Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alpha Boy

#9
Va multumesc pentru comentarii ^:)^ Next:


* * *
Senin ca de fiecare data, urmatorul pe care-l lua in brate, de dupa umeri, fu Tommy, care era usor nervos. Il pupa pe obraz, semn ca deja era ametit din cauza bauturii, si ii zambi.
- De ce dracului ai fata asta? intebase cinic tanarul, fixandu-si ochii de un albastru superb, metalic, in ochii caprui ai lui Tommy, incercand parca sa-l citeasca. Era foarte bine dispus, pe cand liderul gastii lor apraope spumega de furie.
- Bai, ti-aduci aminte de banii aia pe droguri pe care are Kyle sa mi-i dea ? intrebase si, cand Frankie inclina afirmativ din cap, continua: Bai, tipule, nu vrea, ma, sa mi-i dea. Si erau bani, nu gluma! incepu nervos, iar Frankie, schimbandu-se brusc la fata, se uita lung la el.
  Il trase calm spre un sezlong pe care se asezasera amandoi si incepu sa-i mangaie lui Tommy umerii si bratele, in incercarea de a- l face sa se relaxeze, fiindca acesta era vizibil nervos de ceea ce se intamplase. Tremura, cu toate ca si el realiza cat de bine se misca Frankie.
- Taci, ti-i va da curand, spuse calm tanarul cu parul saten, zambind ingandurat. Nici el nu era sigur pe vorbele sale, insa trebuia sa-l faca intr-un fel pe Tommy sa nu mai fie suparat, fiindca nu era in interesul lor sa se tot consume. Acesta se intoarse brusc pe sezlong, ajungand sa stea cu fata la prietenul sau si il studie atent.
- Crezi? intrebase intr-un final si Frankie dadu afirmativ din cap, apoi isi continua masajul. Neputandu-se abtine, Tommy se trase mult mai aproape de tanarul ce-l masa, bagandu-se in bratele lui mai mult fortat. Se intoarse catre el, ii analiza chipul, apoi il saruta usor pe barbie. Vazand ca nu reactioneaza in niciun fel, incepu sa urce spre buzele lui Frankie, ce erau usor intredeschise.
  Le saruta incet, timid la inceput, incercand terenul. Nici el nu era sigur pe ce facea. Frankie era ca si cum cazuse intr-o transa, nu-l deranja ceea ce se intampla deocamdata. Limba lui Tommy ii dadu conturul buzelor inca intredeschise, insa cand vru sa patrunda in interiorul gurii calde, dadu peste bariera stransa a dintilor tanarului.
- Daca ne lingem nu se intampla nimic rau, spuse Tommy raspicat, dar Frankie, nemultumit, clatina din cap.
  - Nu suntem caini si nu vreau sa ne sarutam, spuse accentuand pe ultimele trei cuvinte. Ranji fara sa vrea si apoi incepu sa rada. Haide, mai bine gandeste-te la cum il vei face sa-ti dea banii. Sau, daca nu, suge-ma, spuse cu un zambet pervers pe chip. Mana lui Tommy cobori ascultatoare intre picioarele lui Frankie si incepu sa-l mangaie usor, dar acesta i-o inlatura rapid.
  - Am spus sa stai cuminte, spuse indiferent.
  In ciuda faptului ca Tommy nu ezita sa arate cat de mult il doreste pe Frankie, acesta se arata nepasator si ridica  din umeri de fiecare data cand bunul sau prieten si liderul gastii incerca sa-i faca vreun avans. Desigur, pe Tommy il deranja enorm faptul ca Frankie are prietena. Era gelos si nu se chinuia macar sa nege acest lucru, fiindca stia ca nu are niciun motiv.
  - Mi-e frig, hai in casa, spuse Frankie incet si, ridicandu-se, amandoi intrara impreuna.
 
  Era deja dupa-amiaza, ca de fiecare data. Frankie se afla in bratele cuiva, insa habar avea cine e acel cineva. Isi ridica usor ingrijorat privirea, realizand ca Tommy statea doar in boxeri si il strangea la pieptul sau. La fel   si el era aproape gol, ceea ce il facu sa se ingrijoreze si mai tare. Se ridica brusc de pe pat si, realizand ca nu-l doare absolut nimic, se asezase la loc, in asternuturile imbietoare.
  Avea nevoie de un dus, trebuia sa stie ce  e cu bunul sau prieten in patul lui, insa aceste lucruri nu-l mai interesau, i se pareau neimportante si nu ii pasa ce se intampla din cauza oboselii. Brusc, in minte ii venise imaginea lui Zacky, cum ii spusese el, si a lui Kyle. Tommy nu fusese deloc explicit cand ii explicase prietenului sau ce se intamplase.
