Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alpha Boy

#53
Iti multumesc de comentariu !


- Nu, nu radeam de tine. Scoate limba, ii ceru in soapta, iar brunetul se conforma, ddesi ii era teama. Imediat, se simti rosind mai rau, fiindca Frankie ii sarutase varful limbii incet. Se retrase imediat, intorcandu-se pe spate. Isi arunca fata in perne, iar vocea sa se auzi inabusita:
- Nu mai vreau! E stanjenitor!
Frankie ridica din umeri, desi nu renuntase. Se aseza peste fundul sau, aplecandu-se pe spatele lui. Ii saruta usor ceafa, apoi limba incepu sa ii cerceteze fiecare vertebra a coloanei vertebrale. Parcurgea distanta incet,coborand tot mai jos. Gusta pielea ce se infiora sub atingerile sale cu incantare, neputandu-se abtine sa nu se bucure de reactiile pe care le primea de la Zack.
- Intoarce-te spre mine, ii ceru in soapta si se dadu jos de pe trupul infiorat al lui Zack. Acesta se supuse ascultator, intorcandu-se, dar isi tinea mana pe ochi. Nu mai inclesta dintii, bine? Si nici buzele. Doar stai relaxat. Vei vedea cat de placut poate fi!
Vocea sa suna incantator de linistitoare in acel moment pentru Zack. Satenul trecu peste talia lui Zack, ajungand sa stea deasupra lui. Il saruta incet pe gat, apoi urca la baza acestuia. Isi plimba limba usor pe pielea sensibila, apoi urca spre muchia maxilarului. O saruta si pe aceasta cu tandrete, dupa care urmara buzele. Aceeasi atingere care lui Zack ii dadea stomacul peste cap. Se simtea gol pe dinauntru, apoi sangele ii pulsa ca un nebun in trupul ce nu indraznea sa se miste.
Limba lui Frnakie i se strecura in gura. Trecu incet peste dintii inca inclestati, cu rabdare, facandu-i sa se deschida, permitandu-i sa ajunga intr-un final in lacasul fierbinte, umed. Incet, incepu sa inspecteze fiecare loc intalnit inaintea sa. Buzele satenului se miscau usor deasupra celor a lui Zack, desi acesta nu indraznea sa se miste. Il saruta incet, cu rabdare si dragoste in acelasi timp, bucurandu-se de faptul ca Zack pinsese atat curaj, incat sa-l lase sa-l invete.
Rupse sarutul imediat, fiindca nu mai avea aer. Frankie il privea acum cu alti ochi, plini de bucurie ca primise incredere.
- Imi pare rau, nu pot... spuse in soapta.
- Te descurci minunat! ii spuse sarutandu-i usor buzele. Zack se uita la el nesigur, sperand ca nu il minte. De altfel, pe privirea lui Frankie nu intalnise decat sinceritate. Lasa-ma sa continui, ok? De data asta, ma astept sa mi te alaturi. Haide, nu-ti face griji, va fi bine!
Urma un alt sarut copilaresc, apoi unul real: Frankie incerca din nou sa-l faca pe Zack sa-i raspunda. cu toate acestea, brunetul statea nemiscat, neindraznind sa faca orice altceva. Ii era teama, foarte teama de o posibil greseala... Dar ii era teama si sa-l supere pe Frankie, fiindca il pretuia.
"Nu pot... Mi-e teama... " isi spuse in minte.
Incercarea lui Frankie ramase fara raspuns...



* * *


Si totusi continuase. Nu ii parea rau defel pentru ceea ce facea, ci era chiar fericit. Realiza ca trbuie sa isi pastreze rabdarea pentru a-i da lui Zack incredere in el. Isi duse o mana pe obrazul acestuia, in timp ce pe a doua o utiliza pentru a si-o strecura pe dupa talia acestuia. Il ridica in sezut, inconjurandu-l cu picioarele, ca si cand nu isi dorea ca el sa fuga cumva.
"Te rog, fa-o! " ceru in mintea sa Frankie si, imediat, ramase uimit. Pentru un moment, simtise cum inima ii bate mai tare decat pana atunci: Zack reusise. O scurta miscare, doar cateva momente, insa fusese intr-adevar real. Pulsul i se accelerase si acum era fericit din cale-afara pentru ce se intampla.
