Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alpha Boy

#62
Saluuut, dragele mele!!

Ma bucur ca va place, creste inima-n mine cand vad comentariile!
Am venit cu inca un next:


* * *

Ramasese pironit cu ochii pe tavan, nevenindu-i sa creada. Coapsele ii erau murdare de acel lichid albicios, dar nu se putea misca. Ceea ce se inteamplase fusese atat de placut, incat stia ca nu avea sa uite niciodata. Fusese divin de-a dreptul, totul ii placuse la nebunie, chair si senzatia de teama de la inceput si nesiguranta.
Parca totul fusese special creat spre a simti el numai placere, una care dadea o dependenta nebuna de a repeta toate actiunile. Era innebunit de-a dreptul de toate cele petrecute si isi dorea sa repete, dar stia ca nu e momentul... Si se simtea vlaguit, ceea ce-l linistea de-a dreptul acum.
- M-am intors, se auzi vocea calda a lui Frankie si acesta aparu in cadrul usii, invelit doar intr-un prosop. Cum te simti?
Zack, rosu la fata, isi intorsese capul intr-o parte.
- Bine... Foarte bine... Frankie, de ce... De ce ai facut acel lucru? intreba gatuit de emotie. Frankie se lasa in pat, punandu-si capul pe abdomenul micutului. Privea si el in sus ,ascultandu-i repsiratia lui Zack. Isi aducea aminte de miscarile stangace pe care le facuse si el. Avusese emotii, nu era prea experimentat.
- De ce? Am simtit nevoia s-o fac. Am vrut s-o fac, mi-a placut s-o fac, spuse si obrajii lui Zack prinsera tente rosiatice care pe Frankie il facura sa zambeasca. Se ridica si se apleca deasupra lui Zack, apoi isi strecura mana pe la spatele capului sau.
Buzele li se apropiara atat de mult, incat Zack simti ca se inmoaie tot. Se sarutara din nou... Din nou si din nou. Mereu era acelasi act nebun, placut, plin de perversitate si, in acelasi timp, de dragoste. Amandoi simteau cum isi pierd rasuflarea de fiecare data cand simteau atingerile celuilalt. Erau innebuniti, desi nu o arata, de teama sa nu se interpreteze altfel.
- Ce gust are... ? intreba plin de curiozitate Zack. Deveni brusc si mai rosu, amuzandu-l pe Frankie.
- Amar. Si totusi, mie mi se pare dulce... Sexy, spuse ridicand din umeri. ADor la tine cand nu te feresti sa-ti arati curiozitatea. De fapt... Ador foarte multe la tine, spuse incepand sa rada. Sarutul lor lua nastere din nou intre cei doi, facandu-l pe brunet sa se arcuiasca, inchizandu-si ochii. Nu se simtea bine, ci mai mult de-atat! Se simtea divin, ceea ce-i facea inima sa bata din ce in ce mai tare.
Ii accepta si de aceasta data sarutul dulce, bucurandu-se de finetea buzelor lui. Il stranse pe Frankie la pieptul lui dupa ce actul pervers inceta, gandindu-se la el ca la mai mult decat un amic, ci un prieten foarte bun, pe care-l pretuia.
In ultimul timp, se gandise din ce in ce mai mult timp la Frankie.
- De ce esti asa apropiat de mine? Altul ca Tommy sau altcineva nu ar fi fost, poate chiar ar fi ras de nestiinta mea... rosti Zack in soapta, fixandu-si ochii mari, negri, in cei ai lui Frankie, albastri si mereu calzi, plini de bucurie ,veseli.
- Fiindca eu sunt altfel. Si tu esti altfel, astfel ca nu vad motivul pentru care as rade. Pana la urma, toti pornim de la nestiinta. Nici eu nu stiu foarte multe. Ceea ce am facut acolo a fost la fel de nou pentru mine cat si pentru tine, Zack. Dar de ce sa nu invat si sa nu te invat si pe tine?
Vocea sa suna plina de buna vointa, ceea ce pe Frankie il facu sa ii bata inima mai tare. Era incantat de cum se comporta cu el, iar Zack era, pe langa uimit, si foarte multumit. Ii placea ca isi crease un prieten de nadejde in persoana lui Frankie si se bucura si de faptulca scapase de ai sai.
Un telefon suna.
- Petrecerea... spuse Frankie marait. Se vedea pe chipul sau ca nu avea chef de petreceri si astfel de prostii, insa stia ca, daca nu avea sa mearga, avea sa regrete, astfel ca intreba: Ce facem?
Zack il privi, simtindu-se mult mai pretuit decat inainte. Rar i se cerea parerea.
- Orice-ti doreste inima, Frankie, rosti Zack si ridica din umeri. Nu era sigur nici el daca sa faca sau nu acel lucru. Cu toate acestea, simtea ca are nevoie sa se distreze nitel Frankie, fiindca parea putin incordar. Sau asa i se parea lui, cel putin.
