Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alpha Boy

#51
Multumesc de comentarii!


* * *

Zack ramasese cu rasufarea taiata. Se uita la Frankie in incercarea de a se calma. Se rusinase enorm cand auzise ceea ce ii spusese, ceea ce-l facu sa-si dea capul pe spate, intinzandu-se pe pat. Satenul se puse din nou deasupra lui.
- E in regula? intrebase scurt.
- Da... spuse Zack la randul sau. Refuza sa-si deschida ochii, de teama pentru ceea ce ar putea sa se intample de fapt intre ei doi. Isi pleca privirea spre tanarul care acum zambea ca un prunc. Frankie, nu mi-ai face rau, nu? intrebase facandu-l pe cel cu ochii albastri sa inceapa sa rada, de parca ceea ce ar fi fost intrebat era, de fapt, o gluma buna, nu o intrebare plina de teama.
- Tot ce-ti fac... Iti va placea, crede-ma. Desi, precum ti-am spus, sunt unele lucruri de la care nu ma pot abtine. Si care, desigur, dau dependeta. De aceea, voi incerca sa ma rezum numai la anumite lucruri, bine? Vreau sa stai linistit, iti promit ca nu iti voi face rau.
Vocea sa era blanda si plina de sinceritate, ceea ce pe Zack il facea fericit. Se uita fix in ochii sai.
- Stam si stam prost! spuse fixandu-si ochii albastri in cei ai lui Zack, negrii sai ochi precum taciunele. Se apleca si ii dadu un sarut pe frunte. Esti gata? Esti sigur? intreba si Zack aproba in ambele cazuri. Frankie ii saruta incet pleoapele, facandu-i-le sa se inchida, dupa care ii saruta incet obrazul.
Fiecare miscare pe care o facea era placuta, dulce, plina de dorinte ascunse. Intr-adevar, erau lucruri de lacare nu se putea tine departe, iar acele lucruri constau in a-l atinge pe Zack. Imediat, buzele sale, moi ca de fiecare data, i le cuprinsera intr-un sarut copilaresc, doar o atingere a buzelor, pe cele ale brunetului.
Imediat, trupul acestuia fu invadat de un val de caldura extrem de placut. Nu simtea teama, nici macar nu isi dorea sa schimbe ceea ce alese sa se intample. Se simtea fericit de lucrurile ce se petrec. Desi nu stia daca e bine ce face, isi puse mainile in jurul gatului lui Frankie, facandu-l pe acesta sa zambeasca. Ii simtea respiratia calda pe pielea lui ce se infiora de fiecare data cand il atingea iar si iar. Era fericit acum, aflandu-se sub saten.
Credea ca lucrurile sunt usoare, insa imediat ce ii simti limba lui Frankie parcurgandu-i buzele, dandu-le contur si cerandu-le fara cuvinte sa se deschida, simti cum incepe sa tremure. Era o senzatie ciudata, plina de dorinta si, in acelasi timp, de teama. Nu stia cum sa reactioneze..
Isi tinea buzele stranse, temator. Ochii, la fel de stransi, nu indrazneau sa se deschida pentru a-l privi pe Frankie. De altfel, si acesta avea ochii inchisi. Ii placea sa se refugieze langa persoana pe care o saruta si o atingea, itntodeauna fusese asa. Era mai romantic decat majoritatea baietilor, desi avea si partile sale proaste, ca fiecare.
- Deschide-ti buzele, ceru in soapta, iar Zack clatina din cap in mod negativ. Satenul il privi curios, efiind imediat intampinat de perechea de ochi negri ca taciunii. De ce, Zacky? intrebase scurt. Nu stia el acum ce sa faca.
"L-am speriat? " se intreba in mintea sa, ingrijorat din cale-afara de ceea ce facuse.
- Mi-e frica... se auzi raspunsul din partea lui Zack, care il facu, de altfel, sa rada. Nu ii venea sa creada. Chicoti usor, apoi se apleca spre Zack.
- Ridica-te, ceru in soapta si bruentul se conforma. Uita-te la mine, Zacky. Ai incredere in mine? intrebase ca si cum ar fi vorbit cu un copil de cinci ani. Baiatul aproba, dupa care Frankie ceruse: Atunci pupa-ma.
Inca temator, Zack se apropiase tot mai mult de el. Ii saruta scurt buzele, apoi se retrase. Ii era asa de teama, incat nu se putea abtine. Isi inchise ochii, sperand ca totul avea sa fie in regula intre ei doi. Nadajduia ca nu il suparase pe Frankie, astfel ca il pupa din nou, la fel de scurt.
