Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alpha Boy

#56
Va multumesc pentru comentarii! Sincer, ma bucur enorm ca va place, asta e una dintre povestile de care sunt mandra. Asadar, va trebui sa imi cer scuze ca asteptati prostiile de ceva timp, dar am urmarit sa se vada cum evolueaza o relatie in timp, si sper ca mi-a si iesit.
Deci, bafta la citit!


* * *

Continuau sa priveasca atenti acel film. Deja se ajunsese la lucruri interesante, caci, dupa handjob-ul acela, unul dintre cei doi baieti fu aruncat in pat, iar celalalt se urcase deasupra sa, penetrandu-l cu grija. Cu toate astea, il facea sa geama din cauza durerii. Zack se crispa in acel moment, inclestandu-si mana pe coapsa lui Frankie.
- Ce e cu el? intrebase scurt, ingrijorat.
- Virgin. Cred. Rar itnalnesti asa ceva, am pus mana, deci, pe un deliciu, spuse referindu-se la CD, dar, in acelasi timp, la Zack. Chicoti usor, aplecandu-se deasupra lui Frankie. Ii saruta buzele usor, lasandu-l pe saten cu un zambet multumit pe fata.
- Nu il doare? intrebase privind atent imaginile, prins in febra sunetelor scoase de baiatul chinuit.
Frankie se uita la el zambind. Se apropie el incet si ii pupa fruntea, apoi ii ciufuli parul, facandu-l pe acesta sa roseasca. Zack intelese ca nu trebuia sa fi intrebat acel lucru, fiindca era intr-un fel jenant.. Si poate era un subiect pe care Frankie nu-l discuta.Acesta parea insa senin.
- Cand esti virgin, te doare mult mai tare decat ar durea-o pe o fata, fiindca nu ai un muschi care sa se contracte, explica ridicand din umeri. Acolo doar ti-o baga... Si nu te obisnuiesti decat dupa a... A nu situ cata oara, sa fiu sincer, spuse incepand sa rada. Il doare, deci, teribil. Si inca se misca incet si are instrumentu' mic ala, altfel era vai si-amar de viata lui...
Zack asculta incet explicatia, privindu-l pe Frankie atent, in incercarea de a-i citi toate emotiile de pe chip. Era incantat si, in acelasi timp, speriat de ceea ce auzea din partea tanarului. Isi lasa capul pe abdomenul acestuia, intorcandu-se spre filmul care, si asa destul de scurt, se apropia de sfarsit.
- Eu nu as face asta... rosti in soapta, speriat in mare parte. Isi trecu limba peste buze, umezindu-si-le, privind atent apogeul celor doi din film. Cand acesta se termina, se intoarse spre Frankie, iar acesta incepu sa-l mangaie pe parul negru, matasos.
- Nici eu nu as face-o, sa fiu sincer. Mi-e foarte frica de durere, spuse incepadn sa rada. Sunt si incapatanat, astfel ca nu am lasat pe nimeni sa se apropie de mine, rosti intinzandu-se comod pe pat. Cand Zack isi aseza mana pe piciorul sau, tresari.
- E ceva in neregula? intreba acesta sovaind. Nu intelegea reactia.
- La tine nu e ? intreba Frankie aproape uimit, uitandu-se atent la chipul tanarului.
Zack rosi in acel moment. Se uita atent la el si, hotarand ca nu are niciun motiv pentru care sa nu ii spuna lui Frankie.
- Jos... spuse in soapta. Se uita la el, dupa care isi inchise ochii mari, caprui, in incercarea de a nu arata cat de mult se rosise din nou si cat de rusinat era de ceea ce se intampla. Isi deschise ochii apoi, intalnindu-i privirea binevoitoare a lui Frankie, realiza ca nu are de ce sa se ascunda.
- Atunci mergi si faci ceea ce ai vazut ca i se facea baiatului aluia, spuse calm. Zack se ridica, dand afirmativ din cap, si merse la baie. Nu era sigur daca sa faca sau nu acel lucru, isna simtea ca totusi trebuie sa-l asculte. Trebuia sa invete odata si odata cum mergeau lucrurile, avand in vedere ca deja avea o varsta.
Se duse ascultator la baie,dar se intorsese dupa doua minute. Se uita la Frankie nestiind cum sa reactioneze. Ii era teama de reactia acestuia. Se aseza pe canapea, dadnu-si capul pe spate.