- Bine, atunci mergem... I-o trag iar lui Allison, spuse incepand sa rada. Stii, Zacky? Tipa, Dianne, pare cam interesata de tine. Asa cum te-am invatat, o saruti, dupa care, daca vrea mai departe, o duci in pat. E usor, doar iti scoti instrumentul, pui un prezervativ pe el, rosti calm, scotand si un prezervativ dintr-un sertar. I-l intinse, apoi continua: Tipa nu e virgina, asa ca nu trebuie sa iti faci griji. De preferat, nu ii spune ca nu ai mai facut-o, desi asta ramane la atitudinea ta. Nu fi prea dur, bine? il intreba si Zack, care parea mai uimit ca niciodata, dadu afirmativ din cap.
Nu ii venea sa creada ce discutie purtau ei doi, chiar daca Frankie fusese cel care ii facuse acel joculet pervers, ce-i provocase gemete, scancete si multe alte reactii nebune. Era incantat...
- Nu cred ca are sa se intample, rosti brunetul ridicand din umeri. Tipa era chiar nervoasa cand a incercat sa ma sarute si eu m-am intors...
Franie ofta.
- E vina mea. Trebuia sa te invat mai inainte, spuse si Zack se grabi sa il contrazica, insa nu era nevoie, intrucat aceta i-o taie rapid: Mergi si faci un dus, apoi te imbraci si mergem. Eu imi caut niste haine. O fac si pentur tine, daca vrei, spuse si Zack clatina din cap.
Ascultator, se duse in baie, fiindca si el simtea ca are nevoie sa faca un dus, avand in vedere ceea ce se intamplase intre ei cu putin timp inainte si, plus de-asta, si lichidul albicios ce se intinsese pe coapsele lui. Era aproape sigur ca Frankie repetase actiunea aceea de unul singur, ceea ce-l facu sa-i para rau.
Apa incepu a-i biciui trupul din momentul ce intra sub dus, lasandu-si trupul spre a fi spalat de toate acele senzatii nebunesti. Ii placuse, iar acum stia cum sa procedeze pentru a-si crea singur acele reactii. Simtea, de altfel, si ca nu ar fi putut-o face precum Frankie, dar nu conta acest lucru.
Cnad, intr-un sfarsit, dupa un sfert de ora, considera ca e gata, iesi, mirosind tot a gel de dus cu miros de cirese, si se apropie de Franikie, care era imbracat in blugi si un tricou albastru. In cap, tanarul avea o palarie la moda, cu boruri mici si din material subtire, de culoare alba. Trebuia sa recunoasca, ii statea superb baiatului.
- Esti suparat? intrba facandu-l pe acesta sa il priveasca fix, neintelgand. Din priviri, satenul ceru cauza intrebarii, iar vocea calda a celui brunet inunda imediat urechile celuilalt, facandu-l sa prinda o oarecare tenta trandafirie: Tu mi-ai facut mie acel lucru.. Iar apoi cred ca te-ai descurcat singur, nu-i asa? intreba si Frankie isi clatina afirmativ capul. Trebuia sa te ajut eu... Trebuia sa fac ce facusei si tu, spuse, iar baiatul izbucni in ras.
Probabil cateva minute in sir o tinu asa, in timp ce Zack il privea rosu in obraji. Nu s-ar fi asteptat la o astfel de idee niciodata, cel putin nu din partea lui Zack. Se apropie de el si il lua in brate, desi era inca ud. Isi aseza mainile pe obrajii sai si il saruta apasat pe buze.
- Daca as fi vrut ajutor, ti-as fi cerut. Nu e necesar sa faci ceva ce trebuie facut... Trebuie s-o simti, intelegi? Daca nu as fi vrut s-o fac, nu as fi facut-o, indiferent de faptul ca tu ti-ai fi dorit-o. Eu, cand nu vreua sa fac ceva, crede-ma, nu o fac. Deci nu-ti mai face atatea griji si da-mi si me o gurita! ceru incet, intr-un chip pervers.
Zack ii dadu ceea ce isi dorea, facandu-l pe Frankie sa mormaie multumit. Il saruta incantat pe buzele dulci, dupa care i le musca, facandu-l sa geama incet. Acesta chicoti usor, apoi il impinse in pat. Stii ce? Te imbrac eu! spuse apoi lua o pereche de boxeri albi. I-i trase lui Zack pe el, apoi ii puse o pereche de blugi spalaciti, nu foarte largi, si un tricou negru, cu inscriptia "The One And Only" pe el. Se apleca apoi si ii saruta buzele iarasi.
- E bine ce facem...? intreba brnetul in soapta. Ma refer la saruturi... Si...
- Daca nu vrei, nu o facem, veni raspunsul prompt al lui Frankie.
- Din contra, vreau...