Limba sa fina continua sa inspecteze cu tactica lacasul fierbinte a lui Zack, simtind in acelasi timp cum devine dependent de acest joculet. Puritatea bruentului il atragea, insa stia ca nu avea sa poata renuta prea curand la atingerile dintre ei.
Mainile sale incepura sa i se plimbe pe trup brunetului, mangaindu-l, dandu-i curajul necesar spre a reusi iarasi. Buzele sale pana nu de mult tremurande se miscara sfios sub cele ale lui Frankie, iar limba trecu fugitiv, frecandu-se de cea a satenului. Simtea cat de rosu era, si totusi nu ii pasa de acest lucru. In preajma lui Frankie, totul devenea fericit. Ii placea la nebunie.
Sfiala disparu in scurt timp. Zack, care inca statea agatat de umerii lui Frankie,il trase pe acesta deasupra sa, pe suprafata moale a patului in care stateau. Acum,ceea ce se intampla intre ei doi era un sarut in toata regula. Era fericit, invatase. Cel putin intr-o mica masura, da, stia acum sa sarute.
Insa toata vraja se rupse. Telefonul suna din nou, tot al brunetului. Frankie intinse mana dupa el, fiindca nu era prea departe de trupurile lor inlantuite. Isi deschise pentru un scurt moment ochii, citind apelantul: Kyle. Stia ca e fratele lui Zack, asa ca rupse sarutul.
- Da? se auzi vocea tremuranda a bruentului cand raspunse. De cealalta parte a aparatului, vocea lui Kyle suna plina de dispret:
- Vii pe-afara? il intreba si Zack mormai negativ imediat. Si nici nu isi dorea sa iasa, voia doar sa fie cu Frankie in acel moment. Jigodia aia de Frank s-a atins in vreun fel de tine? itnreba si se auzi un tipat in spatele sau.
Frankie isi inclestase pumnii in acel moment, parca gata sa-l loveasca.
- Nu mi-a facut nimic, si nu e jigodie, rosti senin Zack, mangaindu-i in acelasi timp obrazul lui Frankie. Il trase spre el, iar satenul isi deschise doritor buzele, gata sa-l sarute, fara sa ii pese de faptul ca avea telefonul la ureche.
- Bine. Pa! se auzi vocea dispretuitoare a fratelui sau, apoi tonul telefonului care fusese inchis. Zack isi stinse telefonul mobil, apoi il arunca in pat. Imediat, il trase pe Frankie deasupra sa, formand un nou sarut. Intreruperea fu insa de rau augur, deoarece isi pierduse toata concentrarea. Din nou, nu indraznea sa se miste.
- Ca adineaori, micutule. Haide, stiu ca poti! spuse in soapta Frankie, dupa care facu aceeasi miscare, strecurandu-si limba in interiorul gurii sale. De aceasta data, Zack isi aduna tot curajul de care dispunea, sarutandu-l pe Frankie, raspunzandu-i. Limbile li se frecau incet una de cealalta, intr-un joc plin de tandrete, cum doar Frankie stia sa initieze. Il stranse in brate pe Zack, apoi il saruta prelung, plin de dorinta.
Cand, intr-un sfarsit, rupsera din nou jocul, amandoi respirau sacadat, in incercarea de a-si lua aerul de care aveau nevoie. Inimile le bateau amandurora mai tare, ceea ce se intamplase emotionandu-i peste masura. Erau fericiti amandoi. O privire din partea lui Frankie fu de-ajuns pentru ca Zack sa se rusineze din nou. Isi ascunse chipul in perna, intorcandu-se ca un copil mic cu fundul in sus.
Imediat, Frankie fu deasupra lui.
- Sa te calaresc? intreba la ureche si ii musca lobul.
Pulsul i se marise brunetului, deoarece se gandi la lucruri neconventionale pentru cateva momente. Se linisti insa in momentul in care realiza ca Frankie nu avea sa-l raneasca, ci doar sa-l faca sa-i placa. Se rusinase usor, apoi se intoarse spre el cu capul si ii puse stapanire pe buze, capturandu-i-le intr-un sarut care pe Frankie il uimira mai mult decat ar fi facut-o un sarut din partea altcuiva.
Ii raspunse si de aceasta data, mangaindu-i in acelasi timp parul matasos. Era atat de fericit ca il invatase, incat abia isi incapea in piele.
- Stii ca te descurci chiar foarte bine? intreba cand rupsera sarutul. Imi place cum saruti.