- Nu pot... spuse incet. Nu stiu cum, nu... rosti si din vocea sa se putea observa faptul ca e dezamagit. Frankie, de ce nu stiu? De ce trebuie sa ma tot gadnesc la diferite lucruri? Nu-mi place... spuse in soapta, sperand ca satenul nu e suparat pe el. Acesta zambea.
- Pana la urma tot eu te ajut, daca vrei.
Ii ciufuli parul, iar Zack dadu afirmativ din cap, insa avea foarte multe indoieli daca s-o faca sau nu.
- Acel lucru... ? intreba si Frankie ridica din umeri. Nici el nu stia ce sa faca sau sa nu faca. Era nesigur, astfel ca se apropie de Zack si ii saruta usor buzele, gustandu-i-le cu acea dorinta de neinduplecat. Se apropie incet de el si il cuprinse in brate, in incercarea de a-l face sa nu mai tremure asa de tare cum facea.
- Poate nu, rosti in soapta si se apleca deasupra sa, incepand sa-l muste incet de gat. Zack se agata de gatul sau, apoi scapa un geamat. Mana rece a lui Frankie se afla pe abdomenul lui, facandu-l sa se infioreze la atingerile blande pe care i le oferea. Se incorda brusc cand simti cum mana coboara tot mai mult pe trupul sau, ajungand la marginea boxerilor pe care o apuca cu dintii, incepand sa traga in jos, incantat, din ce in ce mai plin de perersitate.
Se arcui in acel moment, gemand incantat de cele ce se intampla. Ii era si teama, dar era si incantat. Frankie il saruta apasat pe buze, dupa care isi strecura tacticos limba in gura lui, sarutandu-l apasat, dulce, plin de dorinta. Perversitatea actului il facu pe Zack sa scape un sunet infundat, care pe Frankie il incanta.
Isi duse incet-icnet mana pe abdomenul sau, apoi cobori pana la locul umflat dintre picioare. Stranse o singura data, dar pentru Zack fu de-ajuns sa se arcuiasca si sa geama puternic, neputandu-se abtine. Mana ce se afla pe incheietura lui Frankie se stranse, facandu-l si pe acesta sa scape un geamat prelung, ce se auzi in intrega incapere.
- Nu... Nu te crispa! ceru Frankie chicotind. Ii puse din nou stapanire pe buzele acelea dulci,ramase intredeschise, iar Zack ii dadu drumul, dupa care care ii puse stapanire din nou pe buze, reluand sarutul cu ardoare. Se stransera in brate cu dragoste, iar Frankie il intinse pe pat.
Continua sa mangaie usor acel loc, strangand din cand in cand. In acelasi timp, facea niste miscari ce-l innebuneau pe Zack. Se arcui, gemu din nou si nu se putu abtine sa nu isi muste buzele. Frankie isi strecura mana apoi in boxerii lui, atingandu-i pielea ce se infiora imediat.
- Frankie... Stai... ceru in soapta, desi nu voia nici el sa se opreasca de fapt. Ii placea ceea ce ii face, nu mai simtise niciodata asemenea lucruri nebunesti, placute si necunoscute lui pana atunci. Gemu si se lasa sa isi inchida ochii, in incercarea de a-si calma bataile inimii din ce in ce mai rapide.
Boxerii ii fura imediat inlaturati, iar el descoperit. Isi duse mainile spre a-si acoperi intimitatea, dar Frankie i le inlatura cu blandete. Ii lua organul in mana, incepand sa-l mangaie usor, facandu-l pe Zack sa geama incantat. Se agata iarasi de umerii sai, apoi, din propria sa initiativa, ii captura buzele intr-un sarut doritor. Nu se mai satura de dulceata buzelor satenului care ii oferea niste placeri de nedescris.
Aproape ca-i venea sa planga din cauza tuturor lucrurilor ce se intamplau. Murea de rusine, insa nu indraznea sa-l faca pe Frankie sa se opreasca.
- Iti place? inrebase satenul scurt.
Si-ar fi dorit sa nu puna astfel de intrebari, deoarece nu merita sa fie torturat astfel. Ii placea, desigur, iar gemetele de placere scoase tradau acest lucru. Frankie insa nu o facuse deloc cu rautate. Se uita la el cu ochii sai mari, albastri, injectati de dorinta de a-l vedea pe Zack implinit. Doar bunatate, atata se putea vedea acolo.
- Perversule... rosti Zack si ii prinse buzele intr-un sarut. Isi inchise ochii, apoi limba i se strecura in gura calda a lui Frankie, cautand-o pe a lui si, in acelasi timp, inspectand cu sfiala fiece coltisor. Acum invatase ca Frankie era un om bun si nu se mai temea de el. Cu bune, cu rele, pana la urma ii era prieten si nu avea de ce sa-l judece.
