i in mare parte neplaceri, deoarece se simtea stingherit.
Atmosfera se incinse imediat, fiindca unele fete incepusera deja sa ii calareasca pe unii, sarutandu-i si multe alte lucruri care pe Zack il faceau sa se simta jenat, deoarece erau intime, similare celui facut de Frankie in urma cu foarte putin timp.
- Zack, esti gay? se auzi vocea Diannei, iar pe Zack il facu sa se simta injositor imediat.
- Nu. Doar ca nu sunt lipitoare, spuse senin, iar Dianne se simti imediat jignita. Se ridica de pe canapea, indreptandu-se spre alte persoane. Frankie o impinse pe Allison pe locul gol, urcandu-se deasupra ei, moment in care Zack simti invidie... Chiar gelozie. Se rosi imediat, dar, spre marele sau noroc, niemni nu observa, deoarece toti erau ocupati cu cate ceva.
Prinse insa cateva franturi din conversatia satenului cu fata:
- Te vreau, femeie.... Sa te fac sa gemi iar si iar, ca de obicei !
Vocea sa sunase profunda, dar nu cum era cand era cu Zack, ci acum era poruncitoare, lipsita de sentimente. Se simti mai bine, cel putin intr-un fel. Ofta prelung, apoi isi trecu limba peste buze.
- Nu pot, nu mai pot... Peste cateva zile...
- Pe ma-ta, se auzi vocea lui Frankie iar, dupa care se ridica si pleca din acel loc, fara sa ii pese de fapt de ceea ce se intamplase. In fond, pe Frankie nu il interesase niciodata persoana lui Allison. Se duse imediat la o alta fata ,incepand sa danseze cu ea, in timp ce Allison se duse la un grup de baieti.
- Hei! se auzi si o tanara cu chipul inocent, parul lung si blond si ochii mari si verzi se aseza langa el. Sunt Mellody, i se prezenta, iar Zack o facu la randul sau, galant, insa plin de ingandurare. LEgara in scurt timp o conversatie, insa nu prea dadea roade, intrucat baiatul era cam ingandurat. De obicei nu era asa, insa acum, cunoscandu-l pe Frankie... Totul se schimbase.
Incet-incet, uita de suparare, incepand sa vorbeasca cu Mellody fara prea mari ascunzisuri... Spre marele lui noroc, intr-un final, ajunsese sa o sarute. Si se descurca. Desigur, nu simtea acel lucru pe care il simtea cu Frankie, era o cu totul alta senzatie... Sau o lipsa de senzatie. Nu era nimic palpitant.
Tanara se urca usor deasupra lui, incepand sa-l sarute pe gat, iar el tresari speriat cand Frankie fu aruncat in canapea de o gramada de baieti porniti parca.
- Hai sa-l futem! se auzi imediat din spate, dar Frankie isi relua pozitia initiala. Spre deosebire de ei, el era lucid in totalitate si nu ii era teama, sau cel putin un lasa sa se vada.
- E vai de curu' vostru daca va atingeti de el! se auzi o voce din spate si toti se calmara. Satenul rasufla usurat, apoi ii arunca o privire lui Zack. Ii zambise trist, insa cu bunatate si, in acelasi timp, multumire. Se parea ca-l urmarise intot acest timp si el vazuse cum evoluasera lucrurile intre tanar si acea fata.
In sfarsit, toti se calmara si se asezara pe jos, incepand sa joace "adevar sau provocare". Venind randul lui Frankie, acesta spuse nonsalant:
- Se duce un tip intr-un bar... Lipsind, desigur, de-acasa pentru vreo trei-apatru zile... Si cand se intoarce,ta-so ii cere sa ii spuna unde dracului a fost. Bineinteles, pustiul ii raspunde senin ca el si-a pierdut viriginitatea, spuse si in toata camera se auzira urale si fluieraturi, apoi cateva cuvinte obscene. Cand totul termina, satenul continua: Ta-so, incantat, ii cere sa stea jos si apoi sa ii povesteasca detaliile, cum a fost, draci baltati, la care tipul, incet: "De povestit, tata, iti povestesc. Cu statul jos e cam problema... " .
