Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alpha Boy

#14
Va multumesc enorm pentur comentarii, scumpele meele prietene >:D< Apreeciez enorm incurajarile :o3


* * *

Zack se gandea cu groaza ca fratele sau se bagase in niste treburi necurate, din care nu avea sa iasa usor, fiindca incepusera deja sa aiba comportament agresiv prietenii lui. Cu toate astea, lui Zack i se parea ca acel baiat, Frankie, era chiar de treaba, spre deosebire de cel cu care plecase fratele sau si al carui nume nu-l mai retinea.
Ofta usor, ridicandu-se din pat. Era fericit ca mama sa nu ii facuse nimic cand se intorsese aseara acasa. Cel putin deocamdata nu ii facuse nimic. Din cauza faptului ca ii era teribil de foame, cobori din camera sa in bucatarie, unde mama si tatal sau stateau de vorba.
- 'Neata, spuse cascand, iar mama lui se intoarse spre el, privindu-l mustrator.
Sperase ca nu avea sa se intample acest lucru, insa se parea ca nu avae norocul sa fie lasat in pace nici acum si nu credea ca avea sa fie lasat in pace vreodata. Ofta usor si se uita la ea, privind-o intrebator. Se aseza in acelasi timp pe scaunul de langa tatal sau.
- Zack, aseara... incepuse, dar Zack o intrerupse:
- Sunt teafar, nevatamat, nu vad de ce te mai iei de mine!
Era disperat, isi dorea s-o faca pe mama lui sa inteleaga ca nu mai e un copil pe care ea-l putea dirija dupa modul cum isi doreste. Voia sa ma iasa cu Kyle , fratele lui, insa avea sumbra presimtire ca asta nu avea sa se mai intample vreodata.
- Oi fi tu, spuse mama sa, insa stiu ca vei ajunge sa faci ce face si el daca nu am grija de tine! Fratele tau, Zack, e un drogat!
Vocea ii rasuna in toata casa, iar Zack tresari. Nu-i venea sa creada. Se astepta sa afle asta, insa impactul asupra sa fusese prea mare. Ofta prelung, apoi isi musca buzele.
- Mi-e foame, spuse incet, lasandu-si capul pe umarul tatalui sau, care il privea si el, insa cu ochi blanzi. El nu era asa de dur ca mama sa si ii parea rau de faptul ca baiatul lor era nevoit sa fie inchis in casa si i se luau toate privilegiile.
- Haide, Michelle, e tanar, n-a facut nimic rau! Daca iese si el cu alti baieti asta nu inseamna ca are sa ajunga un drogat, precum fratele sau! spuse in incercarea de a-i lua apararea, insa era, din pacate, zadarnic, deoarece femeia il privi urat si Zack se ridica.
- Bine, mama! Nu mai ies cu Kyle! Insa ar trebui sa te interesezi si tu, ca e fiul tau, si ar fi indicat sa aflii ca nu se mai drogheaza si face tratament!
Ceea ce spusese nu era deloc o minciuna. Intr-adevar, Kyle nu se mai droga de ceva timp si facea un tratament, mergea la psiholog, insa el nu stia inca acele lucruri.
- Oh! Bine, iesi cu cine vrei tu, dar sa nu mi te plangi mie cand o sa iti pierzi orice dram de omenie din tine si o sa ajungi un zombi!
Era nervoasa in acel moment, ceea ce o facu sa spuna totul rapid, fara sa se gandeasca la faptul ca isi va rani fiul. Acesta zambi acru, iar tatal sau schimba rapid subiectul:
- Vei sta cu un prieten de-al meu, Zack. De fapt, vei sta cu fiul sau, spuse barbatul zambind. Eu si mama ta plecam intr-o delegatie, nu stim cand ne intoarcem. In aceasta seara te vei muta la Frankie. Asa se numeste baiatul. Tatal sau e un avocat vestit.
Zack zambi audcandu-si aminte de Frankie de aseara, dar era sigur ca nu e aceeasi persoana, fiindca era imposibil.
- Te rog, spuse mama sa, asezandu-se in fata lui pe un scaun, te rog, nu incerca sa-l vezi pe Kyle! Baiatul ala e un pericol pentru tine!
Fericit ca scapa de parintii sai, Zack dadu afirmativ din cap.