Desi in mica masura, Frankie era multumit. Ii zambi tanarulului, apoi ii ciufuli parul brunet, nu foarte lung.
- Te rog, ai incredere in mine, bine? intrebase si fu aprobat aproape imediat. Zack isi inchise ochii si de aceasta data, lasandu-se pe pat. Tremura la fel de tare. Pentru a distinge atmosfera, Frankie intreba aproape soptit: Oare cum vei reactiona cand va trebui sa te culci cu prima persoana, daca tu la un sarut faci asa?
Reusise ceea ce-si propuse, fiindca brunetul incepu sa rada amuzat. Profita in acel moment de ocazie si se apleca asupra lui, pupandu-l iarasi pe buzele intredeschise. Inima lui Zack o luase imediat razna, incepand sa bata mai tare decat ar fi fost normal. Se agata de umerii lui Frankie, neindraznind sa faca niciun fel de miscare.
Ramasesera cu buzele inlantuite mai mult timp, ceea ce pe Frankie il incanta. Incet-incet, Zack incepu sa se linisteasca. Imediat ce gura ii fu eliberata, sopti incet:
- N-a fost greu...
- Stiu ca nu a fost greu. Pana acum, te descurci foarte bine. Vreau doar sa uiti de teama, bine? Nu te gandi ca ai putea face vreo greseala. Nu ai, de fapt, ce greseala sa faci, fiindca, in fond, nu poti explica un sarut. Nu e un tipar pe care-l urmezi, pricepi? intrebase si Zack, animat acum de un zambet stanjenit, dadu rapid din cap in semn ca intelesese.
Frankie ii facu semn sa se apropie din nou su buzele li se unira pentru a treia oara intr-un sarut bland, usor. Ramasera si de aceasta data o buna bucata de timp asa, dupa care Frankie hotari ca e timpul sa treaca la nivelul urmator: isi trecu din nou limba peste buzele lui Zack, ce stateau acum moi, usor intredeschise. Profita de ocazie, strecurandu-si-o in interiorul gurii lui, insa intalni urmatoarea bariera: dintii inclestati.
Imediat, se retrase incepand sa rada. Zack isi deschise ochii, mai rosu la fata ca niciodata, curios de ce rade.
- Razi de mine, nu? intrebase intristandu-se peste masura brusc. Frankie deveni imediat grav, apropiindu-se de el.
- Nu, nu radeam de tine. Scoate limba, ii ceru in soapta, iar brunetul se conforma, ddesi ii era teama. Imediat, se simti rosind mai rau, fiindca Frankie ii sarutase varful limbii incet. Se retrase imediat, intorcandu-se pe spate. Isi arunca fata in perne, iar vocea sa se auzi inabusita:
- Nu mai vreau! E stanjenitor!
Frankie ridica din umeri, desi nu renuntase. Se aseza peste fundul sau, aplecandu-se pe spatele lui. Ii saruta usor ceafa, apoi limba incepu sa ii cerceteze fiecare vertebra a coloanei vertebrale. Parcurgea distanta incet,coborand tot mai jos. Gusta pielea ce se infiora sub atingerile sale cu incantare, neputandu-se abtine sa nu se bucure de reactiile pe care le primea de la Zack.
- Intoarce-te spre mine, ii ceru in soapta si se dadu jos de pe trupul infiorat al lui Zack. Acesta se supuse ascultator, intorcandu-se, dar isi tinea mana pe ochi. Nu mai inclesta dintii, bine? Si nici buzele. Doar stai relaxat. Vei vedea cat de placut poate fi!
Vocea sa suna incantator de linistitoare in acel moment pentru Zack. Satenul trecu peste talia lui Zack, ajungand sa stea deasupra lui. Il saruta incet pe gat, apoi urca la baza acestuia. Isi plimba limba usor pe pielea sensibila, apoi urca spre muchia maxilarului. O saruta si pe aceasta cu tandrete, dupa care urmara buzele. Aceeasi atingere care lui Zack ii dadea stomacul peste cap. Se simtea gol pe dinauntru, apoi sangele ii pulsa ca un nebun in trupul ce nu indraznea sa se miste.