Sinceritatea il facu pe Frankie si de aceasta data sa fie mai fericit ca niciodata, fiindca Zack se rosise si, in acealsi timp, ii multumea din priviri. Se apleca si ii saruta fruntea, dupa care il intoarse cu fata in sus si incepu sa ii sarute pieptul, coborand din ce in ce mai jos intr-un mod din ce in ce mai pervers. Lingea si musca pielea usor, fara sa ii provoace vreo neplacere.
Multitudinea de senzatii il facura pe Zack sa inceapa sa tremure. Nu ii venea sa creada, insa ii placeau la nebunie acele senzatii. Isi inchise ochii, gemand si arcuindu-se cand Frankie ajunse la marginea boxerilor. Musca de ea si incepu sa traga in jos, dar parul ii fu prins de mainile brunetului si se ridicase.
- M-a luat valul... Iarta-ma, se scuza in soapta, iar Zack incepu sa rada fara sa vrea. Il chema la el si ii saruta usor buzele.
- Multumesc pentru saruturi... Sunt divine, rosti in soapta. Il imbratisa, iar Frankie il trase deasupra sa.
Incepu sa-i mangaie spatele usor, indreptandu-se spre banda boxerilor de care incepu sa traga usor. Se juca cu ea, in timp ce Zack se uita la el printre genele dese, incercand sa inteleaga ce-si doreste acesta. Se apleca si ii saruta buzele usor, apoi spuse:
- Referitor la acel lucru... Stii, ce ai facut in baie... spuse rosind. Ma inveti?
Frankie incepu sa rada in acel moment, neputandu-se abtine. Isi trecu limba peste buze, calmandu-se intr-un final, apoi deveni mai serios decat il vazuse Zack vreodata.
- Ti-am spus, ma atragi... si nu stiu unde m-as opri. Nu-ti pot arata lucrurile alea, mai ales ca sunt destul de excitat, incat in curand va trebui sa scap de presiune. Iti vei da seama singur imediat! spuse venindu-i o idee. Il lua in brate pe Zack, punandu-l ca pe un copil sa stea privind televizorul. Il aprinse, apoi cauta un film.
- Ce faci? intrebase scurt, iar Frankie, senin, fara sa raspunda intebarii, isi arata nemultumirea:
- Pai cum sa gasesc cand am nevoie?! Al dracului sa fie! spuse stingandu-l.
Il lua pe Zack in brate, ducandu-l in sufragerie, si il puse pe canapea, intinzandu-l acolo. Se indrepta apoi spre DVD si, aprinzandu-l, intreba:
- Ce filme preferi?
- Actiune, comedie... Sa ma gandesc... Aventura, unele dintre ele, horror-ul il ador, drama, incepu sa enumere, dar Frankie incepu sa rada, oprindu-l.
- Porno, ma! Zack deveni mai rosu din nou, ascunzandu-si chipul. Vocea calma a lui Frankie se auzi insa, linistindu-l: Nu ai de ce sa-ti faci griji. Sunt lucruri normale, trebuie sa inveti. Asa ca spune-mi...
- Fete, cred, spuse rosind, iar Frankie se uita printre filme si le sorta.
- Fetele nu au penis, ca sa pot sa-ti arat acel lucru, Zacky. Si ne vom uita la unul cu baieti, ca nu am de-alea normale, spuse ridincand din umeri. La nimereala, puse un CD si apoi veni in canapea, langa Zack. Isi aseza capul pe coapsa sa, deoarece acesta statea in coltul canapelei, cu un genunchi ridicat la piept, iar celalalt lasat lejer ca perna pentru Frankie.
Imediat, filmul incepu, infatisand doi tineri ce tocmai se dezbracau. Zack privea atent, la fel si Frankie, care, din cand in cand, mai batea pe canapea cu degetele usor, plictisit. Imediat, lucrurile ajunsera sa se incinda, fiindca unul dintre baieti incepu sa ii faca uun handjob celuilalt. Zack deveni mai atent si, in acelasi timp, mai rosu in obraji.
- E jenant... spuse in soapta, dar Frankie rosti simplu:
- E normal. Crede-ma, explica ridicandu-se in sezut, daca n-o faci, poti innebuni. Eram candva cu Tommy... Si ne-am uitat la un astfel de film, doar ca era unul normal si pe mine m-a excitat teribil... Si, ca si tine, nu eram inca experimentat, asa ca a trebuit sa ma ajute Tommy!