  Frankie se ridica si, dezbracandu-se, intra in dus. Cum se astepta, nu dupa mult timp, aparu si Tommy, adormit inca.
  - Nu mi-ai spus ce s-a intamplat aseara intre tine si Kyle, rosti Frankie udandu-si parul scurtut si saten. In acelasi timp, Tommy, care intra in apa gol, dupa Frankie, spuse rapid:
  - Ne-am certat si i-am zis ca  e vai si-amar de frate-so daca nu imi da banii.
Frankie se uita urat la Tommy, fiindca realiza ca, din start ,tipul nu-l placuse pe Zack, pe cand lui i se paruse chiar interesant baiatul. Era atat de inocent, incat nu-si putea abtine gandurile sa nu ii ia razna, gandindu-se la fel de fel de faze amuzante. I-ar fi placut sa-l aiba si pe Zack in gasca lor.
  - Si, bineinteles, tu ai folosit doar un pretext, nu? intrebase scurt si mustrator, dar Tommy paru ca nu observa si spuse:
- Nu, chiar am de gand sa-l chinui pe pustiul ala. Nu stiu de ce, dar mi se pare enervant si sunt de parere ca nu merita sa fie asa de fericit cum era. Mi se pare mie sau voi doi v-ati imprietenit? inteba pe un ton precaut, iar Frankie ridica din umeri, apoi dadu afirmativ din cap.
  In scurt timp, subiectul fu incheiat, fiindca Tommy stia ce e mai bine cpentru el, si anume sa nu-l calce pe nervi pe Frankie, care se dovedise de foarte multe ori a fi un dusman aprig si foarte inteligent, in ciuda faptului ca, in cea mai mare parte a timpului, era calm si nu se arata deranjat de absolut nimic.
  - Stii ca trebuie sa facem curat? intrebase cinic, trecandu-si buretele peste trup. Se lipi de zid si Tommy, neputandu-i rezista, se lipi de el.
- Daca ma saruti, te ajut.
- Te sarut daca vei chema pe cineva la curatenie, spus escurt si Tommy dadu afirmativ din cap. Frankie il prinse de barbie si isi apropie usor buzele de cele ale sale, fara sa isi faca griji cu privire la ceea ce spusese. Stia foarte bine ca liderul gastii lor era o persoana sincera si de cuvant, care merita crezuta.
Ii gusta buzele cu precautie, dupa care isi strecura limba fina in gura celuilalt, incepand sa inspecteze colturile gurii calde. Tommy, care se astepta la asta, ramase totusi uimit. Il saruta la randul sau pe Frankie, incantat, incolacindu-si mainile in jurul taliei lui. Stia ca o ocazie de genul nu avea sa castige prea curand.
Realiza ca e atat de dulce Frankie, incat nu s-ar fi putut abtine sa nu repete acel sarut, insa asta tinea doar de satenul caruia nu ii placea sa fie obligat sa faca ceva si se razvratea imediat. Acesta, calm, isi aseza mainile pe pieptul lui Tommy, mangaindu-l usor, jucaus. Ii placea tipul, trebuia sa recunoasca.
  - Te vreau, Frank... spuse in soapta, realizand ca stomacul sau se umpluse de fluturasi, dar Frankie inclina negativ din cap.
  - Imi pare rau, Tommy. Nu vreau usa stricam relatia noastra pentru a face sex si dupa aceea sa nu ne uitam unul la altul de rusine sau mai stiu eu ce. Te rog, intelege-ma, nu e cu rautate, ci eu chair nu vreau sa ma intelegi gresit, spuse calm si il saruta din nou pe buze, facandu-l sa ofteze trist.
  - Te-ai mai culcat cu vreun baiat? intrebase Tommy si Frankie, cum ii era obiceiul, ridica din umeri.
- De curand, da. Prima data. Beat mort, i-am tras-o. Nu stiu ce-a fost in capul meu, tot ce mai stiu e ca am avut prezervativ, asta e sigur, si ca, dupa aceea, i-am tras-o unei tipe, spus calm. Tu? intrebase, desi stia raspunsul, bineinteles, si Tommy chicoti.
- Numai de cate ori! Doar ca am stat mereu sus, spuse zambind siret. Ca si tine, de altfel. Ma rog, o data, spuse incepand sa rada. Mai ai multe de invatat! Te invat? insista, desi stia clar ca e in zadar, findca Frankie nu era persoana care se rehotara. Auzi, stii cui mi-ar placea sa i-o trag? intebase calm baiatul, continuand sa se spele usor. Satenul se uita fix la el, intrebator, iar acesta continua: Lu' fra-so lu' Kyle. Ai vazut ce fata are tipul? Poate ca-i gay, spuse trecandu-si limba peste buze.