Limba lui Frnakie i se strecura in gura. Trecu incet peste dintii inca inclestati, cu rabdare, facandu-i sa se deschida, permitandu-i sa ajunga intr-un final in lacasul fierbinte, umed. Incet, incepu sa inspecteze fiecare loc intalnit inaintea sa. Buzele satenului se miscau usor deasupra celor a lui Zack, desi acesta nu indraznea sa se miste. Il saruta incet, cu rabdare si dragoste in acelasi timp, bucurandu-se de faptul ca Zack pinsese atat curaj, incat sa-l lase sa-l invete.
Rupse sarutul imediat, fiindca nu mai avea aer. Frankie il privea acum cu alti ochi, plini de bucurie ca primise incredere.
- Imi pare rau, nu pot... spuse in soapta.
- Te descurci minunat! ii spuse sarutandu-i usor buzele. Zack se uita la el nesigur, sperand ca nu il minte. De altfel, pe privirea lui Frankie nu intalnise decat sinceritate. Lasa-ma sa continui, ok? De data asta, ma astept sa mi te alaturi. Haide, nu-ti face griji, va fi bine!
Urma un alt sarut copilaresc, apoi unul real: Frankie incerca din nou sa-l faca pe Zack sa-i raspunda. cu toate acestea, brunetul statea nemiscat, neindraznind sa faca orice altceva. Ii era teama, foarte teama de o posibil greseala... Dar ii era teama si sa-l supere pe Frankie, fiindca il pretuia.
"Nu pot... Mi-e teama... " isi spuse in minte.
Incercarea lui Frankie ramase fara raspuns...



"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Zyklon - 11-09-2011, 03:19 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 19-09-2011, 06:33 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:18 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 23-09-2011, 09:14 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 01-10-2011, 06:14 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:15 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de alexutzy97 - 07-10-2011, 09:30 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 08-10-2011, 12:10 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:35 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:23 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 13-10-2011, 09:26 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 13-10-2011, 10:07 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 14-10-2011, 11:22 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Rain - 19-10-2011, 11:17 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 19-10-2011, 11:13 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:41 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 31-10-2011, 08:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 04-11-2011, 08:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 05-11-2011, 01:00 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:41 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de MiraA - 08-12-2011, 08:09 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 09-12-2011, 03:18 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 12-12-2011, 12:22 AM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 16-12-2011, 11:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 03:03 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-12-2011, 10:50 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:49 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:19 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 28-12-2011, 05:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:28 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 06-01-2012, 10:35 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Blue. - 08-01-2012, 06:02 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 09-01-2012, 06:17 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 17-01-2012, 02:00 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 10:56 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 31-01-2012, 11:38 PM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 01-02-2012, 03:34 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 01-02-2012, 10:12 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 02-02-2012, 07:38 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 04-02-2012, 12:43 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:23 AM
RE: Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:20 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 04-04-2012, 05:35 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:44 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 08-04-2012, 10:46 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 11-04-2012, 06:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:35 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 06-05-2012, 03:07 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:55 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 13-05-2012, 02:48 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 27-05-2012, 02:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:17 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 03-06-2012, 07:48 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-06-2012, 01:16 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 03-06-2012, 02:46 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-06-2012, 06:29 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 03-06-2012, 09:16 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:37 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 17-06-2012, 09:43 AM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 18-06-2012, 08:29 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 18-06-2012, 09:56 PM
RE: Alpha Boy - de y2k - 19-06-2012, 05:27 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:46 AM
RE: Alpha Boy - de CiokolataxPortocala - 03-07-2012, 01:57 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-07-2012, 08:17 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-07-2012, 11:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:31 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 15-07-2012, 02:52 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 15-07-2012, 10:09 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:34 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 01-08-2012, 10:00 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 01-08-2012, 10:56 AM
RE: Alpha Boy - de Justine - 27-08-2012, 08:44 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 14-09-2012, 12:10 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 14-09-2012, 01:32 PM
RE: Alpha Boy - de Justine - 15-09-2012, 02:01 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:36 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 12-10-2012, 05:18 PM
RE: Alpha Boy - de RosetteFoxy - 12-10-2012, 08:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:19 PM
RE: Alpha Boy - de FuNnY bUnNy - 10-03-2013, 06:03 PM
RE: Alpha Boy - de ohaio_angel - 15-03-2013, 09:25 PM
RE: Alpha Boy - de Dream_great - 31-03-2013, 11:31 AM
RE: Alpha Boy - de Kira's Scarlet - 30-04-2013, 04:46 PM
RE: Alpha Boy - de ImAfraidofWafers - 12-05-2013, 09:23 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)