Incepuse sa rada, facandu-l si pe Zack sa constientizeze ca acele lucruri nu sunt deloc de rusine si trebuiesc discutate, spre a fi cunoscute de cei neexperimentati. Se lasa la un moment dat si el sa se intinda pe canapea, asezandu-si capul pe soldul lui Frankie. Telefonul satenului incepu sa sune, iar acesta raspunse mai mult sau mai putin interesat.
- Ce faci? se auzi o voce blanda de la celalat capat si imediat isi dadu si Zack seama ca e Allison.
- O laba, tu?
- Vorbeam serios. Ce se aude? Ma inseli, Frankie? intrebase aceasta, iar el incepu sa rada.
- Nu, ma uitam la un film. Cu gay, vrei sa vii sa te delectezi? intreba batjocoritor. Sigur, simtindu-se jignita, Allison spuse calm:
- E party la mine maine, daca vrei sa vii. Ia-l si pe Zack, e tare de treaba pustiul. Te iubesc! ii spuse, dar Frankie ii inchise teelefonul in nas, fara sa ii raspunda.
- Mergem? itnrebase si Zack ridica din umeri. Bine, daca nu stii, atunci mergem.
Se intoarse si ii prinse buzele captive intr-un sarut prelung, facandu-l sa geama usor, inchiznadu-si ochii.

"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Zyklon - 11-09-2011, 03:19 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 19-09-2011, 06:33 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:18 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 23-09-2011, 09:14 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 01-10-2011, 06:14 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:15 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de alexutzy97 - 07-10-2011, 09:30 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 08-10-2011, 12:10 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:35 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:23 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 13-10-2011, 09:26 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 13-10-2011, 10:07 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 14-10-2011, 11:22 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Rain - 19-10-2011, 11:17 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 19-10-2011, 11:13 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:41 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 31-10-2011, 08:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 04-11-2011, 08:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 05-11-2011, 01:00 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:41 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de MiraA - 08-12-2011, 08:09 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 09-12-2011, 03:18 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 12-12-2011, 12:22 AM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 16-12-2011, 11:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 03:03 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-12-2011, 10:50 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:49 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:19 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 28-12-2011, 05:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:28 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 06-01-2012, 10:35 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Blue. - 08-01-2012, 06:02 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 09-01-2012, 06:17 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 17-01-2012, 02:00 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 10:56 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 31-01-2012, 11:38 PM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 01-02-2012, 03:34 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 01-02-2012, 10:12 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 02-02-2012, 07:38 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 04-02-2012, 12:43 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:23 AM
RE: Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:20 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 04-04-2012, 05:35 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:44 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 08-04-2012, 10:46 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 11-04-2012, 06:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:35 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 06-05-2012, 03:07 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:55 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 13-05-2012, 02:48 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 27-05-2012, 02:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:17 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 03-06-2012, 07:48 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-06-2012, 01:16 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 03-06-2012, 02:46 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-06-2012, 06:29 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 03-06-2012, 09:16 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:37 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 17-06-2012, 09:43 AM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 18-06-2012, 08:29 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 18-06-2012, 09:56 PM
RE: Alpha Boy - de y2k - 19-06-2012, 05:27 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:46 AM
RE: Alpha Boy - de CiokolataxPortocala - 03-07-2012, 01:57 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-07-2012, 08:17 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-07-2012, 11:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:31 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 15-07-2012, 02:52 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 15-07-2012, 10:09 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:34 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 01-08-2012, 10:00 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 01-08-2012, 10:56 AM
RE: Alpha Boy - de Justine - 27-08-2012, 08:44 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 14-09-2012, 12:10 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 14-09-2012, 01:32 PM
RE: Alpha Boy - de Justine - 15-09-2012, 02:01 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:36 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 12-10-2012, 05:18 PM
RE: Alpha Boy - de RosetteFoxy - 12-10-2012, 08:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:19 PM
RE: Alpha Boy - de FuNnY bUnNy - 10-03-2013, 06:03 PM
RE: Alpha Boy - de ohaio_angel - 15-03-2013, 09:25 PM
RE: Alpha Boy - de Dream_great - 31-03-2013, 11:31 AM
RE: Alpha Boy - de Kira's Scarlet - 30-04-2013, 04:46 PM
RE: Alpha Boy - de ImAfraidofWafers - 12-05-2013, 09:23 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)