"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Zyklon - 11-09-2011, 03:19 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 19-09-2011, 06:33 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:18 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 23-09-2011, 09:14 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 01-10-2011, 06:14 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:15 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de alexutzy97 - 07-10-2011, 09:30 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 08-10-2011, 12:10 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:35 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:23 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 13-10-2011, 09:26 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 13-10-2011, 10:07 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 14-10-2011, 11:22 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Rain - 19-10-2011, 11:17 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 19-10-2011, 11:13 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:41 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 31-10-2011, 08:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 04-11-2011, 08:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 05-11-2011, 01:00 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:41 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de MiraA - 08-12-2011, 08:09 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 09-12-2011, 03:18 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 12-12-2011, 12:22 AM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 16-12-2011, 11:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 03:03 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-12-2011, 10:50 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:49 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:19 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 28-12-2011, 05:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:28 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 06-01-2012, 10:35 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Blue. - 08-01-2012, 06:02 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 09-01-2012, 06:17 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 17-01-2012, 02:00 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 10:56 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 31-01-2012, 11:38 PM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 01-02-2012, 03:34 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 01-02-2012, 10:12 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 02-02-2012, 07:38 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 04-02-2012, 12:43 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:23 AM
RE: Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:20 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 04-04-2012, 05:35 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:44 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 08-04-2012, 10:46 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 11-04-2012, 06:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:35 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 06-05-2012, 03:07 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:55 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 13-05-2012, 02:48 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 27-05-2012, 02:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:17 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 03-06-2012, 07:48 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-06-2012, 01:16 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 03-06-2012, 02:46 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-06-2012, 06:29 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 03-06-2012, 09:16 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:37 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 17-06-2012, 09:43 AM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 18-06-2012, 08:29 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 18-06-2012, 09:56 PM
RE: Alpha Boy - de y2k - 19-06-2012, 05:27 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:46 AM
RE: Alpha Boy - de CiokolataxPortocala - 03-07-2012, 01:57 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-07-2012, 08:17 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-07-2012, 11:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:31 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 15-07-2012, 02:52 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 15-07-2012, 10:09 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:34 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 01-08-2012, 10:00 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 01-08-2012, 10:56 AM
RE: Alpha Boy - de Justine - 27-08-2012, 08:44 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 14-09-2012, 12:10 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 14-09-2012, 01:32 PM
RE: Alpha Boy - de Justine - 15-09-2012, 02:01 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:36 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 12-10-2012, 05:18 PM
RE: Alpha Boy - de RosetteFoxy - 12-10-2012, 08:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:19 PM
RE: Alpha Boy - de FuNnY bUnNy - 10-03-2013, 06:03 PM
RE: Alpha Boy - de ohaio_angel - 15-03-2013, 09:25 PM
RE: Alpha Boy - de Dream_great - 31-03-2013, 11:31 AM
RE: Alpha Boy - de Kira's Scarlet - 30-04-2013, 04:46 PM
RE: Alpha Boy - de ImAfraidofWafers - 12-05-2013, 09:23 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)