- Da, sunt, dar ma exciti! ii spuse Frankie pe un ton senin imediat ce buzele li se dezlipira. Nu mai trebuira multe miscari, caci Zack se arcui o data, brusc, apoi simti o nevoie acuta de a se elibera. Se rosise tot... Si nu putuse tine in el. Tot lichidul albicios isi gasi odihna pe coapsele sale si mana lui Frankie.
- Iarta-ma... ceur rosind puternic. Frankie se apleca si il saruta, dupa care ridica mana usor muradara de lichidul pe care-l duse la gura. Zack il prinse de mana, revoltandu-se imediat: Ce faci?!
- E in regula... sopti si linse lichidul, bucurandu-se de gustul sau despre care constata ca e nitel amarui, insa nu neplacut. Nici el nu mai facuse asta, era un lucru nou ca si pentru Zack, care era, de altfel, rosu in totalitate si abia daca il putea privi pe Frankie.
Acesta se ridica spre el si il saruta pe frunte.
- Esti suparat? intreba si clatina din cap. Uimit, nu?
- Da... se auzi vocea acestuia foarte stinsa.
- Nu m-am putut abtine, trebuia sa incerc odata si-odata... rosti lasandu-se in genunchi si il saruta pe Zack pe buzele intredeschise, uimite. Merg la baie acum!
Zicand ultimele cuvinte, Frankie disparu pe usa dinspre baie, hotarat sa rezolve si el.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Zyklon - 11-09-2011, 03:19 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 19-09-2011, 06:33 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:18 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 23-09-2011, 09:14 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 01-10-2011, 06:14 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:15 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de alexutzy97 - 07-10-2011, 09:30 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 08-10-2011, 12:10 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:35 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:23 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 13-10-2011, 09:26 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 13-10-2011, 10:07 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 14-10-2011, 11:22 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Rain - 19-10-2011, 11:17 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 19-10-2011, 11:13 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:41 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 31-10-2011, 08:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 04-11-2011, 08:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 05-11-2011, 01:00 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:41 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de MiraA - 08-12-2011, 08:09 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 09-12-2011, 03:18 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 12-12-2011, 12:22 AM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 16-12-2011, 11:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 03:03 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-12-2011, 10:50 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:49 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:19 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 28-12-2011, 05:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:28 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 06-01-2012, 10:35 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Blue. - 08-01-2012, 06:02 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 09-01-2012, 06:17 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 17-01-2012, 02:00 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 10:56 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 31-01-2012, 11:38 PM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 01-02-2012, 03:34 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 01-02-2012, 10:12 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 02-02-2012, 07:38 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 04-02-2012, 12:43 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:23 AM
RE: Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:20 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 04-04-2012, 05:35 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:44 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 08-04-2012, 10:46 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 11-04-2012, 06:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:35 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 06-05-2012, 03:07 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:55 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 13-05-2012, 02:48 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 27-05-2012, 02:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:17 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 03-06-2012, 07:48 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-06-2012, 01:16 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 03-06-2012, 02:46 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-06-2012, 06:29 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 03-06-2012, 09:16 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:37 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 17-06-2012, 09:43 AM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 18-06-2012, 08:29 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 18-06-2012, 09:56 PM
RE: Alpha Boy - de y2k - 19-06-2012, 05:27 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:46 AM
RE: Alpha Boy - de CiokolataxPortocala - 03-07-2012, 01:57 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-07-2012, 08:17 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-07-2012, 11:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:31 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 15-07-2012, 02:52 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 15-07-2012, 10:09 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:34 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 01-08-2012, 10:00 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 01-08-2012, 10:56 AM
RE: Alpha Boy - de Justine - 27-08-2012, 08:44 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 14-09-2012, 12:10 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 14-09-2012, 01:32 PM
RE: Alpha Boy - de Justine - 15-09-2012, 02:01 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:36 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 12-10-2012, 05:18 PM
RE: Alpha Boy - de RosetteFoxy - 12-10-2012, 08:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:19 PM
RE: Alpha Boy - de FuNnY bUnNy - 10-03-2013, 06:03 PM
RE: Alpha Boy - de ohaio_angel - 15-03-2013, 09:25 PM
RE: Alpha Boy - de Dream_great - 31-03-2013, 11:31 AM
RE: Alpha Boy - de Kira's Scarlet - 30-04-2013, 04:46 PM
RE: Alpha Boy - de ImAfraidofWafers - 12-05-2013, 09:23 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)