Brusc, Frankie simti repulsie, fiindca nu concepea ca un baiat sa se ia de altul, mai ales fara sa-l cunoasca. Desi nu ii prea pasa lui de tot ceea ce are nevoie sau nu are nevoie o fiinta umana, stia ca nu trebuia sa-l lase pe Tommy sa isi bata joc de micutul frate al lui Kyle, pe care deja icnepuse sa-l simpatizeze doar prin simplul fapt ca il ascultase cand ii facuse semn sa vina spre el.
Incantat, zambi si iesi din baie, incepand sa se stearga pe prosopul fin pe care-l gasise agatat in suportul pentru prosoape. Se uita multumit la camera udne dormisera, care era intr-un circ total, ca si restul casei, de altfel.
  - Te-am sarutat, coaie! ii aduse aminte lui Tommy, iar acesta incepu sa rada.
- N-am uitat, stai linistit. Nici mie nu-mi place curatenia, deci vom chema pe altii! spuse scurt, continuandu-si dusul, in timp ce Frankie isi lua un tricou larg pe el, o pereche de pantaloni kaki, gen cei de la militari, tenesii in picioare si nelipsita palarie pe care o adora. Mirosind tot a parfum, incepu sa-si astepte bunul prieten sa iasa.
  In scurt timp, cei doi plecau impreuna spre parc pe placi, incepand sa faca planuri despre cum l-ar putea determina pe Kyle sa ii dea banii lui Tommy.
 
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Zyklon - 11-09-2011, 03:19 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 19-09-2011, 06:33 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:18 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 23-09-2011, 09:14 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 01-10-2011, 06:14 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:15 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de alexutzy97 - 07-10-2011, 09:30 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 08-10-2011, 12:10 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:35 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:23 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 13-10-2011, 09:26 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 13-10-2011, 10:07 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 14-10-2011, 11:22 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Rain - 19-10-2011, 11:17 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 19-10-2011, 11:13 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:41 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 31-10-2011, 08:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 04-11-2011, 08:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 05-11-2011, 01:00 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:41 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de MiraA - 08-12-2011, 08:09 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 09-12-2011, 03:18 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 12-12-2011, 12:22 AM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 16-12-2011, 11:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 03:03 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-12-2011, 10:50 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:49 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:19 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 28-12-2011, 05:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:28 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 06-01-2012, 10:35 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Blue. - 08-01-2012, 06:02 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 09-01-2012, 06:17 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 17-01-2012, 02:00 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 10:56 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 31-01-2012, 11:38 PM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 01-02-2012, 03:34 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 01-02-2012, 10:12 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 02-02-2012, 07:38 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 04-02-2012, 12:43 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:23 AM
RE: Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:20 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 04-04-2012, 05:35 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:44 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 08-04-2012, 10:46 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 11-04-2012, 06:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:35 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 06-05-2012, 03:07 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:55 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 13-05-2012, 02:48 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 27-05-2012, 02:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:17 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 03-06-2012, 07:48 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-06-2012, 01:16 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 03-06-2012, 02:46 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-06-2012, 06:29 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 03-06-2012, 09:16 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:37 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 17-06-2012, 09:43 AM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 18-06-2012, 08:29 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 18-06-2012, 09:56 PM
RE: Alpha Boy - de y2k - 19-06-2012, 05:27 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:46 AM
RE: Alpha Boy - de CiokolataxPortocala - 03-07-2012, 01:57 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-07-2012, 08:17 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-07-2012, 11:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:31 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 15-07-2012, 02:52 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 15-07-2012, 10:09 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:34 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 01-08-2012, 10:00 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 01-08-2012, 10:56 AM
RE: Alpha Boy - de Justine - 27-08-2012, 08:44 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 14-09-2012, 12:10 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 14-09-2012, 01:32 PM
RE: Alpha Boy - de Justine - 15-09-2012, 02:01 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:36 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 12-10-2012, 05:18 PM
RE: Alpha Boy - de RosetteFoxy - 12-10-2012, 08:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:19 PM
RE: Alpha Boy - de FuNnY bUnNy - 10-03-2013, 06:03 PM
RE: Alpha Boy - de ohaio_angel - 15-03-2013, 09:25 PM
RE: Alpha Boy - de Dream_great - 31-03-2013, 11:31 AM
RE: Alpha Boy - de Kira's Scarlet - 30-04-2013, 04:46 PM
RE: Alpha Boy - de ImAfraidofWafers - 12-05-2013, 09:23 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)