Bineinteles, toti incepura sa rada. Derek, cel ce-l luase pe Frankie pe sus la sosire, se apropie de acesta, gata-gata sa-l ia peste picior. Se puse peste el, dupa care ii prinse barbia si isi presa buzele peste ale sale. Zack, care urmarea toata scena, simti un teribil seniment de gelozie in acel moment. Si totusi, Derek acela incepu sa vorbeasca:
- Frankie, ne dai si noua o bucatica din curu' ala sexy pe care-l ai? Te futem nitel, apoi promitem sa te lasam viu, fara nicio vatamare corporala... Grava.
- Mori! raspunse Frankie dadnu-l jos de pe el. Nu ma cobor eu la nivelul tau, sa intorc fundul pentru a obtine ceva, spuse pe un ton intepator, aruncandu-i lui Zack o privire, spre a se asigura ca e bine. Se uita din nou la Derek, care spuse acru:
- Asa e, da, la tine are taticu'...
Frankie se ridica, gata sa-l pocneasca pe cel care-l jignise. Cativa sarira imediat sa-i tina, insa nu apuca sa-i dea decat o palma, caci Allison spuse nervoasa:
- Iesi!
Desigur, cel ce trebuia sa iasa nu era nici pe departe Derek, ci era insusi Frankie.
- Zacky, mergi? intreba si Zack,desi stia ca mai putea sta, se ridica. Isi lua la revedere de la fata, apoi disparu alaturi de Frankie, care spumega de furie. Alese sa nu-l sacaie, astfel ca nu spuse absolut nimic despre cele intamplate acolo.
Iesira incet, mergand spre masina.

"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Zyklon - 11-09-2011, 03:19 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 19-09-2011, 06:33 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:18 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 23-09-2011, 09:14 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 01-10-2011, 06:14 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:15 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de alexutzy97 - 07-10-2011, 09:30 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 08-10-2011, 12:10 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:35 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:23 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 13-10-2011, 09:26 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 13-10-2011, 10:07 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 14-10-2011, 11:22 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Rain - 19-10-2011, 11:17 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 19-10-2011, 11:13 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:41 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 31-10-2011, 08:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 04-11-2011, 08:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 05-11-2011, 01:00 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:41 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de MiraA - 08-12-2011, 08:09 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 09-12-2011, 03:18 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 12-12-2011, 12:22 AM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 16-12-2011, 11:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 03:03 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-12-2011, 10:50 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:49 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:19 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 28-12-2011, 05:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:28 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 06-01-2012, 10:35 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Blue. - 08-01-2012, 06:02 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 09-01-2012, 06:17 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 17-01-2012, 02:00 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 10:56 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 31-01-2012, 11:38 PM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 01-02-2012, 03:34 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 01-02-2012, 10:12 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 02-02-2012, 07:38 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 04-02-2012, 12:43 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:23 AM
RE: Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:20 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 04-04-2012, 05:35 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:44 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 08-04-2012, 10:46 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 11-04-2012, 06:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:35 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 06-05-2012, 03:07 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:55 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 13-05-2012, 02:48 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 27-05-2012, 02:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:17 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 03-06-2012, 07:48 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-06-2012, 01:16 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 03-06-2012, 02:46 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-06-2012, 06:29 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 03-06-2012, 09:16 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:37 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 17-06-2012, 09:43 AM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 18-06-2012, 08:29 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 18-06-2012, 09:56 PM
RE: Alpha Boy - de y2k - 19-06-2012, 05:27 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:46 AM
RE: Alpha Boy - de CiokolataxPortocala - 03-07-2012, 01:57 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-07-2012, 08:17 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-07-2012, 11:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:31 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 15-07-2012, 02:52 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 15-07-2012, 10:09 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:34 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 01-08-2012, 10:00 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 01-08-2012, 10:56 AM
RE: Alpha Boy - de Justine - 27-08-2012, 08:44 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 14-09-2012, 12:10 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 14-09-2012, 01:32 PM
RE: Alpha Boy - de Justine - 15-09-2012, 02:01 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:36 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 12-10-2012, 05:18 PM
RE: Alpha Boy - de RosetteFoxy - 12-10-2012, 08:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:19 PM
RE: Alpha Boy - de FuNnY bUnNy - 10-03-2013, 06:03 PM
RE: Alpha Boy - de ohaio_angel - 15-03-2013, 09:25 PM
RE: Alpha Boy - de Dream_great - 31-03-2013, 11:31 AM
RE: Alpha Boy - de Kira's Scarlet - 30-04-2013, 04:46 PM
RE: Alpha Boy - de ImAfraidofWafers - 12-05-2013, 09:23 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)