- Salut, spuse o voce prietenoasa din spatele sau, iar Zack se intoarse brusc. Ramasese masca, insa alese sa nu arate acest lucru. Cel din fata lui, de asemenea, il recunoscuse, dar isi daduse seama dupa atitudinea celuilalt ca e mai prudent sa taca din gura. Eu sunt Frankie si cu mine vei locui o buna bucata de timp.
- Salut, rosti si Zack zambind. Imi pare bine de cunostinta, eu sunt Zack.
Cei doi dadura mana si, dupa ce Frankie ii saluta politicos parintii tanarului de langa el, se urca la volanul masinii in care erau bagajele baiatului. Zack isi lua la revedere si, pe ultima suta de metri, tatal sau ii spuse ca aceea este o locuint provizorie pentru el, fiindca se transferase la liceul din apropierea casei lui Frankie, in partea opusa orasului.
Aproape jubiland, intra in masina si statu cuminte doar pana ce cotira la coltul strazii, dupa aceea Frankie dadu muzica mai tare si isi scosese o tigara, iar Zack incepu sa vorbeasca:
- Nu ma asteptam sa fii chiar tu! Pentru un moment, chiar ma gandisem la tine, dar mi se parea ca ar fi prea frumos sa fie adevarat!
Frankie, zambind, ii ciufuli freza tanarului de langa el, apoi calca mai tare pedala de acceleratie si, in nu mai putin de patruzeci si cinci de minute, ajunsera in fata casei acestuia.
"As putea jura ca drumul a fost mai scurt aseara! " isi spuse in minte cu un suras discret pe chipul inocent Zack. Satenul se uita la el cu atentie, zambindu-i calduros. Spre deosebire de cel de-aseara, care-l luase pe fratele lui, Kyle, afara, el era foarte de treaba, sau cel putin asa parea la prima vedere. Tanarul avea senzatia ca se simte foarte bine in compania celuilalt.
- Buna bucata de timp... Cat inseamna, Frankie? intrebase Zack privind fix in ochii albastri ai celuilalt.
Acesta, ignorand momentan intrebarea, lua rapid bagajele avute in masina si le duse in casa, punandu-le in camera sa.
- Nu stiu, micutule, nu stiu cat inseamna. Auzi? Te deranjeaza daca dormi cu mine in camera? Celalat dormitor e al tatei, iar cel pentru oaspeti este plin cu draciile mele, pe care nici acum nu le-am aruncat. Zack se uita la el zambind si accepta sa doarma cu el.
Cei doi se privira pret de cateva momente, dupa care Zack intreba:
- Imi pot pune lucrurile care pe unde?
Frankie se aseza in pat, inclinand in acelasi timp din cap si incepand sa se uite atent la Zack, care deja incepuse sa despacheteze si, tacut, isi punea ordonat toate lucrurile in sifonier. Se gandea ca Frankie e un baiat ordonat, fiindca era curatenie mai peste tot. Nu indrazni insa sa dea curs acestor vorbe, fiindca se gandea ca ar putea fi indiscret intr-un fel sau altul.
Se auzi o bataie in usa, apoi aceasta cum se deschise si, dupa putin timp, Tommy aparu in usa, foarte vesel. Nu-l vazuse pe Zack. Se arunca in pat, peste Frakie, incercand sa-l pupe, in timp ce acesta ii puse ambele maini pe piept, sperand sa-l indeparteze cumva, cumva.
- Nu ma pupi? intrebase pe un ton copilaros Tommy, in timp ce Zack ramasese cu gura cascata, privind "tabloul" ce ii era infatisat.
Frankie dadu negativ din cap, tragandu-i o palma ce-l dadu jos de pe el pe Tommy. Acesta isi atinti privirea catre Zack intr-un sfarsit, ramanand de-a dreptul cu gura cascata. Era, in acelasi timp, ingrijorat teribil de ceea ce s-ar putea intampla daca baiatul avea sa stea prin preajma mai tot timpul. Nu intelegea ce cauta el acolo.
- Sta cu mine, spuse Frankie zambind sfidator. Era clar ca-i placea sa-l enerveze pe Tommy. Nu dadu niciun fel de explicatie, ci doar continua sa zambeasca, uitandu-se la Zack.
Tommy vru sa protesteze, sa spuna ceva, insa ii intalni privirea dezaprobatoare a lui Frankie si tacu din gura.
- Sunt Zack... spuse brunetul sovaind. Ii venea greu sa ii vorbeasca direct, fiindca Tommy ii aratase direct ca nu-l place.
- Tommy, rosti fara prea mare tragere de inima. Era rece cu tanarul care deja isi continua munca. Tommy,in schimb, i se adresa lui Frankie: Diseara te vreau!
Frankie se uita la el, se intinse, casca, dupa care dadu afirmativ din cap, inchizandu-si ochii. Tommy avea treaba, astfel ca, in scurt timp, isi lua la revedere si pleca din casa bunului sau prieten, lasandu-i pe cei doi singuri, sa-si vorbeasca.
Terminand treaba, Zack veni si el in patul in care era Frankie, asezandu-se acolo. Se intoarse lenes spre satenul ce tocmai casca si facu acelasi lucru si el, incepand apoi amandoi sa rada.
- Te pot intreba ceva? soptise incercand sa isi pastreze calmul. Frankie stia deja ce avea sa intrebe, asa ca dadu afirmativ din cap, zambind. Tu esti... gay?
Desi se asteptase la asta, nu se putuse abtine sa nu inceapa sa rada.
- Nu, Zacky, nu sunt, dar sunt zapacit, deci imi permit sa ma pup cu Tommy sau diferite astfel de lucruri, explica baiatul. Banuiesc ca tu nu esti, nu? intrebase si Zack dadu energic din cap in mod negativ. Frankie ii ciufuli parul cu un zambet binevoitor pe chip, apoi se intoarse pe spate, privind tavanul.
- Mersi ca stau aici, spuse Zack inchizandu-si obosit ochii si, desi era dupa-amiaza, adormi si el, si Frankie.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Zyklon - 11-09-2011, 03:19 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 19-09-2011, 06:33 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:18 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 23-09-2011, 09:14 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 01-10-2011, 06:14 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:15 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de alexutzy97 - 07-10-2011, 09:30 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 08-10-2011, 12:10 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:35 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:23 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 13-10-2011, 09:26 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 13-10-2011, 10:07 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 14-10-2011, 11:22 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Rain - 19-10-2011, 11:17 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 19-10-2011, 11:13 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:41 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 31-10-2011, 08:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 04-11-2011, 08:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 05-11-2011, 01:00 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:41 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de MiraA - 08-12-2011, 08:09 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 09-12-2011, 03:18 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 12-12-2011, 12:22 AM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 16-12-2011, 11:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 03:03 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-12-2011, 10:50 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:49 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:19 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 28-12-2011, 05:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:28 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 06-01-2012, 10:35 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Blue. - 08-01-2012, 06:02 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 09-01-2012, 06:17 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 17-01-2012, 02:00 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 10:56 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 31-01-2012, 11:38 PM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 01-02-2012, 03:34 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 01-02-2012, 10:12 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 02-02-2012, 07:38 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 04-02-2012, 12:43 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:23 AM
RE: Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:20 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 04-04-2012, 05:35 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:44 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 08-04-2012, 10:46 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 11-04-2012, 06:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:35 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 06-05-2012, 03:07 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:55 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 13-05-2012, 02:48 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 27-05-2012, 02:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:17 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 03-06-2012, 07:48 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-06-2012, 01:16 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 03-06-2012, 02:46 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-06-2012, 06:29 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 03-06-2012, 09:16 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:37 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 17-06-2012, 09:43 AM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 18-06-2012, 08:29 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 18-06-2012, 09:56 PM
RE: Alpha Boy - de y2k - 19-06-2012, 05:27 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:46 AM
RE: Alpha Boy - de CiokolataxPortocala - 03-07-2012, 01:57 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-07-2012, 08:17 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-07-2012, 11:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:31 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 15-07-2012, 02:52 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 15-07-2012, 10:09 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:34 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 01-08-2012, 10:00 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 01-08-2012, 10:56 AM
RE: Alpha Boy - de Justine - 27-08-2012, 08:44 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 14-09-2012, 12:10 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 14-09-2012, 01:32 PM
RE: Alpha Boy - de Justine - 15-09-2012, 02:01 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:36 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 12-10-2012, 05:18 PM
RE: Alpha Boy - de RosetteFoxy - 12-10-2012, 08:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:19 PM
RE: Alpha Boy - de FuNnY bUnNy - 10-03-2013, 06:03 PM
RE: Alpha Boy - de ohaio_angel - 15-03-2013, 09:25 PM
RE: Alpha Boy - de Dream_great - 31-03-2013, 11:31 AM
RE: Alpha Boy - de Kira's Scarlet - 30-04-2013, 04:46 PM
RE: Alpha Boy - de ImAfraidofWafers - 12-05-2013, 09:23 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)